BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Jó, hogy végre megkapta az új szerződését, bár nálunk azért nem az a helyzet, mint Macknél vagy Donaldnál , Odell itt volt az edzéseken és a holdoutra 0% volt az esély. Nekem korábban is az egyik kedvenc játékosom volt és a hozzáállása példaértékű lehetne sok játékosnak. Nem hisztizett és fenyegetőzött az új szerződésért.
Tőle szerintem senki nem sajnálja ezt a pénzt!
Isti81
Azert Donald javara irjuk fel, hogy o a szabalyok ertelmeben mar tavaly kaphatott volna uj szerzodest, de a Rams baszott ra magasrol. Ezt kovetoen ment es letolt ismet egy brutalis idenyt, es meg ezek utan is tojnak ra, lassan mindenkinek adnak szerzodest, nem is kis penzeket, nala semmi.

Odell az elozo idenyben kb. vegig serult volt, majd ezt kovetoen akkora arccal allt neki fenyegetozni, ami azert szerintem kicsit tulzas volt.

Ez a 19 millio egyebkent nekem sok, de amugy realis, mindket felnek rendben van. Ha azt nezem, hogy milyen szinten emelkednek a penzek a ligaban, akkor jol jart a Giants es a jatekos is. Csak aztan ne seruljon, aztan hozza az eddigi formajat.
Stez
Miért Odell nem kaphatott volna?
Azért ez a fenyegetőzés amiről írsz azt kétlem, hogy így lett volna, akkor nem ír alá diszkont áron. Az meg, hogy azt mondja szeretne a legjobban fizetett játékos lenni nem egyenlő a fenyegetőzéssel.
Sokan sok mindent írnak aminek a fele sem igaz! Én a szememnek hiszek ott volt az edzéseken, nem holdoutolt és folytathatnám a sort tovább.
több mint 7 éve
Jó, hogy végre megkapta az új szerződését, bár nálunk azért nem az a helyzet, mint Macknél vagy Donaldnál , Odell itt volt az edzéseken és a holdoutra 0% volt az esély. Nekem korábban is az egyik kedvenc játékosom volt és a hozzáállása példaértékű lehetne sok játékosnak. Nem hisztizett és fenyegetőzött az új szerződésért.
Isti81
Én imádom OBJ-t, de ezen jót mosolyogtam.
Toca
Mondjuk arra gondoltam, hogy nem panaszkodik, nem holdoutol és a pályán mindent belead.
A sztárelkapók kicsit mind primadonnák ez a poszt velejárója.

Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Isti81
Én imádom OBJ-t, de ezen jót mosolyogtam.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Isti81
Azert Donald javara irjuk fel, hogy o a szabalyok ertelmeben mar tavaly kaphatott volna uj szerzodest, de a Rams baszott ra magasrol. Ezt kovetoen ment es letolt ismet egy brutalis idenyt, es meg ezek utan is tojnak ra, lassan mindenkinek adnak szerzodest, nem is kis penzeket, nala semmi.

Odell az elozo idenyben kb. vegig serult volt, majd ezt kovetoen akkora arccal allt neki fenyegetozni, ami azert szerintem kicsit tulzas volt.

Ez a 19 millio egyebkent nekem sok, de amugy realis, mindket felnek rendben van. Ha azt nezem, hogy milyen szinten emelkednek a penzek a ligaban, akkor jol jart a Giants es a jatekos is. Csak aztan ne seruljon, aztan hozza az eddigi formajat.

több mint 7 éve
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 301
Inngyé lett, nem kérdés.
Ennél sokkal többett kapott volna legalább 4-5?csapatnál. De Ő már GIANT.
/ kaptunk komoly kedvezményt/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
The #Giants and WR Odell Beckham Jr have agreed to terms on a 5-year extension worth a whopping $95M, source said. He gets the highest guarantee ever for a WR at $65M and averages $20M over the first 3 years.
Beki
Iszonyat pénz 😨 ezek után csak azt kívánom, hogy végig egészséges legyen és minden évben +1500 yard ill. +10 TD
ironroy
Szvsz, megérdemelte!

Contract: 5 yr(s) / $90,000,000
Signing Bonus -
Average Salary $18,000,000
Total Guarantees $56,500,000
Guaranteed at Signing $41,000,000

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
The #Giants and WR Odell Beckham Jr have agreed to terms on a 5-year extension worth a whopping $95M, source said. He gets the highest guarantee ever for a WR at $65M and averages $20M over the first 3 years.
Beki
Iszonyat pénz 😨 ezek után csak azt kívánom, hogy végig egészséges legyen és minden évben +1500 yard ill. +10 TD
több mint 7 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Jól van, ez is megvan. Nem volt olcsó, de nem is agyament szerződés.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Közel OBJ 5 éves hosszabbítása. - Rapoport
Beki
lehet tényleg erre kellett minden fitying...😊
bár remélem valamiféle kis biztosíték lesz benne arra az esetre ha esne a színvonal idén a sérülés miatt!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Közel OBJ 5 éves hosszabbítása. - Rapoport
több mint 7 éve
DRC eléggé rosszul járt végül...
nekem meglepően kevés ez a pénz!mondhatnám semmi...

Contract details for new Raiders CB Dominique Rodgers-Cromartie: one year, $1.015M. Minimum-salary benefit counts $630,000 vs. cap. No money guaranteed. Was due $6.48M salary before Giants released him in March.

— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) August 27, 2018
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 312 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eagles G Chance Warmack Reportedly Available For Trade

Szerintem Omaha meg virág megfelelő ellenérték lehetne. 😊
ozibozi
Frászt Barkleyt kérjük izibe 😛
dande
Legyen, Kedden szerdán, pénteken átmenet 😊
ozibozi
Mondjuk az komoly lesz, ha akár csak 7. kört is kapunk érte mert kb annyit sem ér... BTW Mailata már most többet mutatott, mint Warmack bármikor is. Igen az egyik OG a másik OT, de akkor is...

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve

ozibozi
dande
Legyen, Kedden szerdán, pénteken átmenet 😊
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 312 — Így remélem megfelelek nektek.....

ozibozi
több mint 7 éve

több mint 7 éve
nem vagyok egy nagy PFF guru vagy fan de azzal hogy Omameh összehozott egy 33.5-ös értékelést passz blokkban
most nem nagyon lőhettek mellé😊
több mint 7 éve
mázli ha ezt a Vernon dolgot megússzuk komolyabb kihagyás nélkül...
a Brett Jones trade meg bízom benne hogy csak tényleg előkészít valamit mert így önmagában eddig nincs sok értelme! egy több poszton is bevethető minőségi csere ( vagy akár kezdő még ha nem is egy ligaelit falban ) ember egy ilyen állományból eléggé tud hiányozni. Nagy kár ezért az Omameh igazolásért ! e nélkül maradhatott volna Jones és Greco is + money , szerintem mindkettő jobb nála!
de lássuk mi lesz !lehet hogy Mack aláír ezért a 3 milláért és akkor már secondary sem kell !! 😊
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Kellett az a 3 misi CB-re? RT-re? OBJ-re? 😀
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Oliver Vernomot pedig a mai edzésen kiskocsival kellett levinni... Súlyosnak tűnt a dolog 😥
ironroy
Collins mellett a másik nélkülözhetetlen láncszem az amúgy is kérdőjeles védelemben, úgyhogy reméljük nem súlyos.. A végén még tényleg Wynn éve lesz ez.
Szesze
állítólag a leletek negatívak, nem kell nagyon félni sztem. max kihagyja a 4. meccset ...
csebi
Jah olvastam én is. A 4. meccset mondjuk így is úgy is ki szokták hagyni a kezdők úgyhogy az nem érdekes. Azért a keretszűkítések után még egész biztos lesz mozgás nálunk egy-két pozícióban, a secondary-be meg az OL-be tutira fogunk hozni embert sztem.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Oliver Vernomot pedig a mai edzésen kiskocsival kellett levinni... Súlyosnak tűnt a dolog 😥
ironroy
Collins mellett a másik nélkülözhetetlen láncszem az amúgy is kérdőjeles védelemben, úgyhogy reméljük nem súlyos.. A végén még tényleg Wynn éve lesz ez.
Szesze
állítólag a leletek negatívak, nem kell nagyon félni sztem. max kihagyja a 4. meccset ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
ironroy
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 7 éve
Idén várhatóan tényleg élvezetesebb lesz Giants meccset nézni, garantáltan sok pont lesz! ☺️ Kár hogy ez a deff így szetesett, kulcs lesz a pass rush, ha ott történne valami csoda akkor kemény ellenfelek leszünk bárkinek! Olvastam máshol is de tényleg gáz hogy a csapat 3kimagaslóan legszarabb játékosa Gettleman 3 friss igazolasa... Omameh, Ogletree és Stewart..
yooker
Erre most egy Brett Jones trade? 7. Kör de rengeteg pénzt spóroltak majd 3 milkót.Lehet gondok lesznek most már ezzel a játékos politikával ha nem jön be ez a Halapino húzás sem, mert a center játékunk csak azért nem volt kirívóan rossz, mert ott szerencsétlenkedett mellettük omaha, meg virág.

Szerkesztette: ozibozi