New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 161
Hosszan tudnék erre reagálni, de ez a fórum nekem ennyit már nem ér meg + dolgozom is. Nem abban a játékosban kell keresni a hibát aki attól függetlenül, hogy szupersztár iszonyat keményen készül és az az egy PO meccs sem jött volna össze nélküle. Lehetünk álszentek, de nem egy ilyen eset van éves szinten az NFL-ben és gyakorlatilag mindenki leszarta már, hogy mi is történt akkor, csak egy-két újságíró emlegeti fel állandóan. Azt már nem említik meg, hogy az alapszakaszban is szenvedett OBJ a Packers ellen, vagyis találtak rá megoldást + ő is ember, neki is lehet gyengébb napja, túlpörögte. Ha mindenki olyan szinten készülne mint Beckham és ennyire komolyan is venné a játékot, akkor a gyenge edzői stáb ellenére is 50% körüli mérlegünk lenne...
Asbee
Nem hibázot nem is azt mondtam hogy lusta, azt mondom hogy kialakult egy helyzet amit nem reagált le pedig lekellet volna. És látod hogy nem tesznek bele annyi munkát pont ez miatt a hozzáállás miatt hogy ha valaki azt mondhatja hogy" én mindent megtettem nem rajtam múlik keményen dolgozok" akkor az is mondhatja ezt aki amúgy nem tesz meg minden és nem dolgozik elég keményen. Sose mondhatod ki magadrol hogy mindent megtettél erről nem beszélni kell hanem sugároznia kell belőled nem a szurkolok meg a média felé hanem a csapatod felé. Ez a megszolalás hogy az az egy PO meccs se jött volna össze nélküle meg Pfffff, ha ezt lehet mondani akkor azt is lehet hogy az miatta ment el. Hülyeség mert csapat sport
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hosszan tudnék erre reagálni, de ez a fórum nekem ennyit már nem ér meg + dolgozom is. Nem abban a játékosban kell keresni a hibát aki attól függetlenül, hogy szupersztár iszonyat keményen készül és az az egy PO meccs sem jött volna össze nélküle. Lehetünk álszentek, de nem egy ilyen eset van éves szinten az NFL-ben és gyakorlatilag mindenki leszarta már, hogy mi is történt akkor, csak egy-két újságíró emlegeti fel állandóan. Azt már nem említik meg, hogy az alapszakaszban is szenvedett OBJ a Packers ellen, vagyis találtak rá megoldást + ő is ember, neki is lehet gyengébb napja, túlpörögte. Ha mindenki olyan szinten készülne mint Beckham és ennyire komolyan is venné a játékot, akkor a gyenge edzői stáb ellenére is 50% körüli mérlegünk lenne...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott
Nézzünk már közösen egy meccset.
Hátha izgi lesz 😊
Palesz76
én is benne lennék! hol tudjuk egyáltalán megnézni?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 161
Ez elég érdekes:
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-beckham-team-disaster-article-1.3632765
Mi a véleményetek róla?
GJohnny74
Számomra teljesen egyértelmű volt eddig is hogy erről van szó. Nem tudom ki mennyire mozog csapatban de tudom hogy 1 ember mennyire mérgező tud lenni 50 ember között is.
Magába az a tény hogy anno elmentek bulizni pihenés helyet az nem vett vissza semmit a csapaton, az hogy kikezdték őket az már igen, mert hogy mocsok fosul játszottak.

Nem hallotam 1 elkapotol se hogy azt mondta volna" elbasztuk hogy nem passzokat kaptunk el a pihenő héten hanem buliztunk". Ott esik szét a csapat mikor mondjuk a 6. Szamú LB a blokkolást gyakorolja a Punthoz 145x egy nap a pihenőhéten, addig a legnagyobb sztár posztolja a képeket a hajókázásról. Ez szétbassza a csapatot ha tetszik hanem. Aztán jött a szar meccs, nyilván a kurva jó védelem OBJ re kente hogy miattad szoptunk ki valaki meg megvédte hogy nem miatta. Aztán onnantól sejthetitek kinek volt nagyobb a hangja. Ezt csak Odell tehette volna rendbe ha azt mondja" miattam kaptunk ki megteszek mindent ezentúl értetek" és meg is teszi látványosan nem a médiának a csapatnak mutatja hogy tűzbe menne értük mert ez múlt el nálatok.

Mcado nem tud szembe menni egy ilyen tálentummal mint OBJ főleg ha 1-2 társa kiáll mellete. Túl erős karakter ő egy ilyen arctalan csapatnak. Egy HC nem tudja rendbe rakni mert túl nagy sztár olyan játékos meg nincs akire ő felnéz hogy halgasson is rá vagy leteremtse.

Félre ne értsétek nem ezért 1-8 , de ez iditotta el a lejtőn a dolgokat. Mcado is ezért balfasz érzi hogy nem biznak benne, a védelem valószínű rüheli a Támadókat. Elinak gondolom maxon van a harci szelleme egy ilyen csapatban. Az o fal meg csak azt hallja hogy geci szarok vagytok miattatok kapunk ki. A médiát kitudják viszonylag zárni ezek a srácok. Az edzéseken a társaikat nem.
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Nézzünk már közösen egy meccset.
Hátha izgi lesz 😊
több mint 8 éve
Nekem okés a dolog, vadibandinak megírom fb-on és salander is beígérte még nyár elején egy koncerten, hogy jönni fog csak szóljunk 😛 Nem tudom milyen ütemben halad a neked csak dezső költöztetése, de ott meg tudjuk oldani az egészet (+ leverni hangban a steelers szurkolókat 😀 )
Asbee
akkor vasárnap lesz ebből valami?
csebi
passz

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott
Nekem okés a dolog, vadibandinak megírom fb-on és salander is beígérte még nyár elején egy koncerten, hogy jönni fog csak szóljunk 😛 Nem tudom milyen ütemben halad a neked csak dezső költöztetése, de ott meg tudjuk oldani az egészet (+ leverni hangban a steelers szurkolókat 😀 )
Asbee
akkor vasárnap lesz ebből valami?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Ez elég érdekes:
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-beckham-team-disaster-article-1.3632765
Mi a véleményetek róla?
GJohnny74
Ha én lennék a főnöke odatennék egy szondát az orra alá. Józanul nem lehet ilyen baromságot összeszedni.

Más:

Mikor jobban is megnéztem a videókat Engramről a draftolása után feltűnt, hogy alulértékelt blokkoló. Tény, hogy nem annyira jó benne, mint Ellison és nyilván nem szabad egy az egyben a defensive enddel hagyni, de a játék ezen elemében is használható.

Engram és a blokkok

És az, hogy mennyire más szerepkörben van:

Azt hiszem nem várhatunk el tőle ennél többet.

Shepard pedig szintén nem volt rossz:

Szerkesztette: Asbee

több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Ez elég érdekes:
Mi a véleményetek róla?
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ez mind ok, nade a SF volt az ellenfél, érted. :S
akdestroyer
Értem, de pl tőlük vagy a cleveland-től nem volt különösebben meglepő a gyenge szezon, nyilván csalódottak ők is, de nem olyan mértékben, mint mi. Magasan mi vagyunk a legszétesettebb csapat jelenleg és ezt lehetett tudni az SF meccs előtt is, szóval semmi meglepő nem volt ebben a meccsben azoknak akik kicsit is képben voltak velünk kapcsolatban..
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 727 — Csodabogár
akdestroyer
na majd figyelj jövő héten mikor tátott szájjal nézed hogy ti is kikaptok 😀

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 313
így senki sem vádolhat tankolással egy nagymultú franchise-t, hiszen ezek hétről-hétre kihozzák amit csak tudnak a fiúkból
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 797

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Elvitte a cica a tipszmixsz szelvényemet, gondolom nem kell ecsetelnem melyik meccs volt az.
Mi a lópénisz van? Kikapunk a 49erstől?
Nekem azt mondták a szezon előtt, hogy PO elvárások vannak, contender QB, meg elit D#. Tankolásról szó sem volt...
akdestroyer
ha az első fordulóban történt volna ez akkor érteném a meglepődésedet, de most annyira nem tűnik aktuálisnak.. én nem értem azokat akik képesek ránk fogadni jelenleg, semmi meglepő nem volt ebben a vereségben.
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 797
Elvitte a cica a tipszmixsz szelvényemet, gondolom nem kell ecsetelnem melyik meccs volt az.
Mi a lópénisz van? Kikapunk a 49erstől?
Nekem azt mondták a szezon előtt, hogy PO elvárások vannak, contender QB, meg elit D#. Tankolásról szó sem volt...

több mint 8 éve
 www.nj.com/giants/index.ssf/2017/11/here_are_18_early_candidates_to_be_giants_gm_in_20.html
nagir
Phil Simms 😀 😀 😀

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
 www.nj.com/giants/index.ssf/2017/11/here_are_18_early_candidates_to_be_giants_gm_in_20.html

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
soros gyuri

több mint 8 éve
ötös műhold New England Patriots 328
Amennyire lehet, olvasgatom itt, és máshol a történéseket, de én még most sem értem, hogy mi történt a csapattal. Tényleg, mi történt hirtelen azzal a csapattal, amely, hát ha nem is egyből bajnokesélyesként, de mindenesetre nem is a "futottak még" kategóriában kezdett neki ennek az idénynek? Mi rontotta el a csapatot? Hogy lehet az, hogy ha az emberanyag megvan (mert az megvan, ugye?), akkor ennyire nem megy a buli? Ezt meg lehet úgy válaszolni jól, hogy hát az edző(k) tehetnek róla? Szóval, mitől esett össze egyik napról a másikra a Giants?
Mert ugyanis, ha ez nem derül ki, akkor minden bizonytalan lesz, és marad.
több mint 8 éve
Igazából teljesen lényegtelen ki lenne a HC. A játékosok ugyanúgy kiszúrnak Spagnuolo-val is. Az sem lenne túl hiteles ha egyből kineveznék őt és közel sem biztos, hogy meghozná a várt hatást (bár attól függ mi lehet a további célunk). Az ő elképzelései is teljesen besültek és a két nagy játékot ugyan nem az ő számlájára írom, de Shanahan egy rookie QB-val túljárt az eszén. Sullivan vagy Quinn kinevezése pedig aztán tényleg a megmosolyogtató kategória lenne. Csak egy lászattevékenységet jelentene McAdoo kivágása, mivel olyan szinten mélyen vagyunk, hogy a problémákat más sem tudná megoldani, a jövő évre pedig semmilyen hatása nem lesz az idei szezonnak.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
ez remélhetőleg a reese söprést készíti elő
több mint 8 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Statement from Giants owners John Mara and Steve Tisch:

Ben McAdoo is our head coach and has our support. We are in the midst of an extremely disappointing season. Our performance this year, particularly the past two weeks, is inexcusable and frustrating. While we appreciate that our fans are unhappy with what has occurred, nobody is more upset than we are. Our plan is to do what we have always done, which is to not offer a running commentary on the season. It is our responsibility to determine the reasons for our poor performance and at the end of the year, we will evaluate the 2017 season in its entirety and make a determination on how we move forward.
Beki
Ez biztos feldobta az öltözőben a hangulatot és csak 40 pontot engednek majd a Chiefs ellen 😒
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Statement from Giants owners John Mara and Steve Tisch:

Ben McAdoo is our head coach and has our support. We are in the midst of an extremely disappointing season. Our performance this year, particularly the past two weeks, is inexcusable and frustrating. While we appreciate that our fans are unhappy with what has occurred, nobody is more upset than we are. Our plan is to do what we have always done, which is to not offer a running commentary on the season. It is our responsibility to determine the reasons for our poor performance and at the end of the year, we will evaluate the 2017 season in its entirety and make a determination on how we move forward.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hmmm?

www.nj.com/eagles/index.ssf/2017/11/ben_mcadoo_fire_giants_eagles_new_head_coach_john.html