New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Roncsderbi, keves pont WGratula nektek, egyben kitartást a szezonhoz! 😊
Golladay, DJ vagy Slayton TD
Kronos
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
21-13 WEz am igen!
kristof
Amúgy van egy olyan HCnk aki qb nélkül is tud nyerni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mik a tippek mára?Ezzel a 150-el még ki is egyeznék így előre, mert a múltheti produkciónk és az eddigi Bears futójáték alapján több is van ebben. De hátha lesz némi fejlődés, és akkor lehet esély, mert a következő három meccsen nem nagyon lesz. Még mindig nem értem, hogy nem fért bele ebbe a rosterbe Martinez? Vele és Leóval simán hozhatnánk ezt a meccset, de hát ugye idén úgysem az eredmény a lényeg. Az OL viszont egyelőre nem javul, a DL rosszabb mint volt, elkapók nincsenek, akkor fejlődjön a run stop, itt az alkalom.
Sztem 17-14 W annak ellenére, h futnak ellenünk 150 yardot.
Zet
több mint 3 éve
21-13 W
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 3 éve
Mik a tippek mára?Sztem 17-14 W annak ellenére, h futnak ellenünk 150 yardot.
több mint 3 éve
Marcus Johnson (WR), Henry Mondeaux (DT) és Jaylon Smith (LB) is felkerült az aktív keretbe, utóbbi kettő szerintem egészen sok snapet is kaphat, nem lennének sokkal rosszabbak, mint a keret alja.Johnson szerintem nem fog beöltözni, Slayton felől viszont pozitív kommentek érkeznek, tőle nagy meccset várok (értsd 30+ elkapott yard 😀)
több mint 3 éve
Idenre en nem varok semmi komolyabb GM uzletet....mindenki megkspja az eselyt es a vegen dontenek msjd....jelenlegi allas szerint Barkley az akit szerintem megkimalnanak szerzodessel! Tooney es KG cutl .Jones helyzete ami leginkabb billeg...hát én bármennyire is kedvelem Barkleyt, a running back jelenleg nem az a poszt, ahol megengedhetünk magunknak egy prémium fizetést. Toneyt újonc fizuval nem raknám ki, szar lenne látni, hogy máshol egészséges tud maradni.
Egyebkent hova tunt Austin Calitro ?
yooker
Calitro játszott a Cowboys ellen, jó szar is volt. 😀
emiatt (is) nagyon érdekes lesz a vasárnapi Bears elleni meccs, szezon előtt inkább a secondaryt féltettük, a Chicago viszont annyira egyedi focit játszik idén, hogy ők szinte egyáltalán nem lesznek tesztelve, futásokkal viszont szétszedhetnek minket. LW nagyon kellene, remélem tud játszani.
több mint 3 éve
Idenre en nem varok semmi komolyabb GM uzletet....mindenki megkspja az eselyt es a vegen dontenek msjd....jelenlegi allas szerint Barkley az akit szerintem megkimalnanak szerzodessel! Tooney es KG cutl .Jones helyzete ami leginkabb billeg...Egyebkent hova tunt Austin Calitro ?
több mint 3 éve
Ma olyan pletyka röppent fel Boomer Esiason torkából, hogy Barkleyt akar valamelyik Contender(szerinte a Bills) elviheti tőlünk a trade deadline előtt, és ha ilyen jó statokkal folytatja, akkor akar 2-3.kor is jöhet érte. Nem mondom hogy boldog lennék ha elmenne, de ha azt nézzük, hogy Schoen-ek se fizetnek ki neki szerintem év végén a pénzt, így miért ne akasszunk le érte ellenértékét. Nehéz, nagyon nehéz kérdés, főleg ha pozitív mérleggel fogunk állni 6-7 meccs után, mert lehet őt is bevennék a rebuildbe.ennek eselye nulla kb, nezzuk az rb csereket deadlinenal:
twitter.com/upandadamsshow/status/1575147672645664768?s=46&t=dOLvSQtJc1HcAlxt9ZcBEg
Rodaron
2021:
Ingram: undisclosed late pick
2020:
Washington + 6. kor <->7.kor
2019:
Drake <->6. kor
2018:
Montgomery <-> 7. kor
Hyde <-> 5. kor
2017:
Ajayi <-> 4. kor
szoval mar egy 3. kor is hatalmas dolog lenne sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
viszont a CB-WR parharcoknal kik voltak a kerekkotok? 😊meg a többi OL embernek is.. ki kéne baszni Thomast, egyértelműen ő a kerékkötőLehet pont az a baj a pass rush-al, hogy Thomas az edzéseken elvette az összes Edge önbizalmát 😊Ez a Neal inkàbb a viràgra hasonlítAT-t is mindenki Flowershez hasonlította az első évében, szóval azért várjunk vele, az upside-ja sokkal jobb, mint Virágnak. AT viszont lemosta Parsons-t és DLaw-t is mikor vele szembe álltak fel, de a két úriember kb mindenki mással felfogja mosni a padlót a ligában.
Mint a Thomas sràcra, de me legyen îgazam.
ozibozi
Rodaron
vanek úr
Szesze
több mint 3 éve
Ma olyan pletyka röppent fel Boomer Esiason torkából, hogy Barkleyt akar valamelyik Contender(szerinte a Bills) elviheti tőlünk a trade deadline előtt, és ha ilyen jó statokkal folytatja, akkor akar 2-3.kor is jöhet érte. Nem mondom hogy boldog lennék ha elmenne, de ha azt nézzük, hogy Schoen-ek se fizetnek ki neki szerintem év végén a pénzt, így miért ne akasszunk le érte ellenértékét. Nehéz, nagyon nehéz kérdés, főleg ha pozitív mérleggel fogunk állni 6-7 meccs után, mert lehet őt is bevennék a rebuildbe.Elmúlt 4 évben 3 magas pick (ket 3. és egy 2.) ment futóért, vicces lenne ha tényleg bepróbálná a csapat őt is 😀
twitter.com/upandadamsshow/status/1575147672645664768?s=46&t=dOLvSQtJc1HcAlxt9ZcBEg
Rodaron
több mint 3 éve
Lehet náluk is mesterséges Turf okozza ezeket a problémákat, mint OBJ-nek is a SuperBowlon.sokat panaszkodunk, gyakran jogosan, de azért Chargers szurkolóként sem lenne egyszerű az élet. csórik 😕Sajnos nekem nem feltételes mód, mert második éve szurkolok nekik is.. gondolom ez hozta rájuk (is) a rontást.
kristof
Szesze
több mint 3 éve
sokat panaszkodunk, gyakran jogosan, de azért Chargers szurkolóként sem lenne egyszerű az élet. csórik 😕Sajnos nekem nem feltételes mód, mert második éve szurkolok nekik is.. gondolom ez hozta rájuk (is) a rontást.
kristof
több mint 3 éve
sokat panaszkodunk, gyakran jogosan, de azért Chargers szurkolóként sem lenne egyszerű az élet. csórik 😕
több mint 3 éve
Ma olyan pletyka röppent fel Boomer Esiason torkából, hogy Barkleyt akar valamelyik Contender(szerinte a Bills) elviheti tőlünk a trade deadline előtt, és ha ilyen jó statokkal folytatja, akkor akar 2-3.kor is jöhet érte. Nem mondom hogy boldog lennék ha elmenne, de ha azt nézzük, hogy Schoen-ek se fizetnek ki neki szerintem év végén a pénzt, így miért ne akasszunk le érte ellenértékét. Nehéz, nagyon nehéz kérdés, főleg ha pozitív mérleggel fogunk állni 6-7 meccs után, mert lehet őt is bevennék a rebuildbe.több mint 3 éve
meg a többi OL embernek is.. ki kéne baszni Thomast, egyértelműen ő a kerékkötőLehet pont az a baj a pass rush-al, hogy Thomas az edzéseken elvette az összes Edge önbizalmát 😊Ez a Neal inkàbb a viràgra hasonlítAT-t is mindenki Flowershez hasonlította az első évében, szóval azért várjunk vele, az upside-ja sokkal jobb, mint Virágnak. AT viszont lemosta Parsons-t és DLaw-t is mikor vele szembe álltak fel, de a két úriember kb mindenki mással felfogja mosni a padlót a ligában.
ozibozi
Rodaron
vanek úr
több mint 3 éve
Lehet pont az a baj a pass rush-al, hogy Thomas az edzéseken elvette az összes Edge önbizalmát 😊Ez a Neal inkàbb a viràgra hasonlítAT-t is mindenki Flowershez hasonlította az első évében, szóval azért várjunk vele, az upside-ja sokkal jobb, mint Virágnak. AT viszont lemosta Parsons-t és DLaw-t is mikor vele szembe álltak fel, de a két úriember kb mindenki mással felfogja mosni a padlót a ligában.
ozibozi
Rodaron
több mint 3 éve
ÁmenEz a Neal inkàbb a viràgra hasonlítAT-t is mindenki Flowershez hasonlította az első évében, szóval azért várjunk vele, az upside-ja sokkal jobb, mint Virágnak. AT viszont lemosta Parsons-t és DLaw-t is mikor vele szembe álltak fel, de a két úriember kb mindenki mással felfogja mosni a padlót a ligában.
ozibozi
Rodaron
több mint 3 éve
Ez a Neal inkàbb a viràgra hasonlítAT-t is mindenki Flowershez hasonlította az első évében, szóval azért várjunk vele, az upside-ja sokkal jobb, mint Virágnak. AT viszont lemosta Parsons-t és DLaw-t is mikor vele szembe álltak fel, de a két úriember kb mindenki mással felfogja mosni a padlót a ligában.
ozibozi
több mint 3 éve
Ez a Neal inkàbb a viràgra hasonlít Mint a Thomas sràcra, de me legyen îgazam.
több mint 3 éve
Ennek viszont örülhetünk, hogy megtaláltuk a Franchise LT-t, reméljük Neal-t is sikerül erre a szintre felhozni, a potenciál megvan és akkor egy időre megvan a két Tackleünk.több mint 3 éve
Most nincs idom visszaolvasni a kommenteket csak arra akartam írni h erre a teljesítményre lehet alapozni Jonesnal, tetszett a tegnapi meccse.Nem láttam még a meccset, de érdekes ilyeneket olvasni, egy statok alapján nem túl acélos teljesítmény után: www.bigblueview.com/2022/9/27/23372618/giants-cowboys-kudos-wet-willies-winners-losers-daniel-jones-evan-neal-more
csebi
Metlife turf témához: sok éve pedzegetik már a dolgot én lassan kezdem elhinni, hogy van ebben valami és ha így van nagyon gáz.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
Mclaurint? Köszi! 😉😀Kölcsönadjuk a miénket? 😆Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
— Kadarius Toney (@0fficialC2N) September 27, 2022
Toney is elővette a stadion borítását, mint potenciális veszélyforrás. nem tudom ez mennyire valid, de remélem az új vezetés ennek is utána fog járni.
Shepnek jobbulást!
kristof
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!