New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Lesz fal Eli és Barley előtt.Ezaz Vernon to Browns meglepett.Kevin Zeitler jött, elég fasza OG, top fizuval szóval salary cap jobb nem lesz.
Salary cappal jól jàrtunk, de ellenèrtèk kívàncsi vagyok.
Sok sikert neki brownsnàl, kívànok nekik playoffot ès OV 10+ sackes szezont.
GiantsMLBhunter
Rodaron
több mint 7 éve
De a védelem se sokkal rosszabb ha behúznak véletlen valami Jpp utánzatot 😊Ezaz Vernon to Browns meglepett.Kevin Zeitler jött, elég fasza OG, top fizuval szóval salary cap jobb nem lesz.
GiantsMLBhunter
Rodaron
több mint 7 éve
Ezaz Vernon to Browns meglepett.Kevin Zeitler jött, elég fasza OG, top fizuval szóval salary cap jobb nem lesz.
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Érik az első körös edge rusher választás 😉
több mint 7 éve
Ezaz Vernon to Browns meglepett.Salary cappal jól jàrtunk, de ellenèrtèk kívàncsi vagyok.
több mint 7 éve
Viszont a Defense eléggé depleted lesz...kiváncsi vagyok hogy fogunk ennyi lyukat potolni, hogy legalább egy competent Vedelmunk legyen
több mint 7 éve
Na Vernon ment a Brownshoz, Zeitler-ért cserébe. Ez mondjuk elég nagy ötlet, mondjuk a fizujuk is majdnem offsetel és OGkent is elég jó.
több mint 7 éve
Még egy éhes szájjal kevesebb, OBJ helyett beérték Vernon pajtival.
több mint 7 éve
Állítólag a Browns felajánlotta Ogbah, Zeitler, és még valakit Beckham-ért, mi pedig erre kiröhögtük őket 😁 AFC Northhoz közeli riporter azt mondta az ajánlat nem is volt igazán komoly, lehet a megkeresés is csak valami, délutáni telefon beszélgetés folyamán merült fel 😁
több mint 7 éve
jah, hát tudom hogy sérült volt, nyilván ennek mértékével kapcsolatban azért utánajárunk, hogy mi a szitu mielőtt leigazolnánk.Leakartunk szerződni vele hosszútávra tavaly, aztán lesérült 2x egymás után. Most ott tartunk hogy inkább megtartottük Matt Kalilt, és le se ültúnk Williamsel tárgyalni.Panthers OT Daryl Williams a target for Giants in free agencyJó lenne. Én továbbra is az OL-t látom a legfontosabb megoldandó problemnek, mint évek óta mindig.. Tőlem bárkit feláldozhatnak, ha ezt végre meg tudják oldani.
giantswire.usatoday.com/2019/03/06/nfl-free-agency-new-york-giants-daryl-williams-carolina-panthers/
nagir
Szesze
Sok jót nem sejtet vele kapcsolatban.
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
Nálunk még sérülten is elugrálhat bárki 😉
több mint 7 éve
Leakartunk szerződni vele hosszútávra tavaly, aztán lesérült 2x egymás után. Most ott tartunk hogy inkább megtartottük Matt Kalilt, és le se ültúnk Williamsel tárgyalni.Panthers OT Daryl Williams a target for Giants in free agencyJó lenne. Én továbbra is az OL-t látom a legfontosabb megoldandó problemnek, mint évek óta mindig.. Tőlem bárkit feláldozhatnak, ha ezt végre meg tudják oldani.
giantswire.usatoday.com/2019/03/06/nfl-free-agency-new-york-giants-daryl-williams-carolina-panthers/
nagir
Szesze
Sok jót nem sejtet vele kapcsolatban.
több mint 7 éve
Giants tender ERFAs K Aldrick Rosas and C Jon Halapiogiantswire.usatoday.com/2019/03/06/new-york-giants-aldrick-rosas-jon-halapio-tender/
Giants to tender FB Elijhaa Penny
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Giants have extended an RFA tender to former first-round WR Corey Coleman, source said, ensuring he’s back for another season. Coleman showed enough flashes in his short stint to warrant a longer look. - per Ian RapoportTeljesen jó ötletnek tartom! Talán Nálunk otthonra lel és magára is talál. Tavaly megmutatta, hogy nem rossz játékos, utolsó utáni lehetőséggel még élhet. ST-ben szvsz remek volt, elkapóknál akár WR3 is lehet belőle idén...
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Giants have extended an RFA tender to former first-round WR Corey Coleman, source said, ensuring he’s back for another season. Coleman showed enough flashes in his short stint to warrant a longer look. - per Ian Rapoport
több mint 7 éve
Panthers OT Daryl Williams a target for Giants in free agencyJó lenne. Én továbbra is az OL-t látom a legfontosabb megoldandó problemnek, mint évek óta mindig.. Tőlem bárkit feláldozhatnak, ha ezt végre meg tudják oldani.
nagir
több mint 7 éve
Esélyesebbnek látom Rosent hozzánk egy trade-del, mint Haskinst. Ha nem, akkor Bortles szabad lesz ... 😊
több mint 7 éve
Kezdhetünk is megbarátkozni a gondolattal 🙄, mert több mock drafton is hozzánk írják.So #Giants faithful may be happy to see this amongst the negativity with Collins today. Dwayne Haskins training with Evan Engram, hashtaghed “TEsAreQBsBestFriend” pic.twitter.com/FZk8CWqqrz
— Felix (@ScoutLibrarian) March 5, 2019
nagir
több mint 7 éve
Panthers OT Daryl Williams a target for Giants in free agencygiantswire.usatoday.com/2019/03/06/nfl-free-agency-new-york-giants-daryl-williams-carolina-panthers/
Szerkesztette: nagir

több mint 7 éve
So #Giants faithful may be happy to see this amongst the negativity with Collins today. Dwayne Haskins training with Evan Engram, hashtaghed “TEsAreQBsBestFriend” pic.twitter.com/FZk8CWqqrz
— Felix (@ScoutLibrarian) March 5, 2019

több mint 7 éve
Egyébként, csinalhattunk volna egy WLB-t belole mint, ahogy a Rams tette Barron-nal. Termete megvan, alacsony a súlypontja, és nagyon nem szokott mistacklet se nyomni. Nyilván kis izom még kellett volna rá, de manapság simán megy a transition posztok között, és szerintem kezd divatos is lenni a multitasking ember. Én a legjobban a Leader pozijat sajnálom, amiben ő volt az utolsó a Defense oldalon az öltözőben. Valószínűleg az lesz, hogy hozunk két olcsóbb Safetiet amivel depth-et is lehet növelni. Viszont amiből most telített lesz az FA és rookie piac az az LB sor. Onnan igazán hozhatnank bármely posztra, és ilyen Maurokat meg elzavarhatnank. Martin év végére egész jól belejött, de még mindig teljesen átlag a fizuja hoz képest. Vernont viszont ha nem tudjuk elcserélni, akkor szerintem megtartjuk mert túl sok lenne a Dead Money. És akkor még JackRabbitrol nem beszéltünk és nem is hallottunk vele mi lesz a cél.
Túl sok a lyuk, hogy egy offseason alatt betömjuk a legfontosabbakat. FArol, szerintem egy full kezdő offense fal embert hozunk, meg szerintem még egy LBt fogunk. Plusz kérdés rá megyunk e Rosenre, vagy esetleg Carr-ra valamilyen konstrukcióval. Viszont a tényleg igaz, hogy Haskins, és Murray is jóval gyengébb mint Rosen akkor drafton nem fogunk hozni QBt, hanem esélyesebb a le trade.
több mint 7 éve
Ezért gyorsan draftol is dzsentlemanus 2 LB-t, és igazol is mellé pár szabad, senkinek nem kellő ügynököt. Aki nem fér be Ebbe a sorba? na vlsz ő lesz a szafeti. 😊
több mint 7 éve
Collinst kb mind szerettük, de nem is volt LB/nk se vagy xéve 😉Na ez az!!
ozibozi
Collinst a szurkolók imádták, még ha coverben nem is remekelt, de kb. Ő volt a LoS királya, ha felment!
A Giants híres arról sok-sok éve, hogy szarik a LB posztra, most a S is ide tartizik! CB, DE depth lassan nincs akkor maradnak a DT-k... Velük fogjuk majd meg az ellenfél támadót, remek!!! 😕

több mint 7 éve
Azt olvastam, hogy a hivatalos álláspont szerint a Collins kapcsán a coverage a gondja az FO-nak, ami valljuk be, tényleg igaz. Ha szerzünk (végre valahára) egy-két jó LB-t, akkor meg lehet oldani átlagos (kuka?) safety-vel is a pótlását.Ezt még nem olvastam, de pont azon gondolkodtam én is, hogy valószínűleg a cover hiányt akarjuk orvosolni
Az én problémám az, hogy ő elméletileg leader playa volt, aki nem terem minden bokorban. Ha ezt nem tudjuk majd pótolni (M.Thomas lehet jó leader??), akkor kár elegedni.
Zet
több mint 7 éve
Collinst kb mind szerettük, de nem is volt LB/nk se vagy xéve 😉