NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Hogyan tovább 1. rész - A szezon hátralévő részeNem ez a legizgalmasabb, de ezzel kell kezdeni, ha minden igaz még két rész jön.
több mint 8 éve
Albert eddig is felesleges lett volna...
több mint 8 éve
Free agent LT Branden Albert is leaving the #Seahawks without a deal, source said. His next visit later this week: The #Giants. 🤔🤔🤔— Ian Rapoport (@RapSheet) October 10, 2017
😄😄😄 má minek???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Ed Eagan az aktív keretben
több mint 8 éve
Ezt is megértük. Nem baj. Jövőre NFC East hagyományoknak megfelelően miénk a csoportgyőzelem.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Engramből Pro Bowlert csinálhatunk. Mondjuk nehéz az ő helyzete is, mert in line tight endként alkalmazzuk, az egyetemen pedig többet volt a slotban, szóval számos dolgot tanul még (na mem mintha ez a többi újoncnál másképp lenne). Nem biztos, hogy jó lenne megállítani ezt a folyamatot.
több mint 8 éve
És szerintem ezzel a karrierjének is vége...Nagyon úgy fest hogy Marshall szezonjának is végeSeason ending surgery...
Taz
ThundersNFL
több mint 8 éve
Nagyon úgy fest hogy Marshall szezonjának is végeSeason ending surgery...
Taz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nagyon úgy fest hogy Marshall szezonjának is vége
több mint 8 éve
OBJ és Harris helyén King és RudolphÉn meg sinterkedtem egyet 😀
több mint 8 éve
Egyébként tényleg feltűnő volt h Hart oldaláról jött szinte mindig a nyomás vagy belülről.Érdemes megnézni, hogy a PFF-nél (igaz ezek az értékek még változni fognak) ki volt a legjobb O játékosunk... 😀😀Ereck Flowers. LOL
Asbee
iktriad
Mindent elmond Hartról h meddig tolta hátra Bosa az INT-nél még akkor is ha már nem ért oda Manningre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
replygif.net/i/101.gif
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Érdemes megnézni, hogy a PFF-nél (igaz ezek az értékek még változni fognak) ki volt a legjobb O játékosunk... 😀😀Ereck Flowers. LOL
Asbee
több mint 8 éve
Érdemes megnézni, hogy a PFF-nél (igaz ezek az értékek még változni fognak) ki volt a legjobb O játékosunk... 😀😀Még betegségből lábadozok, de a következő két napra tervezek írni egy hosszabb bejegyzést a (közel)jövőről.
több mint 8 éve
Tavarres King újra a keretben
több mint 8 éve
Jövő vasárnap inkább megnézek egy nb2-es magyar focimeccset. Azon nem idegesít a lelketlen töketlenkedés.JPP nagy kedvencem, de idén semmit nem mutatot. Collins is hitehagyott.
Bele lehet magyarázni, hogy elment a kedvük, de annyi pénzért ne alibizzen .
Apple, Jenkins meg szaladgálnak mint egy hősszerelmes. Követik tisztes távolból , semmi kézfogó. Amikor meg kéne lepattannak az ellenről. A harmadik downos hosszú meg szinte mindig befér az ellenféltől.
Idén 4-5tuti volt. Ezekből meg utánna alap a pontszerzés. Biztos szar az öltözői hangulat és biztos a légkör is puskaporos. Ezt is rendeznie kell egy vezetőedzőnek. A támadó egységről csak egy jó dolgot tudok mondani. Én nem kimondottan kedvelem Beckhamet, nagyon jó játékos ,de az allűrjei nem tetszenek. Viszont a küzdeni akarása hatalmas. Biztosak lehetünk a tegnapi könnyek sem a fizikai fájdalom miatt,inkább a reménytelenség miatt voltak.
Én mit tennék: keresni egy klasszis támadó kordinátort. Fowers ,perkins out. Játszatnám az újoncokat. Tele tökös játékhívással.
Sérülés után Marshallra is kiváncsi leszek. Első számú elkapóként mit tesz le. Év végén nekem ő is kuka.
Eli helyére pedig egy klasszis irányító kell aki sokat fut, mozog.
Ja és remélem ez a szar szereplés pont arra elég ,hogy jövőre Londonban is játszunk újra.
több mint 8 éve
az is sokat elmond, hogy az idei első pontok az első negyedből egy safety formájában jöttek az 5. meccsen.nekem az offense is és a védelem is csalódás. utóbbi sajnos és meglepően jóval nagyobb. offensetől nem vártam sokat. amúgy az látszik, hogy ha minimális védelmet adunk Elinak akkor tud haladni a támadó részleg. volt egy drive ahol 7/8 volt TD-t dobott a végén. többiben miért nem tudunk ennyi védelmet adni?
amúgy az edzői stábról mindent elmond a 2 pontos mizéria. már első alkalomnál sem értettem miért rúgtunk, de a másodiknál, hogy kb mkit váratlanul ért, senki sem készült fel, hogy 2 pontra kell menni, elképesztő.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Hugh Freeze! Hozná a kurvákat! 😀Viszont ha még idén kinevezik az utódját, akkor a pro season meccseknél komolyabb felmérőkön tesztelhetnék az állományt, és több idő lenne kísérletezésre.És ki az a HC jelölt akit el tudnál hozni szezon közben és hosszú távú megoldásnak tűnne?😊
vanek úr
Asbee
Hotty Toddy!
több mint 8 éve
Na, akkor szerződtessük le Johnny Footballt! Ő szupermobilis! Beckham a haverja! A sok táncikálás mellett tudnának gyorsan szerezni egy-két tasak kokót is az öltözőbe... 😊mindenképp QB-t kell húzni, vszínű (reméljük) nem lesz ilyen esélyünk még1x, h behúzzuk Eli utódját ami akkor is aktuális, ha nem ő a főbűnös ebben az egészben. Egy évig padozhatna Eli mögött, teljesen ideális lenne a helyzet ebből a szempontból. Így legalább nem kell beáldozni 2 évnyi picket erre, elég lesz a jövő évi Top5 hozzá.Ha nem valami szupermobilis, szuperagilis QB-ről beszélünk akkor a jelenlegi fallal bárkit tönkre tudunk tenni.
Szesze
Megbízható célpontok nélkül az csoda lesz, ha Eli a maradék szezont kihúzza.
salander
Hotty Toddy!
több mint 8 éve
Asszem innen jöhet egy masszív tankolás és új franchise QB berántása.Tom Brady fénykorában is kevés lenne ehhez a team-hez most. Plusz tuti még nyomjuk 1-2 évig Manninget.
gabokocka
több mint 8 éve
Ami a legjobban fáj a tegnapi meccs kapcsán, az edzői kar részéről meglévő totális inkompetencia. Lehetne sorolni, hogy miért nem dobtunk Engram felé egyetlen labdát sem, mikor a Chargers secondary simán verhető seam útvonalakon, vagy hogy a Fluker oldalán beinduló futást miért hagytuk szinte teljesen abba 6-8 yardos futások után a 2. félidőben, vagy, hogy még a szurkolók is látták, hogy Perkinsnél jobb lesz Gallman, stb.Olyan az egész, mintha McAdoo és a többi coach soha semmire nem készülne fel. Ezt mutatja az offseason és ezt mutatják az egyes meccsek is, ahol zéró gameplan-nel megyünk fel (az utolsó drive-ra volt 2 és fél percünk, de az idióta játékhívásokból azt gondolom, hogy 2-minute offense-t sem gyakoroltunk soha edzésen, és erre az sem mentség, hogy csak egy WR volt már).
A felkészületlenség okozza a kiszámíthatóságot, a sérüléseket, a puhaságot, a fegyelmezetlenséget és az összes problémánkat. Ez nem engedhető meg szerintem amerikai fociban már egy középiskolás meccsen sem, nemhogy az NFL-ben.
Szerintem az sem megoldás, hogy a következő 11 meccset ugyanezzel a HC-vel szenvedjük végig a 0-16 érdekében. Csak megmérgezi az öltözőt a sehova nem vezető arrogancia (OBJ sérülésekor meredten bámulta az étlapját, oda sem nézett, oda sem ment, hogy mi történt, gondolom a következő shotgun draw-n gondolkozott, ami elfogadhatatlan, ha a sztárjátékosoddal történik valami). Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kell a 0-16-ra menni, mert valsz. úgyis az lesz, de ebben az esetben már lehetne a következő HC-nek kísérletezni, ismerkedni, kialakítani a következő évet. Tudom, hogy nehéz egy új HC-t az 5. forduló után leakasztani, de ellenkező esetben ez lehet minden idők legszégyenteljesebb évadja.
több mint 8 éve
nem csak pechünk volt sajna, simán szarrá lett ez a csapat a szezon harmadára --egy ilyen játékosállománnyal... rontás van a csapaton, beszari mentalitás, pancserság... ehhez jött egy nagy adag balszerencse...nincs mese, ki kell takarítani, de teljesen...még mielőtt egy long snappert draftolunk a rebuilding nyitányaként az első körökben. 😊 😕
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
nagyot fordult a világ basszus 1 hónap alatt azért...Sokan írtatok már erről, amivel személy szerint nem értek egyet, hogy a rossz passzok miatt történtek a sérülések. Egyáltalán nem értek ezzel egyet, szerintem már annyira elkeseredett mindenki, hogy próbál magyarázatot találni erre és bűnbakot keresni. Megannyi passzt láttunk már ami nem volt pontos, picit túlméretezett de az elkapóink mind lehalászták őket mindenfajta sérülés nélkül. OBJ-nél tény, hogy félig sérült lábbal a trafic-be beküldeni egy slant rounteal az tényleg meggondolatlanság volt, de kockáztattak mert már esély nem volt. Úgy gondolom pusztán balszerencse mint Marshall mind Shep sérülése. Ez a foci, ilyen sérülések mindig történnek, mivel full contact sportról beszélünk. Aki látta este szegény Watt-nak azért törött el a lába, mert egy testcselnél bele akadt a bal lába a jobb sarkába és utána egy kis szökkenés után ahogy kitámasztott a teljes testsúlya alatt megrogyott a lába és kész volt a sérülés.
lassan mindenkit menesztettünk ,nyugdíjaztunk a tulajdonosok kivételével (bár valaki mintha őket is emlegette volna😊 ) amúgy azt észrevettétek?
nem mintha nem lenne ok bármelyikre is bőven!
múlt héten még tuti top 10-et mondtam de ilyen lerokkant állománnyal már top 5 a tuti
de már semmin nem lepődnék meg....azzal egyetértek hogy ez a fajta játékhívás ( be a forgalomba állandóan ) + Eli pontatlansága egyértelműen hordozta magában a wr sérüléseket!
ez most így szépen egyben jött ki! Bele sem gondolok milyen lenne ha egy jó mérlegnél történt volna meg!természetesen így is rohadt szar érzés!
yooker
több mint 8 éve
nagyot fordult a világ basszus 1 hónap alatt azért...lassan mindenkit menesztettünk ,nyugdíjaztunk a tulajdonosok kivételével (bár valaki mintha őket is emlegette volna😊 ) amúgy azt észrevettétek?
nem mintha nem lenne ok bármelyikre is bőven!
múlt héten még tuti top 10-et mondtam de ilyen lerokkant állománnyal már top 5 a tuti
de már semmin nem lepődnék meg....azzal egyetértek hogy ez a fajta játékhívás ( be a forgalomba állandóan ) + Eli pontatlansága egyértelműen hordozta magában a wr sérüléseket!
ez most így szépen egyben jött ki! Bele sem gondolok milyen lenne ha egy jó mérlegnél történt volna meg!természetesen így is rohadt szar érzés!