New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.
gyurczi
Ugyan, ez a Giants. Népszerű fr., kitűnő piac, New York, jó nevekből álló keret, 1/2-es pick... szerintem ha akarunk valakit, az is jó esélyel akar majd minket 😀
Awesome88
Jó, csak erre ott van a problémás öltöző, a kérdéses qb poszt, gyenge oline, lb sor, kőkemény média az elvárásokkal.
gyurczi
Problémás öltözőt majd az új GM és HC kombó helyreteszi (ahogy olvastam Gettleman el is kezdte már 😀 ), médiát meg HC-nak kell kezelnie, mivel New Yorkban egy rossz meccs elég és már a kirúgásukat fogják követelni. 😀

Emellett vállaltak már el sokkal rosszabb állapotban levő franchise-okat, míg nálatok azért van QB, top5 WR, védelemben is pár poszt lyukas csak. Így nagyon komoly alapok vannak, függően h Eli meddig tolja még.
több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616
Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.
gyurczi
Ugyan, ez a Giants. Népszerű fr., kitűnő piac, New York, jó nevekből álló keret, 1/2-es pick... szerintem ha akarunk valakit, az is jó esélyel akar majd minket 😀
Awesome88
Jó, csak erre ott van a problémás öltöző, a kérdéses qb poszt, gyenge oline, lb sor, kőkemény média az elvárásokkal.
gyurczi
Hat ha minden tokeletes lenne nem is keresnenk uj edzot 😀
Azt hiszem ha valaki interjura jon az tudja, hogy nem minden fenekig tejfel kulonben nem kuldtuk volna el az elozo bagazst

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
gyurczi
Awesome88

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
gyurczi
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 698
Eric Studesville is interjúvolva lesz a HC pozícióra a Broncos-tól. Ő már volt nálunk RB coach 2001-2003-ig.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
The New York Giants announced Monday that they’ve signed nine players to future/reserve contracts for the 2018 season.
OL Ethan Cooper
WR Amba Etta-Tawo
K Marshall Koehn
DB Jeremiah McKinnon
P Austin Rehkow
DB Tim Scott
WR Canaan Severin
DT Kristjan Sokoli
DE Jordan Williams
Futures deals are essentially camp invites that will give players the opportunity to compete for roster spots during offseason workouts and training camp.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Londoni meccsekről tudni valamit?
több mint 8 éve
Here is the full schedule of opponents. The exact dates will be released in April:

GIANTS HOME GAME OPPONENTS: Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles, Washington, Chicago Bears, Jacksonville Jaguars, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans.

GIANTS AWAY GAME OPPONENTS: Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles, Washington, Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Houston Texans, Indianapolis Colts, San Francisco 49ers.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A korábbi szezonok során 2015-ben volt a legsikeresebb Darkwa 153 yarddal. Tegnap ugyebár 154 lett neki... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Szvsz Wilks lesz a befutó
Asbee
Colts,Lions,Bears es talan Cardinals t is mondjak h beszelnenek vele.Nagyon ugy tunik h o a legfelkapottabb nev
több mint 8 éve
Szvsz Wilks lesz a befutó

több mint 8 éve
Közben Wilks kegyeiért is engedélyt kértünk. Spagunolo HC-ként való maradása kb esélytelen lenne. A Ravens vagy az Eagles DC-je lehet ha Schwartz HC lesz. Esetleg marad nálunk mint DC, de én inkább kiüríteném a házat...
Asbee
Wilks nek orulok,a patses szakallnak annyira nem.Bar mind2 felkapott nev most
több mint 8 éve
Közben Wilks kegyeiért is engedélyt kértünk. Spagunolo HC-ként való maradása kb esélytelen lenne. A Ravens vagy az Eagles DC-je lehet ha Schwartz HC lesz. Esetleg marad nálunk mint DC, de én inkább kiüríteném a házat...

több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616
Top DT in run stop percentage by year (min. 200 run defense snaps)
2017-Damon Harrison
2016-Damon Harrison
2015-Damon Harrison
2014-Damon Harrison
2013-Damon Harrison
ozibozi
Szép teljesítmény egy amúgy UDFA játékostól!
Már csak az a kérdés, hogyan nem lett Pro Bowler idén??
nagir
Egyszeru: nem dolga a sack - nem is nagyon csinalja - es a legtobben meg mindig csak ezt nezik.

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
2017-Damon Harrison
2016-Damon Harrison
2015-Damon Harrison
2014-Damon Harrison
2013-Damon Harrison
ozibozi
Szép teljesítmény egy amúgy UDFA játékostól!
Már csak az a kérdés, hogyan nem lett Pro Bowler idén??

több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Pats OC es DC ert kerveny allitolag beadva.
Gerixx
Akkor már a HC-t se hagyjuk ott 😊
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 050
2017-Damon Harrison
2016-Damon Harrison
2015-Damon Harrison
2014-Damon Harrison
2013-Damon Harrison
több mint 8 éve
Pats OC es DC ert kerveny allitolag beadva.
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
 twitter.com/PFF_NYGiants/status/947832533307228160
ozibozi
Hát igen, ő idén is kitett magáért.
Remélem jövőre Ő vagy Collins lesz a kapitány a védelembe.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 050
 twitter.com/PFF_NYGiants/status/947832533307228160
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Végre vége ennek a nagyszerű szezonnak, kezdhetünk foglalkozni a draft-al. Browns biztos QB-t húz, mi kivisszük Barkley-t. Így lesz futójáték, FA-ról erősítjük a falat, OBJ visszatér, Eli meg lesz védve, SB meg lesz nyerve!

Na erre én már most iszok egyet, Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Mekaduu kib@szva, új GM kinevezve, győzelemmel zártuk az évet. BUÉK Giants fanok jövőre megb@szunk mindenkit (a nőket 2x is) 😂😂😂🤘👍💪
ironroy
2x nél picit többet.
több mint 8 éve
Mi nyertünk. Colts nyert. Mi nem vagyunk már teljesen józanok. Remélem más sem. De ez most egy remek alkalom az ivásra