New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
De simán lehet, hogy ő kezdeményezte a váltást. Nyilván vészhelyzetben be lehet avatkozni, de alapjában véve egyik sportban sem egészséges ha a tulaj akar lenni pl. az edző is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott
John Mara: I initiated conversation with Reese to get a look at other QBs.
Beki
Vagy el akarja vinni a balhét, vagy... Ha tényleg így van az nagyon nem jó, ő ne szóljon bele a szakmai dolgokba.
Asbee
De igenis szóljon bele azzal h Eli marad a kezdő akkor is. A kétszeres sb edzőt is csúnyán küldtük el de nem ennyire csúnyán. Hányingert kapok mikor meglátom Mr. Ben we are on the same page Mcadoot. Csak meg kell nézni h pl Oharaban is milyen indulatok vannak. Amúgy ha Reese qbt scoutol akkor mi a kisfa**omnak akarjuk megnézni Webbet??????

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Beki
Vagy el akarja vinni a balhét, vagy... Ha tényleg így van az nagyon nem jó, ő ne szóljon bele a szakmai dolgokba.

több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Szerintem meg ez is csak balfaszsàg mint az egész szezon.
Kezdjük ott, hogy az első fordulókban sem volt normàlis gameplan,pedig szinte mindenki volt. A nyàron jōttek a nyilatkozatok, hogy ez is ilyen jó meg az is odateszi magàt. Erre bebaszott a ménykű.
Teendő:fogjuk rà a sérülésre, a védelemre, a szurkolókra.. most meg Elire.
Lehet, hogy ez igaz és csapaton belül ezt làttàk és tudtàk, de a szerencsétlen sérülések miatt már nem tudtak vàltoztatni?
A nyilatkozatok meg a sablonos "tesszük a dolgunk, készülünk.."
Ez is a FO hibàjàt sejteti nekem.
Lehet itt polemizàlni mi lenne jó, mi mit csinàlnànk.
Van baj bőven..
#ahajammégmindigjóltart
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Zet New York Giants 1 989
 www.sbnation.com/2017/11/29/16715304/eli-manning-benched-ben-mcadoo-desperate-attempt-save-his-job

A cikk szerint macadoo egy ideje azzal haknizott házon belül, hogy Eli-nak már nincs meg az ereje, nem mobilis a zsebben, rossz döntéseket hoz és nem lehet vele nyerni. Állítólag több edző megerősítette ezt.

Nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem, de jó esély van rá, hogy igen, és akkor szinte biztos, hogy ő fűzte meg Maráékat a váltásra.

Mit gondolt vajon a tulajdonosi kör, mit nyerhetnek (a várható népharag ellenére), ha rábólintanak egy láthatóan alkalmatlan HC gusztustalan kérésére?

1. Ha az FO Eli nélkül képzeli el a jövőt, akkor macadoo lesz a bűnbak, aki miatt Eli távozik, és mikor kivágják macadoo-t, Mara mossa kezeit. Egy új HC nem kezdhet azzal, hogy hozzányúl Eli-hoz és lehet nem is akart volna.

2. Ha az FO jövőre is Eli-ban gondolkodik, akkor ezzel a lépéssel macadoo-ra csapták az ajtót, akármi lesz az év végi állás (2-14 és 7-9 között). Eli padoztatását nem élheti túl a HC New Yorkban.

3. Ha az FO macadoo-t akarja jövőre is (???!!), ezzel a lépéssel belekényszerítik a még két éves szerződéssel rendelkező Eli-t, hogy ő lépjen le.

Népharag ide vagy oda, amennyiben a fenti verziók valamelyike van a fejekben, Maraék ezzel a lépéssel év végén tisztának tűnve “tehetnek rendet”, mintha nem ők kreálták volna a káoszt a zseléfej idehozatalával.

Gyomorforgató és szégyenletes, mert az az embert alázták meg, aki maga volt a Giants. Ebben az egyben számították el magukat, mert bár a szurkolók úgyis a Giants-nek szurkolnak majd a jövőben, ahogy mi is, Eli, azzal, ahogy kezelte ezt a helyzetet, halhatatlan lett.

Szerkesztette: Zet
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 864 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Coughlin Eliról és a Giants idei szezonjáról.
"Surprised is not the word," Coughlin told 1010XL on Tuesday afternoon. "My sentiments are totally with Eli Manning. I love the kid. He is a class act. He is a two-time Super Bowl champion. He is the finest, most humblest young man in that locker room."

Coughlin was fired as the Giants head coach after the 2015 season, and after working in the league office during the 2016 season, joined the Jaguars as an executive on the football side this past offseason.

"I haven't followed the Giants. I know it's a disappointing year, but my thoughts are strictly with Eli. I was very upset ... when I heard that."
több mint 8 éve
Beckhamnek nem most jár le a szerződése? Kíváncsi lennék mi jár a fejében ezt az évet látva.
Matthew99
5. éves opciója van.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 116 — Invisible man
Beckhamnek nem most jár le a szerződése? Kíváncsi lennék mi jár a fejében ezt az évet látva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Szerintem meg szimplán benne volt, hogy Elisha irányításával még nyertek véletlenül néhány meccset, mint a KC ellen, akkor meg már inkább menjünk biztosra, legyen meg a jobb drafthely
Wyatt
Nekem is vmi hasonló jutott eszembe elsőre. Lehet azt sem akarják, hogy Eli esetleg megsérüljön..stb, de figyeljétek meg ebből az lesz, hogy McAdoo marad és Eli megy. (csak , hogy jobban fájjon) Vkinek el kell vinnie a balhét alapon.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem meg szimplán benne volt, hogy Elisha irányításával még nyertek véletlenül néhány meccset, mint a KC ellen, akkor meg már inkább menjünk biztosra, legyen meg a jobb drafthely

több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Szerintem Webb miatt került Genyó a kezdőbe. Egyrészt nyílván kíváncsiak rá, hogy mit tud Smith (bár valszeg mindenki sejti a választ...), másrészt valószínűleg nem akarták túl mély vízbe dobni Webb-et. Ha most beteszik akkor tuti összetört volna a nyomás alatt, hogy ő az aki 210 meccs után a padra küldi a csapat legendáját, arról nem is beszélve hogy akkor az egész sajtó ott csüngött volna rajta, hogy amint hibázik (me ugye biztos fog) azonnal lehordják. Így mekkora javulás lesz Webb teljesítménye Genyó kapitány előre prognosztizálható leégése után a kövi hétvégén (vagy nem 😊 ) + így hagynak is egy kis időt a rookie-nak hogy eméssze a helyztetet.

Más magyarázatot nem tudok, azzal viszont egyetértek, hogy valamilyen szinten várható döntés volt a csere. Meg kell nézni, hogy mit tud az újonc (és ezek szerint Geno is), mielőtt esetleg kukázzák és kihúzzák a jövő QB-ját a top3-ban. Persze Asbee-nek igaza van, nem lesz leányálom elkapók, és fal nélkül de hát ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet a hátralévő 4 meccsen. Legalább egyértelmű lesz, hogyha nem teljesen sz@r az O, akkor azaz irányító érdeme.

Eli-t én is borzasztóan sajnálom, őszintén remélem, hogy nem most láttuk utoljára a pályán, és ha nem is a Giants-ben, de valahol az NFL-ben még okoz néhány álmatlan éjszakát Brady-nek 😀
több mint 8 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
jenkins is IR-on, műtik a bokáját. ő a 23. sérültlistása a csapatnak
több mint 8 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Itt már a tulaj család/ok/ se ússzák meg presztízs veszteség nélkül ezt a bénázást, amennyiben ezeket a szánalmas Múlt Századi döntés mechanizmusokat játszák a továbbiakban is.
😕
Itt szerencsére már nekik is lépniük kell.
Nem a csapat miatt, saját maguk miatt...
ozibozi
Ezzel kapcsolatban Ed a BigBlueView-n jól összeszedte a dolgokat:  www.bigblueview.com/2017/11/29/16714614/handling-of-eli-manning-shows-giants-have-lost-their-way-john-mara-steve-tisch-ben-mcadoo

Épp azt nyírják ki ami szerethető volt a csapatban.

For years, I have listened as players new to the organization talk about how different the Giants’ organization is. How everyone treats them with respect. How being a Giants feels like something special.

For years, we have seen former players proudly maintain their allegiance to an organization that has won four Super Bowl titles. Former players are always around the team. “Once a Giant, always a Giant” is the phrase you always hear.Ed @ BBW
több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Én azt nem értem, hogy mi az Istenért kezd Smith? Ha ültetni akarják Eli-t, mert jövőre nem őt akarják, megtehetik, de Smith miatt? Ő lenne a jövő? Vagy vele több esély lesz nyerni, mint Manning-gel? (LOL)
Értem én, hogy Webb-re kíváncsiak, de akkor ültessék Manning-et miatta, de Geno??? Teljesen nonszensz.
PEEtör
Smith-t annó a város zöldebbik oldaláról sem véletlenül tették ki. Teljesen érthetetlen, hogy Manninget pont miatta padoztatják.
Vagy csak lehet, hogy úgy vannak vele, hogy Manning mindenképpen üljön, mindegy hogy ki játszik.
kapitnono
Utóbbi valószínű, csak érthetetlen nagy faszság vele szemben, plusz nem ő a legnagyobb probléma, ahogy előttem is írták. Az a fal évek óta a legrosszabbak között van, sérülésekkel sem voltak jóban elkapók terén, hát még idén, hogy a borzalmas edzői stábot ne is említsem.

Kíáncsi vagyok, jövőre összeáll-e a mágikus Coughlin-Manning tengely...

Szerkesztette: PEEtör
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 038 — WHO DAT!!!!
Én azt nem értem, hogy mi az Istenért kezd Smith? Ha ültetni akarják Eli-t, mert jövőre nem őt akarják, megtehetik, de Smith miatt? Ő lenne a jövő? Vagy vele több esély lesz nyerni, mint Manning-gel? (LOL)
Értem én, hogy Webb-re kíváncsiak, de akkor ültessék Manning-et miatta, de Geno??? Teljesen nonszensz.
PEEtör
Smith-t annó a város zöldebbik oldaláról sem véletlenül tették ki. Teljesen érthetetlen, hogy Manninget pont miatta padoztatják.
Vagy csak lehet, hogy úgy vannak vele, hogy Manning mindenképpen üljön, mindegy hogy ki játszik.

több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
lehet hogy a raiders még a playoff-on gondolkodik. látták hogy 2-1 vagyunk , tehát domináljuk az afc west-et 😀 ezért ez egy megbeszélt szopó lesz, senki nem bánt senkit, csak simogatás lesz mint a pankrációban, cserébe kötünk velük egy nekünk előnyös draft-dealt. 30-23 oda
vittore
vittore Téged úgy látom teljesen beszippantott a tippmix konteók világa...😉
yooker
a kansas nyerőt is milyen szépen beírtam a fórumba, persze nem volt kraft fogadni rá 😀
több mint 8 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Érdekesség: Giants (volt) az utolsó franchise, ahol még sohasem volt kezdő egy afroamerikai irányító.
Tito05
Amúgy meglepő (?) de valóban...
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
lehet hogy a raiders még a playoff-on gondolkodik. látták hogy 2-1 vagyunk , tehát domináljuk az afc west-et 😀 ezért ez egy megbeszélt szopó lesz, senki nem bánt senkit, csak simogatás lesz mint a pankrációban, cserébe kötünk velük egy nekünk előnyös draft-dealt. 30-23 oda
vittore
vittore Téged úgy látom teljesen beszippantott a tippmix konteók világa...😉
több mint 8 éve
több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
több mint 8 éve
otthoni meccsel nem merték meglepni
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Szerintem mind a két oldal első lépése érthető.
Eli karrierjének ezen szakaszában a lejtő számomra kicsit meredek. Lehet, máshol rámcáfol, drukkolok neki. Webbet ki kell még idén próbálni, mit tud, függetlenül attól mi lesz a jövő évi drafton. Ha nagy szerencsénk van valami jobb féle elenérték is lehet belőle, vagy a következő frqb. Az hogy Eli erre azt mondta, vagy én irányítok idén vagy más, köztes megoldás nincs, ehhez meg volt a joga.
Az, hogy erre a FO és a coaching staff azt mondta, hogy csüccs, na az egy érdekes kérdés. Hogy lehet-e egy klub ikonjának ezt mondani egy ilyen szezonban (sztem még ebben a helyzetben sem) mindenki a saját értékrendje szerint ítéli meg. Bár ha szigorúan a csapat középtávú érdekeit nézzük, valahol van benne ráció.
Szóval nem olyan egyszerű megítélésű ez az ügy szerintem, akkor sem, ha úgy tűnik a káosz egyre csak növekszik.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
kurvára nem leszek népszerű de ha már elcseszett módon Maraék úgy döntöttek hogy
ez a fasz McAdoo marad az edzőnk és valszeg Reese a GM képviselve a Giants féle állandóságot (pff)
és innen folytatjuk ezt a történetet akkor viszont tőlük már teljesen logikus döntés ez bármilyen kiakasztó is hogy Eli szív e helyett az inkompetens barom helyett...

szerk. én korábban is mondtam hogy adnék Webbnek lehetőséget valamilyen formában tehát az ő szereplésére (legyen az bármilyen) igenis kíváncsi leszek
yooker
Ezt akkor egyrészt korábban kellett volna meglépni, mondjuk a bye week után, hogy legalább legyen egy fél szezonja Webb-nek amiből kiderülhetne, hogy mi az ábra (túlzott illúzióink nem lehetnek szerintem, de ez mellékes). De mi most ráadásul nem is őt akarjuk játszatni, hanem Geno-t.. ennek aztán az alázáson kívül tényleg semmi értelmét nem látom.
Szesze
ez igaz!de Genon valszeg hamar túlesünk majd..Webb meg remélem jobb lesz mint Peterman!
azért elég kellemetlen lenne McAdooeknak ha a végére vissza kellene tenniük Elit !
bármi is lesz tisztább lesz a kép így a szezon végére mintha mindennek ott kezdtünk volna neki...

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Érdekesség: Giants (volt) az utolsó franchise, ahol még sohasem volt kezdő egy afroamerikai irányító.