New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Asbee, nyugtass meg hogy Wing teljesítményét nem tartod kibaszásra indokolatlannak. Én ingyen sem engedném, hogy labdàba rúgjon. (nálunk)
Palesz76
Előtte két évig teljesen jó munkát végzett. Érkezzen valaki mellé konkurenciának és ennyi.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Asbee, nyugtass meg hogy Wing teljesítményét nem tartod kibaszásra indokolatlannak. Én ingyen sem engedném, hogy labdàba rúgjon. (nálunk)
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Sajna DRC cut teljesen racionális döntés lenne, de emócionálisan én JJ basznám ki, mert a mentalitása és morálja, még csak meg sem közelíti az előbb említettét, legalábbis szeritem.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Egyébként elég komolytalan írás. Hol van pl. DRC? Inkább őt raknám ki mint pl. Winget, de ahogy nála, úgy Marshallnál is a paycuttal próbálkoznék be először.

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
18-19 milkó
 www.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
ozibozi
mondjuk ezeken olyan sokat gondolkodni se kell..
Szesze
Én el nem hiszem, hogy BM nem képes ennél sokkal jobb teljesítményre! Szvsz, paycut után simán bizonythatna még Nálunk...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
18-19 milkó
 www.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
ozibozi
mondjuk ezeken olyan sokat gondolkodni se kell..
több mint 8 éve
Wilks tovább utazott Arizonába. Szerintem ezt a Tisch dolgot nem kell túldimenzionálni, tuti hallgatta az eddigi interjúkat is videókonferencián / konferencia telefonon, csak nem volt az Államokban fizikailag.

Közben Nick Saban neve is elkezdett forogni a sajtóban. (Kösz, Arians.)
salander
Mondjuk ha valakinek az lenne a baja Sabannel, h anno "megbukott" az NFL-ben, akkor azért azt is hozzá kell tenni, hogy pl. JMD-nek, Shurmurnak és Spagnuolo-nak így fejből visszagondolva jóval rosszabb mérlege volt. Utána Saban visszament a college-ba dinasztiát építeni, a többiek pedig pozíciós edzőként vagy koordinátorként dolgoztak azóta. Szűrje le ebből mindenki azt amit szeretne 😊 Viszont szvsz hülye lenne Saban otthagyni az Alabamát.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 047
18-19 milkó

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Wilks tovább utazott Arizonába. Szerintem ezt a Tisch dolgot nem kell túldimenzionálni, tuti hallgatta az eddigi interjúkat is videókonferencián / konferencia telefonon, csak nem volt az Államokban fizikailag.

Közben Nick Saban neve is elkezdett forogni a sajtóban. (Kösz, Arians.)

Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
 giantswire.usatoday.com/2018/01/09/new-york-giants-steve-tisch-will-sit-steve-wilks-interview/
Azt írják, hogy a korábbi HC jelölt interjúkkal ellentétben Tisch is ott lesz a mai Wilks interjúnál, ami akár sejtethet is valamit. Ha nagyon jól sikerül az interjú, akkor az is elképzelhető, hogy egyből megteszik őt HC-nak és befejezik a keresést.
GJohnny74
NY ban lesz az interju,vszinu ez is kozrejatszik benne,d en sem bannam ha meglenne ma az edzonk.Schula t es a qb edzot is kivagtak a Panthers tol ugyh akar a stab is majdnem ready 🙂
több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 698
 giantswire.usatoday.com/2018/01/09/new-york-giants-steve-tisch-will-sit-steve-wilks-interview/
Azt írják, hogy a korábbi HC jelölt interjúkkal ellentétben Tisch is ott lesz a mai Wilks interjúnál, ami akár sejtethet is valamit. Ha nagyon jól sikerül az interjú, akkor az is elképzelhető, hogy egyből megteszik őt HC-nak és befejezik a keresést.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 264 — Keep pounding
Amúgy Wilks annyira nem is fiatal, közelít az 50-hez, csak ugye eleddig pozíciós edző volt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Wilks el kapcsolatban Norv Turner t es John DeFilippo t emlegetik lehetseges OC candidate nek.
Gerixx
Egyre több volt játékosa is (Tuck, Beason, stb) isteníti a sajtóban.Lehet ez sem véletlen... Amúgy is trendi most megadni a fiataloknak az esélyt még ha kevés időt is töltöttek el vezető pozícióban, szóval simán áll neki a zászló.
több mint 8 éve
Wilks el kapcsolatban Norv Turner t es John DeFilippo t emlegetik lehetseges OC candidate nek.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Így más a leányzó fekvése, Keenummal nem kellene Shurmur. Rookie QB kell nekünk.

több mint 8 éve
Shurmur nal azert nagyon azt irjak mindenhol h package be megy bárhova Keenummal .Nem tudom mennyire orulnek egy Keenumnak...Mondjuk az idei Keenum lehet upgrade lenne Eli utan.Minnel több infót hallok jatekosoktol ,újságíróktól ,edzotarsaitol,annál inkabb szavaznék Wilks mellett.Ezen emberek elmondasai alapján egy olyan ember aki megköveteli a figyelmet es fegyelmet,játékosai szeretik es szeretnek erte jatszani .JMD rol ugyanazt nem tudom elképzelni .

több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Megvolt Patricia interjúja is, bár azt csiripelik a madarak, hogy ő a Lions-nál fog kikötni. Szvsz még mindig Wilks a legesélyesebb, akire most le is lehetne csapni. Nem bánnám a kinevezését, de a valószínűsíthető QB draft miatt én egy offense edzőt szeretnék. Erre a két jelölt JMD és Shurmur, nekem inkább az utóbbi kéne.
Asbee
QB draft és építés szempontjából biztos, hogy Shurmur lenne a legalkalmasabb, elég csak megnézni milyen szépen felépítette és rookie rekordokat döntögetett a Rams-nél Bradford-al, az Eagles-nél Foles-al. Valamint a jelenlegi keretből talán kitudná húzni a tutit. Én amondó vagyok, ha az FA-n főleg az OL-t fogjuk rendbe rakni, akkor biztos, hogy QB-t fogunk húzni ami jó lenne Eli-nak is és egy újonc QB is nyugodtabban dobálna egy biztos fal mögött (ld. Dallasnak is milyen jól bevált).
Amennyiben Shurmur vagy Wilks lesz a HC, kikre számíthatunk Coordinatori pozikba, arról nagyon még nem olvastam pletyiket? A most kirúgott HC-kból kik lehetnek potenciális jelöltek?
több mint 8 éve
Megvolt Patricia interjúja is, bár azt csiripelik a madarak, hogy ő a Lions-nál fog kikötni. Szvsz még mindig Wilks a legesélyesebb, akire most le is lehetne csapni. Nem bánnám a kinevezését, de a valószínűsíthető QB draft miatt én egy offense edzőt szeretnék. Erre a két jelölt JMD és Shurmur, nekem inkább az utóbbi kéne.

több mint 8 éve
Richburg se lesz már Giants mezben (vlsz)
 247sports.com/nfl/new-york-giants/Bolt/Weston-Richburg-New-York-Giants-says-he-was-medically-cleared-from-concussion-113197365
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
egyik kedvenc idei notre dame játékosom
csebi
Van nem kedvenc notre dame játékosod?😛 | Remélem nem sértődsz be rám😀 |
Asbee
de minden évbe más-más kedvencem van 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Az hogy Bródy lelépése után jönne az évenként meg van lebegtetve., de ez Általában a holtszezon közepén szokott ez téma lenni... most valahogy korábban jött....😉
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Faszomnak se kell, hogy àtjöjjön annyi pecc drukker.
Azért kurvàra nagy húzàs lenne.
több mint 8 éve
egyik kedvenc idei notre dame játékosom
csebi
Van nem kedvenc notre dame játékosod?😛 | Remélem nem sértődsz be rám😀 |

több mint 8 éve
 t.co/8Mr2BRp5D8?amp=1. Az a story🙂

több mint 8 éve
Jordan Raanan of ESPN ranks the head coaching candidates for the Giants from most likely to least likely to be hired. Here’s how Raanan views the Giants’ search as of today:

Panthers DC Steve Wilks
Patriots OC Josh McDaniels
Patriots DC Matt Patricia
Eagles DC Jim Schwartz
Vikings OC Pat Shurmur
Former Broncos assistant HC Eric Studesville
Giants interim HC Steve Spagnuolo