New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 050
Gettleman and Odell can start their relationship off with a nice warm chat and bond over how much they both hate Josh Norman.
😊
több mint 8 éve
Eli Almát oda kellene adni a Brownsnak olcsón hogy azt húzhassunk akit akarunk másodiknak. ( tudom hogy nem ilyen egyszerű, csak jó lenne vlm hasonló irány)
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Sam Darnold elég borzasztóan szerepelt tegnap .Tehetseges d o nagyon nem NFL ready .Remelem azert azt sem hiszi Gettleman h Eli al jók leszunk meg pár évig .Kell a QB nagyon ,d nem biztos h Darnold .Rosen a top nalam,d Mayfield el kilennek bekulve.Esetleg letrade es talán bent lesz Lamar Jackson plus az extra pickek az overall 2 ert es lehet csapatot epiteni .Annyi need van h a vezetőség nem gondolhatja komolyan Eli meg itt lesz amire ready lesz a team.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Olyan hírek is vannak h Accorsi Bill Belichick tol kapott tanácsot es o Jim
Schwartz ot ajánlja .Ez mar jobban hangzik .Kivancsi vok mennyi igaz ebből .
Gerixx
Szerintem Schwartz kurva jó HC lesz. De nem igazán jeleskedett az idióták/kicsapongók fegyelmezéseben amire itt most lesz szükség bőven.
Nehéz ügy.
Bazzani
Nem kételkedem benne,h megoldaná a helyzetet .Egyebkent OBJ n kívül nem nagyon van olyan jatekos aki problémás ,o is inkabb a palyan az.Vmiert az o megszerzését favorizálom.
Gerixx
Apple csak hogy egyet mondjak.
Bazzani
Ot nem számolom m remelem nem lesz itt jövőre 🙂
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Nem lehet megoldani, hogy ne lássák olyanok a kommentjeimet akiket tiltottam?
Asbee
de, egy jó megoldást tudnék rá ami mindenkinek jó lenne 😉
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Asbee
pm lol. : ) , de amugy meg akkor mi lenne a forummal? Senki semmit nem latna, mert mashogy latja, mint valaki es egybol tilt. Az eleg kellene hogy legyen, hogy nem latod te azt, amit o ir. Szoval ha valaszol, akkor sem kellene latnod mit ir ha jol gondolom, akkor meg miert lenne ez jo? Ertem en hogy miert persze. De akkor nem forum, hanem barati csevego lenne egy chat szobaban, ahol te vagy az admin. Lenyeg az info szerzes es nyilt beszelgetes lenne itt a fontos. Meg trash talk. Meg egyebek. De ez lehet csak az en velemenyem persze. Aztan most mar nemitva leszek. : )
gabistar
Pl valaki válaszol nekem, arra megint jön mástól egy válasz és voilá. Persze 100%-ban nem lehet megoldani, mert azt látnám ha idézik a pár jómadarat, de azon túl tudok lépni. Nem sok delikvensről beszélek, talán háromról. Volt fórum ahol így működtek a dolgok és ugyanúgy egy fórumra hasonlított az egész. Off vége.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
Gerixx
Szerintem Schwartz kurva jó HC lesz. De nem igazán jeleskedett az idióták/kicsapongók fegyelmezéseben amire itt most lesz szükség bőven.
Nehéz ügy.
Bazzani
Nem kételkedem benne,h megoldaná a helyzetet .Egyebkent OBJ n kívül nem nagyon van olyan jatekos aki problémás ,o is inkabb a palyan az.Vmiert az o megszerzését favorizálom.
Gerixx
Apple csak hogy egyet mondjak.

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Asbee
pm lol. : ) , de amugy meg akkor mi lenne a forummal? Senki semmit nem latna, mert mashogy latja, mint valaki es egybol tilt. Az eleg kellene hogy legyen, hogy nem latod te azt, amit o ir. Szoval ha valaszol, akkor sem kellene latnod mit ir ha jol gondolom, akkor meg miert lenne ez jo? Ertem en hogy miert persze. De akkor nem forum, hanem barati csevego lenne egy chat szobaban, ahol te vagy az admin. Lenyeg az info szerzes es nyilt beszelgetes lenne itt a fontos. Meg trash talk. Meg egyebek. De ez lehet csak az en velemenyem persze. Aztan most mar nemitva leszek. : )
több mint 8 éve
Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy nem fogjuk leszarni az LB posztot. 😊
több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 698
“My plan is to come in here every day and kick ass,” Gettleman said. 😊
“I don’t want guys that want to win,” he said. “I want guys that hate to lose.”

Elég szimpatikus amiket mond. Remélem gatyába rázza a bandát.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 8 éve
Egyszer végignéznék egy Asbee vs Soldi vs Sobri vitát 😊 30 oldal komment minimum
Fast Willie
Soldival sztem párszor találkoztam már közös meccsnézésen 😊

több mint 8 éve

több mint 8 éve
[quote=Bazzani
Nehéz ügy.
Greengo
Schwartz csak maradjon Phillyben. 😊
[/quote]Emiatt ne aggódj sztem,ha nem mi akkor viszi más 🙂
több mint 8 éve
Gerixx
Nehéz ügy.
Bazzani
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 192
Ferdíteni nem kell, egy szóval sem írtam, hogy a legjobban kereső játékosként hosszabbítsunk vele. Volt korábban egy ilyen elszólása, de azt szvsz ő sem gondolta komolyan. Annyi pénzt sehol sem fog kapni. Leírtam az egyik kommentben, h kb milyen összegtől lehetne megtartani. Ő lesz a legjobban kereső WR, de nem a legjobban kereső játékos. Ezzel befejeztem ezt az egész Beckham hisztit.
Asbee
De egyedül te hisztizel megint 😊 és szokás szerint megint egy olyan témában ami szerinted teljesen egyértelműen úgy van ahogy te gondolod (mint mindig), valójában pedig ha tetszik ha nem, reális esély van rá, h nem tartjuk meg OBJ-t.
Szesze
Egyszer végignéznék egy Asbee vs Soldi vs Sobri vitát 😊 30 oldal komment minimum
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ferdíteni nem kell, egy szóval sem írtam, hogy a legjobban kereső játékosként hosszabbítsunk vele. Volt korábban egy ilyen elszólása, de azt szvsz ő sem gondolta komolyan. Annyi pénzt sehol sem fog kapni. Leírtam az egyik kommentben, h kb milyen összegtől lehetne megtartani. Ő lesz a legjobban kereső WR, de nem a legjobban kereső játékos. Ezzel befejeztem ezt az egész Beckham hisztit.
Asbee
De egyedül te hisztizel megint 😊 és szokás szerint megint egy olyan témában ami szerinted teljesen egyértelműen úgy van ahogy te gondolod (mint mindig), valójában pedig ha tetszik ha nem, reális esély van rá, h nem tartjuk meg OBJ-t.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Gerixx
Nehéz ügy.
Bazzani
Schwartz csak maradjon Phillyben. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
Gerixx
Nehéz ügy.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
OBJ-vel kapcsolatban: Egy 20 milla/év szerződés is soknak tűnik, de ez még szerintem vállalható, de ő ugye a legjobban fizetett játékos akar lenni. Ami alsó hangon is min 25 milla/év. Ennyit is megér szerintetek?
Nomac
Na pont ez az ami szerintem már nem.. De a legtöbben bármi áron szeretnék megtartani! Én ezt is elfogadom de nem értek egyet vele! Inkább hiszek abban hogy építsünk melyseget amennyire lehet ne 1 lapra tegyünk fel mindent De ezen még jókat fogunk vitázni gondolom
😀

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
OBJ-vel kapcsolatban: Egy 20 milla/év szerződés is soknak tűnik, de ez még szerintem vállalható, de ő ugye a legjobban fizetett játékos akar lenni. Ami alsó hangon is min 25 milla/év. Ennyit is megér szerintetek?
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Sztem sokat nem köntörfalazott DG a bemutatasan.Az elmondottak alapján nem lehetünk elégedetlenek .Sztem arról beszélt ,amit minden szurkoló hallani szeretett volna .Ami az új HC t illeti ,Mara azt nyilatkozta h szeretnének olyan személyt akinek van HC tapasztalata d legalabb hosszú idejű Coordinator múltja .Mike Smith t beszélik 😂Remelem NEM!!

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 673 — Panthers fan
Ez a sajtótájékoztató epic 😀
Asbee
Igazi entertainer a jò kis bostoni akcentusàval 😊

Nem biztos, hogy abbòl kell kiindulni, amit nàlunk csinàlt, a ti szitutok teljesen màs (bizonyos szempontbòl jobb, màs szempontbòl rosszabb). Szerintem Beckham maradàsa nem a pènzen fog mùlni, hanem azon, Gettleman hogy ìtèli meg az o szerepèt on de mèg inkàbb off the field. Ha ùgy làtja, OBJ kèpes olyan leader lenni, aki körül összekovàcsolòdik a csapat, akkor meg fogja kapni a gigakontraktot.

DG mindig a big picture-t nèzi (ami nyilvàn dolga is a GM-nek), ès nem hisz a championship window-ban.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 264 — Keep pounding
Én nagyon várom, hogy mit fog itt alkotni, illetve kit hoz edzőnek. Érdekes jelenség lesz, az biztos.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.