New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Ha jönnek a yardok, de a pontok nem, annak 2 oka lehet:sok esetben a megáll a tudomány alatt a fantáziátlan play hívás van. pl mikor láttunk utoljára ilyen play hívást red zone közelében, mint Engramnek. pedig ez egy viszonylag egyszerű játék, képtelenek voltunk évek óta elővenni.
1. Túl sok turnovert csinál az offense
2. A red zone-ban szűkebb területen, kisebb passing window-k esetén megáll a tudomány.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Sajnos Ugyanolyan időpazarlás ez az edzői garnitúra mint a bajuszék voltak. Ha ezek fognak újjáépíteni akkor azt cseszhetjük. Megértem Collinst is ha nem könnyes a szeme, viszont OBJ-t jól átcseszték ezzel a win móddal. Kb most jött rá hogy nem fog itt nyerni lótúrót se, mert nincs kivel.Majd Ő is cserét kér...😕
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Sajnos Ugyanolyan időpazarlás ez az edzői garnitúra mint a bajuszék voltak. Ha ezek fognak újjáépíteni akkor azt cseszhetjük. Megértem Collinst is ha nem könnyes a szeme, viszont OBJ-t jól átcseszték ezzel a win móddal. Kb most jött rá hogy nem fog itt nyerni lótúrót se, mert nincs kivel.
több mint 7 éve
Ha jönnek a yardok, de a pontok nem, annak 2 oka lehet:1. Túl sok turnovert csinál az offense
2. A red zone-ban szűkebb területen, kisebb passing window-k esetén megáll a tudomány.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Igen tudom, azért mondom, hogy egy része, mert a külföldi sajtó meg szurkerek is ezzel támasztják alá, viszont én is azt érzem, hogy csak pakoljuk fel a yardokat de pontokban nem ütközik ki. De ahogy a megosztottságot érzem jelenleg köztünk, az se lenne jó ha 6-2-vel állnánk, mert akkor azt mondanák, hogy nem az igazi arcunk ez és inkább lennénk rosszabbak, mert akkor a FO is látná az O-line problémákat.de épp a fenti statisztika mutatja, hogy olyan rohadt sok garbage timeünk csak nincsen ...Én is ezen a véleményen vagyok. Megvannak a momentumaink, Falcons, Redskins, Jags, Panthers ahol simán nyerhettünk volna, de valahogy sikerül mindig lábon lőni magunkat. Sajnos valószínűleg a játékosok lelkiállapota nagyon mélyen lehet, emiatt nincs önbizalom, magabiztosság, emiatt ezeket a momentumokat sem tudjak a saját javukra fordítani. A D hatalmasat küzd meccsek óta és le a kalappal előttük, az offensetől csak egy kicsi plusz kellene.Collinst is eltradeljük Vacchiano szerint holnap egy 2-3. Körért.azért Collins értéke magasabb, mint egy 3. kör. nagyon nagy hiba lenne.
(Na itt akkor ki köré akarnak ezek csapatot építeni? 10 milkót sajnálnak tőle, de boldog-boldogtalan kap 5 milkókat)
ozibozi
megjegyzem, hogy sztem nem hiányozna ebből a csapatból sem sok. 7 verségünk van, de átlagban 8.2 ponttal kapunk ki (kvázi egy labda birtoklás) és 5 meccsen ténylegesen TD távolságon belül voltunk. könnyen lehetne ez 6-2es szezon is btw. picit rendbe tettük volna az off falat, erősítettük volna a secet, és jövőre lett volna potenciál ebben. félek, hogy ezzel a szétverünk mindent mentalitással ténylegesen leesünk egy 1-6os csapat szintjére, mert jelenleg nem érzem magunkat annak.
csebi
Yardok és sikeres passzok tekintetében az első 10-ben vagyunk, Eli a 4. passzolt yardok tekintetében. Persze tudom, hogy ezek egy része a garbage time-ban jön, de ebből is látszik, hogy mennyire nem tudunk élni az előttünk álló lehetőségekkel...
Rodaron
csebi
Ezért sem vagyok híve annak, hogy vagdossunk ki mindenkit agyra-főre és minden évben teljes rebuild. Mert most ott állunk, hogy kell egy QB, O-line, meg lassan egy teljes Defense.
több mint 7 éve
de épp a fenti statisztika mutatja, hogy olyan rohadt sok garbage timeünk csak nincsen ...Én is ezen a véleményen vagyok. Megvannak a momentumaink, Falcons, Redskins, Jags, Panthers ahol simán nyerhettünk volna, de valahogy sikerül mindig lábon lőni magunkat. Sajnos valószínűleg a játékosok lelkiállapota nagyon mélyen lehet, emiatt nincs önbizalom, magabiztosság, emiatt ezeket a momentumokat sem tudjak a saját javukra fordítani. A D hatalmasat küzd meccsek óta és le a kalappal előttük, az offensetől csak egy kicsi plusz kellene.Collinst is eltradeljük Vacchiano szerint holnap egy 2-3. Körért.azért Collins értéke magasabb, mint egy 3. kör. nagyon nagy hiba lenne.
(Na itt akkor ki köré akarnak ezek csapatot építeni? 10 milkót sajnálnak tőle, de boldog-boldogtalan kap 5 milkókat)
ozibozi
megjegyzem, hogy sztem nem hiányozna ebből a csapatból sem sok. 7 verségünk van, de átlagban 8.2 ponttal kapunk ki (kvázi egy labda birtoklás) és 5 meccsen ténylegesen TD távolságon belül voltunk. könnyen lehetne ez 6-2es szezon is btw. picit rendbe tettük volna az off falat, erősítettük volna a secet, és jövőre lett volna potenciál ebben. félek, hogy ezzel a szétverünk mindent mentalitással ténylegesen leesünk egy 1-6os csapat szintjére, mert jelenleg nem érzem magunkat annak.
csebi
Yardok és sikeres passzok tekintetében az első 10-ben vagyunk, Eli a 4. passzolt yardok tekintetében. Persze tudom, hogy ezek egy része a garbage time-ban jön, de ebből is látszik, hogy mennyire nem tudunk élni az előttünk álló lehetőségekkel...
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Én is ezen a véleményen vagyok. Megvannak a momentumaink, Falcons, Redskins, Jags, Panthers ahol simán nyerhettünk volna, de valahogy sikerül mindig lábon lőni magunkat. Sajnos valószínűleg a játékosok lelkiállapota nagyon mélyen lehet, emiatt nincs önbizalom, magabiztosság, emiatt ezeket a momentumokat sem tudjak a saját javukra fordítani. A D hatalmasat küzd meccsek óta és le a kalappal előttük, az offensetől csak egy kicsi plusz kellene.Collinst is eltradeljük Vacchiano szerint holnap egy 2-3. Körért.azért Collins értéke magasabb, mint egy 3. kör. nagyon nagy hiba lenne.
ozibozi
csebi
több mint 7 éve
Collinst is eltradeljük Vacchiano szerint holnap egy 2-3. Körért.azért Collins értéke magasabb, mint egy 3. kör. nagyon nagy hiba lenne.
ozibozi
több mint 7 éve
Collinst is eltradeljük Vacchiano szerint holnap egy 2-3. Körért.Na akkor ott ástuk meg a sírunkat az elkövetkező 10 évre és OBJ is mehet meg Barkley
ozibozi
több mint 7 éve
A jó hír, hogy gyakorlatilag a legalja vagyunk, ennél kizárólag jobb jöhet - csak ki kell várnunk.
több mint 7 éve
Hat eljutottunk idaig is, minden szep megmozdulasert orulok, sokkal tobbet nem varhatok...
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
Lassan akkor Engram is bustkent vehető.. Nem véletlen hogy DG-ek az atombiztos Barkleyra mentek egy ilyen "gyönyörű" kis sorozat után..A D viszont szép volt nem igazán lehetett látni ma Snacks és Apple hiányát! Jó kis egység lehet ez jövőre akár
több mint 7 éve
ha nem ez a marha hívná a játékokat, csak hagynák hogy a játékosok csináljanak amit akarnak, előrébb tartanánk
több mint 7 éve
Már mélyebben vagyunk mint a Knicks, pedig az is förtelemNem, dehogy. Ők sokkal több pontot kaptak 😊
jusssipekka
több mint 7 éve
Még ennyi sack-el meg balfaszkodással is vegyítve, sikerült újra saját magunkat megvernünk. Ez az end-zone és extended end-zone (25-30 yard) taktika valami förtelem, ennyi opcióval nem tudjuk megoldani.
több mint 7 éve
Már mélyebben vagyunk mint a Knicks, pedig az is förtelemŐk is csak egy győzelemmel állnak, igaz az NBA szezon csak most kezdődött 🤣
jusssipekka
több mint 7 éve
Már mélyebben vagyunk mint a Knicks, pedig az is förtelem
több mint 7 éve
Annak már előre örülök, hogy jövőhéten nem kapunk ki, bár ki tudja 🤔 Bye Week - NYG 26-10
több mint 7 éve
Csalódás elkerülése, de lesz az három TD isNos, mit várjunk a mai meccstől? Én személy szerint két - az offense által - szerzett TD-vel elégedett lennék, bàrmi is az eredmény.Alacsony egy elvárás. 😀
Zet
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Nos, mit várjunk a mai meccstől? Én személy szerint két - az offense által - szerzett TD-vel elégedett lennék, bàrmi is az eredmény.Alacsony egy elvárás. 😀
Zet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nos, mit várjunk a mai meccstől? Én személy szerint két - az offense által - szerzett TD-vel elégedett lennék, bàrmi is az eredmény.
több mint 7 éve
Ja jó, akkor kabbe! 😊😊😊Ja nem, csak trollkodtam. 😀Hiba lett volna, meggyőződésem! Köszi az infót!!Állítólag 3+6. kör volt az ajánlat, de ti 2. kört szerettetek volna.Tényleg érdekes.. Akartuk-e vajon de valami semmivel akartak kiszurni a szemünket vagy korrekt ajánlat volt de egyáltalán nem is volt nálunk képben a csere...Állítólag a Chiefs trade-elni akarta Landon Collins-t, de nem adtuk.Kiváncsi lennék mit ajánlottak érte
Zet
Vobox
yooker
akdestroyer
nagir
akdestroyer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Ja nem, csak trollkodtam. 😀Hiba lett volna, meggyőződésem! Köszi az infót!!Állítólag 3+6. kör volt az ajánlat, de ti 2. kört szerettetek volna.Tényleg érdekes.. Akartuk-e vajon de valami semmivel akartak kiszurni a szemünket vagy korrekt ajánlat volt de egyáltalán nem is volt nálunk képben a csere...Állítólag a Chiefs trade-elni akarta Landon Collins-t, de nem adtuk.Kiváncsi lennék mit ajánlottak érte
Zet
Vobox
yooker
akdestroyer
nagir
több mint 7 éve
azért túlzottan ne reménykedjEz valószínű soha sem fog kiderülni, de bármi is az igazság reményt ad, hogy DG nem észnélkül rebuildel!!Tényleg érdekes.. Akartuk-e vajon de valami semmivel akartak kiszurni a szemünket vagy korrekt ajánlat volt de egyáltalán nem is volt nálunk képben a csere...Állítólag a Chiefs trade-elni akarta Landon Collins-t, de nem adtuk.Kiváncsi lennék mit ajánlottak érte
Zet
Vobox
yooker
nagir