NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 695
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
ha bevalik es ö lesz a következö LT vagy csak egy T.Suggs, kap egy rekesz sört tölem Gettleman, csak el kell jönnie erte 😀Na de majd Carter... 😀egy ujabb 3. körös pick ami a kukaban landolt... Webb, Thompson, Odighizuwa, Bromley, Moore ezt a picket alapbol el kellene mindig cserelni...Érdekes, Webb-et tettük ki, nem pedig Tanney-t...Jah, ennyit arról hogy Webb miatt nem húztunk QB-t 1/2-n 😊
Előbbit próbáltuk elcserélni, de mivel a Raiders megszerezte McCarron, így nem maradt kinek. Sokat számít a gyenge előszezon, és az új vezérkar, pedig milyen ígéretesnek harangozák be őt az egész nyáron...
Awesome88
Szesze
ironroy
Awesome88
több mint 7 éve
Na de majd Carter... 😀egy ujabb 3. körös pick ami a kukaban landolt... Webb, Thompson, Odighizuwa, Bromley, Moore ezt a picket alapbol el kellene mindig cserelni...Érdekes, Webb-et tettük ki, nem pedig Tanney-t...Jah, ennyit arról hogy Webb miatt nem húztunk QB-t 1/2-n 😊
Előbbit próbáltuk elcserélni, de mivel a Raiders megszerezte McCarron, így nem maradt kinek. Sokat számít a gyenge előszezon, és az új vezérkar, pedig milyen ígéretesnek harangozák be őt az egész nyáron...
Awesome88
Szesze
ironroy
több mint 7 éve
egy ujabb 3. körös pick ami a kukaban landolt... Webb, Thompson, Odighizuwa, Bromley, Moore ezt a picket alapbol el kellene mindig cserelni...Érdekes, Webb-et tettük ki, nem pedig Tanney-t...Jah, ennyit arról hogy Webb miatt nem húztunk QB-t 1/2-n 😊
Awesome88
Szesze
több mint 7 éve
Érdekes, Webb-et tettük ki, nem pedig Tanney-t...Jah, ennyit arról hogy Webb miatt nem húztunk QB-t 1/2-n 😊
Awesome88
több mint 7 éve
Érdekes, Webb-et tettük ki, nem pedig Tanney-t... Előbbit próbáltuk elcserélni, de mivel a Raiders megszerezte McCarron, így nem maradt kinek. Sokat számít a gyenge előszezon, és az új vezérkar, pedig milyen ígéretesnek harangozák be őt az egész nyáron...
több mint 7 éve
Szép fogás waiverről.twitter.com/ProFootballTalk/status/1036298550009843712
twitter.com/TomPelissero/status/1036292983971303425
iktriad
Gettleman belehuzott
Webb cut kozben
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
4 qb az érthetetlen nekem és tok feleslegesÁllítólag Webb-et próbáljuk, elcserélni, és mivel Tanney nem volt rossz az előszezonban, ezért őt tartanánk meg 3.-nak. Viszont ha kirakjuk, valószínűleg elviszi valaki. Ha nem siker Webb-et elcserélni, akkor utóbbi ki lesz vágva, és majd jön a helyére egy WR... gondolom.
csebi
Közben úgy fest claimeljük Mario Edwards-ot, és még jópár másik playa-t. Kíváncsi leszek kikkel sikerül erősíteni.
több mint 7 éve
4 qb az érthetetlen nekem és tok feleslegesTanney helyett gondolom hozni fogunk valakit még úgyis, csak előtte még megpróbáljuk (próbáltuk?) eltradelni Webb-et.
csebi
több mint 7 éve
4 qb az érthetetlen nekem és tok felesleges
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Segítek, Adams-re gondolt, nem Lewisra. Elég WTF nekem is, kurvajo szezont hozott le anno UDFA-ként aztán tavaly Thompsont eröltették (akinél amúgy sokkal jobb volt Adams). Tényleg érthetetlenEzt most igy hogy?én csak arra emlékszem, hogy a droppokban nem bródijancsi elkapói voltak a legszarabb droppolok top 3-ban folyamatosan 3-4 évig. vlsz erről is a dobáló köcsi Eli tehet, nem a dropperek tehetnek róla , mert vlsz szarul dob... nehéz elkapni...értem. ez csak egy stat, ami senkit nem érdekel. de igaz....Lewis WR és Andrews S kivágva, hogy csak az ismertebb neveket említsem...Ezt nem értem, 2016-ban marha jó volt, 2017-ben érthetetlenül mellőzték, de amikor játszott, megint jó volt. Most meg waive. Megdugta Eli nőjét?
ironroy
Wyatt
ozibozi
Wyatt
több mint 7 éve
Ezt most igy hogy?én csak arra emlékszem, hogy a droppokban nem bródijancsi elkapói voltak a legszarabb droppolok top 3-ban folyamatosan 3-4 évig. vlsz erről is a dobáló köcsi Eli tehet, nem a dropperek tehetnek róla , mert vlsz szarul dob... nehéz elkapni...értem. ez csak egy stat, ami senkit nem érdekel. de igaz....Lewis WR és Andrews S kivágva, hogy csak az ismertebb neveket említsem...Ezt nem értem, 2016-ban marha jó volt, 2017-ben érthetetlenül mellőzték, de amikor játszott, megint jó volt. Most meg waive. Megdugta Eli nőjét?
ironroy
Wyatt
ozibozi

több mint 7 éve
én csak arra emlékszem, hogy a droppokban nem bródijancsi elkapói voltak a legszarabb droppolok top 3-ban folyamatosan 3-4 évig. vlsz erről is a dobáló köcsi Eli tehet, nem a dropperek tehetnek róla , mert vlsz szarul dob... nehéz elkapni...értem. ez csak egy stat, ami senkit nem érdekel. de igaz....Lewis WR és Andrews S kivágva, hogy csak az ismertebb neveket említsem...Ezt nem értem, 2016-ban marha jó volt, 2017-ben érthetetlenül mellőzték, de amikor játszott, megint jó volt. Most meg waive. Megdugta Eli nőjét?
ironroy
Wyatt
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Hát, ezek szerint nem ok nélkül volt mellőzve, ha az új rezsim sem számol vele, ráadásul úgy, hogy a sec inkább csak gyengült.Lewis WR és Andrews S kivágva, hogy csak az ismertebb neveket említsem...Ezt nem értem, 2016-ban marha jó volt, 2017-ben érthetetlenül mellőzték, de amikor játszott, megint jó volt. Most meg waive. Megdugta Eli nőjét?
ironroy
Wyatt
több mint 7 éve
Lewis WR és Andrews S kivágva, hogy csak az ismertebb neveket említsem...Ezt nem értem, 2016-ban marha jó volt, 2017-ben érthetetlenül mellőzték, de amikor játszott, megint jó volt. Most meg waive. Megdugta Eli nőjét?
ironroy

több mint 7 éve
www.bigblueview.com/2018/8/31/17805638/ny-giants-cuts-tracker-tracking-giants-roster-moves-trades-rumors-news-updates-nfl-2018 ha valaki figyelemmel kísérné
több mint 7 éve
Lewis WR és Andrews S kivágva, hogy csak az ismertebb neveket említsem...
több mint 7 éve
Austin Pasztor-t kivágta a Falcons, deph-nek jól jönne, aztán ki tudja Virág elvtárs mennyire vágja majd maga alatt a fát. Szintén kitették Ron Parker, bár eddig se kapálóztunk a safety-k után...
több mint 7 éve
Annyira elszoktunk tőle hogy létezik olyan hogy futójátekkal kombinált támadójáték, hogy nem is merünk álmodozni.plussz akkora gyomrost kaptunk ezzel a tavalyi évvel, hogy rohadtul érthető ez a nagy realizmus’. Remélem a szurkereknek lesz igaza, nem a szakértôknek 😊 és lesz okunk meglepődni.Ámen!
ozibozi
több mint 7 éve
Annyira elszoktunk tőle hogy létezik olyan hogy futójátekkal kombinált támadójáték, hogy nem is merünk álmodozni.plussz akkora gyomrost kaptunk ezzel a tavalyi évvel, hogy rohadtul érthető ez a nagy realizmus’. Remélem a szurkereknek lesz igaza, nem a szakértôknek 😊 és lesz okunk meglepődni.
több mint 7 éve
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Mi van az nfceast hagyománnyal? Évek óta az utolsó nyeri a következő szezonban a csoportot. Ebben csak bízhatunk! Komolyra fordítva leírtátok a reális helyzetet, de mindig történik valami váratlan. Én komolyan bízok a skill playerekben. Ott komoly teljesítményre lehetünk képesek, a D meg hátha képes lesz kihasználni azt, hogy az O sokat van a pályán. Az optimista énem azt mondja, hogy OBJ, Barkley, Engram, Shepard meg Eli meg fogja oldani.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Szerintetek mennyire reális a sok helyen vázolt 5-6 győzelem a szezonra?Sajnos a brutális sorsolás miatt tényleg reális a 6 győzelem, ami elég bosszantó, tekintve, hogy 1/2-őn húztunk.
És vârok egy tippet is, aki eltalálja vendégem egy italra.
9 győzelem lesz szerintem.
Palesz76
Én komoly javulást várok az O-tól. A fal talán végre nem fest olyan rosszul, a skill pozíciókban baromi jól fest a csapat, és én Manning-től is egy utolsó jó szezonra számítok. Szóval minden adott Shurmur-nek.
A védelem ahogy arról szó is volt, futás ellen király lehet, így például a Jags v. a 2. héten a Dallas ellen lehet esélyünk, ha tényleg drámai fejlődést ér el az offense. A Jags-et ígysem hiszem, hogy meg tudnánk verni, ahhoz még túl korán van csapatépítés szempontból, de a Dallas ellen ki-ki meccs lesz.
1-1-es kezdés összejöhet.
Utána 5 olyan meccs jön (Texans, Saints, Panthers, Eagles, Falcons), amiből talán ha 1-et nyerünk. Ha kettőt, az már kész csoda, bár az Eagles-t meg szoktuk szorítani, és a Panthers/Texans párosból is az egyik fogható lehet, de ehhez már komoly fejlődésre lenne szükség.
2-5 maybe.
A hátralévő 9 meccsen már nem lesz annyira brutál a helyzet. Ha nem lesz nagy leolvadás vagy sérüléshullám az első 7 meccs után, és összességében még pozitívan is jön ki ezekből a csapat (értsd: nem ver minket mindenki bucira), akkor innen akár egy 8-8 is összejöhet. Viszont ennél jobban én nem tudok elképzelni idénre. A valószínűbb inkább a 6-7 győzelem, de persze lehetetlen megjósolni mit hoz a szezon.
Főleg hogy még az 53-as roster sincs meg, akár még hozhatunk is pár hasznos játékost a keretszűkítések után.
több mint 7 éve
Szerintem egy dolog ami viszonylag biztosnak tűnik az a három derék ember ott a közepén a futás ellen. Én is a felé hajlok, hogy a közepesnél jobb irányítók ellen, és a több TE-es felállás az ami ellen védtelenek vagyunk. Szerintem a Jags ellen és a sokat futó csapatok ellen jelenleg több esélyünk van, mint a passzos csapatok ellen. Meglátjuk, már csak 1 hét./+1 apróság, Jacobsék óta nem volt futójátékunk sem, ami ha esetleg működik majd, akkor azért egy másik kávéház lesz/
Szerkesztette: ozibozi