New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Fun fact:

Ereck Flowers hasn't allowed a sack since Week 2

242 pass blocking snaps

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Srácok. Általában a közös meccsnézések elég szoros eredménnyel zárulnak. Segítsünk a csapatnak. Nekem mindkét időpont jó lehet. A stellerseseket meg a hétvégi negatív hangulatomban is leszurkolom.
Palesz76
De szép is volt amikor atjottek megnezni mit tombolunk..
Ha belegondolok az a Shepard Td volt a szezon csúcspontja 😀
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Srácok. Általában a közös meccsnézések elég szoros eredménnyel zárulnak. Segítsünk a csapatnak. Nekem mindkét időpont jó lehet. A stellerseseket meg a hétvégi negatív hangulatomban is leszurkolom.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott
tudom, hogy kuka a szezon meg minden, de azért közös meccsnézés még várható bmikor idén, hogy van rá kedv-esély?

én a 3+33 után kikapcsoltam a rams meccset, nem voltam hajlandó utána nézni.
csebi
Az elkövetkező hetek kezdési időpontjai alapján a nov. 19. 19:00 órás KC-meccset megpróbálhatnánk. Gondolom, abban egyetérthetünk, hogy este 10 után már semmi értelme bemenni a városba ezért a performanszért. Tudnánk legalább jókat sztorizgatni, a játékkal való izgulás nem fogja úgyse lekötni a figyelmünket.
yooker, asbee, palesz, viko, vadibandi (?) és persze bárki, aki nem szokott jönni, de érdekelné, jelezzen!
G-men
az sajnos tuti nem lesz jó,egyedül leszek otthon a kölkökkel...😕
pedig nagyon kéne!!
hacsak nem hozzánk jöttök! 😊

tartalék dátumnak dec 17 Eagles meccs??
yooker
én akkor Keneséről jövök vissza, de sztem addigra visszaérünk, úgyis keresztfiamék alvási idejéhez fogjuk igazítani az indulást, ami 1-2 körül van kb.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
tudom, hogy kuka a szezon meg minden, de azért közös meccsnézés még várható bmikor idén, hogy van rá kedv-esély?

csebi
Az elkövetkező hetek kezdési időpontjai alapján a nov. 19. 19:00 órás KC-meccset megpróbálhatnánk. Gondolom, abban egyetérthetünk, hogy este 10 után már semmi értelme bemenni a városba ezért a performanszért. Tudnánk legalább jókat sztorizgatni, a játékkal való izgulás nem fogja úgyse lekötni a figyelmünket.
yooker, asbee, palesz, viko, vadibandi (?) és persze bárki, aki nem szokott jönni, de érdekelné, jelezzen!
G-men
az sajnos tuti nem lesz jó,egyedül leszek otthon a kölkökkel...😕
pedig nagyon kéne!!
hacsak nem hozzánk jöttök! 😊

tartalék dátumnak dec 17 Eagles meccs??
több mint 8 éve
Nekem okés a dolog, vadibandinak megírom fb-on és salander is beígérte még nyár elején egy koncerten, hogy jönni fog csak szóljunk 😛 Nem tudom milyen ütemben halad a neked csak dezső költöztetése, de ott meg tudjuk oldani az egészet (+ leverni hangban a steelers szurkolókat 😀 )

több mint 8 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

csebi
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Tényleg romlott Eli, de ezek az elkapók + az inkonzisztens támadófal sem könnyíti meg a dolgát. Nagyon korai még arról beszélni, hogy milyen posztra draftoljunk az első körben. Nagyon sokat fognak változni a rangsorok, jó pár hét van még az egyetemi szezonból is. Ki jobb, ki rosszabb formában lesz. Azt sem tudjuk biztosan melyik underclassman dönt a maradás vagy a profivá válás mellett. A szezon után ott lesznek a felmérők + az interjúk, azok is alaposan átírják majd a rangsorokat és akkor még nem beszéltem az esetleges sérülésekről. Ezeken kívül ott vannak még a FA piaci tevékenységek, amelyekkel számos needet orvosolni lehet. Viszont ha benn van az a QB akit a jövő emberének tartunk, akkor be kell őt húzni. Ha nincs, akkor más mellett kell dönteni. A 2. körnek is az elején leszünk, akár ott is leakaszthatunk egy minőségi irányítót, vagy felmehetünk érte az első kör végébe.

Az edzői stábnak mennie kell és a HC, OC, DC posztra senkit sem szabad házon belül megtartani. A jelenlegi garnitúrából senki sem bizonyította be, hogy mindenképp szükség lesz rájuk a jövőben is.

Ugyanúgy Reese-től is megválnék, de én nem hordom le őt a sárga földig. Komoly szerepe volt mindkét SB-ban, de ahogy két éve Coughlin esetében, úgy itt is kell a megújulás. Majdnem olyan fájó lenne majd az ő elküldése is, csak pár primitív szurkoló felejti el a sikereit. Pár éve még in Reese we trust, most meg Fire Reese. Mindkettő túlzó...

több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
a D-hez köze nincs, de Spags marad, pipa
nem kell újratervezni a QB munkát, Brady is pocket qb, pipa
Belicseket is kikészítené idegileg, ami mindenkinek jó, pipa
vittore
Én annyira azért nem ! Korábban legalább akkorát bukott ha nem nagyobbat, mint McAdoo, de erről a Broncos fanok tudnának mesélni micsoda ámokfutást végzett! Persze az is lehet, hogy tanult a hibáiból és jó HC lesz belőle. Szerintem McAdoo után olyasvalaki kell akinél kicsi az esély az újabb fejreállásba és azért nála ez benne van, de ha őt választjuk akkor nyilván megkapja az esély és szurkolok, hogy sokkal jobban végezze a munkáját, mint Denverben.
Egyébként egyetértek jól is elsülhet, mert itt azért van normális QB nem Ortonnal kell meccset nyerni!
Isti81
sajnos ez nem igaz...
brutál le vagyunk maradva Qb szinten , nemhogy a ligában de még a csoportban is klasszisokkal jobbak vannak mint JELENLEG Eli...ezt be kell látni!
nincs az a fal ami őt visszahozná a régi szintre !az üres elkapókat is el kell tudni találni!
nagy ritkán még villan egyet-egyet de ez nagyon kevés!
max a jövő évben még kényszerből vele futunk neki de az első körös utódnak már ott kell ülnie a padon! a D jövőre biztos hogy nem ezt a formát fogja hozni a kulcs a futójáték erősítése lesz
és szerintem erre nagyon rá is fogunk menni majd!
yooker
Szerintem igaz!
Egy jó fal mögött újra képes lenne a néhány évvel ezelőtti formáját hozni! Az hogy pontatlanabb az nem gondolod, hogy összefüggésben van azzal, hogy a fal már évek óta nem védi meg rendesen. Ha mégis megvédik a bizalom már nincs meg és nem véletlen az LT poszt a legfontosabb onnan látja a legkevésbé a védőt, hogy most éppen jó Flowers vagy semazt nem lehet tudni, ezért igyekszik szabadulni a labdától és nyilván növekszik a pontatlanság. Mutass olyat akinél nem! Az elkapók pedig állandóan elgáncsolják a drivejainkat a folyamatos droppolásokkal! Ezek a klasszisokkal jobb irányítók liga szinten elit fallal rendelkeznek, némelyik mellett még futójáték is van , azért ez felhúzza a teljesítményüket. Az pedig közel sem biztos, hogyha be tennéd őket ez mögé a fal mögé és McAdoo hívná nekik a playeket, hogy ezt mondanád róluk! A többi csapatnál viszonylag jó edzői munka folyik! McAdoo nekem olyan mint Chip Kelly az elején még egész jó volt, de nem tud megújulni kiismerhették vagy az, hogy a fal egyre rosszabb azért azt nem tudom , de folyamatos a hanyatlás az Onál, McAdoonál az OCos éveit is veszem, mert amíg az csak OC volt azért nem volt rossz az O. Mikor kinevezték, hozott valami nem túl jó O-Line edzőt és azóta van katasztrófa.
Szerintem Eliban még 2-3 jó év van. Nyilván a csoport többi csapata jobb helyzetben van , mert fiatal az irányítójuk, de azért amilyen rövid ideje játszanak jól még az is meg lehet, hogy valamelyik karrierje negatív irányt vesz(ez szinte biztos háromból egy két három év múlva a süllyesztőben lesz). Ja és az újonc irányítód berakod ez mögé a fal mögé akkor valószínű, hogy tönkre is tetted a karrierjét! Egyébként is nem túl jók az idei QB prospectek. Szerintem a csapat ha korán választ letrade lesz vagy viszi a legjobb LT.
Ha az elkövetkezendő pár évben SBt akarunk nyerni akkor Eli elé kell falat kell rakni akár FA igazolás is jöhet.
Még azt sem tudjuk hol fogunk draftolni, néhány győzelemmel azért ronthatunk a pozíción.
Itt nagyjából mindenkinek az az érdeke, hogy a csapat meccseket nyerjen. A tulajoknak azért, mert a szurkolók már nem bírják idegileg. Az edzők ha akarnak még normális helyen dolgozni. A játékosok pedig azért, hogy még jövőre is az NFLben játszanak. Többeknek nem tesz jót majd az új szerződésnél ez a gyenge produktum. Nincs is ideálisabb ellenfél mint egy 0-9es önbizalomgyűjtésre és arra, hogy a CSAPAT elkezdje visszanyerni a szurkolók bizalmát. Ha most is bukta lesz akkor viszont tuti a top3 draft !

Csak arra akarok kilyukadni, hogy szerintem fel kéne építeni egy jól működő offenset és abba hozni valakit!

Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
vittore
Én annyira azért nem ! Korábban legalább akkorát bukott ha nem nagyobbat, mint McAdoo, de erről a Broncos fanok tudnának mesélni micsoda ámokfutást végzett! Persze az is lehet, hogy tanult a hibáiból és jó HC lesz belőle. Szerintem McAdoo után olyasvalaki kell akinél kicsi az esély az újabb fejreállásba és azért nála ez benne van, de ha őt választjuk akkor nyilván megkapja az esély és szurkolok, hogy sokkal jobban végezze a munkáját, mint Denverben.
Egyébként egyetértek jól is elsülhet, mert itt azért van normális QB nem Ortonnal kell meccset nyerni!
Isti81
sajnos ez nem igaz...
brutál le vagyunk maradva Qb szinten , nemhogy a ligában de még a csoportban is klasszisokkal jobbak vannak mint JELENLEG Eli...ezt be kell látni!
nincs az a fal ami őt visszahozná a régi szintre !az üres elkapókat is el kell tudni találni!
max a jövő évben még kényszerből vele futunk neki de az első körös utódnak már ott kell ülnie a padon! a D jövőre biztos hogy nem ezt a formát fogja hozni a kulcs a futójáték erősítése lesz
yooker
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
vittore
Isti81
sajnos ez nem igaz...
yooker
Persze-persze, de a tény az amivel nem lehet vitatkozni:
 giantsfootball.blog.hu/2017/11/07/50k_passzolt_yard
Remélem az utód is legalább ennyire sikeres lesz...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
vittore
Isti81
sajnos ez nem igaz...
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
vittore
Az utolsó biztos nem stimmel, csak mi örülünk a másik csapat sikertelenségének. 😊 BB "utálatának" tárgya a Jets és a Browns. A Giants nála TOP3 kedvenc franchise.

Btw nem lehetetlen, Spag hívta már OC-nek; most cserébe maradhatna is. Egy kedvére való GM esetén bevállalná. Eli-nak viszont legfeljebb egy átmeneti év maradna.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
más ötletem nincs, vagy ő, vagy Pinyő 😀
több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
vittore

Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
én örülnék JMD-nek

volt már HC, pipa
kreatív az offense, pipa
több mint 8 éve
Zet New York Giants 1 989
A kézenfekvő megoldás természetesen Killdrive/Gilbride. Eli-val ismerik egymást, visszajöhetnének a régi szép idők a megakockázatos dobásokkal, plusz Marának is meg lehetne a folytonosság.

Csak vicceltem.

Ami viszont nem vicc, hogy nem történt még semmi. Lehet, hogy Mara annyira béna, hogy MacElek kihúzza a szezon végéig.
több mint 8 éve
a minimum elvárásaim ezután a szégyen után:
GM-nek természetesen a baseball bajnok Astrostól kell elhozni valakit
HC pedig egy max 40 éves zseni legyen valahonnan aki megreformálja
az egész játékot! 😊
több mint 8 éve
nem kell pöcsölni, el kell hozni a nagymenőt  www.nydailynews.com/sports/football/giants/cowher-giants-didn-contact-coach-article-1.2516652
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
a frisco meccsen mi lesz? megküzdenek a jobb drafthelyért?
vittore
Hát asszem mindannyiunknak rémálom a szezon. Még 8 hét aztán felébredünk (inshaallah)
diverdoc
jó messze van még sajnos..
több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
a frisco meccsen mi lesz? megküzdenek a jobb drafthelyért?
vittore
Hát asszem mindannyiunknak rémálom a szezon. Még 8 hét aztán felébredünk (inshaallah)

Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Ha már mindenki álmodozik arról, hogy végre véget érjen ez "fantasztikus" szezon és kirúgják McAdoo-t és a stábot. Ki van jelenleg potenciális szabad HC jelölt vagy melyik csapatnál van olyan coordinátor akit előléptethetnénk mi HC-nak? DC vagy OC coordinator az aki nekünk jó lenne? Offtopicként lehetne debatelni erről a témáról ha a meccseket már senki se várja nagy reményekkel és motivációval.
Rodaron
A szezon közepén, szvsz felejtős?! Itt max csak házon belül OC/DC->HC. Vagy akinek idén nincs munkája, de az is esélytelen szerintem...
nagir
Bocsi lehagytam, én se szezon közbeni tartós megoldásra gondoltam, hanem offseasonben jövő év elején kit választhatnánk.
Rodaron
Sokak szerint Nick Saban az egyik ... jönne-e, meg tudná oldani? Milyen stábot hozna magával/magának?? Bazi sok a kérdés, de már, ha ott tartanánk, hogy a repkednek a nevek, jaaaj.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Ha már mindenki álmodozik arról, hogy végre véget érjen ez "fantasztikus" szezon és kirúgják McAdoo-t és a stábot. Ki van jelenleg potenciális szabad HC jelölt vagy melyik csapatnál van olyan coordinátor akit előléptethetnénk mi HC-nak? DC vagy OC coordinator az aki nekünk jó lenne? Offtopicként lehetne debatelni erről a témáról ha a meccseket már senki se várja nagy reményekkel és motivációval.
Rodaron
Ha minden igaz a héten még kész lesz a cikkem leendő HC-k témakörben.
empty taxi
OFF
Montella helyet?😜
ON
nagir
Kb. hasonlóan erős a skillsetje mint McAdoonak valóban 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Rodaron
Ha minden igaz a héten még kész lesz a cikkem leendő HC-k témakörben.
empty taxi
OFF
Montella helyet?😜
ON

Szerkesztette: nagir

több mint 8 éve
Hogy ki kellene? Ő: