Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 329
ki fog pukkani ez a lufi, mert tehetségben az NFL bottom csapatai közé tartozik a keretünk, amit a sérülések is tizedelnek. ennek ellenére rettentően boldog vagyok, végre büszkén, élvezettel lehet nézni a meccseinket, van jövőnk! és remélem ennek Daniel Jones is a részese lesz, hihetetlen munkát tesz bele a srác.
kristof
Tehetség tekintetében Hawks, Texans, Lions, Colts, Washington (2X) nem jobb semmivel. Egyáltalán nem irreális most már a PO, mégha tényleg hihetetlenül is hangzik.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 702 — Bla, bla, bla
Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!
Vobox
Nyugi, Manning és Barkley mez után kint sem volt ritka, sőt…
Tele vagyunk egyéniségekkel és tehetségekkel, de ez ma kit érdekel 😎
ozibozi
Te milyen mezben nyomtad? Eli | Appleben | ?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 22 000
Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!
Vobox
Nyugi, Manning és Barkley mez után kint sem volt ritka, sőt…
Tele vagyunk egyéniségekkel és tehetségekkel, de ez ma kit érdekel 😎
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Az idejét sem tudom, mikor voltunk utoljára ennyire hatékonyak RZ-ban? Lehet jót tett, hogy nem volt útban a sok WR 😊
vanek úr
ez a védelemre is igaz, kibasz jó a red zone D
több mint 3 éve
Az idejét sem tudom, mikor voltunk utoljára ennyire hatékonyak RZ-ban? Lehet jót tett, hogy nem volt útban a sok WR 😊
több mint 3 éve
Zet New York Giants 2 030
Emberek!!! Ez iszonyat jooooooo volt!!!
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
🏈 Feltámadt a foci! 🏈

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Daboll az év edzője lesz simán, ha így folytatja
Szesze
Már az / bármi lesz is később/
több mint 3 éve
OZI mester a nevünkben is igyál meg egy sört, mert az egész bagázs megérdemli
Rodaron
Lesz ott rövid is, mert azt is megérdemeljük /sokszorosan/ 😊
Sok ínséges év után újra van csapatunk.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Vobox New York Giants 662
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért gratv😏😉
több mint 3 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 185 — Browns GM
ki fog pukkani ez a lufi, mert tehetségben az NFL bottom csapatai közé tartozik a keretünk, amit a sérülések is tizedelnek. ennek ellenére rettentően boldog vagyok, végre büszkén, élvezettel lehet nézni a meccseinket, van jövőnk! és remélem ennek Daniel Jones is a részese lesz, hihetetlen munkát tesz bele a srác.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 3 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 960 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez az edzői brigád hihetetlen. Csapatot tettek elénk. Győztes mentalitású csapatot.
fodetra
Joe Judge jó alapot hagyott itt 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
vilicus4 New York Giants 45
Széép volt!
több mint 3 éve
Haba New York Giants 937
Elképesztő tökös dolog volt Winktől 4. és 2re dupla safty blitzet hívni. Nálam play of the game volt
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
Reggelire Packers verest nezni nem rossz!Baszki ez hihetetelen...biztam a stabban hogy tartjuk magunkst de ez maga a csoda!lassan keszulodom es igyekszem kiszurkolni a Dallas vereseget...😀
több mint 3 éve
fodetra New York Giants Tennessee Volunteers 89
Ez az edzői brigád hihetetlen. Csapatot tettek elénk. Győztes mentalitású csapatot.
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Még mindig remegek, olyan második félidőt nyomtunk, egyszerűen perfect félidőt hoztunk le. 😀
több mint 3 éve
Nem lehetne Londonban több meccset rendezni? Szarban lenne a Miami
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Hát régen örültem ennyire bárminek is, most főleg jól jött ez, mert amúgy ömlik a fos rendesen..
Szesze
Kitartást mester!
több mint 3 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Végre van csapatunk ❤️💙
több mint 3 éve
Hát régen örültem ennyire bárminek is, most főleg jól jött ez, mert amúgy ömlik a fos rendesen..
több mint 3 éve
Hát én nem igazán tudom elképzelni, hogy ez a meccs szoros tudjon lenni, de ne legyen igazam..
Szesze
Nem is volt szoros, a végén még öngólt is rúghattunk 😊
több mint 3 éve
Daboll az év edzője lesz simán, ha így folytatja
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 765
Kurva jó meccs volt, grat.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!