New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Gyakorlatilag kizárt, h ne kapjon legalább még egy évetShurmurnek még adjunk időt sztem. inkább most kövessen el hibákat, és tanuljon belőlük, mire már tényleg a PO múlik majd rajta.Surmurnak max azért kell időt adni, nehogy kijöjjünk a Top 3 Pickből 😉
csebi
ozibozi
több mint 7 éve
Shurmurnek még adjunk időt sztem. inkább most kövessen el hibákat, és tanuljon belőlük, mire már tényleg a PO múlik majd rajta.Surmurnak max azért kell időt adni, nehogy kijöjjünk a Top 3 Pickből 😉
csebi
több mint 7 éve
www.cbssports.com/nfl/powerrankings/meglepődtél? 😊
31
vittore
több mint 7 éve
Shurmurnek még adjunk időt sztem. inkább most kövessen el hibákat, és tanuljon belőlük, mire már tényleg a PO múlik majd rajta.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Pat Shurmur on the Eli Apple trade on @WFAN660, on whether it sends the message that the Giants are rebuilding: “I don’t know if that sends a message to the fans. The organization has to look at the long-term. That doesn’t mean we’re not trying to win every game now.” 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Hihetetlen ez a jelenlegi vélemény "megosztottság"... Amióta fórumozom biztos nem volt még ilyen szélsőséges különbség!🙂ki a fekete bárány? Eli? Shurmur? Fal? Gettleman? Mara? KB mindenki elokerult már... Egyet nem is lehet, választani.. Túl sok a hiba mindenkitől!! ! Semmi nem akar osszejonni egyszerűen...Én ezért gondolom hogy egy komoly újra kezdés lenne megoldás de azt nem hiszem hogy GM és HC is menne jövőre, ezért én minimum szabadulnek mindenkitől akinek értéke van és jöjjön egy új Qb is, valszeg ez is lesz de ahogy ezt elkezdtuk Apple - vel az megint csak nem biztos hogy nyerő taktika.. Kevés jó érzésem van jelenleg a csapattal kapcsolatban sajnos a jövőre nézve..
több mint 7 éve
meanwhile: Eli Manning threw for 399 yards last night, his career record for yards in a game w/o throwing an INT
Last night was the 3rd time in franchise history that the #Giants had two players with over 140 receiving yards
Eli Manning 6th in passing yards in 2018 year (2061 yards / 7 games)
www.pro-football-reference.com/play-index/tiny.fcgi?id=Xj2Zb
www.pro-football-reference.com/play-index/tiny.fcgi?id=EASB1
hosted.stats.com/fb/leaders.asp?year=2018&range=NFL&rank=030&type=Passing
több mint 7 éve
Legyen úgy, bár én nem emlékszem az összes idei dropra , de 6ot könnyen fel tudnék idézni. Biztos rosszul dobta Eli és az ő hibája volt.69% a passzpontossága. Az meg, hogy nem veszélyes az már bőven edzői hiba is és mint előbb írtam az elkapóknál azért sok a drop.Ez azért mást mutat: hosted.stats.com/fb/tmleaders.asp?type=Receiving&range=NFL&rank=232
Isti81
empty taxi
Ez szerint a cikk szerint OBJ 2 drop Gallman 2 drop
scores.nbcsports.com/fb/leaders.asp?year=&type=Receiving&range=NFC&rank=232
ettől még lehet hat csak emlékeim szerint Barkleynak is volt 1-2 elkapható labdája és a TEeknek is 1 Shepardnél is rémlik, de biztos elkaphatatlan volt. Mindegy
Akkor itt egy másik stat tavalyról 2,81/meccs 45drop és ez 7tel több mint a 2. helyezett
giantswire.usatoday.com/2018/03/09/new-york-giants-led-nfl-dropped-passes-2017-wasnt-close/
Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
lehet hogy idén 6 meccsen még nincsenek ott a fiúk, de ha a komplett előző 3 szezont egybe nézi majd valaki ott akár még szezononként is folyamatosan dobogón vannak a srácok 😊69% a passzpontossága. Az meg, hogy nem veszélyes az már bőven edzői hiba is és mint előbb írtam az elkapóknál azért sok a drop.Ez azért mást mutat: hosted.stats.com/fb/tmleaders.asp?type=Receiving&range=NFL&rank=232
Isti81
empty taxi
több mint 7 éve
Lehet tankolunk a Carr üzletre? 😀Nem kell Carr, még a végén lenne valami fény. Hosszú, fájdalmas út a mienk - jöjjön vissza Geno.
Awesome88
több mint 7 éve
69% a passzpontossága. Az meg, hogy nem veszélyes az már bőven edzői hiba is és mint előbb írtam az elkapóknál azért sok a drop.Ez azért mást mutat: hosted.stats.com/fb/tmleaders.asp?type=Receiving&range=NFL&rank=232
Isti81

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Jenkins bármilyen ajánlatért mehet. Legszívesebben kivágnám. Akkor nézhetné, hogy ki, merre fut.
több mint 7 éve
Azért még van remény... tudjuk mi még gyengíteni az ellenfeleket remek emberanyagunkkal! Virág is talált új lebontandó falat, Alma is máshol fut lyukra!!! 😀főleg hogy a kutyának nem kellenek ennyiért, én hiába szeretném 😊))Mindenkit nem lehet/szabad eltrédelni, illetve kibaszni!erről már lentebb írtunk, ő nem képvisel csere értéket, mint ahogy a frissen igazoltak közül senki sem 😕Inkább maradjon Ogletree 12 milkóért??? 😉jenkins nem maradhat 15 milkóért jövőre, vagy qrvq nagy restructured pay cut, vagy trade , vagy vlmNem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
Minek ide ő is meg Jack rabbit? Majd jövőre Sam Beal shut down korszaka következik 😊
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
Nyugodjatok meg, Engram sem marad sokáig, ha így teljesít jövőre is.
nagir
ozibozi
nagir
vernonsnackjenkins lehet draft pick, a többi max halott pénz 😕
ozibozi
nagir
ozibozi
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Lehet tankolunk a Carr üzletre? 😀
több mint 7 éve
főleg hogy a kutyának nem kellenek ennyiért, én hiába szeretném 😊))Mindenkit nem lehet/szabad eltrédelni, illetve kibaszni!erről már lentebb írtunk, ő nem képvisel csere értéket, mint ahogy a frissen igazoltak közül senki sem 😕Inkább maradjon Ogletree 12 milkóért??? 😉jenkins nem maradhat 15 milkóért jövőre, vagy qrvq nagy restructured pay cut, vagy trade , vagy vlmNem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
Minek ide ő is meg Jack rabbit? Majd jövőre Sam Beal shut down korszaka következik 😊
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
nagir
ozibozi
nagir
ozibozi
nagir
több mint 7 éve
Mindenkit nem lehet/szabad eltrédelni, illetve kibaszni!erről már lentebb írtunk, ő nem képvisel csere értéket, mint ahogy a frissen igazoltak közül senki sem 😕Inkább maradjon Ogletree 12 milkóért??? 😉jenkins nem maradhat 15 milkóért jövőre, vagy qrvq nagy restructured pay cut, vagy trade , vagy vlmNem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
nagir
ozibozi
nagir
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
erről már lentebb írtunk, ő nem képvisel csere értéket, mint ahogy a frissen igazoltak közül senki sem 😕Inkább maradjon Ogletree 12 milkóért??? 😉jenkins nem maradhat 15 milkóért jövőre, vagy qrvq nagy restructured pay cut, vagy trade , vagy vlmNem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
nagir
ozibozi
nagir
több mint 7 éve
Inkább maradjon Ogletree 12 milkóért??? 😉jenkins nem maradhat 15 milkóért jövőre, vagy qrvq nagy restructured pay cut, vagy trade , vagy vlmNem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
nagir
ozibozi

több mint 7 éve
jenkins nem maradhat 15 milkóért jövőre, vagy qrvq nagy restructured pay cut, vagy trade , vagy vlmNem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
nagir
több mint 7 éve
Apple volt már sérült idén is. Milyen állapotban van fizikailag?Inkább az agya miatt kell aggódni
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Amilyen szar épp a secondarynk, már egy egészséges ember sem lenne nagyobb homály, mint a jelenlegi banda - tisztelet a kivételnek (végre ne a tavaly mutatottakból akarjanak élni)Apple volt már sérült idén is. Milyen állapotban van fizikailag?Most éppen egészségesnek tűnt.
Kájzerszóze
Szesze

több mint 7 éve
Apple volt már sérült idén is. Milyen állapotban van fizikailag?Most éppen egészségesnek tűnt.
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Jerry Reese forog a sírjábanMenő lenne egy éven belül az utóbbi három év első körösét lapátra tenni.Nem csak a pályán mutatottakkal érdemelte ki Alma a tradet... DG a személyét sem akarta tovább az öltözőben látni. Plusz, talán Collinsnak is egy gesztus a szerződése előtt! Híresen rühellte a kis Elit. Szvsz inkább Alma menyjen, mint Jack Rabbit!!A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
vanek úr
nagir
Szesze