New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Wasinghton 1/15-re nehéz lesz ráigérni és persze teljesen felesleges is!ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
Szvsz semmi olyan nincs Rosenben, ami miatt kéne Nekünk, persze olcsón jöhetne, de akkora szerencsénk úgy sincs...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Igazából a 2. kör 6. pickjét is fájó szívvel adnám érte. Jövő évi harmadik körös meg egy hetedik körös picket adnék érte. (ha látnák benne fantáziát, én még nem mondom hogy látok)Figyelembe kell venni, hogy egy év lejárt a rookie szerződéséből, ami csökkenti értékét.
Amúgy ha QB hell lesz, értsd TOP5-ben kimegy 2 db QB, akkor viszont tudunk választani top DL prospect is.
több mint 7 éve
semmit.ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?
több mint 7 éve
Állítólag megpróbáljuk eltradelni Vernomot, mondjuk ha Snackért 5. kört kaptunk, lehet még mi küldünk plusz picket vele 😆🤔túl sokat biztos nem kapunk érte, mert elég egyértelmű hogy ha nem viszik el akkor is ki fogjuk vágni
ironroy
több mint 7 éve
Az elején a legnagyobb Vernon fun voltam, de aztán meggyőzött a rezignáltság amit az arcán/játékán láttam, hogy mehet nyugodtan.. Lehet belefásult ő is a stábba/sikertelenségbe/sérülésekbe/stb.. Lehet egy új környezetben kivirágzik, de nálunk sajnos már nem fog
több mint 7 éve
Állítólag megpróbáljuk eltradelni Vernomot, mondjuk ha Snackért 5. kört kaptunk, lehet még mi küldünk plusz picket vele 😆🤔
több mint 7 éve
Volt az három győzelem is, de ki számolja 😀De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
dande
Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
SB-ban vesztes félnek lenni(kivéve Pats, na jó még PM féle Broncos), sokkal jobban visszavett egy csapatot, mint bármi más. Évekig tartó böjttől kíméltük meg magunkat, azzal hogy PO-ba is alig!!! 😂De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
több mint 7 éve
Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL

több mint 7 éve
QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
több mint 7 éve
10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!
több mint 7 éve
Ezért is szörnyű lesz a Giants közép-hosszútávú érdekében annak drukkolni hogy ez a fogalmatlan edzői stáb tűnjön el a búsba...😕 rohadt egy év lesz...
több mint 7 éve
Idén sokkal gyengébb volt, mint korábban + ha itt tartjuk, de nem lesz motivált akkor duplán szar a helyzet. Szóval, ha nincs rá keret, h hosszútávút kössünk vele, akkor én elengedném..Mondjuk ha valaki nem eleg motivalt, az megitelesem szerint legalabb akkora hibaja az edzoi stabnak is, mint maganak a jatekosnak. Foleg, ha valaki ugy nem eleg motivalt, hogy tulajdonkeppen meg a nagy zsozsot sem akasztotta le, tehat nem lehet mutogatni ra, hogy na, elkenyelmesedett, amint a jovoje biztonsagba kerult.
Szesze
Es New Yorkban azert ez a motivacios tema sokszor elojott mar az elmult evekben, ez nem tul biztato.
több mint 7 éve
Csak ne ingyért menjen. Annyira sokan mondják a taget hogy tuti vlm meglepő lesz.
több mint 7 éve
Idén sokkal gyengébb volt, mint korábban + ha itt tartjuk, de nem lesz motivált akkor duplán szar a helyzet. Szóval, ha nincs rá keret, h hosszútávút kössünk vele, akkor én elengedném..
több mint 7 éve
Ami Collinst illeti, szerintem fontos játékos, de az elmúlt 2 évben azért elbizonytalanított (főleg idén), hogy mennyire is éri meg a nagy zsozsót. Én mindenképp tagelném, aztán ha sikerül jó áron elcserélni: oké, ha megtartjuk és tag alatt tol egy prove it szezont, az is többé kevésbé oké. A safety tag még az alacsonyabbak között van, ha van rá money akkor talán ez lenne a legjobb opció, csak hát most nincs kolbászból a kerítés cap fronton. A hold out szerintem nem lenne túl eredményes nála, 1 évet leszámítva azért nem tett le annyit az asztalra, és egy rakás jó safety lesz kint most is a piacon. Idén például kifejezetten gyengén játszott passzvédekezésben, és ahhoz képest, hogy a védelem egyik vezérének kellene lennie, most ettől is messze elmaradt.
Nagyon bírom őt, és azért egyike a legjobb játékosainknak, így sajnálnám ha elmenne, de túl sok a hiányposzt ahhoz, hogy csak miatta aggódjunk.
több mint 7 éve
Ezt azert kaptak fel, mert Wilson elete nunija, Ciara nem erzi jol magat Seattle-ben es allitolag New Yorkban szeretne elni. Mondjuk azt nem tudom, hogy ennek mekkora a valosagtartalma, de en kizartnak tartom, hogy a Seattle elengedje jovore, a legrosszabb esetben tagelni fogjak. Azert az ilyen jatekosokat nem szoktak csak ugy dobalgatni.+1
Stez
A Seahawks van annyira profi franchise, hogyha esetleg netalántán mégis el kell engedniük Wilsont akkor Carrollék a szart is lehúzzák a tradepartnerről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ezt azert kaptak fel, mert Wilson elete nunija, Ciara nem erzi jol magat Seattle-ben es allitolag New Yorkban szeretne elni. Mondjuk azt nem tudom, hogy ennek mekkora a valosagtartalma, de en kizartnak tartom, hogy a Seattle elengedje jovore, a legrosszabb esetben tagelni fogjak. Azert az ilyen jatekosokat nem szoktak csak ugy dobalgatni.
😀😀😀
nagir
több mint 7 éve
😀😀😀
Szerkesztette: nagir

több mint 7 éve
Mi a nagypénz? Neki a tízes felett adni vlmt ösztönzőkkel, amitőlkonfortosan érzi magát és motivált, ahol szeretik a szurkerek, van piac egy jó reklámszerződésre, vagy inkább a kóbor bohócokat megküldeni kidobott 2-5-7 milliókkal lehetőleg sok halott pénzzel...Managementje válogatja.Azert az eros tulzas, hogy csupan box safety, a profi karrierje elejen fos volt coverben, de azota azert korrektul eljatszogat a passz ellen, ugyhogy nem egy egysiku valaki. Nem egy Earl Thomas, nincsenek kifejezetten jo osztonei, de ligaszinten azert ez rendben van.
/nem elfelejteni hogy egy box safety, még ha abból a legjobb is, ráadásul egy Lb helyett is helyt áll bármikor/
ozibozi