NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
1/3, 1/4 leszünk sztem, ott ebből a felhozatalból lesz még franchise QB.ne legyél kishitű...😊a Top 5 pick miatt nem kell aggódni 😊nem volt szerencsém látni de nyilván nagyon én sem bánom..én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
Egyrészt szétvet az ideg: "ez New York", és nem érdekel hogy más csapatok miket szenvednek össze. Én 2005-06 óta szurkolok a Giantsnek; nem láttam Jim Fassel utolsó évét, a 8 meccses vereségsorozattal amihez most hasonlítgatják a csapatot.
Másrészről igazat adok Asbeenek: akárhogy hergeljük magunkat, attól a szezon maradéka még jó hosszú és keserű lesz. Ha változást akarunk akkor ezt túl kell élni, mert így is maximum reménykedhetünk abban, hogy az egész idei szenvedésnek lesz valami pozitív hozadéka hosszabb távon. Ez itt a Giants, Marával a vezetői székben, szóval ha nem lesz két hónap múlva is ennyire kristálytiszta hogy lefőtt a kávé (mert mondjuk két-három meccsnél többet mákolunk össze), akkor nemhogy a szezon közben, de az offseasonban se lesz esély semmilyen komoly változásra. Konzerválni ezt a szitut, na az lenne csak igazán frusztráló.
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
Szesze
egyedül az bosszant hogy a Browns nem tudott nyerni!
yooker
1/1 nem leszünk úgyse
Szesze
én top 3-mal lennék elégedett!pláne ha franchise Qb-t szeretnénk
yooker
több mint 8 éve
ne legyél kishitű...😊a Top 5 pick miatt nem kell aggódni 😊nem volt szerencsém látni de nyilván nagyon én sem bánom..én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
Egyrészt szétvet az ideg: "ez New York", és nem érdekel hogy más csapatok miket szenvednek össze. Én 2005-06 óta szurkolok a Giantsnek; nem láttam Jim Fassel utolsó évét, a 8 meccses vereségsorozattal amihez most hasonlítgatják a csapatot.
Másrészről igazat adok Asbeenek: akárhogy hergeljük magunkat, attól a szezon maradéka még jó hosszú és keserű lesz. Ha változást akarunk akkor ezt túl kell élni, mert így is maximum reménykedhetünk abban, hogy az egész idei szenvedésnek lesz valami pozitív hozadéka hosszabb távon. Ez itt a Giants, Marával a vezetői székben, szóval ha nem lesz két hónap múlva is ennyire kristálytiszta hogy lefőtt a kávé (mert mondjuk két-három meccsnél többet mákolunk össze), akkor nemhogy a szezon közben, de az offseasonban se lesz esély semmilyen komoly változásra. Konzerválni ezt a szitut, na az lenne csak igazán frusztráló.
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
Szesze
yooker
1/1 nem leszünk úgyse
Szesze
én top 3-mal lennék amúgy elégedett!(pfff de szörnyű leírni is)pláne ha franchise Qb-t szeretnénk
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
a Top 5 pick miatt nem kell aggódni 😊nem volt szerencsém látni de nyilván nagyon én sem bánom..én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
Szesze
yooker
1/1 nem leszünk úgyse
több mint 8 éve
nem volt szerencsém látni de nyilván nagyon én sem bánom..én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
Szesze
több mint 8 éve
én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
több mint 8 éve
A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
több mint 8 éve
Amúgy szeretném megköszönni a Giants szurkolók sportszerű hozzáállását a meccshez, akár az eredménykövetőben is.Sajnos mi jelenleg nézhetetlen kategóriába süllyedtünk, úgyh nem nagyon van miről beszélni.
Köszi srácok! 😉
Peace
TGA
Nektek sok sikert, bár túl sok az aggasztó jel nálatok is sztem, de ti legalább még reménykedhettek.
több mint 8 éve
Amúgy szeretném megköszönni a Giants szurkolók sportszerű hozzáállását a meccshez, akár az eredménykövetőben is.Köszi srácok! 😉
Peace
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal. Egyrészt szétvet az ideg: "ez New York", és nem érdekel hogy más csapatok miket szenvednek össze. Én 2005-06 óta szurkolok a Giantsnek; nem láttam Jim Fassel utolsó évét, a 8 meccses vereségsorozattal amihez most hasonlítgatják a csapatot.
Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
Akkor mostantól megy a print screen a hsz-eimre és hónapokkal, évekkel később elnézést fogok kérni értük, hogy valami esetleg másképp történt vagy belegázoltam valakinek a lelkivilágába 😀 Már ha akkor lesz még fórum...Ez mindannyiunkkal előfordulhat, de ilyen lekezelő, kioktató stílusban rajtad kívül más nem nagyon kommunikál itt, ehhez képest viszont elég nagy a kontraszt a stílusod és a találati arányod között.
Asbee
Engem nem érdekel különösebben, csak gondoltam ismételten jelzem hátha 1x elgondolkodsz rajta, h jó lenne legalább az egyiken javítani 😉
több mint 8 éve
Akkor mostantól megy a print screen a hsz-eimre és hónapokkal, évekkel később elnézést fogok kérni értük, hogy valami esetleg másképp történt vagy belegázoltam valakinek a lelkivilágába 😀 Már ha akkor lesz még fórum...
több mint 8 éve
Valóban ezt az évet el kell engedni, de ha már a D ameddig bírja, értékelhető teljesítményt tesz a pályára, akkor már ne legyenek olyan jelenetek az O részéről, mint amikor Eli gondolkodás nélkül földhöz b..ta a labdát. Néha az O fél percet nem képes pályán maradni. Mert ha passzolni kellene futunk, és vica versa. Nagyon gáz, hogy a New York Giants egyes edzői és egyes játékosai annyira fogalmatlannak tűnnek, mintha nem is az NFL-ben lennének. Inkább ez ami kiveri a biztosítékot, nem az, hogy kikapunk. Azt gondoltam, annál nincs rosszabb, mint két éve, amikor a meccsek nagy részét az utolsó másfél percben buktuk sorozatban. Hát ez a lélektelen, fogalmatlan fos sokkal rosszabb. Minden évben volt egy-egy olyan meccs, amikor az egész csapat nem tudta milyen rendezvényen van. Ez benne van a játékban. De az, hogy csak ilyen teljesítményt lássunk a támadóktól, ezt már nehezen viseli az ember.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
LOL mert aztán 2011 óta végig a liga alján voltunk. Lópikulát, nagyon nagyon régen volt ilyen mélyen a csapat. Azt pedig be kellene látni, hogy az esetleges idei változtatásoknak gyakorlatilag nulla hatása lenne a jövő évre. De ám legyen, nevezzük ki Spagnuolo-t, ugyanígy fogunk játszani mint most és akkor majd lehet fikázni őt is 😊 Már jobban érezném magam. A gyengébb csapatok ellen lehetnek szép pillanataink, egyébként végig szenvedés lesz az idei szezon. Ez a helyzet, ezt kell elfogadni. Teljesen lényegtelen ki hívja a játékokat, ki a HC, ki az OC, az év végén egy új edzői stáb (esetleg egy új GM) kell, addig pedig ezt a borzalmat kell átélnünk...Én ezzel egyet értek most, de azért egy kis kiegészítést hozzáfűznék:
Asbee
Folyamatosan azt mondogattam én is és még többen itt (most már évek óta), hogy el van baszva ez az egész, Flowers bust, hozni kell helyette mást, McAdoo szar, Reese rossz irányba indult el és ide fog vezetni ez az egész. Te pedig ugyanebben a lekezelő stílusban állítottad akkoriban mindezeknek az ellenkezőjét, ha lenne kedvem kereshetnék tucatszámra ilyen bejegyzéseket tőled, annyira nem volt régen.. Ezek után egyrészt nem láttam, h 1x is önkritikát gyakoroltál volna ezzel kapcsolatban, sőt ugyanabban a stílusban folytatod csak az ellenkezőjét állítva.. (persze nincs ebben semmi meglepő, nem először fordul elő)
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
HA CSAK NEM KELLENE AZT AZ OSTOBA TEKINTETÉT NÉZNI, AHOGY A REMÉNYTELEN HÍVÁSAI UTÁN BAMBÁN NÉZI AZ ÉTLAPOT AZ A FAROK, MÁR JÓVAL KÖNNYEBBEN VÉSZELNÉK ÁT SOKAN EZT A SZENVEDÉST IS, FŐLEG AMI MÉG HÁTRA VAN
😕
több mint 8 éve
LOL mert aztán 2011 óta végig a liga alján voltunk. Lópikulát, nagyon nagyon régen volt ilyen mélyen a csapat. Azt pedig be kellene látni, hogy az esetleges idei változtatásoknak gyakorlatilag nulla hatása lenne a jövő évre. De ám legyen, nevezzük ki Spagnuolo-t, ugyanígy fogunk játszani mint most és akkor majd lehet fikázni őt is 😊 Már jobban érezném magam. A gyengébb csapatok ellen lehetnek szép pillanataink, egyébként végig szenvedés lesz az idei szezon. Ez a helyzet, ezt kell elfogadni. Teljesen lényegtelen ki hívja a játékokat, ki a HC, ki az OC, az év végén egy új edzői stáb (esetleg egy új GM) kell, addig pedig ezt a borzalmat kell átélnünk...
több mint 8 éve
Ezeken a kommenteken meg sírok, hogy a védelem utálja McAdoo-t és ellene játszik. Mondok valamit: ez az NFL, itt saját magadért játszol. Ha trógerkedsz az idény végén cutolnak, ha lejár a szerzősésed nem hosszabbítanak veled, egy olyan játékos pedig nem lesz túl népszerű aki szabotálni próbálja az edzőit. Nagyon magyar felfogás az ilyen... Nem tetszik a kolléga arca? Fúrjuk meg, ha nem vágják ki majd magától felmond.Senki nem mondta, hogy ellene játszanak. Senki nem mondta, hogy trógerkednek.
Asbee
Kizárólag azt írtam, hogy szerintem a D rühelli őt, mivel az összes konfliktusa defense játékosokkal volt, és velük a super playhívások miatt nem is foglalkozott. Ez nem azt jelenti, amit írtál, mert ettől függetlenül lenyomják a meccseket profi módon. Amire rá akartam világítani az az, hogy ha tényleg ilyen körülmények vannak, akkor abban nem lehet együtt dolgozni sehogy. Magyaros felfogásnak pedig azt tartom, ha belemagyaráznak valamit abba, amiben az nincs.
Mi értelme lenne egy új HC-nak? Nem szoktunk ehhez hozzá? Más csapatok ebben élnek/éltek évek óta?
Egyrészt nem érdekelnek más csapatok, másrészt 2011 óta ebben élünk mi is (kivéve a tavalyi kicsúszott évet) és pont ez lenne az értelme az új HC-nak. Hogy van határ és hogy akarunk változtatni és hogy a jó draft pick-et ugyan nem akarjuk feladni, de a balfaszságot igen, hogy a jövőben ne az legyen, ami eddig.
Pont ez lenne a lényeg, egy világos üzenet attól a vezetőségtől, amelyik SB részvételt várt a szezon előtt, nem pedig draft picket. A pillanatnyi cél számít vagy az oda vezető út?
több mint 8 éve
Asbee, és mi a megoldás?Várni a szezon végét, elvenni az időt a fejlődéstől a változástól?
Steve tényleg nem Hc nek való.
Nem is tudok olyat aki most jöhetne ,ez is igaz.
Az ,hogy a második vonal kap lehetőséget pedig ,pont azért érdekes ,hogy jövőre ugyanilyen esetben tudjuk van e benne potenciál.
Nincs semmi új,más ami változást hozhatna. Értem hogy krumpliból nem lesz homár vacsora,de akkor gyurjon már belőle egy fasza szilvásgombocot.
És elérkeztünk a lényeghez, ez a szakács nem Michlene csillagos.
Pedig én nagyon kedveltem..
több mint 8 éve
Mondjuk aki azt gondolta, hogy sorozatban kétszer elkapók nélkül nyerni tudunk egy erős védelem ellen az átértékelhetné magában kicsit a dolgokat. Pláne úgy, hogy a Broncos e heti meccse után máshogy kell tekintenünk arra az egy győzelemre.Ezeken a kommenteken meg sírok, hogy a védelem utálja McAdoo-t és ellene játszik. Mondok valamit: ez az NFL, itt saját magadért játszol. Ha trógerkedsz az idény végén cutolnak, ha lejár a szerzősésed nem hosszabbítanak veled, egy olyan játékos pedig nem lesz túl népszerű aki szabotálni próbálja az edzőit. Nagyon magyar felfogás az ilyen... Nem tetszik a kolléga arca? Fúrjuk meg, ha nem vágják ki majd magától felmond.
Egy HC csere miben jelentene megoldást? Leírom: semmiben. Hirtelen meggyógyulna Beckham lába? Nem. Manning nem csak slantet merne dobni a WR-ek felé? Nem. Flowers-ből és Hartból hirtelen Joe Thomas lenne? Nem. Lenne egy jó középső linebackerünk? Nem. Ha Spagnuolo lenne az ideiglenes HC max annyit érnénk el vele, hogy kevesebb ideje lenne felkészíteni a védelmet. Ez nem soccer, itt nem kell harcolni a kiesés ellen vagy a nemzetközi szereplésért, itt már nincs tét. Jövőre egy új vezetőedzővel előlről kezdődnének a dolgok. Ez egy ilyen év, nem vagyunk hozzászokva ehhez. Egy Jaguars vagy egy Browns fan hosszú évekig ebben él/élt. És nálunk a fél csapatot sem kell leselejtezni, minden adott lenne egy sokkal jobb szerepléshez.
több mint 8 éve
Az NFL nem cserkésztábor, ahol a 8 évesek megeszik 100szor ugyanazt a lövőcselt, de ő ezt nem vette észre. Mi volt például a tegnapi gameplan? Shep-re alapítottuk volna tényleg?? Aki lehet, h játszik? Ez mi? Vagy mik voltak az 1 yardos passzok? Egyetlen jó play volt az egész meccsen az offense részéről, a TD. Miért nem làttunk több ilyet? Ilyenkor Mac és Sully is kihúz valamit az étlapján, mintha “na, ez bejött, akkor ezt nem csináljuk többet.” Vicc az egész és szánalmas.ZetVolt még egy egész jó 50 yardos passz amit Sherman levédekezett. Szerintem kb ez volt az egyetlen hosszú passz, Gilbridenál anno lett volna 3-4 ilyen a meccsen.
több mint 8 éve
Azon gondolkoztam tegnap, hol ment ez a szezon ennyire félre. Arra jutottam, hogy valószínűleg akkor, amikor egy öntelt, felkészületlen, kiszámítható edzőt tettek meg HC-nak, akinek - valljuk meg - szerencséje volt az első évben a sok szorosan nyert meccsel. Az NFL nem cserkésztábor, ahol a 8 évesek megeszik 100szor ugyanazt a lövőcselt, de ő ezt nem vette észre. Mi volt például a tegnapi gameplan? Shep-re alapítottuk volna tényleg?? Aki lehet, h játszik? Ez mi? Vagy mik voltak az 1 yardos passzok? Egyetlen jó play volt az egész meccsen az offense részéről, a TD. Miért nem làttunk több ilyet? Ilyenkor Mac és Sully is kihúz valamit az étlapján, mintha “na, ez bejött, akkor ezt nem csináljuk többet.” Vicc az egész és szánalmas.
Nagyon remélem, látják Maraék, hogy a tavalyi 11-5 nem McBubu-nak köszönhető és holnap kipattintják. Semmi értelme megvárni a további 9 meccset. Minek? Hogy tovább irritália a fanbase-t és a védelmet? Meg vagyok győződve arról, hogy a D rühelli ezt az embert a tavalyi playoff meccs óta.
több mint 8 éve
twitter.com/TomRock_Newsday/status/922313062253842432Mindent feltettek Shepre, de nem jött be. Az látszott már múlt héten is, hogy ilyen WR-ekkel nagyon nehéz lesz kihozni bármit is.
A rohadt NFL meg eldönthetné lassan, hogy mi számít elkapásnak...
Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
Mindig van lejjebb... 😒😒😒 Ebből tényleg Top 5-ös draft pick leszNem is baj, ha már elment a szezon , legalább a draft pozíciónk legyen jó 😁
ironroy
több mint 8 éve
innen már csak 1 a lényeg McAddoo takarodj, most lenne 2 hete Spanginak év végén meg jöhet az új HC. WR nélkül csoda ha 3 győzelem összejön, akármilyen stábbal.
több mint 8 éve
Mindig van lejjebb... 😒😒😒 Ebből tényleg Top 5-ös draft pick lesz
több mint 8 éve
Nem vagyok száz százalékosan jól, így ez a mai kimarad