NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 994
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Biztosra veszem, hogy a hétvégén nem kapunk ki.Pedig egy yoo defeat közelebb vinné a csapatot egy teljes ríztelenítéshez.. 😉
Zet
több mint 8 éve
Biztosra veszem, hogy a hétvégén nem kapunk ki.
több mint 8 éve
Én nem tudom, itt hogyan vélekedtek róla, de én őt még a Giantsnek sem kívánnám... Egészen félelmetes, hogy ez a fogalmatlan fasztarisznya megint a ligában vanÉrtem, köszi. Akkor nem azért lett kitéve, mert már reménytelenül szar 😊 meccset hátha nem bukunk rajta.Kicsit OFF, de jol tudom hogy Nugent nálatok volt TCben? Mit tudni róla, miért bukta az itteni kicker párharcot?Asbee majd kijavít, de az előszezonban úgy tűnt hogy ugyanazt tudja mint Rosas, csak 12 évvel idősebb, nincs "jövője" és többet kéne neki fizetni.
Ő fogja helyettesíteni Baileyt pár hétig....
Cowboykarcsi90
Beugrósként ezek nem számítanak...
salander
Cowboykarcsi90

több mint 8 éve
bár abszolút korai OL húzást szerettem volna ,később én is mint sokan mások bedőltem annak hogy nincs használható falember az egész classban!de talán Reeseknek nem kellett volna és jönni kellett volna valakinek...aztán volt még ugye koncepció pótmegoldásokkal amibe én is túlzóan optimistán beleláttam hogy jó lehet,(bár Flukert egyből be kellett volna állítani szerintem ) de igazából az sem állt össze egyáltalán!pláne úgy hogy az O "filozófiája" enyhén szólva sem nagyon változott idénre ,pedig e nélkül szart sem ér semmi...és így már az első fordulótól halálra voltunk ítélve és ez az amiért nagyon ki vagyok akadva!
aztán a további keménykedések és marhaságok már csak hab a tortán!
egyik legbeszédesebb példa arra tényleg milyen is McAdoo hogy D.Pederson hogy reagált Peters sérülésénél és hogy ő hogyan OBJ-nél..
.Reese meg szánalmas ahogyan terelni próbál a D-re miközben ezt ő és McAdoo kúrta el!
több mint 8 éve
és képzeld el, ha ezen mi így kiakadunk akkor mit csinálhatnak a D játékosaink? 😀 biztos jót tesz az amúgy is remek csapatmorálnak az ilyen nyilatkozat.ha van eszük, hülyére fogadják magukat vegasban. pl hogy a köv meccsen 50+ pontot kapnak
több mint 8 éve
és képzeld el, ha ezen mi így kiakadunk akkor mit csinálhatnak a D játékosaink? 😀 biztos jót tesz az amúgy is remek csapatmorálnak az ilyen nyilatkozat.egyértelműen látszott már tavaly is hogy ami az ő része lenne az egyáltalán nem megy..pedzegettük ezt már többen is korábban!Tavalyhoz képest tényleg csak ez változott kb, mert az offense ugyanolyan brutálisan szar mint múlt évben volt, pedig elvileg idén ide invesztáltunk csak.. most hogy kiesett mindenki pedig konkrétan a liga legszarabb offense ez.Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly. Egyébként meg Ben a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.elmehetnek a picsába..megáll az eszem basszus !
Hmm. Ezek szerint az offense-zel és a ST-vel minden rendben van és van egy géniuszunk.
Nincs itt semmi látnivaló, kérem.
Zet
itt mindenki megbolondult??
yooker
Most látszik egyértelműen legalább (ami mondjuk sztem már e nélkül is egyértelmű volt), h nem McAdoo-n múlt a tavalyi jobb szereplés, egyszerűen a D behúzta nekünk a szoros meccseket. Most ez nincs meg, el is bukunk mindent a csodálatos offense-géniusz HC-nkkal. Húzzon a picsába ő is meg Reese is, leszerepelt mindkettő teljesen.
Szesze
ki lehetett találni még dolgokat hogy esetleg milyen pozitívumok köszönhetőek neki de ezek erősen belemagyarázottak voltak!
és persze a D visszaesett a tavalyi bomba formához képest , de hogy Reese rajtuk kezdi elverni a port elsőre
szót sem ejtve a siralmas O-ról és edzői stábokról , pl az mega wtf ezzel csak tovább hergeli a már amúgy is totál kész fan baset szerintem...
nagyon kíváncsi vagyok mi jön még!
lehet a végén még Spanglit basszák ki szegényt!😊
yooker
több mint 8 éve
Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly. Egyébként meg Ben a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.hogy jön ahhoz ez a culáger söpredék, hogy már szeptemberben szétcsessze a hangulatomat?
Hmm. Ezek szerint az offense-zel és a ST-vel minden rendben van és van egy géniuszunk.
Zet
több mint 8 éve
egyértelműen látszott már tavaly is hogy ami az ő része lenne az egyáltalán nem megy..pedzegettük ezt már többen is korábban!Tavalyhoz képest tényleg csak ez változott kb, mert az offense ugyanolyan brutálisan szar mint múlt évben volt, pedig elvileg idén ide invesztáltunk csak.. most hogy kiesett mindenki pedig konkrétan a liga legszarabb offense ez.Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly. Egyébként meg Ben a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.elmehetnek a picsába..megáll az eszem basszus !
Zet
yooker
Most látszik egyértelműen legalább (ami mondjuk sztem már e nélkül is egyértelmű volt), h nem McAdoo-n múlt a tavalyi jobb szereplés, egyszerűen a D behúzta nekünk a szoros meccseket. Most ez nincs meg, el is bukunk mindent a csodálatos offense-géniusz HC-nkkal. Húzzon a picsába ő is meg Reese is, leszerepelt mindkettő teljesen.
Szesze
ki lehetett találni még dolgokat hogy esetleg milyen pozitívumok köszönhetőek neki de ezek erősen belemagyarázottak voltak!
és persze a D visszaesett a tavalyi bomba formához képest , de hogy Reese rajtuk kezdi elverni a port elsőre
szót sem ejtve a siralmas O-ról és edzői stábokról , pl az mega wtf ezzel csak tovább hergeli a már amúgy is totál kész fan baset szerintem...
nagyon kíváncsi vagyok mi jön még!
lehet a végén még Spanglit basszák ki szegényt!😊
több mint 8 éve
Tavalyhoz képest tényleg csak ez változott kb, mert az offense ugyanolyan brutálisan szar mint múlt évben volt, pedig elvileg idén ide invesztáltunk csak.. most hogy kiesett mindenki pedig konkrétan a liga legszarabb offense ez.Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly. Egyébként meg Ben a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.elmehetnek a picsába..megáll az eszem basszus !
Zet
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Nemhogy reménytelenül szar nem volt, hanem kifejezetten jól teljesített, csak mivel Rosas is, így egyértelmű volt, hogy a fiatalt tartjuk meg. Sztem nem lesz vele gondotok.Értem, köszi. Akkor nem azért lett kitéve, mert már reménytelenül szar 😊 meccset hátha nem bukunk rajta.Kicsit OFF, de jol tudom hogy Nugent nálatok volt TCben? Mit tudni róla, miért bukta az itteni kicker párharcot?Asbee majd kijavít, de az előszezonban úgy tűnt hogy ugyanazt tudja mint Rosas, csak 12 évvel idősebb, nincs "jövője" és többet kéne neki fizetni.
Cowboykarcsi90
salander
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly. Egyébként meg Ben a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.elmehetnek a picsába..megáll az eszem basszus !
Zet
több mint 8 éve
amúgy oké, hogy a védelem nem volt olyan éhes, de Reese is komolyan mondja ezt?kapott pont átlagban, 3rd %-ban középmezőnyben vagyunk, 2. legtöbb a playek száma, ahogy a pályán is második legtöbbet vannak fenn. egyedül a yard számban vagyunk az alján
ehhez képest az offense:
meccsenkénti pont átlag 30.
meccsenkénti yard: 27.
3rd %: 30.
pályán töltött idő 32.
szóval igen a védelemmel van a baj.
azt a gondolatmenetet sem értem, hogy miért akkor fiatalítunk az off falon (vagyis nem igazolunk veteránt), mikor a kezdő irányítónknak van kb max 2-3 éve, aki ráadásul egyáltalán nem mobilis.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly.ZetEz virágnyelven - "mi egy rendes franchise vagyunk, nem lökünk egyenként embereket a busz alá" - eléggé HC szapulás volt. TC távozása is ilyenekkel indult.
Mara és Tisch kezében vagyunk.
több mint 8 éve
Értem, köszi. Akkor nem azért lett kitéve, mert már reménytelenül szar 😊 meccset hátha nem bukunk rajta.Kicsit OFF, de jol tudom hogy Nugent nálatok volt TCben? Mit tudni róla, miért bukta az itteni kicker párharcot?Asbee majd kijavít, de az előszezonban úgy tűnt hogy ugyanazt tudja mint Rosas, csak 12 évvel idősebb, nincs "jövője" és többet kéne neki fizetni.
Cowboykarcsi90
salander
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Kicsit OFF, de jol tudom hogy Nugent nálatok volt TCben? Mit tudni róla, miért bukta az itteni kicker párharcot?Asbee majd kijavít, de az előszezonban úgy tűnt hogy ugyanazt tudja mint Rosas, csak 12 évvel idősebb, nincs "jövője" és többet kéne neki fizetni.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Azért érdekelne mi a terv a jövőre?Hozunk egy qb a draftról meg egy futót?
a fal meg marad fos?
Pénz nem lesz venni valakit mert Landont is szeretnénk tartani.
Elit meg tuti nem cutoljuk. Mondjuk Vernon nekem gyanusan out lesz valamiért(ezt érzem ,és nem szeretném én se)
Szóval ,lehet ebből a srácokból valakinek falat építeni( talán Havas John?)?
Ezekre kellene koncentrálni és nem ilyeneket mondani ,hogy nem harapott a fal, mert két hét múlva megmutatják ,hogy milyen is ha alibiznek. Azt Eli is mehet IR-re mert összetörik.
Értem,hogy kifelé nem mutatjuk a hibáinkat,de ha már mindenki erről kérdez és beszél akkor foglalkozzunk vele.
Sok baj van és nincs rá megoldás.
Ez a kilátástalanság a legaggasztóbb és legfájóbb.
Fájdalmas és kérdésekkel teli tíz hónap vár ránk.
több mint 8 éve
Na, Reese szerint az volt a fő baj idén, hogy a defense nem volt olyan éhes és éles, mint tavaly. Egyébként meg Ben a legokosabb ember, akivel valaha találkozott.Hmm. Ezek szerint az offense-zel és a ST-vel minden rendben van és van egy géniuszunk.
több mint 8 éve
Kicsit OFF, de jol tudom hogy Nugent nálatok volt TCben? Mit tudni róla, miért bukta az itteni kicker párharcot?Ő fogja helyettesíteni Baileyt pár hétig....
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
most nézem a maradék schedule-tAzzal 9-7 és wild card (?) hely, McGyökér pedig mennybe megy...😊😊😊😊:
ha most kezdődne a szezon ezzel a 9 meccsel, simán azt mondanám hogy 8-1 és csak a KC a garantált copó
vittore
több mint 8 éve
most nézem a maradék schedule-tha most kezdődne a szezon ezzel a 9 meccsel, simán azt mondanám hogy 8-1 és csak a KC a garantált copó
több mint 8 éve
Nem hiszem, h QB-n kívül bárki mást húznánk ebben a helyzetben. Egyetlen életképes alternatíva van a QB húzás helyett: kurva drága letrade.. Mivel a keretünk erős és Eli azért még itt van, így lenne ennek is értelme simán, de ez csak akkor játszik, ha kiviszik előlünk a kiszemelt QB(ka)t. Ez esetben jöhetne LT és RB is akár az első körben egyszerre.. viszont mindkét verziónak az az ára, h kb nem nagyon nyerhetünk meccse(ke)t idén már.(éppen ezért nem érdemes sztem se edzőcserét nyélbe ütni idén már, annak ellenére mondom ezt, h én is rühellem McAdoo-t, sőt..)
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
biztos kurva jó ő is de most mindenképpen ki kell használni ezt a lehetőséget hogy behúzzunk egy potens Qb-t!Lehet nem leszek vele népszerű, de én Neki örülnék a legjobban:1/3, 1/4 leszünk sztem, ott ebből a felhozatalból lesz még franchise QB.ne legyél kishitű...😊a Top 5 pick miatt nem kell aggódni 😊nem volt szerencsém látni de nyilván nagyon én sem bánom..én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
Egyrészt szétvet az ideg: "ez New York", és nem érdekel hogy más csapatok miket szenvednek össze. Én 2005-06 óta szurkolok a Giantsnek; nem láttam Jim Fassel utolsó évét, a 8 meccses vereségsorozattal amihez most hasonlítgatják a csapatot.
Másrészről igazat adok Asbeenek: akárhogy hergeljük magunkat, attól a szezon maradéka még jó hosszú és keserű lesz. Ha változást akarunk akkor ezt túl kell élni, mert így is maximum reménykedhetünk abban, hogy az egész idei szenvedésnek lesz valami pozitív hozadéka hosszabb távon. Ez itt a Giants, Marával a vezetői székben, szóval ha nem lesz két hónap múlva is ennyire kristálytiszta hogy lefőtt a kávé (mert mondjuk két-három meccsnél többet mákolunk össze), akkor nemhogy a szezon közben, de az offseasonban se lesz esély semmilyen komoly változásra. Konzerválni ezt a szitut, na az lenne csak igazán frusztráló.
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
Szesze
egyedül az bosszant hogy a Browns nem tudott nyerni!
yooker
1/1 nem leszünk úgyse
Szesze
én top 3-mal lennék elégedett!pláne ha franchise Qb-t szeretnénk
yooker
Szesze
Saquon Barkley, RB, Penn State
nagir
ha már ilyen szarok vagyunk annak örülhetünk hogy több szempontból is jókor jött (ha lehet ilyet mondani)!
erős mezőnyből válogathatjuk a nekünk legkedvezőbbet nem 1-2 emberből kell "választani"..
és amúgy is időszerű már az új Qb...
több mint 8 éve
Lehet nem leszek vele népszerű, de én Neki örülnék a legjobban:1/3, 1/4 leszünk sztem, ott ebből a felhozatalból lesz még franchise QB.ne legyél kishitű...😊a Top 5 pick miatt nem kell aggódni 😊nem volt szerencsém látni de nyilván nagyon én sem bánom..én épp ezért nem bántam ezt az újabb kilátástalan játékot..A két héttel ezelőtti produkció óta elmélkedek rajta, hogy mit lehet kezdeni a mostani szezonnal.ezen rágódok én is még mindig, mert ezzel a sok O sérüléssel még a végén sikerese szezonnak lesz elkönyvelve
Egyrészt szétvet az ideg: "ez New York", és nem érdekel hogy más csapatok miket szenvednek össze. Én 2005-06 óta szurkolok a Giantsnek; nem láttam Jim Fassel utolsó évét, a 8 meccses vereségsorozattal amihez most hasonlítgatják a csapatot.
Másrészről igazat adok Asbeenek: akárhogy hergeljük magunkat, attól a szezon maradéka még jó hosszú és keserű lesz. Ha változást akarunk akkor ezt túl kell élni, mert így is maximum reménykedhetünk abban, hogy az egész idei szenvedésnek lesz valami pozitív hozadéka hosszabb távon. Ez itt a Giants, Marával a vezetői székben, szóval ha nem lesz két hónap múlva is ennyire kristálytiszta hogy lefőtt a kávé (mert mondjuk két-három meccsnél többet mákolunk össze), akkor nemhogy a szezon közben, de az offseasonban se lesz esély semmilyen komoly változásra. Konzerválni ezt a szitut, na az lenne csak igazán frusztráló.
salander
a 2-3-4 győzelem ! 😊
yooker
Szesze
egyedül az bosszant hogy a Browns nem tudott nyerni!
yooker
1/1 nem leszünk úgyse
Szesze
én top 3-mal lennék elégedett!pláne ha franchise Qb-t szeretnénk
yooker
Szesze
Saquon Barkley, RB, Penn State

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Én 2005-06 óta szurkolok a Giantsnek#metoo 😀
épp egy OT-s @Sea meccsel kezdődött, olyan arcok nyomultak mint J. Shockey (kapott egy elég nagy veseleszaggatót az endzoneban és még a TDjét is elvették), a hawksnál meg Alexander volt a RB