BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Én kevés pontot, és ezáltal szoros meccsen vereségre számítok.
Viszont remélem látunk majd bíztató jeleket. A védelem fogja majd a futást, Bortles nem tud szétdobálni minket, míg O oldalon OBJ és különösen Barkley mutathatna pár villanást, és a fal egy normális pass prot.-ot. Ha ezek meglesznek, én már boldog leszek, L ide v. oda.
Awesome88
Ez szépen betalált.

Sajnos a kis pontkülönbség ellenére kb egy percig se volt benne a meccsben hogy nyerünk.
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Viszont remélem látunk majd bíztató jeleket. A védelem fogja majd a futást, Bortles nem tud szétdobálni minket, míg O oldalon OBJ és különösen Barkley mutathatna pár villanást, és a fal egy normális pass prot.-ot. Ha ezek meglesznek, én már boldog leszek, L ide v. oda.
Awesome88
nah, boldog vagy? 😉
Szesze
Összességében, ahogy írtam is ja. Bár átélni rosszabb volt, mert akkor már várta az ember a győzelmet, ha már ennyire közel került hozzá a csapat. 😊
több mint 7 éve
Ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam.

A védelem a második félidőben patent volt, Alma parádésan kezdett, a fal pedig 1-2 játékot leszámítva (Bortles megiramodása) remekül ölte a futást. Bettcher elég kreatívan keverte a kártyákat, biztató volt, bár Bortles ellen, azért ezt tegyük hozzá.

A támadósor sem vallott szégyent. Barkley és OBJ is 100y fölött zárt, a liga (szerintem) legjobb védelme ellen. Manning is jól játszott, arról az INT-ről nem tehetett, ahogy a droppokról sem. Ebben lehet majd fejlődni, főleg Engram-nek kellene beragasztózni a kesztyűjét. A fal nagyrészével sem volt baj, azért többé kevésbé tartottak, de Flowers valami akasztani valóan rossz volt, ismét. Remélem kiteszik és hoznak a helyére bárkit. De tényleg bárkit! Csak ne őt lássuk hibázni újra, és újra, és újra, és újra...

Összességében ez egy nagyon szoros és jó meccs volt, mind2 oldalon vannak bíztató jelek bőven, és azért az nem mellékes, hogy az egyik csapat garantált PO résztvevő, míg a másikat a legtöbben még egy X-re se tartják jónak.
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Awesome88
nah, boldog vagy? 😉
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Az OL-en ment el a meccs... 😒
ironroy
Ahogy az előző szezon is. Flowers teljesen vakon volt egész meccsen. Viszont ha engram és shep nem droppol annyit, még így is nyerhetünk meccseket
több mint 7 éve
ironroy
igazából redukálhatjuk Flowers-re
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem volt ez rossz elsőre, csak tradeljetek valami normális RT-ért. Barkley meg Beckham sok örömet fog okozni.
több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Nyerünk szerintem is! Legyenek reálisak az edzőink és a játékosok!
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Nyerünk
ozibozi
Nyerünk
ozibozi
szerintem is
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 300
Nyerünk
több mint 7 éve
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az eszem, a Giants playmakerei és a körülmények azt mondatják velem, hogy szoros, izgalmas meccs lesz.

Ez meg azt, hogy nem,
 twitter.com/tealtalk/status/1038798187610427392
(Bár azt is tudom, hogy azóta már TC jó haverja itt a GM, nem Reese),

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
21:13 L.... ☹️Pedig már ittam
yooker
Én még mindig másnapos vagyok, de sztem is viszonylag sima L lesz. Kb egyetlen pozitív előjelet se látok.. persze néha ilyenkor jön a meglepetés, hátha most is.
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
21:13 L.... ☹️Pedig már ittam
több mint 7 éve
Ma jött egy isteni megérzés, hogy Latimer-nek lesz TD-je. (rá nem fognak számítani)

Barkley-tól egy 80 yard-dal elégedett lennék már, egy ilyen defenese ellen első meccsén...
GiantsMLBhunter
Latimer Asbee elmondása szerint csak külső elkapóként szerepel, nem megy a slotba, akkor pedig Bouye fog vigyázni rá. Shepard slotban Hayden ellen már izgalmasabb tipp.

(Nekünk nem) fun fact: A Jaguars még nem nyert a Giants ellen, amikor a 2 csapat New Jerseyben csapott össze (0-3).

Reggel óta esik New Yorkban, úgyhogy nagy sárdagasztásra és sok-sok futásra lehet számítani.

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ma jött egy isteni megérzés, hogy Latimer-nek lesz TD-je. (rá nem fognak számítani)

Barkley-tól egy 80 yard-dal elégedett lennék már, egy ilyen defenese ellen első meccsén...
több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Fantasyben jags van deffense nálam. Nem bànom, ha holnap buknak.
több mint 7 éve
Szomorú ez a Vernon dolog de alapvetően O-nak kell szinteket ugrania egy ilyen Jags D ellen ahhoz hogy egyáltalán versenyben lehessünk.. És nyilván nem lesz ponteso akkor sem 🙂A tavalyit garantáltan nullaztak volna.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
Vernon out. Innen szép nyerni. Go G-Men!
jusssipekka
A legnagyobb baj ezzel az, hogy idén sem tudott egészséges maradni... 😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
NightBoY New York Giants 616
EN eskuvoi ebedre vagyok hivatalos de ha visszaerek Pestre idoben ott leszek

You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Vernon out. Innen szép nyerni. Go G-Men!
több mint 7 éve
B-Front New York Giants Texas A&M Aggies 81
Én is invitáltam két embert, de nem jó nekik 😕 😂 majd legközelebb többed magammal megyek, de most lehet, hogy egyedül. 😀 De meglatjuk 😀 Ha nem zavarok lehet benezek 😀
több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Szezonnyitó meccsnézésre invitálnék itt minden jóravaló Giants szurkolót:

www.facebook.com/events/1959467754111893/
szviko
Megyünk egy kollégával aki még nem lett igazhitű de meg lehet győzni arról h Giants szurkoló legyen
csebi
micsoda?
ezt ki kell érdemelni !!!
ha elbukik mehet Boys szurkernak.... 😊
yooker
Én egy pokeres barátomat invitáltam aki Jags "szimpatizáns" de még életében nem látott egy meccset sem.
Leszunk páran, remélem jó hangulat és győzelem lesz a vége.
több mint 7 éve
Szezonnyitó meccsnézésre invitálnék itt minden jóravaló Giants szurkolót:

www.facebook.com/events/1959467754111893/
szviko
Megyünk egy kollégával aki még nem lett igazhitű de meg lehet győzni arról h Giants szurkoló legyen
csebi
micsoda?
ezt ki kell érdemelni !!!
ha elbukik mehet Boys szurkernak.... 😊