New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha nyertek Cowboys a 2.Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Was mai vereségével a saját kezükben lesz a sorsuk
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
Rodaron
több mint 3 éve
Nagy valószínűséggel, csak az 1-2 seedet tudjuk eldönteni, ahhoz, hogy mind a 3 mozogjon, az SF-nek ki kellene kapnia. De ők nyerni fognak a már leeresztett Cards ellen, így mi ha odacsapunk akkor annyit érünk el, hogy SF 1, Philly 2, Vikings 3.Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
gyeek
több mint 3 éve
Kérdés lefekszik-e a Giants a PO előtt a pihentetés érdekében, vagy átrendezi az első 3 seedet egy győzelemmel?Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Rodaron
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Vikings verni fogja a Bearst, SF meg a Cardsot, ha mi nyerünk vagy kikapunk, akkor is a Vikingsal játszunk.Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
GJohnny74
Szerkesztette: Rodaron
több mint 3 éve
Alakul, csak megnyerte az SF nagy nehezen.Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
ozibozi
több mint 3 éve
Azok jönnek fel, most int isEgyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
Rodaron
Ott nem lesz baj
Ööööö…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Egyelőre nem, mert az SF is szopón vanÚgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
GJohnny74
több mint 3 éve
Tudom, most nagyon előre szaladok, de ami biztos, akárhogy is alakul a PO, Dabollék jó magasra rakták a lécet maguknak, a következő szezonra.Daboll nem az a tipus, aki szereti a tisztes helytallast meg ilyesmiket. Azon agyal, hogy a facba lehetne ma nyerni? O mar csak ilyen. Szal nem fogja zavarni a dolog.
Haba

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Úgy néz ki a GB fog nyerni, így alakul, hogy a Vikingst kapjuk.EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
vanek úr
több mint 3 éve
Tudom, most nagyon előre szaladok, de ami biztos, akárhogy is alakul a PO, Dabollék jó magasra rakták a lécet maguknak, a következő szezonra.
több mint 3 éve
Grat a PO-hozTuti maradni fog, már a meccs előtt elkezdtük vele és Barkley-val a tárgyalást.
És megint felvetném, mi lesz DJ sorsa?
zacknorb
több mint 3 éve
Grat a PO-hozÉs megint felvetném, mi lesz DJ sorsa?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉Adós maradt a negyedik négyéves game winning driveval 😊
Szesze
Viccet leszámítva nagyon kiváncsi vagyok mit alkot a PO meccsen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉Giants QB 😉 🤪 grat a POhoz.
Szesze
több mint 3 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉
több mint 3 éve
EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
Zet
több mint 3 éve
Sztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
több mint 3 éve
Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
több mint 3 éve
Egyebkent siman hoztuk a kotelezot! Mar mar zavarbaejtoen magabiztosan....Erosen le kell porolni az emlekeket hogy mikor is volt hasonlo dominans meccsunk legutobb...
38 pont! Elvezgessuk 😀Es most hagyjunk minden korulmenyt...
1het boldogsag minimum jar
több mint 3 éve
Azta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kb ezt erezhette a Philly ellenunk legutobb....
több mint 3 éve
Grat 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"