Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
Kronos New York Giants 857
Mondjuk a GB ellen amúgy se váltanánk meg a világot.
gyurczi
Nem olyan acelos ez a Packers, lehet ellenuk keresnivalonk….B csapattal nyilvan nem.
több mint 3 éve
Herbert hány yardot futott? 🤔 mixhez kéne 😀
Kronos
77
nagir
90 fölé raktam és az Unibet megadta, fura 🤔
Kronos
Total yardokra fogadtál lehet, szerzett még 24 yardot elkapásból úgyh úgy megvan.
davemayer
Igen ezaz, benéztem 😁
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 713 — "Grammar maci"
Kronos
77
nagir
Kronos
Total yardokra fogadtál lehet, szerzett még 24 yardot elkapásból úgyh úgy megvan.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Meccs közben nem akartam jinxelni, de a héten láttam egy statot, hogyha Eddie Jackson INT-et szerzett, akkor nyert a Bears, szerencsére ez most ellenünk véget ért 😛
több mint 3 éve
Kronos
77
nagir
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Nem akarok senkit megsérteni, de ez a Chicago valami elképesztően gyengén teljesített a játék minden elemében. Az hogy gyakorlatilag esélyük se volt nyerni még így se ellenünk eléggé röhej kategória. A mi részünkről meg persze újabb nagy fegyvertény, h ezt le tudtuk hozni.

Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 329
Nyolcig számoltam a sérültjeinket, aztán meguntam.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 702 — Bla, bla, bla
Mellesleg 5 sacket szereztünk a meccsen, Lawrence 2 is.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 702 — Bla, bla, bla
Kronos
77

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 778 — Giants fan
Mondjuk a GB ellen amúgy se váltanánk meg a világot.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Az a baj regenerálódni se lesz sok idő, mert menni kell Londonba...de mindegy jövő héten futunk 50szer 😀
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Hát ha valamit megérdemeltünk akkor ezt a győzelmet biztosan. Kár, hogy túl nagy ára volt 😕
több mint 3 éve
NFC East: 11 Win,
Szuperliga: 6 Win.

Miről beszélünk? 😊
több mint 3 éve
A Legacy mezek mellé, visszahoztuk a 80-as évek fociját, 262 rushing yard, 82 passing, és 12 engedett pont 😀
több mint 3 éve
Zet New York Giants 2 030
Nagyon kellett ez a mai győzelem, mert a következő 2 (4?) meccsen nem nekünk áll a zászló.

Egyébként a locker room chemistry évek óta először végre nagyon összeállt. Mindegy, hogy nincs qb, wr vagy kiesnek emberek, mindenki odateszi magàt. Még TT is, aki belefut fejjel a blokkba…😊
több mint 3 éve

Szerkesztette: Kronos
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 520 — Bears & Illinois fan
Roncsderbi, keves pont W
Golladay, DJ vagy Slayton TD
Kronos
Gratula nektek, egyben kitartást a szezonhoz! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 618 — Lucas Scott
21-13 W
kristof
Ez am igen!

Amúgy van egy olyan HCnk aki qb nélkül is tud nyerni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Roncsderbi, keves pont W
Golladay, DJ vagy Slayton TD
több mint 3 éve
Mik a tippek mára?
Sztem 17-14 W annak ellenére, h futnak ellenünk 150 yardot.
Zet
Ezzel a 150-el még ki is egyeznék így előre, mert a múltheti produkciónk és az eddigi Bears futójáték alapján több is van ebben. De hátha lesz némi fejlődés, és akkor lehet esély, mert a következő három meccsen nem nagyon lesz. Még mindig nem értem, hogy nem fért bele ebbe a rosterbe Martinez? Vele és Leóval simán hozhatnánk ezt a meccset, de hát ugye idén úgysem az eredmény a lényeg. Az OL viszont egyelőre nem javul, a DL rosszabb mint volt, elkapók nincsenek, akkor fejlődjön a run stop, itt az alkalom.
több mint 3 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 185 — Browns GM
21-13 W

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 3 éve
Zet New York Giants 2 030
Mik a tippek mára?
Sztem 17-14 W annak ellenére, h futnak ellenünk 150 yardot.
több mint 3 éve
Marcus Johnson (WR), Henry Mondeaux (DT) és Jaylon Smith (LB) is felkerült az aktív keretbe, utóbbi kettő szerintem egészen sok snapet is kaphat, nem lennének sokkal rosszabbak, mint a keret alja.

Johnson szerintem nem fog beöltözni, Slayton felől viszont pozitív kommentek érkeznek, tőle nagy meccset várok (értsd 30+ elkapott yard 😀)

több mint 3 éve
Idenre en nem varok semmi komolyabb GM uzletet....mindenki megkspja az eselyt es a vegen dontenek msjd....jelenlegi allas szerint Barkley az akit szerintem megkimalnanak szerzodessel! Tooney es KG cutl .Jones helyzete ami leginkabb billeg...
Egyebkent hova tunt Austin Calitro ?
yooker
hát én bármennyire is kedvelem Barkleyt, a running back jelenleg nem az a poszt, ahol megengedhetünk magunknak egy prémium fizetést. Toneyt újonc fizuval nem raknám ki, szar lenne látni, hogy máshol egészséges tud maradni.

Calitro játszott a Cowboys ellen, jó szar is volt. 😀

emiatt (is) nagyon érdekes lesz a vasárnapi Bears elleni meccs, szezon előtt inkább a secondaryt féltettük, a Chicago viszont annyira egyedi focit játszik idén, hogy ők szinte egyáltalán nem lesznek tesztelve, futásokkal viszont szétszedhetnek minket. LW nagyon kellene, remélem tud játszani.

több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
Idenre en nem varok semmi komolyabb GM uzletet....mindenki megkspja az eselyt es a vegen dontenek msjd....jelenlegi allas szerint Barkley az akit szerintem megkimalnanak szerzodessel! Tooney es KG cutl .Jones helyzete ami leginkabb billeg...
Egyebkent hova tunt Austin Calitro ?