New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Na és valami elképzelés van hogy ki lesz srácok? Gondolom interimnek valaki belsős, aztán év végén meg választanak valakit.Mondjuk én jobban örültem volna, ha legalább ellenünk még zseléfej rontja nálatok a levegőt 😛
Ki tudja a váltás után milyen passzban jön majd ki pályára a Giants, ráadásul otthon...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Kicsit késve, de még George Martin (trónok harca írója) is kiakadt a Manning ügyön:grrm.livejournal.com/556264.html
több mint 8 éve
Én tényleg már csak ennyit tudok írni: ¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Nem kis káosz van
több mint 8 éve
Idiots
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Faszság vízió: Sam Darnold-ot draftolja Browns, de kijelenti, hogy nem akar a Browns-ban játszani, mi meg szerelmesek vagyunk bele, ezért tradeljük érte pick+Rosen.Ámen!
Aztán Darnold is nyer 2 SB-t 😀
GiantsMLBhunter
Annyiszor akartam megszólalni a témába,hogy nem tudok addig elszámolni...emócionálisan tekintve:Mit képzel bárki magáról,hogy leültet így (!!) egy franchise QB-t!Hulljon ki fájdalmasan a fogszőre!
Ugyanakkor a jövő szempontjából:1.Mit képzel bárki magáról,hogy leültet így (!!) egy franchise QB-t!
2.Nem tudjuk mit tud Webb,nem tudjuk mennyit fejlődött Eli mellett Geno (najóóó..azt sejtjük 😝)...Nemhogy a drafthelyünk nem tudjuk,a jelentkező játékosok neveit sem!!
McAdoo-ról: :Mit képzel bárki magáról,hogy leültet így (!!) egy franchise QB-t!És menti,mentegeti a saját kis seggét(ki ne tenné ezt?) persze ettől még parázson táncoltatnám benzines öltönybe pa-dö-dőre!
Az okokról: : 1.Mit képzel bárki magáról,hogy leültet így (!!) egy franchise QB-t!
2.Kb. el tudom képzelni millió dollárokba,hogy mióta OBJ kiesett,leírtak minket,érdektelen téma lettünk mennyi dollár hiányzik...most folyamatos címlap van,hollywoodi tragikusérzelgőssajnáldafőhőst story,garantált a Manning mezek eladása..(én is rendelek,mert lehet már nem lesz több)..ahogy Asbee is sokszor utalt rá:Elsősorban üzlet,másodsorban érdek,és ha megszáradt a tinta akkor majd jöhet a sport!
Végszóként összefoglalva,egyébként nem tudjuk mi a szándék,és kinek a szándékai érvényesülnek,és ez hiányzik nekünk szúrkolóknak!A JÖVŐKÉP...mondhatni a ‘gameplan’ 😔
U.i.: P.Manning fia lassan már középiskolás lesz 😂😂😇
több mint 8 éve
Josh Rosen mennyivel jobb mint Davis Webb? Videók és stat alapján nem érzem klasszisokkal jobbnakCam Newton és Jimmy Clausen
Tudtok rá példákat mondani, mikor egy NFL csapatnál QB poszton két olyan játékos jött ki, akik egymás után jöttek ki egyetemről? (pl: mint ha most itt jövőre Webb és Rosen harcolni UCLA-ról 2016-os 2017-es draft a QB posztért)
Kíváncsi lennék, hogyan kezelnék ők ketten ezt a szitut, ha így alakulna.
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Faszság vízió: Sam Darnold-ot draftolja Browns, de kijelenti, hogy nem akar a Browns-ban játszani, mi meg szerelmesek vagyunk bele, ezért tradeljük érte pick+Rosen. Aztán Darnold is nyer 2 SB-t 😀
több mint 8 éve
Josh Rosen mennyivel jobb mint Davis Webb? Videók és stat alapján nem érzem klasszisokkal jobbnakTudtok rá példákat mondani, mikor egy NFL csapatnál QB poszton két olyan játékos jött ki, akik egymás után jöttek ki egyetemről? (pl: mint ha most itt jövőre Webb és Rosen harcolni UCLA-ról 2016-os 2017-es draft a QB posztért)
Kíváncsi lennék, hogyan kezelnék ők ketten ezt a szitut, ha így alakulna.
több mint 8 éve
Josh Rosen lett kikiáltva a következő Luck-nak, nem tudom jelentkezik-e a 18-as draftra?Ne is draftoljunk QB-t amíg ki nem jön a következő Andrew Luck... 😀Ugyan srácok.. ez egy teljesen nyilvánvalo tankolás. (szar PR-ral/idözitéssel kombinálva.. az ilyen döntést mindig meccs elött a lehetö legkésöbb hozzuk meg)Mostanában pont azt hallottam nem is olyan jók... ☺️
Eli nyer még 1-2 meccset, kijöttök a bottom 3-ból és nem lenne Rosen/Darnold.
Kiváncsi vagyok mi lesz a 49ers válasza Galippozóval vajon..
Igor
yooker
Asbee

több mint 8 éve
ha nem is, de tavaly arról volt szó hogy különlegesen kiemelkedő lesz a Qb választékNe is draftoljunk QB-t amíg ki nem jön a következő Andrew Luck... 😀Ugyan srácok.. ez egy teljesen nyilvánvalo tankolás. (szar PR-ral/idözitéssel kombinálva.. az ilyen döntést mindig meccs elött a lehetö legkésöbb hozzuk meg)Mostanában pont azt hallottam nem is olyan jók... ☺️
Igor
yooker
Asbee
nemrég meg már arról hogy néhányan lehet ki sem jönnek + mindenki totál visszaesett ...
több mint 8 éve
Reese wikipediája: en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Reese"Most recently he has been one of the masterminds behind the dismal 2017 New York Giants season."
több mint 8 éve
Nem vittem el, épp hogy visszafogtam magam. 😊Na az is érdekes, hogy Mara nem is beszélt a héten Csícskaparasztmekeduval. Ez a szerencsétlen a sajtóval a vezetőségfel sem a játékosokkal nem tud kommunikálni. A frenchise legelbaszottabb lépése volt kinevezni ezt a faszt. Köszönjük Reese. Mész a levesbe te is januárban.Azért ennyire felesleges elvinni magunkat, csak benne volt a keze Reese-nek is abban a két SB-ban. Ráadásul egy éve ilyenkor még ő volt a király, hogy milyen szinten felturbózta a védelmet és a megfelelő játékosoknak adta a nagy pénzt. Az ő kivágása sem lenne sokkal örömtelibb mint két éve Coughliné volt, de most már ezt is meg kell lépni.
Sanyichef
Asbee
több mint 8 éve
Na az is érdekes, hogy Mara nem is beszélt a héten Csícskaparasztmekeduval. Ez a szerencsétlen a sajtóval a vezetőségfel sem a játékosokkal nem tud kommunikálni. A frenchise legelbaszottabb lépése volt kinevezni ezt a faszt. Köszönjük Reese. Mész a levesbe te is januárban.Azért ennyire felesleges elvinni magunkat, csak benne volt a keze Reese-nek is abban a két SB-ban. Ráadásul egy éve ilyenkor még ő volt a király, hogy milyen szinten felturbózta a védelmet és a megfelelő játékosoknak adta a nagy pénzt. Az ő kivágása sem lenne sokkal örömtelibb mint két éve Coughliné volt, de most már ezt is meg kell lépni.
Sanyichef
több mint 8 éve
"Egyszerűen szánalmas Eli leültetése. 210 mérkőzése óta folyamatosan rendelkezésre áll, nem mindig teljesen egészségesen és nem volt mindig könnyű az út. Kétszer lett Super Bowl MVP és olyan tiszteletet teremtett az öltözőben, mint nem sokan. Küzdött ő eleget azért, hogy ne vegyék el tőle ezt az utolsó öt mérkőzést." - by Philip RiversSose voltam nagy rajongója, de az arcátlan arrogancia ilyen mértéke McAdoo részéről bámulatos. Évekkel később is ez lesz az első dolog ami eszébe jut róla az embereknek amellett, hogy egy év alatt elvesztette az egész csapatot.
Chargers LT
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Na az is érdekes, hogy Mara nem is beszélt a héten Csícskaparasztmekeduval. Ez a szerencsétlen a sajtóval a vezetőségfel sem a játékosokkal nem tud kommunikálni. A frenchise legelbaszottabb lépése volt kinevezni ezt a faszt. Köszönjük Reese. Mész a levesbe te is januárban.
több mint 8 éve
Na jó ne már!😂Ne is draftoljunk QB-t amíg ki nem jön a következő Andrew Luck... 😀Ugyan srácok.. ez egy teljesen nyilvánvalo tankolás. (szar PR-ral/idözitéssel kombinálva.. az ilyen döntést mindig meccs elött a lehetö legkésöbb hozzuk meg)Mostanában pont azt hallottam nem is olyan jók... ☺️
Igor
yooker
Asbee
Akkor mondjuk, hogy javuljon az afroQB rátánk, legyen RW!👏

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Ne is draftoljunk QB-t amíg ki nem jön a következő Andrew Luck... 😀Ugyan srácok.. ez egy teljesen nyilvánvalo tankolás. (szar PR-ral/idözitéssel kombinálva.. az ilyen döntést mindig meccs elött a lehetö legkésöbb hozzuk meg)Mostanában pont azt hallottam nem is olyan jók... ☺️
Igor
yooker
több mint 8 éve
Ugyan srácok.. ez egy teljesen nyilvánvalo tankolás. (szar PR-ral/idözitéssel kombinálva.. az ilyen döntést mindig meccs elött a lehetö legkésöbb hozzuk meg)Mostanában pont azt hallottam nem is olyan jók... ☺️
Igor
több mint 8 éve
Ugyan srácok.. ez egy teljesen nyilvánvalo tankolás. (szar PR-ral/idözitéssel kombinálva.. az ilyen döntést mindig meccs elött a lehetö legkésöbb hozzuk meg)Eli nyer még 1-2 meccset, kijöttök a bottom 3-ból és nem lenne Rosen/Darnold.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mara állásfoglalása pedig igencsak fontos lehet a következő HC interjúknál. Ha úgy látja, hogy azonnal új QB-t szeretne, akkor azokat az edzőket fogja előnyben részesíteni akik ugyanígy gondolkodnak.
több mint 8 éve
"Egyszerűen szánalmas Eli leültetése. 210 mérkőzése óta folyamatosan rendelkezésre áll, nem mindig teljesen egészségesen és nem volt mindig könnyű az út. Kétszer lett Super Bowl MVP és olyan tiszteletet teremtett az öltözőben, mint nem sokan. Küzdött ő eleget azért, hogy ne vegyék el tőle ezt az utolsó öt mérkőzést." - by Philip Rivers
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
A nagy tōbbség Magyarországon Elivel ismeri a Giantset. Mint Bradyvel a patset. Minden elmúlik, és a jövő megmutatja a dōntés helyességét.Ez a "döntés" így ebben a formában, akárhogy is alakul a jövő, semmiképp sem lehet helyes, épp ez a fő baj vele.
Viszont. Szerintem ezek utàn elpicsàzzuk a raiderst.
És sokan nem fognak örülni neki.
#5000akékre
Palesz76
több mint 8 éve
A nagy tōbbség Magyarországon Elivel ismeri a Giantset. Mint Bradyvel a patset. Minden elmúlik, és a jövő megmutatja a dōntés helyességét.Viszont. Szerintem ezek utàn elpicsàzzuk a raiderst.
És sokan nem fognak örülni neki.
#5000akékre