New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Néztem a meccset, de már nincsenek szavak a szégyenen és gyalázaton túl. Az NFL vicc csapata lettünk, a legalja. Azt sejtettem, hogy ki fogunk kapni, de azt nem, hogy megint így. Azt gondolom, amíg McAdoo itt van, addig az összes idei meccsen ez lesz.nope, még nem a tiétek az 1/2 😛
Nem értem, hogy ha Maráék egy stabil, értékekkel bíró franchise-ot akarnak, akkor miért hagyják, hogy néhány edző és játékos még esetleg 7 meccsen át ezt lerombolja. Veszíteni lehet máshogy is, és a 1/2. pick már megvan.
Na mindegy, remélem, hogy a jövő év jobb lesz (izgalmas offseason után miracle play-off run-t vizionálok...), mert játékosok és edzők jönnek-mennek, de mi - akiknek kék a vére - akkor is itt leszünk!
Zet
azt hittem McAdon't saját zsebből fizeti a visszautat magának.
kitartás!
több mint 8 éve
Néztem a meccset, de már nincsenek szavak a szégyenen és gyalázaton túl. Az NFL vicc csapata lettünk, a legalja. Azt sejtettem, hogy ki fogunk kapni, de azt nem, hogy megint így. Azt gondolom, amíg McAdoo itt van, addig az összes idei meccsen ez lesz. Nem értem, hogy ha Maráék egy stabil, értékekkel bíró franchise-ot akarnak, akkor miért hagyják, hogy néhány edző és játékos még esetleg 7 meccsen át ezt lerombolja. Veszíteni lehet máshogy is, és a 1/2. pick már megvan.
Na mindegy, remélem, hogy a jövő év jobb lesz (izgalmas offseason után miracle play-off run-t vizionálok...), mert játékosok és edzők jönnek-mennek, de mi - akiknek kék a vére - akkor is itt leszünk!
több mint 8 éve
A meccs alapján szerintem erősen benne van, hogy Jackrabbitnek megköszöni a csapat a munkát (függetlenül a potenciális edző, GM cseréktől).
több mint 8 éve
megnéztem az összefoglalótführer lesz a KC meccs
bár lehet hogy (mint a denveri héten) most erre a meccsre esik a tippmixelők szívatása
több mint 8 éve
Úgy látom ehhez már nem lehet többet hozzafuzni... Túl vagyunk megint egy fordulón! Ennyi...
több mint 8 éve
Fluker jó gyerek. Mondjuk nem azt hozza amit egy első körös picknek kell, de szvsz elégedettek lehetünk vele. Remélem a mostanihoz hasonló pénzért hosszabbítunk is.Edzőváltás szvsz csak egy nagy balhé kirobbanásakor lenne, amúgy nem hiszem, hogy bármin is változtatni fogunk. Mara és Tisch is beleszól a dolgokba ha kell, abban is benne volt a kezük, hogy Sullivan hívja a játékokat. Viszont az nem baj, hogy megmaradnak a háttérben nem kell mindenről tudnia a szurkolóknak. Egyébként sem jó ha egy tulaj állandóan a középpontban akar lenni.
A névtelen nyilatkozatok meg féreg húzás. Szinte képtelenség lenne kinyomozni kik pofáztak, ha egyáltalán pofáztak. Az újságírókat sem kell félteni, ők sem szentek, pláne nem New Yorkban. Viszont legyen akármennyire rossz HC-m is, nem kezdenék el névtelenül pofázni a médiának, ha bármi problémám lenne azt az öltözőben próbálnám meg lerendezni. Tapasztaltam már hasonlót igaz nem velem történt. Tegyük fel, hogy egy ismerős csapatában kezdett el panaszkodni egy harmadik félnek a játékos, hogy ő mennyire nem érzi jól magát és milyen rosszul bánnak vele (holott a segge is ki volt nyalva), ami visszajutott a csapat fülébe. Eléggé felkúrt mindenkit és meg is köszönték a gyerek munkáját. Azt hiszem jogosan...
több mint 8 éve
D.J. Fluker: "You can’t complain about my job. You could be working at Walmart right now making $20,000 a year trying to find a way to survive. We ain’t doing that. We’re getting paid millions of dollars to play football. How many people can say that? So be appreciative. If you can’t go (on Saturdays) tell Coach, ‘I can’t go, I don’t wanna do it.’ If you wanna do it, that’s your choice. You’re blessed to be where you are."
több mint 8 éve
Csak, hogy még érdekesebb legyen:mondjuk időszerű volt már valamiféle FO vélemény is a dologról mert kezdett lassan teljes kabaré lenni a dolog , ekkora káosz azért már nagyon durva...
New York Giants do not plan to make any decisions on changes to the coaching staff or front office until after the season. The source says Giants ownership looks at recent anonymous comments by players as normal griping during a losing season, and those comments will not affect ownership's preference to let the season play out and judge it as a 16-game whole. - per ESPN
Sanyichef
persze egy hatalmas seggberúgásnak jobban örülnék de egy pillanatra ( a sajtájos lefagyáskor ) még meg is sajnáltam ezt a szegény embert de természetesen ez igen gyorsan elmúlt!
nyilván senki nem lenne most jobb helyette de ajtón kívül szerettem volna látni minél hamarabb nehogy valami ordas meglepetés érjen minket , de most akkor ez van!
ez remélem egy kicsit rendet tesz a fejekben és mindenki kicsit rákoncentrál a dolgokra
mert rossz volt ezeket a plályán kívüli dolgokat is már nézni eléggé.
azt nem gondolom hogy megtáltosodna a csapat | (sőt , kurvára remélem hogy nem 😊 ) | de valami tartást illene azért mutatni
aki meg tovább hőzöng annak lehet menni nekem nem fog hiányozni senki
úgyis komoly változások lesznek jövőre ...
sajnos komolyan úgy érzem hogy ezek után lenyomjuk a Brownst..😕
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Csak, hogy még érdekesebb legyen:New York Giants do not plan to make any decisions on changes to the coaching staff or front office until after the season. The source says Giants ownership looks at recent anonymous comments by players as normal griping during a losing season, and those comments will not affect ownership's preference to let the season play out and judge it as a 16-game whole. - per ESPN
több mint 8 éve
Nyilván azért biggyesztettem oda, hogy fun fact mert full komolyan írtam amit írtam...Fun fact:QB hurry-ról van adat, vagy h hányszor értek Eli-hoz az oldaláról? hány besegítést kapott az LG/TE/HB trióból? ettől még Flowers nem lett sajnos jó játékos, csak mondjuk nem adunk esélyt arra, hogy odaérjenek.
Ereck Flowers hasn't allowed a sack since Week 2
242 pass blocking snaps
Asbee
csebi
több mint 8 éve
Egy XXLes jó nagy papucsod nincs eladó?
több mint 8 éve
XXL az origin Nike nálam is adott 😉Haliho! Hozzám került egy Beckcham Jr. mez. Ha valakit érdekel irjon üzit megegyezzünk!Elcserélem veled egy Bill 25re=McCoy vagy egy jets15-re=Brandon Marshal
ParadSEC
Mérete milyen?
Enyémek XL. Original Nike, címkével.
😊
Palesz76
de nem mezben gondolkodom mert itthon ultimátumot kaptam. Szabadulnom kell a mezektől 😀. 2 mezem maradhat Bradys meg Gronk. 15 mezt sikerült gyűjtögetnem most próbálom gőzerővel elpasszolni őket
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Haliho! Hozzám került egy Beckcham Jr. mez. Ha valakit érdekel irjon üzit megegyezzünk!Elcserélem veled egy Bill 25re=McCoy vagy egy jets15-re=Brandon Marshal
ParadSEC
Mérete milyen?
Enyémek XL. Original Nike, címkével.
😊
több mint 8 éve
Haliho! Hozzám került egy Beckcham Jr. mez. Ha valakit érdekel irjon üzit megegyezzünk!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Dan Schneier @DanSchneierNFLassets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.3620608.1510209462!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/index_350/mcadonefinal-2.jpg
What I'm hearing from #Giants source: Ben McAdoo to be fired shortly, Spags to take over as interim HC. Source has broken in the past, but waiting for a reliable follow up first. Stay tuned. #GiantsPride
10:16 PM - Nov 8, 2017
Sanyichef
több mint 8 éve
ha lenne itt egy szavazógép, klikkelnék. ha lehetne fogadni akkor a jövő hétfőre tippelek, Frisco meccstől függetlenülmindkét csapatnak jobb lenne most már vereséget szenvedni, remek kis meccsnek ígérkezik 😊
vittore
több mint 8 éve
ha lenne itt egy szavazógép, klikkelnék. ha lehetne fogadni akkor a jövő hétfőre tippelek, Frisco meccstől függetlenül
több mint 8 éve
Sztem se befolyasolja. A 49-erst meg meg fogjuk verni.😊sztem ez már nem nagyon fog befolyásolni semmit se pro se kontra.. jobb lett volna bye week-nél kivágni, de jobb később, mint sohaDan Schneier @DanSchneierNFLSzerintem megvárják a 49ers elleni meccset és ha ott kikapunk, amire szerintem igen nagy esély van, akkor off.
What I'm hearing from #Giants source: Ben McAdoo to be fired shortly, Spags to take over as interim HC. Source has broken in the past, but waiting for a reliable follow up first. Stay tuned. #GiantsPride
Sanyichef
Zet
Szesze
több mint 8 éve
sztem ez már nem nagyon fog befolyásolni semmit se pro se kontra.. jobb lett volna bye week-nél kivágni, de jobb később, mint sohaDan Schneier @DanSchneierNFLSzerintem megvárják a 49ers elleni meccset és ha ott kikapunk, amire szerintem igen nagy esély van, akkor off.
Sanyichef
Zet
több mint 8 éve
Dan Schneier @DanSchneierNFLSzerintem megvárják a 49ers elleni meccset és ha ott kikapunk, amire szerintem igen nagy esély van, akkor off.
Sanyichef
több mint 8 éve
Dan Schneier @DanSchneierNFLWhat I'm hearing from #Giants source: Ben McAdoo to be fired shortly, Spags to take over as interim HC. Source has broken in the past, but waiting for a reliable follow up first. Stay tuned. #GiantsPride
több mint 8 éve
Kis pozitívum a sok sz@r mellé, Engram és Tomlinson eddig az All-Rookie Team-ben...
több mint 8 éve
Fun fact:QB hurry-ról van adat, vagy h hányszor értek Eli-hoz az oldaláról? hány besegítést kapott az LG/TE/HB trióból? ettől még Flowers nem lett sajnos jó játékos, csak mondjuk nem adunk esélyt arra, hogy odaérjenek.
Ereck Flowers hasn't allowed a sack since Week 2
242 pass blocking snaps
Asbee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.