New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
If the Giants are entering a full rebuild attitude, they should cut Cody Latimer (if they can) and Michael Thomas before Week 10. That would guarantee them a 4th round 2019 compensatory picks for Justin Pugh, and maybe open up a 5th rounder for Devon Kennard, as well.ez érdekes dolog és ha nem lépik meg, szerintem az nagyon sokat megmutat Gettleman hozzá-nem-értéséből.
ozibozi
Szerkesztette: katonadani
több mint 7 éve
Mondjuk az tény, hogy az OL jövő évi összerakásához szükség van mozgástérre is, mert finoman szólva sem egy láncszem hiányzik a gépezetből. Nagyon remélem, hogy emiatt történik ez az egész. Ha ez az ára, h legyen egy jó OL-ünk akkor megérheti amit csinálunk, minden más esetben kapják be.Kicsit lenyugodva már tényleg nincs más magyarázat... Jenkins és S. Shepard még következhet!(meg bárki akiért beesik bármi! Úgy néz ki) utána Pár jó draft és végre újra osszeallhat egy utokepes csapat Eli köré.. 😉
Szesze
több mint 7 éve
If the Giants are entering a full rebuild attitude, they should cut Cody Latimer (if they can) and Michael Thomas before Week 10. That would guarantee them a 4th round 2019 compensatory picks for Justin Pugh, and maybe open up a 5th rounder for Devon Kennard, as well.
több mint 7 éve
Még mindig nem hiszem el, hogy a liga elit, 3-4ben mégjobb Snackset egy hugyos vesekőért odaadtuk, egy hulladék semmire nem jó 5.korert, ahonnan majd valami Walmartos parfüm eladót elhozunk, mert újra adunk neki lehetőséget. Nagyon kiváncsi vagyok megmagyarázzák e ezt a tradet, de valszeg nem igazán. A válasz annyi lesz: just.Asszem idekivánkozik az egyik kedvenc coubom: coub.com/view/s0j1l
Rodaron

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Még mindig nem hiszem el, hogy a liga elit, 3-4ben mégjobb Snackset egy hugyos vesekőért odaadtuk, egy hulladék semmire nem jó 5.korert, ahonnan majd valami Walmartos parfüm eladót elhozunk, mert újra adunk neki lehetőséget. Nagyon kiváncsi vagyok megmagyarázzák e ezt a tradet, de valszeg nem igazán. A válasz annyi lesz: just.
több mint 7 éve
de a régi világból maradt itt, ezért nem védett, reklámértéke nincs, szeretjük, de pótolható, és lassan szerződni kellene vele, és látjuk hogy milyen Wr kaliberek is 10 milkó körül kapnak. (nem szeretném, de nem lepődnék meg ha magas pick is kellene a sok hátsókörös után.)viszont Sterling Shepardért kaphatnánk egy második kört simán.Ő túl nagy spanja OBJ-nek meg Barkley-nak.
ozibozi
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
viszont Sterling Shepardért kaphatnánk egy második kört simán.Ő túl nagy spanja OBJ-nek meg Barkley-nak.
ozibozi
több mint 7 éve
Igen, erre a f*szra kényszeresen ráhajolok párhavonta, pedig jól tudom mi a főváros. 😀Sziasztok!Solder mondjuk nem is ér többet, a főváros meg kicsit odébb van 😊
Halljuk hogy nagy szezoneleji 70-90% sale vásár van a fővárosban.
Solderért mi is adnánk egy 5. kört.
OBJért és egy 2020as komp. harmadik körért pedig egy 2019-es másodikat.
...
Juteszembe, Collins eladó?
akdestroyer
vanek úr
Justin Herbert-ről sokat lehetett hallani, hogy még se jön a draftra. Ma nyilatkozott, hogy ezek a hírek hamisak, még nem döntött.Egy pillanatig ne bánd, csak 2020-ban lesznek a drafton frencsájz QBk, arra tankoljatok. Az idein húzzatok fel inkább valami falféleséget.
De mind1, mivel a 4. és 5. körös pickjeink nem veszik fel a versenyt a Raiders 3 db első körös pickjével. 😀
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Mondjuk az tény, hogy az OL jövő évi összerakásához szükség van mozgástérre is, mert finoman szólva sem egy láncszem hiányzik a gépezetből. Nagyon remélem, hogy emiatt történik ez az egész. Ha ez az ára, h legyen egy jó OL-ünk akkor megérheti amit csinálunk, minden más esetben kapják be.
több mint 7 éve
Ez rablás volt. Elite volt futás ellen, igazi csapatkapitány. Hmm.ez igaz, de a jövő évi pénze ötödéért megoldja jövőre Tomlinson, meg BJ, ráadásul még sérült sem volt mostanában. (az én személyes kedvencem volt) az a baj, hogy Vernon a kutyának sem kell vlsz, ezért kell mennie 😕
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Justin Herbert-ről sokat lehetett hallani, hogy még se jön a draftra. Ma nyilatkozott, hogy ezek a hírek hamisak, még nem döntött. De mind1, mivel a 4. és 5. körös pickjeink nem veszik fel a versenyt a Raiders 3 db első körös pickjével. 😀
több mint 7 éve
Sziasztok!Solder mondjuk nem is ér többet, a főváros meg kicsit odébb van 😊
...
akdestroyer
Szerkesztette: vanek úr
több mint 7 éve
😀 😀Sziasztok!Csere Wilsonért és egy éves Dunkin Donuts kupon.
...
akdestroyer
Palesz76
Amúgy mint kívülálló röhögök ezen az egészen, de ez ne tévesszen meg senkit: szerintem a helyzet kib*szottul siralmas.
Ha valakinél van égőházas, kutyás, thisisfine kép, kérem ne tartsa magában!
😀
több mint 7 éve
Legyen Ifedi és dupla kupon meg két labda.Sziasztok!Csere Wilsonért és egy éves Dunkin Donuts kupon.
...
akdestroyer
Palesz76

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Sziasztok!Csere Wilsonért és egy éves Dunkin Donuts kupon.
...
akdestroyer
több mint 7 éve
Sziasztok!Halljuk hogy nagy szezoneleji 70-90% sale vásár van a fővárosban.
...
több mint 7 éve
Szerintetek ha valakinek az lett volna a dolga hogy szetbassza a csapatot teljesen egy év alatt, ment volna így???csak ha Chucky a beceneve. Mondjuk ő legalább első körös pickeket gyűjtöget.
yooker
Szerkesztette: Henderson
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 7 éve
Szerintetek ha valakinek az lett volna a dolga hogy szetbassza a csapatot teljesen egy év alatt, ment volna így???
több mint 7 éve
Remélem legalább Collins megér egy 2. körös picket majd 😀
több mint 7 éve
pff és én még próbáltam hinni bennük. Ez olyat oda fog tenni az öltözői hangulatnak, hogy öröm lesz nézni. De szerintem a pályán sem fogunk annyira keveset veszíteni vele, mint sokan gondolják. Hill meg Tomlinson okés, de egyikük sincs még közel sem Snacks szintjén, plusz ha valamelyik kidől, akkora lyukak lesznek a Dfalban, amin Trent Richardson is átmenne. Kíváncsi leszek hétvégén mennyire sikerül Petersont megfogni. Ötödik kör. Értem én, hogy egy viszonylag sokat kereső run stopper DTnek nem igazán lehet magasabb ára, de akkor is menjenek a picsába.
Én kérek elnézést amiért nemrég egy hosszú posztot áldoztam a megvédésükre. Balfaszok.
Gratula a Lionsnak, szépen összeszedik az általunk alábecsült használható játékosokat.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 7 éve
Ez egyszerűen hihetetlen.... Nem térek magamhoz!
több mint 7 éve
Hoppá beugrott! A 19-es draft tele lesz jó DT-el!! DG azt fog húzni az első körben!!! Ravasz ez a Fasz, mindenkit megtéveszt... 😛Jaja, és azt úgy nem lehet húzni, hogy az év végén engeded el őt 😀
nagir

több mint 7 éve
Hoppá beugrott! A 19-es draft tele lesz jó DT-el!! DG azt fog húzni az első körben!!! Ravasz ez a Fasz, mindenkit megtéveszt... 😛

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
5. kör? Akkor már engedték volna el ingyen. Egy ilyen játékosért ez megalázó.
Steelers fan