New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát nem tudom, Bortles egymaga herélt ki egy kontender csapatot, ehhez semmi sem fogható. Az, hogy Eli game-managerré silányult egy fos fal mögött, az egy dolog, de ő egymaga nem veszít el meccseket, ellenben a jó öreg Blake-kel, akin egy teljes szezon látszik elúszni.Én jelenleg annak örülnék a legjobban, ha Eli-t eltrade-elnénk a Jags-be 😊 Mindenki jól járna.Az idei Eli szarabb, mint az idei Bortles. Nein, danke. Elég sorscsapás, hogy Flowers már nálunk van.
Szesze
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ez járt nektek Omaha miatt 😊Én jelenleg annak örülnék a legjobban, ha Eli-t eltrade-elnénk a Jags-be 😊 Mindenki jól járna.Az idei Eli szarabb, mint az idei Bortles. Nein, danke. Elég sorscsapás, hogy Flowers már nálunk van.
Szesze
iktriad
több mint 7 éve
Csak egy kerdes ti jobban értetek hozzá ! Akik vannak csere QB nálatok öbennük van e potencial?? Ezt a kérdést úgy ertem hogy ha esetleg egy két merkozes erejéig kezdő pozicioban kilennének probalva az szerintem sokat segítene eldonteni hogy tényleg Eli-vel van e gond !Vagy inkább az O fal inkompetenciaja e az ami tényleges problémát okozza 🤔🤔 ez tényleg csak okoskodás reszemrol de szerintem egy probat mindenképppppp megerne a dolog szerinten sok minden letisztazodna ezáltal !Tavaly játszott Geno Smith, finoman szólva nem lett jobb az O-line
Bundi1986
több mint 7 éve
Én jelenleg annak örülnék a legjobban, ha Eli-t eltrade-elnénk a Jags-be 😊 Mindenki jól járna.Az idei Eli szarabb, mint az idei Bortles. Nein, danke. Elég sorscsapás, hogy Flowers már nálunk van.
Szesze
több mint 7 éve
ez egy nagyon rossz üzlet volt... mondjuk 3 ev alatt csak 1 INT, tavaly meg balhezott is, de azert megiscsak kezdö CB volt...Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
Minek ide ő is meg Jack rabbit? Majd jövőre Sam Beal shut down korszaka következik 😊
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
több mint 7 éve
A ma hajnali okos holdingja után, amivel annullálta a korábbi sackünket, még ezt is meg kell köszönni 😊Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
Minek ide ő is meg Jack rabbit? Majd jövőre Sam Beal shut down korszaka következik 😊
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
több mint 7 éve
Na, akkor elkezdtünk tankolni.
több mint 7 éve
Én jelenleg annak örülnék a legjobban, ha Eli-t eltrade-elnénk a Jags-be 😊 Mindenki jól járna.
több mint 7 éve
ozibozi jóslata elkezdődött...Felkészül a többi jósolt személy...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Személy szerint ennyit nem adtam volna neki, de Saints vmit lát benne.Ennyit azért megér. Egy lehetőséget meg kap a Saints-ben, aztán kiderül, hogy az edzői gárda szar vagy aki első kort látott benne..4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
Klaci79
több mint 7 éve
Anno mindenki első kört látott benne, nem volt hatalmas meglepetés, hogy ment ki...Ennyit azért megér. Egy lehetőséget meg kap a Saints-ben, aztán kiderül, hogy az edzői gárda szar vagy aki első kort látott benne..4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ennyit azért megér. Egy lehetőséget meg kap a Saints-ben, aztán kiderül, hogy az edzői gárda szar vagy aki első kort látott benne..4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
több mint 7 éve
Ahhoz képest hogy 1/10 bust - a semmihez képest előre lépés, néha értelmesen védekezik néha homály. Egy komolyabb csapatban (pl: saints 😊 ) lehet képesebb lesz konzinsztensebb játékra.Kezdő játékosért nem túl sok.
gyurcziNo most kezdő vagy szar? 😀😀Eddig csak a teljesítménye alapján mondtuk, hogy bust. Most már a kapott ellenérték alapján is 😀4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
GiantsMLBhunter
Fattyu
több mint 7 éve
is-is 😉Kezdő játékosért nem túl sok.
gyurcziNo most kezdő vagy szar? 😀😀Eddig csak a teljesítménye alapján mondtuk, hogy bust. Most már a kapott ellenérték alapján is 😀4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
GiantsMLBhunter
Fattyu
Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Legalább kaptunk érte valamit, az a 4. kör már majdnem 5. lesz minden bizonnyal. Tavaly még a cut is kinézett neki, ha szerencsénk van akkor majd ő is jó lesz az új csapatában. Csak , hogy jobban fájjon.Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
yooker
több mint 7 éve
Kezdő játékosért nem túl sok.
gyurczi
No most kezdő vagy szar? 😀😀Eddig csak a teljesítménye alapján mondtuk, hogy bust. Most már a kapott ellenérték alapján is 😀4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Csoda h nem került IR-re még akkor.Sajnos sokszor érezheti Eli magát úgy, mint Mariota ellenetek.Eli nagy süllyedést mutat be a kor előrehaladtával, de megfelelő O fallal, sztem simán NFL szint lenne. Összefoglalót néztem csak, ott volt 1 sack amit direkt számoltam snap elindulása után 3 másodperc ha volt mire a földön volt. Egy 3 és 10 es szitu volt. Így Rodgers se tudna.A fék az egyértelműen nem Eli hanem az O fal szerintem, de én nem akarok senkit erről itt meggyőzni csak leírtam a véleményem.Oké, te full azt látod benne, hogy nyert 2 SB és emberileg ő a példakép, ezzel igazad is van. De a jelenben ő egy hatalmas fék ennek a fiatal dinamikus csapatnak.Minden meccsen van legalább 5-6 olyan passz, amit nem dob meg, pedig kurvára OPEN.Akkor most szerinted több mint 30 TDvel kellene állnia Elinak?
Minden meccsen van másik 2-5 olyan passza, ahol ha nem dobja felül / alul, akkor TD.
Mai NFL-ben egy ennyire POCKET QB-nak, (aki ZERO dual threat) az a minimum ha pontos. Nos Manning ennek ellenére nem pontos/veszélyes.
GiantsMLBhunter
Én azért azt is megemlíteném ha lehet, hogy pár TDt és 1st downt és volt 2 pontos is amit nem kaptak el az elkapók pedig odadobta.
69% a passzpontossága. Az meg, hogy nem veszélyes az már bőven edzői hiba is és mint előbb írtam az elkapóknál azért sok a drop.
Isti81
A korábban leírtakhoz hozzá jön az, hogy a teljesítményéhez képest nagyon nagy fizetése van. (amiből kijönne még 1 hasznos player)
A 69% még gáz is, tekintve hogy ezekből mennyi 0-3 yardos, meg checkdown passz volt, plusz ahhoz képest hogy ezt egy OBJ, Shep, Barkley-val hozza össze. Ez a 69% ha letisztanánk, akkor szerintem más képet kapnánk.
Amúgy ja min 10-12 TD-nél kéne járnia...
De kár firtatni, majd az idő megmondja a szitut.
GiantsMLBhunter
Igen látom benne azt is nyilván. Nincs már karrierje csúcsán,de nem kell mindent Eli nyakába varrni, mert itt mindenki kiveszi a részét az 1-6ból. A mai meccsen hány rövid passza volt sokkal kevesebb, mint a korábbi meccseken, ennyit számít ha nincs rajta akkora nyomás. Olyan irányító meg nincsen aki ne hibázna párszor minden meccsen. Olyan meccs, hogy tökéletes nincsen vagy csak nagyon ritkán. Az a 4&1 azt pedig ami miatt itt most sokan szidják sztem meg se kellett volna próbálni. A FG se lett volna rossz lehetőség. Mint a meccs végén kiderült a 3 pont nagyon is hiányzott.
Isti81
KeyG
Isti81
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Sajnos sokszor érezheti Eli magát úgy, mint Mariota ellenetek.Eli nagy süllyedést mutat be a kor előrehaladtával, de megfelelő O fallal, sztem simán NFL szint lenne. Összefoglalót néztem csak, ott volt 1 sack amit direkt számoltam snap elindulása után 3 másodperc ha volt mire a földön volt. Egy 3 és 10 es szitu volt. Így Rodgers se tudna.A fék az egyértelműen nem Eli hanem az O fal szerintem, de én nem akarok senkit erről itt meggyőzni csak leírtam a véleményem.Oké, te full azt látod benne, hogy nyert 2 SB és emberileg ő a példakép, ezzel igazad is van. De a jelenben ő egy hatalmas fék ennek a fiatal dinamikus csapatnak.Minden meccsen van legalább 5-6 olyan passz, amit nem dob meg, pedig kurvára OPEN.Akkor most szerinted több mint 30 TDvel kellene állnia Elinak?
Minden meccsen van másik 2-5 olyan passza, ahol ha nem dobja felül / alul, akkor TD.
Mai NFL-ben egy ennyire POCKET QB-nak, (aki ZERO dual threat) az a minimum ha pontos. Nos Manning ennek ellenére nem pontos/veszélyes.
GiantsMLBhunter
Én azért azt is megemlíteném ha lehet, hogy pár TDt és 1st downt és volt 2 pontos is amit nem kaptak el az elkapók pedig odadobta.
69% a passzpontossága. Az meg, hogy nem veszélyes az már bőven edzői hiba is és mint előbb írtam az elkapóknál azért sok a drop.
Isti81
A korábban leírtakhoz hozzá jön az, hogy a teljesítményéhez képest nagyon nagy fizetése van. (amiből kijönne még 1 hasznos player)
A 69% még gáz is, tekintve hogy ezekből mennyi 0-3 yardos, meg checkdown passz volt, plusz ahhoz képest hogy ezt egy OBJ, Shep, Barkley-val hozza össze. Ez a 69% ha letisztanánk, akkor szerintem más képet kapnánk.
GiantsMLBhunter
Igen látom benne azt is nyilván. Nincs már karrierje csúcsán,de nem kell mindent Eli nyakába varrni, mert itt mindenki kiveszi a részét az 1-6ból. A mai meccsen hány rövid passza volt sokkal kevesebb, mint a korábbi meccseken, ennyit számít ha nincs rajta akkora nyomás. Olyan irányító meg nincsen aki ne hibázna párszor minden meccsen. Olyan meccs, hogy tökéletes nincsen vagy csak nagyon ritkán. Az a 4&1 azt pedig ami miatt itt most sokan szidják sztem meg se kellett volna próbálni. A FG se lett volna rossz lehetőség. Mint a meccs végén kiderült a 3 pont nagyon is hiányzott.
Isti81
KeyG
több mint 7 éve
Ez ez kurva nagy semmi...4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
több mint 7 éve
Eddig csak a teljesítménye alapján mondtuk, hogy bust. Most már a kapott ellenérték alapján is 😀4. idei +7. jöv , Beki Informàtor szerint. 😁Eli Applet eltradeltétek a Saintshez.Ellen érték kíváncsi vagyok.
ervinator
GiantsMLBhunter
Fattyu
Flowers, Eli Apple... (eddig Engram se szolgált rá az első körre...)
Hát igen, meglátszik, hogy utóbbi évek trash draftjai miatt is ilyen most a csapat amilyen...
több mint 7 éve
Eli nagy süllyedést mutat be a kor előrehaladtával, de megfelelő O fallal, sztem simán NFL szint lenne. Összefoglalót néztem csak, ott volt 1 sack amit direkt számoltam snap elindulása után 3 másodperc ha volt mire a földön volt. Egy 3 és 10 es szitu volt. Így Rodgers se tudna.A fék az egyértelműen nem Eli hanem az O fal szerintem, de én nem akarok senkit erről itt meggyőzni csak leírtam a véleményem.Oké, te full azt látod benne, hogy nyert 2 SB és emberileg ő a példakép, ezzel igazad is van. De a jelenben ő egy hatalmas fék ennek a fiatal dinamikus csapatnak.Minden meccsen van legalább 5-6 olyan passz, amit nem dob meg, pedig kurvára OPEN.Akkor most szerinted több mint 30 TDvel kellene állnia Elinak?
GiantsMLBhunter
Isti81
GiantsMLBhunter
Isti81
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Kezdő játékosért nem túl sok.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
A fék az egyértelműen nem Eli hanem az O fal szerintem, de én nem akarok senkit erről itt meggyőzni csak leírtam a véleményem.Oké, te full azt látod benne, hogy nyert 2 SB és emberileg ő a példakép, ezzel igazad is van. De a jelenben ő egy hatalmas fék ennek a fiatal dinamikus csapatnak.Minden meccsen van legalább 5-6 olyan passz, amit nem dob meg, pedig kurvára OPEN.Akkor most szerinted több mint 30 TDvel kellene állnia Elinak?
GiantsMLBhunter
Isti81
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Azt hiszem, a fő kérdés az, hogy ha az OL átlagos/jó lenne, akkor milyen lenne Eli játéka. Addig, amíg csak egy képzeletbeli falunk van, felesleges polemizálni arról, hogy Eli jó vagy nem jó. Nyilván nem az az Eli, aki 7-8 évvel ezelőtt volt, de így is bőven jobb, mint a ligában lévő irányítók fele. Ha őt tartja a vezetőség a kezdő QB-nak, akkor azt is làtja, hogy pocket passer (bár tegnap egész sokat mozgott ki a zsebből, majdnem futott egy TD-t is), és úgy rakja elé a falat (lásd Brady, vagy BigBen - érdekes, ezek a csapatok meg tudják oldani ezt) - annak nincs értelme, ha ő a QB és azt várjuk, hogy futkorásszon. Ezért kellene így felépíteni a rostert, meg a játékosokra írni a playbookot.
Minden más esetben az történik, ami évek óta nálunk (az elmúlt 24 meccsből 20-at elvesztettünk!!!).
A vicc az, hogy ezt látnia kellene a vezetőségnek is, de valahol kurvára el vannak tévedve.