New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Vobox New York Giants 659
Ugy nez ki Ilyen eros csoportban igen szep eredmenyt ertunk el igy is iden...😀
yooker
Ugyanez jutott eszembe 😂😂
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Ugy nez ki Ilyen eros csoportban igen szep eredmenyt ertunk el igy is iden...😀
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Feleannyi mákkal mint amennyi az Eaglesnek van folyamatosan, simán 10 feletti győzelemmel végeztünk volna idén...
több mint 7 éve
Zet New York Giants 2 020
Szerintem az offseasonben a védelmet kell nagyon durván összerakni, mert néha ugyan erőn felül hozták magukat, de összességében elmondható, hogy átlag alatti teljesítményt nyújtottak (CUT C. Riley).
Jövőre nincs Eli-nèl jobb opció, ezért maradni fog, mèg akkor is ha draftolunk/esetleg hozunk valakit.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
Szezon végeztével egy érdekes dologra hívnám fel a figyelmet:

8 meccsünk volt ahol max. 1 TD különbség lett a vége:
JAX: 20-15nél Elinak volt lehetősége GWG-t vezetni nem sikerült, utána védelem megcsinálta a 3andout-ot de spec elbénázta.
DAL: 20-3-ról lett 20-13 sikeres onside-dal, majd a 2. onside már nem sikerült, nem volt esély sem GWG-re sem deff stopra.
CAR: 24-30ra ment a CAR, mikor Eli vitt egy TD drivet, 1:08 volt hátra de a védelem nem csinálta meg a stopot.
ATL: hasonlóan Dallas meccshez, mikor lőtávolba kerültünk már csak onside volt, ami nem sikerült.
WASH: ugyanez.
PHI: kiegyenlítettünk, volt hátra 5:49, Philly ment 50 yardot, 5:27-et levett az órából, és rúgtak egy 43 yardos FG-t, Elinak volt 16 mpje, időkérés nélkül, hogy saját 34-ről bemenjen FG távolságra, ez sztem nem várható el, itt a deff stop hiányzott sztem, mert egy 4th downt is engedtek...
IND: Luck 3:43-nál vette át, vitt egy TD-t, összesen egy 3rd downjuk volt (3+3), 2 védő szabálytalansággal. Elinak volt 55 mpje, 1 TO-val, hogy FG távolságba vigyen minket, INT lett. védelem és Manning sem hozta amit kellett volna.
DAL: 7-tel vezetünk, DAL megkapja a labdát, 2:35kor saját 30 yardon. 1:23 alatt végigmentek, TD és két pontos, 4+15-nél egy 32 yardos TD-t szereztek. saját 48ről indultunk 1:05-nél és 4 passzjátékot hívtunk mikor ha jól emlékszem 3 időkérésünk is benn volt. Ez a meccs mind a védelem, mind Eli és a játékhívásokon ment el.

Összegezve a fentieket, hiába mutat jól, hogy 11 meccsből 8-nál egy TD-n belül voltunk, ez azért nem igaz. 5 meccsünk volt, ahol tényleg lett volna esély előnyt megtartani vagy megszerezni. Ebből 3-szor lehet Elit hibáztatni, de négyszer meg a védelmet, hogy nem csinált stopot.

Én épp ezért azt mondom, hogy nem feltétlenül oldaná meg bármelyik újonc vagy tapasztalt irányító is a gondjainkat. 4300 yard, 21/11 TD-INT, 92.4 ratinggel én kiegyeznék tőle jövőre is, 66%-os pedig elég magas szám. Az első körös picket semmiképpen sem használnám fel QB-ra, sőt lehet várnék 2021-ig Lawrence.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Giants 2019 opponents:

Home:
• Packers
• Vikings
• Bills
• Dolphins
• Cardinals
• Cowboys
• Redskins
• Eagles

Away:
• Lions
• Bears
• Jets
• Patriots
• Bucs
• Cowboys
• Redskins
• Eagles

nem tűnik olyan veszett nehéznek. az itthoni mérleg sztem javulni fog az idei 2-6-ról
vittore
Otthon legendásan szarok vagyunk, majd a draft után meg hányjuk-vetjük a dolgot 😉 BUÉK Giants fanok
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Landon Collins on '19 franchise tag: 'I don't want it'

www.nfl.com/news/story/0ap3000000986101/article/landon-collins-on-19-franchise-tag-i-dont-want-it?fbclid=IwAR16IGtVfYTNzIuvjeLRI4hNcWg67zinhyWHnKDBAzX9v49XLKb20pf-n_0
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Giants 2019 opponents:

Home:
• Packers
• Vikings
• Bills
• Dolphins
• Cardinals
• Cowboys
• Redskins
• Eagles

Away:
• Lions
• Bears
• Jets
• Patriots
• Bucs
• Cowboys
• Redskins
• Eagles

nem tűnik olyan veszett nehéznek. az itthoni mérleg sztem javulni fog az idei 2-6-ról
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
balfaszkodás nélkül 9-7 lett volna az év (phi,car,ind,dal2)
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jövőre jöttök hozzánk... Akkor SB 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 509 — Bla, bla, bla
Amúgy... Nem sikerült Donaldnak megdöntenie Strahan sack rekordját!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
az a legendás játék hívás. Az a vicc amúgy független a mai utolsó meccstől, hogy Barkley úgy csinált egy valag rekordot, hogy a pancserek vagy 6 meccsen 50 yard alatt futtatták, de 7 meccs alatt is kb 80-90 alatt aszem... A fili elleni második félidős 3x fusson meg már csak hab volt a tortán... le a kalappal előtte, hogy ennek ellenére elért vlmt, hiába korlátozták folyamatosan(főleg az első 7-8 meccsen, mikor kb elkapót játszott)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Azért az nem volt gyenge végjáték, hogy 1 perc 10 mp van hátra, félpályánál vagyunk, van 2 időkérésünk, egy FG kell a győzelemhez, nálunk van a liga legjobb rugója... és egy kibaszott yardot nem tudtunk megtenni.
Ismét jön egy érdekes offseason...
Zet
jaaa. Az parádés 4 passz játék volt 0 yardért 😀
több mint 7 éve
Zet New York Giants 2 020
Azért az nem volt gyenge végjáték, hogy 1 perc 10 mp van hátra, félpályánál vagyunk, van 2 időkérésünk, egy FG kell a győzelemhez, nálunk van a liga legjobb rugója... és egy kibaszott yardot nem tudtunk megtenni.
Ismét jön egy érdekes offseason...
több mint 7 éve
jah és mellesleg mekkora rohadt pech már hogy a Browns is akkor képes betalálni ezzel a Baker húzással amikor mi voltunk az 1/2 ...😊
yooker
de legalább a többi örök ígéretet nem húztuk ki
több mint 7 éve
jah és mellesleg mekkora rohadt pech már hogy a Browns is akkor képes betalálni ezzel a Baker húzással amikor mi voltunk az 1/2 ...😊
több mint 7 éve
Nah az utolso 2 het sulyos italozas es unnepek miatt kimaradt de sok mindenrol nem maradtam le elegge faraszto ev volt ez is jol jon a szunet mert most valahogy nalam fogyoban a lelkesedes...
Azert termeszetesen B.U.É.K Mindenkinek!!!!
több mint 7 éve
1/6 jól számoltam!??
nagir
Ja. De ha Raiders nyerne, akkor még 1/5 is lehet.
GiantsMLBhunter
Ohh, valóban!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
1/6 jól számoltam!??
nagir
Ja. De ha Raiders nyerne, akkor még 1/5 is lehet.
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
 imgur.com/a/CPZ1zO4

itt a karma
több mint 7 éve
1/6 jól számoltam!??

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
szerencsére az utolsó 2 percre még hazaértem, szar lett volna lemaradni így a szezon végén egy újabb remek végjátékról
több mint 7 éve
miért fontos ez idén?
ozibozi
Például ha le akarunk tradelni a Drafton!😉
nagir
Ahh a premiur pass rusher-re éhezünk 😀
több mint 7 éve
miért fontos ez idén?
ozibozi
Például ha le akarunk tradelni a Drafton!😉

több mint 7 éve
miért fontos ez idén?
ozibozi
Mert unalmas a meccsünk a dallas ellen?