NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Nah készüljünk, mert bye után jön az új edző. Ha 0-7 után nem repül McAdoo, akkor soha.szerintem idén már nem lesz váltás és talán jobb is lenne elvitetni velük a balhét most már
balu10
több mint 8 éve
Nah készüljünk, mert bye után jön az új edző. Ha 0-7 után nem repül McAdoo, akkor soha.kevés, reese is tűnjön el
balu10
több mint 8 éve
húúú...ehhez nem nagyon lehet mit hozzáfűzni!alig maradt épkézláb emberünk!
McAdoonak lehet megmenti a seggét ez a sérüléshullám!pedig gyomorgörcsöt kapok tőle már ha meglátom...minden téren rohadt gyengék vagyunk sajnos
több mint 8 éve
Nah készüljünk, mert bye után jön az új edző. Ha 0-7 után nem repül McAdoo, akkor soha.
több mint 8 éve
Az infó amire mindenki várt:Elkezdtem rettegni, hogy majd a sérülésekre kenik az egészet...
www.bigblueview.com/2017/10/8/16443992/rapoport-ny-giants-coach-ben-mcadoo-not-on-hot-seat
Manning meg trollkodott egyet, remélhetőleg nem 3 INT-t készített elő ezzel😀
www.newsday.com/sports/columnists/bob-glauber/giants-qb-eli-manning-can-thank-ernie-accorsi-for-keeping-him-out-of-san-diego-and-he-did-1.14377281Asbee
több mint 8 éve
Nem csípem OBJ-t de gyógyulást neki is meg a többieknek
több mint 8 éve
Az infó amire mindenki várt:www.bigblueview.com/2017/10/8/16443992/rapoport-ny-giants-coach-ben-mcadoo-not-on-hot-seat
Manning meg trollkodott egyet, remélhetőleg nem 3 INT-t készített elő ezzel😀
www.newsday.com/sports/columnists/bob-glauber/giants-qb-eli-manning-can-thank-ernie-accorsi-for-keeping-him-out-of-san-diego-and-he-did-1.14377281
több mint 8 éve
Kinn van a meccsen aláírásokat osztogatni Rashad Jennings, Andre Williams-t pedig tegnap aktiválta a Chargers. Legends.
több mint 8 éve
Vernon valószinüleg nem játszik az esti meccsenJPP sem 100%-os... bár Ő legalább játszik.
Taz
Wynn és Okwara most előre léphet(ne) és én Moss is ide sorolom, ha tud mutasson valamit!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Ez már csak egy fórum.tartok tőle hogy Höri power rankingja azért késik mert valami killer tréfa készül a giantsrőlVagy csak simán szarnak két hete mindenre. A főoldalon még a 2. hét hírei vannak... Baj van bowl.hu?
vittore
Wong
Mást nem kell várni.
több mint 8 éve
Nem csodálkoznék ha Perkinsnek lefott volna a kávé...Richburg és PERKINS nem játszik. Csalódott vagyok, h nem írta még ki senki.A Richburg már eddig is biztos volt és elég nagy baj szvsz... Perkins hiánya viszont ezt ellensúlyozza! 😀
Asbee
nagir
több mint 8 éve
Richburg és PERKINS nem játszik. Csalódott vagyok, h nem írta még ki senki.A Richburg már eddig is biztos volt és elég nagy baj szvsz... Perkins hiánya viszont ezt ellensúlyozza! 😀
Asbee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Korábban azt mondtam, hogy minden touchdown ajándék, most már lehet, hogy minden field goal is.Ó, egy field goal nálunk alapból az 😊
Zet
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Richburg és PERKINS nem játszik. Csalódott vagyok, h nem írta még ki senki.
több mint 8 éve
Korábban azt mondtam, hogy minden touchdown ajándék, most már lehet, hogy minden field goal is.Hangolódva a hétvégére, ha még lehet ilyet Giants fanként, epekedve várni a következő meccset nagyon nagy vonalakban azt lehet mondani, hogy az első két hétben a Defense hozta a kötelezőt az Offense miatt nem nyertünk. A 3. 4. héten az offense felrakott győzelmekhez elég pontokat a boardra, de a Defense nyelt be óriási playeket amikhez tavaly nem voltunk hozzászokva. Ergo két lehetőség van most vasárnapra, vagy kéz a kézben Offense és Defense végre hoz egy W-t vagy kéz a kézben még mélyebbre ásnak ha még van erre lehetőség 😀hasonlóan gondolom én is de ehhez át kellett mennem a gyász szakirodalomban is jegyzett 5 fázisán:
Viccet félretéve, jó lenne már tényleg egy kiegyensúlyozott a játék minden elemében domináló játékot látni, mégis csak van ehhez benzin a tankban, egy kicsi pluszt mindenkinek jelentene a lelkében legyen az játékos vagy szurkoló. Úgy érzem ez a meccs arról fog dönteni, hogy az egyik csapat nagy nehézségek árán még hozhat pozitív szezont, a másik viszont óriási mélységekbe zuhanhat amikor azt se tudni mikor fog jönni az első W. Együttérzek tejlesmértékben a csalódott szezon miatt a Chargers fanekkel is, ugly meccsre van kilátás ahol az fog dönteni aki kevesebb hibával lehozza a 60 percet. A hazai pálya miatt azt mondom 55-45 a mi javunkra, de tényleg teljesen két esélyes a meccs. Eljutottam arra a szintre amikor már újra alacsony elvárással megyek bele a meccsbe, hogy ne koppanjak ekkorát, de egy győzelem most tényleg jól esne a lelkeknek, ez a meccs erről fog szólni.
Rodaron
1.Tagadás.2.Harag.3.Alkudozás.4.Depresszió .5. Megnyugvás 😊
úgyhogy Buddha üzemmódban tudom figyelni a további eseményeket
yooker
Komolyra fordítva a szót, nem tudom, mit várhatunk vasárnap. Minden benne van a pakliban, de én csak egyet szeretnék, tökös, kemény játékot mindenkitől (beleértve az edzői stábot is), nem pedig azt a soft, kiszámítható valamit, amit eddig láttunk.
több mint 8 éve
Pont az ötödik fordulóval érünk a sor végére, a sikeres szezon elveszítése miatti gyászban. Hitetlenkedtünk a dallasi meccsetlátva, mérgesek voltunk a csapatra a Lions elleni kilátástalanság miatt, bíztunk benne, hogy a Philly ellen majd jó lesz, a Tampa elleni meccs depressziója után nyugodtan várjuk a 0-4-es rangadót. Nice.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Hangolódva a hétvégére, ha még lehet ilyet Giants fanként, epekedve várni a következő meccset nagyon nagy vonalakban azt lehet mondani, hogy az első két hétben a Defense hozta a kötelezőt az Offense miatt nem nyertünk. A 3. 4. héten az offense felrakott győzelmekhez elég pontokat a boardra, de a Defense nyelt be óriási playeket amikhez tavaly nem voltunk hozzászokva. Ergo két lehetőség van most vasárnapra, vagy kéz a kézben Offense és Defense végre hoz egy W-t vagy kéz a kézben még mélyebbre ásnak ha még van erre lehetőség 😀hasonlóan gondolom én is de ehhez át kellett mennem a gyász szakirodalomban is jegyzett 5 fázisán:
Viccet félretéve, jó lenne már tényleg egy kiegyensúlyozott a játék minden elemében domináló játékot látni, mégis csak van ehhez benzin a tankban, egy kicsi pluszt mindenkinek jelentene a lelkében legyen az játékos vagy szurkoló. Úgy érzem ez a meccs arról fog dönteni, hogy az egyik csapat nagy nehézségek árán még hozhat pozitív szezont, a másik viszont óriási mélységekbe zuhanhat amikor azt se tudni mikor fog jönni az első W. Együttérzek tejlesmértékben a csalódott szezon miatt a Chargers fanekkel is, ugly meccsre van kilátás ahol az fog dönteni aki kevesebb hibával lehozza a 60 percet. A hazai pálya miatt azt mondom 55-45 a mi javunkra, de tényleg teljesen két esélyes a meccs. Eljutottam arra a szintre amikor már újra alacsony elvárással megyek bele a meccsbe, hogy ne koppanjak ekkorát, de egy győzelem most tényleg jól esne a lelkeknek, ez a meccs erről fog szólni.
Rodaron
1.Tagadás.2.Harag.3.Alkudozás.4.Depresszió .5. Megnyugvás 😊
úgyhogy Buddha üzemmódban tudom figyelni a további eseményeket
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Hangolódva a hétvégére, ha még lehet ilyet Giants fanként, epekedve várni a következő meccset nagyon nagy vonalakban azt lehet mondani, hogy az első két hétben a Defense hozta a kötelezőt az Offense miatt nem nyertünk. A 3. 4. héten az offense felrakott győzelmekhez elég pontokat a boardra, de a Defense nyelt be óriási playeket amikhez tavaly nem voltunk hozzászokva. Ergo két lehetőség van most vasárnapra, vagy kéz a kézben Offense és Defense végre hoz egy W-t vagy kéz a kézben még mélyebbre ásnak ha még van erre lehetőség 😀Viccet félretéve, jó lenne már tényleg egy kiegyensúlyozott a játék minden elemében domináló játékot látni, mégis csak van ehhez benzin a tankban, egy kicsi pluszt mindenkinek jelentene a lelkében legyen az játékos vagy szurkoló. Úgy érzem ez a meccs arról fog dönteni, hogy az egyik csapat nagy nehézségek árán még hozhat pozitív szezont, a másik viszont óriási mélységekbe zuhanhat amikor azt se tudni mikor fog jönni az első W. Együttérzek tejlesmértékben a csalódott szezon miatt a Chargers fanekkel is, ugly meccsre van kilátás ahol az fog dönteni aki kevesebb hibával lehozza a 60 percet. A hazai pálya miatt azt mondom 55-45 a mi javunkra, de tényleg teljesen két esélyes a meccs. Eljutottam arra a szintre amikor már újra alacsony elvárással megyek bele a meccsbe, hogy ne koppanjak ekkorát, de egy győzelem most tényleg jól esne a lelkeknek, ez a meccs erről fog szólni.
több mint 8 éve
tartok tőle hogy Höri power rankingja azért késik mert valami killer tréfa készül a giantsrőlVagy csak simán szarnak két hete mindenre. A főoldalon még a 2. hét hírei vannak... Baj van bowl.hu?
vittore
több mint 8 éve
Hargreaves azt mondta tudták milyen útvonalakat fognak futni az elkapóink... Lehet Gilbride is itt van még egy sötét kis szobában elrejtve 😀
több mint 8 éve
tartok tőle hogy Höri power rankingja azért késik mert valami killer tréfa készül a giantsről
több mint 8 éve
Hm a történelem isméli magát? Jó QB draft class, jó draftpozíció a Chargersnek meg a Giantsnek? Csak úgy hirtelen eszembe jutott 😊
több mint 8 éve
1/1 vicces lenne, főleg ha látnánk egy meccset a jövő héten ahol a chargers is erre spekulál. szóval jönne 60 perc punt. ez a pöcs wing legalább gyakorolnaA Chargers valójában a PO-ra spekulált, csak ugye 3.éve mi vagyunk a legpechesebbek. De ettől függetlenül biztosan győzelemre tör a csapat.
vittore
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀