NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Megvan a recept. A szurkolók alszanak a játékosok játszanak A második félidő ugyan olyan szánalmas volt mint az eddigi az offence részéről. A defense világbajnok volt.
Én meg egy barom vagyok hogy nem tettem meg a meccset
Palesz76
Awesome88 azt ígérte a Saints vs Lions eredménykövetőben, hogy làtva az addigi meccseket megteszi Giants győzelemre. Ha nem tette akkor most verheti a fejét a falba 😁😁
Fattyu
MEGTETTEM! 😊 😊 😊
És még mindig nem hiszem el, hogy bejött.

Innen szép a rájátszás, ki tippelt 11-5-öt a végére? xD
több mint 8 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Jó volt látni, hogy Pugh tudta kezelni Von Millert. Engem érdekelne, hogy eddig ki döntött a falról és változott-e a mostani meccsre. Talán kicsit jobban összeillett a játékuk meg a playhívás.

Sajnos a WR játékon komolyan meglátszott az összeszokottság hiánya és az hogy miért negyedik-ötödik emberek a depth charton a most szerepet kapó játékosok. Cserébe úgy érzem Engramot erősíti majd, hogy folyamatosan játékban lesz és nem csak valami kiegészítő embernek akarják használni OBJ és Sheppard mögött.
több mint 8 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Megvan a recept. A szurkolók alszanak a játékosok játszanak A második félidő ugyan olyan szánalmas volt mint az eddigi az offence részéről. A defense világbajnok volt.
Palesz76
Awesome88 azt ígérte a Saints vs Lions eredménykövetőben, hogy làtva az addigi meccseket megteszi Giants győzelemre. Ha nem tette akkor most verheti a fejét a falba 😁😁

Szerkesztette: Fattyu

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Az edzői stáb egyes tagjairól nem most kell dönteni, de tökön szúrom magam, ha McAdoot szezon végén nem tesszük lapátra
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Pugh a meccs talán legjobb embere volt, egy play kivételével végig megfogta Millert. Abból sack lett, bár ott máshonnan is érkezett a nyomás, viszont azon kívül talán egy szerelése sem volt neki, így külön jár az elismerés. Nem lesz olcsó... 😀 Jól használtuk Flukert is, nyomott egy olyan trap blokkot, hogy nem igaz. Ugyan vannak hiányosságai de a korábbiaknál jobb volt, ezért is szomorú h kezdetben csak Wheeler volt mögötte a DC-n. JPP pedig nagy arc, a héten találkozott egy rákos gyerekkel, aki mutatta neki, h milyen sack táncot adjon elő és meg is csinálta 😀 Azt hiszem az NBC-től kapott meccslabdát ia odaadja neki. Nem kell levonni sok következtetést, tudtuk h jobbak vagyunk a 0-5-nél és ez most 100%-os produkció volt. Az edzői stábról sem most kell dönteni, tényleg érdemes megvárni a végét, aztán majd utána. Simán jöhet egy 20 pontos zakó vagy egy bénázás, who knows. Viszont egyik csapat sem mehet tutira ellenünk, bárkit képesek lehetünk megtréfálni. Nehogy aztán mi vegyük el valakitől a PO-t 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
végig az OC hívta a playeket vagy Mcdugó odament okoskodni?
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Pugh-t sokat mutogatták a végén, még nem láttam a meccset, de valszeg megoldotta Von Millert. Itt megint nagy kérdés, hogy ezt az Oline felállást miért az ötödik hétre kell megtalálni. A meccs bebizonyította számomra egyértelműen, hogy D-nél az elmúlt meccseken motivációs problémák akadtak, azért voltak gyengébbek. Plusz Sullivan is nagy talány ezek után, hogy mi lett volna ha...
Eh... nem tudom, hogy ez most közép-, hosszútávon jó-e nekünk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
jó kis edzőbuktató meccs volt 😀
mondjuk ebbe logikát találni lehetetlen az biztos.. ráadásul halál sima volt végig. Kurva jól ment a futás, Eli nem hibázott, a védelem végig dominált... szezon előtt ebben reménykedtünk, "kicsit" későn de megérkezett 😊
több mint 8 éve
Zet New York Giants 1 990
Vegyes érzéseim vannak, amellett, hogy végre kijött a Giants Pride!

Mi következik ezután? Mi lesz McDuduval? Megpróbáljuk megmenti a szezont? Minden héten újabb és újabb kérdések....
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
hát basszus...
ahogy látom a D-nek nagyon kijött a lépés végre
az önbecsülésnek tényleg jól jött a( Steelers meccsen is körberöhögtek már minket Ricsiék pl)
remélem most azonnal hosszabbítanak McAdooval...
több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Palesz76
A második félidőben már csak az órát kellett ölni és az a futással ment is azért. A védelem ugyan sok passzolt yardot engedett, de pontot nem és jöttek a sackek és a labdaszerzések is . Már az első TDnk után visszaálltunk Eli yardjainak kb a fele már megvolt addigra, utána a passzjátékot nem erőltettük biztosra mentünk, a futás működött és a terv az lehetett, hogy majd a védelem kontrollálja a meccset vagy a Denver elveszti a meccset kinek , hogy tetszik. Ez meg is volt, mert jöttek a labdaszerzések és a Denver kihagyott field goaljai és volt , hogy negyedikre állítottuk meg őket fél yardon az is szép volt. Szerintem nem lehetett azt várni, hogy 400 yardot passzolunk ez ellen a védelem ellen 3 nagyon jó CBjük is van, nálunk pedig sajnos rutintalan fiatalok akikkel össze kell szokni Elinak. Engram felé sok labda szállt és jól játszott úgy néz ki jó embert választottak a drafton. Jár a pacsi az egész csapatnak, mert akár össze is zuhanhattak volna 0-5 és a rengeteg sérült miatt , de inkább összeszedték magukat és végig kontroll alatt volt a meccs. Mindenki odatette magát. JPPnek nagyon jó volt. Vasárnap lehet ismételni a Seahawks ellen nem lehetetlen feladat! Nem is értem amekkora problémák lehettek az öltözőben ezután egy ilyen sima meccset játszani.
több mint 8 éve
Palesz76
WR játék nélkül, a legjobb futás elleni D ellen ennél többet képtelenség lett volna elvárni...

több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Wtf? Ha ezen múlt végigalszom az összes meccsünket. Biztos azért csinálják, hogy még jobban fájjon az elvesztegetett szezon. Mindegy, kellemes lesz visszanézni este.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Remélem mindenki nyugodalmasan tudott aludni... 😀
Asbee
Megérte felkelni 😊
több mint 8 éve
Remélem mindenki nyugodalmasan tudott aludni... 😀

több mint 8 éve
Ha jól tudom eddig minden szezonban volt olyan meccse Manningnek mikor legalább 3 INT-t dobott, remek alkalom lesz erre ez a mai meccs

több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 222
Hart múlt heti bénázása miatt Pugh lesz az RT
Taz
Múlt héten mennyivel volt bénább, mint előtte bármikor?
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Szegény Packers is felült a sérülés szopórollerére :/ Rodgers, Bakthiari, védelemből is estek ki, eléggé injury prone forduló ez is...
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Hart múlt heti bénázása miatt Pugh lesz az RT
több mint 8 éve
 www.first-down.hu/szubjektiv/mi-lesz-veled-new-york-giants/

Itt egy remek oldal a first-down.hu. A linken összefoglalva a 3 írás amit a jövőről írtam 😊

több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Én azt nem értem miért kell fennakadni egy szimpla viziten vagy próbajátékon, egész évben vannak ilyenek a csapatoknál...
Asbee
eddig ezeknek nem volt hírértéke, ennyi!!
nagir
bigblueview még azt is hírként írja ki hogy hányszor mennek WC-re a játékosok 😁
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Én azt nem értem miért kell fennakadni egy szimpla viziten vagy próbajátékon, egész évben vannak ilyenek a csapatoknál...
Asbee
eddig ezeknek nem volt hírértéke, ennyi!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
 www.bigblueview.com/2017/10/13/16465692/ny-giants-workouts-visits-heavy-on-offensive-linemen-orlando-franklin
nem értem, de tényleg...
nagir
Nem értitek, Engram lesz a slot receiver és kell egy bika TE aki majd blokkolni is tud meg 1 yard/Goal Line-ról elkapni ezért próbálgatjuk a FA Offense falembereket 😀