New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 970 — Lucas Scott
Ha jönnek a yardok, de a pontok nem, annak 2 oka lehet:
1. Túl sok turnovert csinál az offense
2. A red zone-ban szűkebb területen, kisebb passing window-k esetén megáll a tudomány.
empty taxi
sok esetben a megáll a tudomány alatt a fantáziátlan play hívás van. pl mikor láttunk utoljára ilyen play hívást red zone közelében, mint Engramnek. pedig ez egy viszonylag egyszerű játék, képtelenek voltunk évek óta elővenni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
Sajnos Ugyanolyan időpazarlás ez az edzői garnitúra mint a bajuszék voltak. Ha ezek fognak újjáépíteni akkor azt cseszhetjük. Megértem Collinst is ha nem könnyes a szeme, viszont OBJ-t jól átcseszték ezzel a win móddal. Kb most jött rá hogy nem fog itt nyerni lótúrót se, mert nincs kivel.
ozibozi
Majd Ő is cserét kér...😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 290
Sajnos Ugyanolyan időpazarlás ez az edzői garnitúra mint a bajuszék voltak. Ha ezek fognak újjáépíteni akkor azt cseszhetjük. Megértem Collinst is ha nem könnyes a szeme, viszont OBJ-t jól átcseszték ezzel a win móddal. Kb most jött rá hogy nem fog itt nyerni lótúrót se, mert nincs kivel.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Ha jönnek a yardok, de a pontok nem, annak 2 oka lehet:
1. Túl sok turnovert csinál az offense
2. A red zone-ban szűkebb területen, kisebb passing window-k esetén megáll a tudomány.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Collinst is eltradeljük Vacchiano szerint holnap egy 2-3. Körért.
(Na itt akkor ki köré akarnak ezek csapatot építeni? 10 milkót sajnálnak tőle, de boldog-boldogtalan kap 5 milkókat)
ozibozi
azért Collins értéke magasabb, mint egy 3. kör. nagyon nagy hiba lenne.
megjegyzem, hogy sztem nem hiányozna ebből a csapatból sem sok. 7 verségünk van, de átlagban 8.2 ponttal kapunk ki (kvázi egy labda birtoklás) és 5 meccsen ténylegesen TD távolságon belül voltunk. könnyen lehetne ez 6-2es szezon is btw. picit rendbe tettük volna az off falat, erősítettük volna a secet, és jövőre lett volna potenciál ebben. félek, hogy ezzel a szétverünk mindent mentalitással ténylegesen leesünk egy 1-6os csapat szintjére, mert jelenleg nem érzem magunkat annak.
csebi
Én is ezen a véleményen vagyok. Megvannak a momentumaink, Falcons, Redskins, Jags, Panthers ahol simán nyerhettünk volna, de valahogy sikerül mindig lábon lőni magunkat. Sajnos valószínűleg a játékosok lelkiállapota nagyon mélyen lehet, emiatt nincs önbizalom, magabiztosság, emiatt ezeket a momentumokat sem tudjak a saját javukra fordítani. A D hatalmasat küzd meccsek óta és le a kalappal előttük, az offensetől csak egy kicsi plusz kellene.
Yardok és sikeres passzok tekintetében az első 10-ben vagyunk, Eli a 4. passzolt yardok tekintetében. Persze tudom, hogy ezek egy része a garbage time-ban jön, de ebből is látszik, hogy mennyire nem tudunk élni az előttünk álló lehetőségekkel...
Rodaron
de épp a fenti statisztika mutatja, hogy olyan rohadt sok garbage timeünk csak nincsen ...
csebi
Igen tudom, azért mondom, hogy egy része, mert a külföldi sajtó meg szurkerek is ezzel támasztják alá, viszont én is azt érzem, hogy csak pakoljuk fel a yardokat de pontokban nem ütközik ki. De ahogy a megosztottságot érzem jelenleg köztünk, az se lenne jó ha 6-2-vel állnánk, mert akkor azt mondanák, hogy nem az igazi arcunk ez és inkább lennénk rosszabbak, mert akkor a FO is látná az O-line problémákat.
Ezért sem vagyok híve annak, hogy vagdossunk ki mindenkit agyra-főre és minden évben teljes rebuild. Mert most ott állunk, hogy kell egy QB, O-line, meg lassan egy teljes Defense.
több mint 7 éve
(Na itt akkor ki köré akarnak ezek csapatot építeni? 10 milkót sajnálnak tőle, de boldog-boldogtalan kap 5 milkókat)
ozibozi
megjegyzem, hogy sztem nem hiányozna ebből a csapatból sem sok. 7 verségünk van, de átlagban 8.2 ponttal kapunk ki (kvázi egy labda birtoklás) és 5 meccsen ténylegesen TD távolságon belül voltunk. könnyen lehetne ez 6-2es szezon is btw. picit rendbe tettük volna az off falat, erősítettük volna a secet, és jövőre lett volna potenciál ebben. félek, hogy ezzel a szétverünk mindent mentalitással ténylegesen leesünk egy 1-6os csapat szintjére, mert jelenleg nem érzem magunkat annak.
csebi
Én is ezen a véleményen vagyok. Megvannak a momentumaink, Falcons, Redskins, Jags, Panthers ahol simán nyerhettünk volna, de valahogy sikerül mindig lábon lőni magunkat. Sajnos valószínűleg a játékosok lelkiállapota nagyon mélyen lehet, emiatt nincs önbizalom, magabiztosság, emiatt ezeket a momentumokat sem tudjak a saját javukra fordítani. A D hatalmasat küzd meccsek óta és le a kalappal előttük, az offensetől csak egy kicsi plusz kellene.
Yardok és sikeres passzok tekintetében az első 10-ben vagyunk, Eli a 4. passzolt yardok tekintetében. Persze tudom, hogy ezek egy része a garbage time-ban jön, de ebből is látszik, hogy mennyire nem tudunk élni az előttünk álló lehetőségekkel...
Rodaron
de épp a fenti statisztika mutatja, hogy olyan rohadt sok garbage timeünk csak nincsen ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
ozibozi
csebi
több mint 7 éve
ozibozi

több mint 7 éve
ozibozi
Na akkor ott ástuk meg a sírunkat az elkövetkező 10 évre és OBJ is mehet meg Barkley
több mint 7 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 989
A jó hír, hogy gyakorlatilag a legalja vagyunk, ennél kizárólag jobb jöhet - csak ki kell várnunk.
több mint 7 éve
NightBoY New York Giants 616
Hat eljutottunk idaig is, minden szep megmozdulasert orulok, sokkal tobbet nem varhatok...

You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Lassan akkor Engram is bustkent vehető.. Nem véletlen hogy DG-ek az atombiztos Barkleyra mentek egy ilyen "gyönyörű" kis sorozat után..
A D viszont szép volt nem igazán lehetett látni ma Snacks és Apple hiányát! Jó kis egység lehet ez jövőre akár
több mint 7 éve
ha nem ez a marha hívná a játékokat, csak hagynák hogy a játékosok csináljanak amit akarnak, előrébb tartanánk
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 220
Már mélyebben vagyunk mint a Knicks, pedig az is förtelem
jusssipekka
Nem, dehogy. Ők sokkal több pontot kaptak 😊
több mint 7 éve
Még ennyi sack-el meg balfaszkodással is vegyítve, sikerült újra saját magunkat megvernünk. Ez az end-zone és extended end-zone (25-30 yard) taktika valami förtelem, ennyi opcióval nem tudjuk megoldani.
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
jusssipekka
Ők is csak egy győzelemmel állnak, igaz az NBA szezon csak most kezdődött 🤣
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Annak már előre örülök, hogy jövőhéten nem kapunk ki, bár ki tudja 🤔 Bye Week - NYG 26-10
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 468 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nos, mit várjunk a mai meccstől? Én személy szerint két - az offense által - szerzett TD-vel elégedett lennék, bàrmi is az eredmény.
Zet
Alacsony egy elvárás. 😀
KeyG
Csalódás elkerülése, de lesz az három TD is

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 256
Nos, mit várjunk a mai meccstől? Én személy szerint két - az offense által - szerzett TD-vel elégedett lennék, bàrmi is az eredmény.
Zet
Alacsony egy elvárás. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 989
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
Állítólag a Chiefs trade-elni akarta Landon Collins-t, de nem adtuk.
Zet
Kiváncsi lennék mit ajánlottak érte
Vobox
Tényleg érdekes.. Akartuk-e vajon de valami semmivel akartak kiszurni a szemünket vagy korrekt ajánlat volt de egyáltalán nem is volt nálunk képben a csere...
yooker
Állítólag 3+6. kör volt az ajánlat, de ti 2. kört szerettetek volna.
akdestroyer
Hiba lett volna, meggyőződésem! Köszi az infót!!
nagir
Ja nem, csak trollkodtam. 😀
akdestroyer
Ja jó, akkor kabbe! 😊😊😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 797
Zet
Vobox
Tényleg érdekes.. Akartuk-e vajon de valami semmivel akartak kiszurni a szemünket vagy korrekt ajánlat volt de egyáltalán nem is volt nálunk képben a csere...
yooker
Állítólag 3+6. kör volt az ajánlat, de ti 2. kört szerettetek volna.
akdestroyer
Hiba lett volna, meggyőződésem! Köszi az infót!!
nagir
Ja nem, csak trollkodtam. 😀

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Zet
Vobox
yooker
Ez valószínű soha sem fog kiderülni, de bármi is az igazság reményt ad, hogy DG nem észnélkül rebuildel!!
nagir
azért túlzottan ne reménykedj