New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez a sajtótájékoztató epic 😀
több mint 8 éve
Hát szívásból és szopàsból is jutott idén bőven.
több mint 8 éve
Ha meg elengedik, akkor viszont elvárható, hogy más módon kárpótolják a szurkolókat.Ingyen kurvák és kokain a hazai meccsek előtt
gyurczi
Szerkesztette: Asbee
több mint 8 éve
OBJ-vel kapcsolatban az a véleményem, Asbee-hoz hasonlóan, ha van egy értékes játékosod, akkor arra ne sajnáld a pénzt. Olyan, aki több meccsen keresztül képes olyan megoldásokra, amit más talán szezononként, vagy pályafutása során egyszer tud megcsinálni, azt meg kellene tartani. Ritka az ilyen. Én imádtam nézni tavaly amit a védelem csinált. Nagyon nem érdekelt, hogy mennyire voltak túlfizezve a játékosok. Megvették, kifizették őket én meg élvezhettem amit a pályára tettek. Persze jó lett volna idén is látni azt amit tavaly, de ez másik story.
OBJ esetében is így gondolom, ha drága mulatság, leszarom, de inkább Giants mezben parádézzon.
Ha meg elengedik, akkor viszont elvárható, hogy más módon kárpótolják a szurkolókat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Amúgy DG még el sem kezdett dolgozni és máris keresztre feszítenénk, hát inkább ne tegyük, majd meglátjuk mit alkot az Öreg (mert ugye nem fiatal 😀, tehát talán tudja mit csinál).Egyébként is ráfér a csapatra, hogy valaki picit rendbe tegye a fizukat... meg talán KA is tanul tőle és lehet az utódja, vmikor, hisz jóval fiatalabb.
De engedtünk már el nagy nevet, akit szerintem mindenki bánt pl. Lindval Joseph (helyette jött Big Hank, helyette meg Thomlinson), de ez ilyen, mindenkit nem lehet megtartani, csak a legjobbakat, akiket nem tudsz u.a. szinten pótolni, szinte azonnal!
Apropó védő fal. A DT poszton teljesen egészséges egy öreg róka és egy fiatal titán kombó, de ami DE-ket illeti szvsz luxus a két óriás fizus megtartás(mélységben meg a nagy nulla). Én nagyon örülnék egy DE/OLB típusú játékosnak a draft 2-3. körében, Vernon/JPP helyett a keretbe.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Gettlemannek már csak ezért a jelenetért a HoF-ben lenne a helye. 😛 (credit Gabónak vagy Jakenek a közvetítésért)www.youtube.com/watch?v=CmlWhp3J_do
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
OMG elsírom magam 😀 Ha nem tartjuk meg Beckhamet, akkor kit? Melyik játékos lehet az akinek a személyével el lehet adni a népnek, hogy minél hamarabb vissza akarunk találni a helyes útra? Az ilyen klasszisokat nem szokták elengedni és a végén mindig találnak egy olyan megoldást ami mindkét félnek megfelelő. Kissé alábecsüljük a skill pozíciókat... Antonio Brown évi 17 millió dolláros szerződést kapott (igaz elég alacsony garantált tartalommal). Ahogy telnek az évek úgy nő a fizetési plafon is, így egyértelmű, hogy ennél többet akar Beckham. Olyan 18-19 millió dollár/év környékén lehet gondolkodni. De inkább neki adom oda ezt a pénzt akiről tudom, hogy bármelyik 8 yardos slantből képes 78 yardos TD-t csinálni minthogy hozzak egy olyan szabadügynököt kicsit olcsóbban, de a képességéhez képest így is drágán akinek rizikós lenne a megszerzése. Ha egy top 5 RB-ről, LT-ről, LB-ről, CB-ről beszélnénk akkor is ugyanezt mondanám, hogy meg kell tartani. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el Gettlemanről, hogy Kuechly-vel ő hosszabbított szerződést, ugyancsak nem kis összegért. Így az sem igaz, hogy nyugodt szívvel engedi el a jó játékosokat, akit meg kell fizetni azt valószínűleg meg is fogja.
több mint 8 éve
Szerintetek a spec team hànyadik a ligàban visszahordott yardokban és kisérletekben?Ok, hogy nem volt ki probàlkozzon, de szànalmas volt nézni, hogy csak azért nem a 25-ről indultunk mert hibàzott az ellenfél.
A védőfal négyest még egy évig megnézném, utàna lehet cut aki nem ér annyit. Collins alap hogy Giants. A védelem többi része màr ti is irtàtok bizonytalan, ide kellene egy linebacker.
Offense, egy évet adnék Elinek és a draftról hoznék egy futót. Mindenki isteníti Barkleyt. Vele lehetne színezni és Gallman, Dwarka is besegíthet. Elkapók szinten Obj, 87,88 jók vagyunk. Itt Beckham lesz a kulcskérdés, mennyiért marad.
A fal erősítés, center még kérdéses, de remélem a jók maradnak a szarok meg cserélődnek.
A két rugó helyett meg Roberto Carlos is jobb. Vagy Beckham. 😁
több mint 8 éve
Mi a megfelelő cél? Az 1/1?Btw a draftja idején Gettleman azt nyilatkozta róla, hogy ő az egyetlen WR a class-ból aki teljes route tree-t tud futni, szóval papíron komálja őt. De kár hergelni magunkar bármi miatt is, először álljon munkába, addig minden csak spekuláció.
A jelenlegi keretből nálam a támadóknál Beckham, a védőknél Collins jelentik a jövőt, mindketten top 5 játékosok a posztjukon. Valamelyikükkel már a szezon során szerződést kell hosszabbítani, mert franchise taget csak egy játékos kaphat, utána pedig nehéz ügy lenne. Ha úgy alakul el lehet majd köszönni (bár ezek is fájóak) pl. Pugh-tól, Shepardtól, DRC-től, Thompsontól, az előző offseasonban elengedhettük Hankins-t, de OBJ azért magasabb szintet képvisel hozzájuk képest, olyat amilyenből 5 évente egy érkezik posztonként a ligába.
több mint 8 éve
Tudom hogy ez itt tabu de én megfelelő célokért cserébe gond nélkül meg tudnék válni OBJ - tol...Pár éve azon nyekeregtünk,hogy Eli magának kell hogy dobáljon,mert nincs aki elkapja a passzokat.Most végre (nem pillanatnyilag,hanem általánosan) van aki elkapja és szabaduljunk meg tőle?Rendben,de passzorientált ligában szükség van egy wr1-re,tehát ki lenne az helyette?Persze most felesleges ezen kattogni,mivel egy éve még van Beckhamnek és ki tudja hogy tér vissza,stb..
yooker
több mint 8 éve
Egy elkapónak nem is,de OBJ a franchise arca,ráadásul mivel Eli után bárki is lesz a QB az nem terheli lényegesen a sapkát,bele kell hogy férjen!Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.Hát a srác azt hangoztatja hogy a legjobban fizetett akar lenni. Elnem tudom képzelni Gmanről hogy egy elkaponak 15m+ fizessen.
gabokocka
Turóczi Szabolcs
több mint 8 éve
Tudom hogy ez itt tabu de én megfelelő célokért cserébe gond nélkül meg tudnék válni OBJ - tol...
több mint 8 éve
Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.Hát a srác azt hangoztatja hogy a legjobban fizetett akar lenni. Elnem tudom képzelni Gmanről hogy egy elkaponak 15m+ fizessen.
gabokocka
több mint 8 éve
Gratulálok Gettlemanhez! Nagyon jó GM,viszont fájni fog a szívetek 1-2 emberért. Tökös döntés volt ez a Giansttől nem hittem hogy beválallják őt.
több mint 8 éve
Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
logikus döntés volt Gettleman.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Már az is fura, hogy egyáltalán felmerül Fox neve. Azért remélem felelősségteljesebb döntés születik annál minthogy odaültessük valamelyik ivócimborát...
több mint 8 éve
John Fox remelem azert nem jelölt ,maradjon inkabb a helyen v nyugdíj.Bill O’Brien se biztos h marad Houstonba m állítólag rossz a kapcsolata a GM el .Raadasul o igen jo stábot is rakott össze magának ott,amit akar hozhatna is .Sok a spekuláció jelenleg.Jheten úgyis megkezdődnek az interjúk .
több mint 8 éve
John Fox pletykák, vagy akár annál is több már szárnyra is keltek. Tapasztalt stratéga, aki két csapatát is SuperBowlba vezette. Még pár nap és elérhető lesz.
több mint 8 éve
Accorsi is sokaig húzta ,szóval nem lehet tudni..Sztem Kevin Abrahms et sem szeretnénk elengedni .
több mint 8 éve
Ami engem aggaszt az az életkora. Vajon hány évre tervezünk vele?
több mint 8 éve
Szerettem volna kulsost ,d mint korábban is írtam Gettleman kiváló választás lehet.Bizonyitotta h tud csapatot építeni.Hisz abba h a mérkőzéseket az offensive es defensive line nyeri,illetve szereti nagy embereket Mind2 oldalon.O az aki 5.korbe is tud kezdo játékost talalni es free agency n is jól kukazik .Korabban is jöhetett volna,m o biztos nemadott volna JPP nek új szerződést .Sztem pár veterán retteghet 🙂A másik dolog amiert dijazom a kinevezését ,h van esély arra h Wilks legyen a HC.Az a megérzésem h Jim Schwartz is szoba jöhet ,amit szinten díjaznek.
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
remélem kezdésnek mindenkit kibasz...😊+kíváncsi vagyok mit ajánl majd OBJ-nek...
biztonsági játéknak tűnik (de beválhat)remélem HC fronton nem valamelyik levitézlett veteránt hozzuk ide hanem ott már bevállalósabbak leszünk kicsit legalább
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
i told ya