New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
#Giants inability to develop depth on Oline in the last 4 years ,it’s killing them right now.Nobody in the pipeline that can step up and help.Since 1991 the Giants drafted just 2 LB s within first 2 rounds and neither of which amounted much.Time for that to change# Mar ezért a pár mondataert övé lenne a meló nalam 😊
több mint 8 éve
rajta kívül tőlem bárki lehet, csak őt nem szeretném.. szóval gondolom ő lesz😊ne kényeskedjünk már egy ilyen szezon után...😉Azert mert 30 évesen nem tudott felnőni a helyzethez nem jelenti azt h most sem tudna.Inkabb adnék olyannak lehetőséget aki egyszer mar megbukott es bizonyítani akar,mint olyannak aki már többször nyert es kevesebb benne a bizonyítási vagy. MCD nel jobb OC nincs a ligaba,es hat jelenleg sztem a csapatra igencsak ráférne .Vannak meg edzők (Shurmur ,Wilks ,Shula)akiknek orulnek d Daniels is köztük van .Eloszor azert legyen meg a GM es nalam Riddick nel kedveltebb figura nincsen.Mondjuk o az akit nap mint nap latok es hallok tv es rádióban .,vszinu ezért is szimpatizálok vele.nekem nem is elsősorban szakmailag van vele gondom, csak baromira nem szimpi.. úgyhogy remélem nem ő lesz
Gerixx
Szesze
én magát az ördögöt is elfogadnám ha SB-t nyerünk vele!
yooker
több mint 8 éve
Nem hiszem ,h van GM aki ebbol az edzoi stabbol,egy ilyen szezon utan barmilyen edzot megtartana.McAdoonal rosszabb edzo sztem nem lesz ...Belehallgatnek azert ezekbe az interjukba szivesen,h ki mivel es kivel kampanyol.ne kényeskedjünk már egy ilyen szezon után...😉Azert mert 30 évesen nem tudott felnőni a helyzethez nem jelenti azt h most sem tudna.Inkabb adnék olyannak lehetőséget aki egyszer mar megbukott es bizonyítani akar,mint olyannak aki már többször nyert es kevesebb benne a bizonyítási vagy. MCD nel jobb OC nincs a ligaba,es hat jelenleg sztem a csapatra igencsak ráférne .Vannak meg edzők (Shurmur ,Wilks ,Shula)akiknek orulnek d Daniels is köztük van .Eloszor azert legyen meg a GM es nalam Riddick nel kedveltebb figura nincsen.Mondjuk o az akit nap mint nap latok es hallok tv es rádióban .,vszinu ezért is szimpatizálok vele.nekem nem is elsősorban szakmailag van vele gondom, csak baromira nem szimpi.. úgyhogy remélem nem ő lesz
Gerixx
Szesze
yooker
több mint 8 éve
ne kényeskedjünk már egy ilyen szezon után...😉Azert mert 30 évesen nem tudott felnőni a helyzethez nem jelenti azt h most sem tudna.Inkabb adnék olyannak lehetőséget aki egyszer mar megbukott es bizonyítani akar,mint olyannak aki már többször nyert es kevesebb benne a bizonyítási vagy. MCD nel jobb OC nincs a ligaba,es hat jelenleg sztem a csapatra igencsak ráférne .Vannak meg edzők (Shurmur ,Wilks ,Shula)akiknek orulnek d Daniels is köztük van .Eloszor azert legyen meg a GM es nalam Riddick nel kedveltebb figura nincsen.Mondjuk o az akit nap mint nap latok es hallok tv es rádióban .,vszinu ezért is szimpatizálok vele.nekem nem is elsősorban szakmailag van vele gondom, csak baromira nem szimpi.. úgyhogy remélem nem ő lesz
Gerixx
Szesze
több mint 8 éve
Azert mert 30 évesen nem tudott felnőni a helyzethez nem jelenti azt h most sem tudna.Inkabb adnék olyannak lehetőséget aki egyszer mar megbukott es bizonyítani akar,mint olyannak aki már többször nyert es kevesebb benne a bizonyítási vagy. MCD nel jobb OC nincs a ligaba,es hat jelenleg sztem a csapatra igencsak ráférne .Vannak meg edzők (Shurmur ,Wilks ,Shula)akiknek orulnek d Daniels is köztük van .Eloszor azert legyen meg a GM es nalam Riddick nel kedveltebb figura nincsen.Mondjuk o az akit nap mint nap latok es hallok tv es rádióban .,vszinu ezért is szimpatizálok vele.nekem nem is elsősorban szakmailag van vele gondom, csak baromira nem szimpi.. úgyhogy remélem nem ő lesz
Gerixx
több mint 8 éve
Azert mert 30 évesen nem tudott felnőni a helyzethez nem jelenti azt h most sem tudna.Inkabb adnék olyannak lehetőséget aki egyszer mar megbukott es bizonyítani akar,mint olyannak aki már többször nyert es kevesebb benne a bizonyítási vagy. MCD nel jobb OC nincs a ligaba,es hat jelenleg sztem a csapatra igencsak ráférne .Vannak meg edzők (Shurmur ,Wilks ,Shula)akiknek orulnek d Daniels is köztük van .Eloszor azert legyen meg a GM es nalam Riddick nel kedveltebb figura nincsen.Mondjuk o az akit nap mint nap latok es hallok tv es rádióban .,vszinu ezért is szimpatizálok vele.
több mint 8 éve
Mondjuk én McDanielst nagyon-nagyon nem akarom HC-nek..Miért, egy arrogáns ex-OC, aki simán el tudja veszíteni az öltözőt, már bevált. 😊
Szesze
több mint 8 éve
Mondjuk én McDanielst nagyon-nagyon nem akarom HC-nek..
több mint 8 éve
Gettleman interjúnEs ami a legszebb ,h Riddicket is emlegetik.Fiatal,van tapasztalata ,megha nem is GM kent,jatekos múlttal is rendelkezi.49 ers el o neve is ott volt kalapba es azt hiszem McDaniels volt a HC jelöltje.Elismert szakember az ESPN nel es a ligában is.Anno Gettleman is bizonyította h tud csapatot építeni,d orulnek neki ha új irányba mozdulna el a franchise,es nem csak spekuláció lenne a Riddick interjú .
Taz
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Gettleman interjún
több mint 8 éve
Itt nem lehet szavazást indítani,de kiváncsi lennék ki kit mondana most GM-nek HC-nak OC,DC-nek? Azért egy szavazást elindítottam: twitter.com/vobox/status/942974942487957505
több mint 8 éve
Marc Ross t interjuztattak a GM pozícióért ma .Remelem ezzel a Rooney rule letudva es jöhetnek az igazi jelöltek .
több mint 8 éve
A special team is az 1/2-t szeretnéValakinek mindig észnél kell lenni. 😀
Asbee
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
A special team is az 1/2-t szeretné
több mint 8 éve
Nekem jó a hétvége!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Sajna más is van, nehéz megmondani mi jár a fejében. Volt egy tweetje/retweetje ahol örült Rod Smith touchdownjának. Hamar leszedte, én nem láttam, de büntetést kapott érte. Collins azt nyilatkozta, h leült beszélgetni vele, tudja, hogy nehéz helyzetben van és segíteni akarnak neki. Erre az volt Apple reakciója, h ő nem dumált vele, hanem DRC-vel és Marshallal. Collins-nak ez érthetően nem tetszett...Néha az az érzésem mintha szándékosan ki akarná csapatni magát innen. Az új edzői stábnak el kell majd döntenie h megtartják vagy megpróbálják elcserélni. 20 évesen került a ligába és még mindig nagyon fiatal, kár lenne ha így elkallódna, mert a fizikai képességei alapján remek CB lehetne belőle.
több mint 8 éve
Apple miért volt inaktív az elmúlt 4 héten? Annyira gyenge volt? Vagy más gond volt vele?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
még én ajánlottam ezt a hétvégét de beesett (teljesen váratlanul) egy munkahelyi karácsonyi vacsora délután 17.00-tól így még a meccset sem látom...úgy néz ki ez az év már csak ilyen!
sajnálom!
tudom hogy sokakat a PO nem is érdekel már de azért ha lenne érdeklődés
akkor ott is összehozhatnánk valamit majd!
több mint 8 éve
Alapjàban egy kocsma szimpatikusabb lenne. A lényeg a pass és a hely.Ha nàlad lesz, akkor viszek pàleszt
több mint 8 éve
Én most is fel tudom ajánlani h nézzük nálam, ha senkit sem zavar h kicsit szűkösen leszünk. Vagy esetleg itt béke út túloldalán van egy soccer nézős kocsma, tehetek egy próbát h nézzhessük ott gamepass-ról.
több mint 8 éve
Kifényesítem a lépőmet, felveszem a legszebb gúnyàmat és kalapot is teszek a fejemre.Valóban.
Iràny egy jó meccsnézés.
Én màr pàr hete megigértem, hogy elpicsàzzuk a zöld sasokat.
A kandallóban gamepassról valami biszem baszom packers-panthers tingli-tanglit adnak. Mellőzve a mai nagyivű antifoodball csapatàt.
Azért pàr kérdést, utànnajàrást megérne. Nagyon szívesen hallatnàm a hangom egy sikeres harmadik és 16 utàn.
Az első kört én àllom!!!
Palesz76
Beszéltem velük, tényleg azt lehet csak ott nézni.
Valaki valami egyéb ötlet?
Ha van gamepass előfizetés valakinél, akkor egyszerűbb a helyzetünk.
több mint 8 éve
Kifényesítem a lépőmet, felveszem a legszebb gúnyàmat és kalapot is teszek a fejemre.Iràny egy jó meccsnézés.
Én màr pàr hete megigértem, hogy elpicsàzzuk a zöld sasokat.
A kandallóban gamepassról valami biszem baszom packers-panthers tingli-tanglit adnak. Mellőzve a mai nagyivű antifoodball csapatàt.
Azért pàr kérdést, utànnajàrást megérne. Nagyon szívesen hallatnàm a hangom egy sikeres harmadik és 16 utàn.
Az első kört én àllom!!!