New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azert az sajnálatos, hogy pont ilyenkor sül el a rugó lába. Kitartás, szurkolok nektek!
SirPub
2018 óta a harmadik, legalább 61(!) yardos, utolsó másodperces győztes mezőnygól ellenünk. 😊
kristof
17-ben is volt egy 😉
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Azert az sajnálatos, hogy pont ilyenkor sül el a rugó lába. Kitartás, szurkolok nektek!
SirPub
2018 óta a harmadik, legalább 61(!) yardos, utolsó másodperces győztes mezőnygól ellenünk. 😊
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 467
Mi érdemeljük meg legfőképp, utána a
Stáb, játékosok, stb
az hogy december végén ilyen téttel bíró meccset teszünk le az asztalra idegenben egy jó Vikings ellen azt álmomban sem gondoltam volna ...
fantasztikus meccs volt ! múlt héten felénk billent most sajnos nem, de egyszerűen nem vagyok hajlandó ezen most elkeseredni!
remélem megkoronázzuk a szezont az utolsó meccsen , megérdemelné mindenki ebből a csapatból stábból hogy bejussunk de ha mégsem erre a CSAPATRA akkor is büszkék lehetünk és ez a lényeg jelenleg!!!
yooker
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
az hogy december végén ilyen téttel bíró meccset teszünk le az asztalra idegenben egy jó Vikings ellen azt álmomban sem gondoltam volna ...
fantasztikus meccs volt ! múlt héten felénk billent most sajnos nem, de egyszerűen nem vagyok hajlandó ezen most elkeseredni!
remélem megkoronázzuk a szezont az utolsó meccsen , megérdemelné mindenki ebből a csapatból stábból hogy bejussunk de ha mégsem erre a CSAPATRA akkor is büszkék lehetünk és ez a lényeg jelenleg!!!
több mint 3 éve
GJohnny74 New York Giants 702
A punterünkkel mi van? Ezelőtt kiejti, most meg tökölve rúgja el.
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 826

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Kronos New York Giants 857
Utolsó 10 percet láttam kb, most értem haza, DJ re lehet számítani. Nekem ennyi volt a lényeg 🤔 a mai napra
több mint 3 éve
Zet New York Giants 2 026
Az egyik legjobb játékot tettük ki ma. Ennek még lehet pozitív hozadéka is a morálra.
Egyébként meg a Colts-ot verjük újévkor, utána a PO-ban visszamegyünk a Vikingshoz, és visszavágunk … 😊
több mint 3 éve
fodetra New York Giants Tennessee Volunteers 89
A végére belőlem is kicsúszott egy olyan, hogy rámszóltak, ma nem kéne. Egész jó volt, hogy a karácsonyi vacsora közben ment telefonról 😀 Ha bejutunk a playoffba, ez egy jó előjel, hogy lehet még keresni valónk sokkal jobb mérlegű csapatok ellen is. Csak valahogy jussunk be jövő héten.
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
Na meg Martindale ellen a legjobb kulcsszituációban harmadik és hosszúra menni.
TPeter1206
Pedig ma kifejezetten jól meccselt egészen a legvégéig, akkor aztán megint elszállt az agya.
több mint 3 éve
TPeter1206 New York Giants 13
Nem lett volna bajom ezzel az eredménnyel, ha nem látom a meccset es azt, hogy ez simán nyerhető lett volna, ha nincs annyi idegesítő hiba. Na meg Martindale ellen a legjobb kulcsszituációban harmadik és hosszúra menni.
Mindenesetre azért voltak bíztató jelek most már offense részről is, nem volt ez rossz egyáltalán, csak eléggé fáj, hogy elbalfaszkodtuk.
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 981 — Giants fan
Jó meccs volt, sajnos eggyel több hiba volt benne, mint ami belefért volna, de így ki le lehet kapni. Reméljük azért nem ezen úszik el a PO, mert ezzel a játékkal simán megérdemelnénk egy wild card helyet.
több mint 3 éve
, ennyi baromság után ez így azért vállalható, ha a SF nyer akkor marad az eredeti forgatókönyv. Kis szerencse azért kellett volna meg egy kis plussz!
több mint 3 éve
De csak rajtunk múlt, hogy egyáltalán rúghattak
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 981 — Giants fan
Nyilván bemegy 61-ről.. nem karácsonyhoz illő szavak hagyták el a számat az biztos.
több mint 3 éve
Rafináltan 7-ről hatra előre hoztam a vacsora időpontját hogy mire már kezdünk akkor már nyitogassanak ajándékokat így kb senkit sem zavar ha hang nélkül megy a
Telón vagy pár másik szobában titokban.
Az a korábbi tervem hogy 5-re hozzuk előre mert este a jeges úton veszélyesebb lesz közlekedni a 15 fok miatt sajnos dugába dőlt.
ozibozi
Mondjuk ha hang nelkul megy majd es plane titokban egy masik szobaban az egyebkent sem zavarna amugy tul sok mindenkit! 😀
En szepen nyugiban megvarom mig elmegy mindenki aztan inditom majd egy pohar jo borral szerintem
több mint 3 éve
Rafináltan 7-ről hatra előre hoztam a vacsora időpontját, hogy mire kezdünk akkor már nyitogassanak ajándékokat így kb senkit sem zavar ha hang nélkül megy a
Telón megy majd és még pár másik szobában titokban.
Az a korábbi tervem hogy 5-re hozzuk előre csak mert este a jeges úton veszélyesebb lesz közlekedni, na az a 15 fok miatt sajnos dugába dőlt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nálunk valamiért fagyos lett a karácsonyi hangulat amióta közöltem, hogy minden angyalnak, kisjézuskának és vendégnek háromnegyed 7-ig el kell hagynia a házunkat 😊
több mint 3 éve
TPeter1206 New York Giants 13
Reálisan szét fogja szedni a Vikings offense ezt a secondaryt, főleg Jefferson, de valamiért azt érzem, hogy ez egy upset lesz.
több mint 3 éve
Zet New York Giants 2 026
Szerintem is L, de valójában a jövő heti meccset kell hozni.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla
Szokasos meccs elotti aktivitas szint megvan! 😀
En kivancsi leszek a mai teljesitmenyre azert . Benne van hogy rendesen megszornak minket es nem fogjuk tudni tartani a lepest .Amennyibem mukodik majd a pass rush lehet nagyobb eselyunk de azert a foldon is tudnal haladni ha kell szoval kemeny lesz...
Nem nagyon latom most azt a forgatokonyvet amivel nyerhetunk..
Max ha komoly szinten megy a futas es a pass rush + a turnover csatat is nyerjuk mondjuk 2vel pl...
Tipp 28:20 L

Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!
yooker
Sajnos sem Tibò, sem Leo nem 100%os és JJ18 szétszivatja majd a secondaryt uh semmi jóra nem számítok...
33-21L
Boldog Karácsonyt!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Szokasos meccs elotti aktivitas szint megvan! 😀
En kivancsi leszek a mai teljesitmenyre azert . Benne van hogy rendesen megszornak minket es nem fogjuk tudni tartani a lepest .Amennyibem mukodik majd a pass rush lehet nagyobb eselyunk de azert a foldon is tudnal haladni ha kell szoval kemeny lesz...
Nem nagyon latom most azt a forgatokonyvet amivel nyerhetunk..
Max ha komoly szinten megy a futas es a pass rush + a turnover csatat is nyerjuk mondjuk 2vel pl...
Tipp 28:20 L

Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Két játékos is kiérdemelete a ProBowl részvételt: Saquon és Dexy!
nagir
Thomas is kiérdemelte, csak nem szavazták be
vanek úr
Azért a Dallas meccs után kellett idő hogy megint ne legyen tavalyi, azt mondják azért mert beteg bolt. Szerintem van benne vlm. A következő 3 hétben kiderül. Lehet egy legalább overall Guard mellett jobban kijönne mekkora király, mert amúgy szvsz Az.
Ő még fölfelé megy ✌️
ozibozi
Thomas a Dallas meccsig nem engedett sacket, és kb 1-2 hurries ment csak onnan, a TOP3 Tackleben volt PFF Grade szerint, szóval egy All-Pro simán összejöhet neki, ha PO-ba is megyünk.
több mint 3 éve
nagir
vanek úr
Azért a Dallas meccs után kellett idő hogy megint ne legyen tavalyi, azt mondják azért mert beteg bolt. Szerintem van benne vlm. A következő 3 hétben kiderül. Lehet egy legalább overall Guard mellett jobban kijönne mekkora király, mert amúgy szvsz Az.
Ő még fölfelé megy ✌️

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
nagir

Szerkesztette: vanek úr