New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
www.nydailynews.com/sports/football/giants/dave-gettleman-eli-manning-odell-beckham-aren-article-1.3777479Hát ezt rossz hallani hogy QB-t akar húzni a Giants. Pedig egy Barkley-val meg lenne alapozva a futójáték, de ezek szerint a futások helyett wing passokra vagy screen playekre lehet számítani. Jó lenne pedig látni középső futásokat, amiben Barkley mesteri.
Dave Gettleman:
"With the second pick, we're going to take the best player available," Gettleman said. "At Carolina they screamed at me that you got to draft a tackle. If the value's not there when you pick, you'll make a mistake.... If the best player available is a quarterback, that's what we're going to do."
Ez alapján elég egyértelmű, hogy ha amikor a választás ránk kerül a draft-on és a legjobb elérhető játékos QB lesz, akkor azt fogjuk húzni.
"I had a chat with Odell," Gettleman said. "Had a great chat with him…. The bottom line is he's wondrously talented player. I'm looking forward to working with him."
Valószínűleg OBJ-vel is hosszabbítani fogunk.
GJohnny74
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Sokat szvsz ebből nem lehet kiolvasni, Jerry Reese 2.0 közvetlenebb formában. De így van ez jól, nem kell kiteregetni a stratégiánkat. Azt pedig már korábban leírtam, hogy meg kell tartani Beckhamet, iszonyat nagy butaság lenne elengedni.
több mint 8 éve
www.nydailynews.com/sports/football/giants/dave-gettleman-eli-manning-odell-beckham-aren-article-1.3777479Dave Gettleman:
"With the second pick, we're going to take the best player available," Gettleman said. "At Carolina they screamed at me that you got to draft a tackle. If the value's not there when you pick, you'll make a mistake.... If the best player available is a quarterback, that's what we're going to do."
Ez alapján elég egyértelmű, hogy ha amikor a választás ránk kerül a draft-on és a legjobb elérhető játékos QB lesz, akkor azt fogjuk húzni.
"I had a chat with Odell," Gettleman said. "Had a great chat with him…. The bottom line is he's wondrously talented player. I'm looking forward to working with him."
Valószínűleg OBJ-vel is hosszabbítani fogunk.
több mint 8 éve
Ebben a cikkben leírják, hogy ha nagyrészt valóban 3-4-es védelemre fogunk átállni, akkor elvileg megvan az ember állomány, hogy nagy módosítások nélkül ezt meg tudjuk tenni. Emberenként és pozíciónként is levezetik, hogy kell-e és milyen módosítás.The Cardinals were in their base 3-4 defense on 26 percent of their plays. That's a quarter of the plays that would require a new look from the Giants.
www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/giants_players_most_affected_by_expected_hiring_of.html#incart_river_index
GJohnny74
Ugyanitt írják, hogy a play-ek közel felében nickel felállásban volt a Bettcher-féle védelem: 2 DL, 2 edge rusher, 2 LB és 5 DB, ez nálunk is eléggé megszokott felállás volt az elmúlt években.
Szóval, nem kell a dolognak akkora feneket keríteni.
több mint 8 éve
Ebben a cikkben leírják, hogy ha nagyrészt valóban 3-4-es védelemre fogunk átállni, akkor elvileg megvan az ember állomány, hogy nagy módosítások nélkül ezt meg tudjuk tenni. Emberenként és pozíciónként is levezetik, hogy kell-e és milyen módosítás. www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/giants_players_most_affected_by_expected_hiring_of.html#incart_river_index
több mint 8 éve
Megerősítve, hogy Eli lesz a kezdő QB a köv szezonban is. Valamint az is, hogy Shurmur fogja hívni az offensive play-eket. Remélem fogja győzni, mert tudjuk, hogy Mekadúnak nem igazán ment ez.giantswire.usatoday.com/2018/01/24/dave-gettleman-confirms-eli-manning-will-return-new-york-giants/
több mint 8 éve
Hát igen, az utolsó helyről lesz hová fejlődni sajnos. 😊Úgy néz ki Tyke Tolberg lesz WR coach.Amit én igazán tűkön ülve várok még az az új spec team coach neve 😀
giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
GJohnny74
yooker
több mint 8 éve
Úgy néz ki Tyke Tolberg lesz WR coach.Amit én igazán tűkön ülve várok még az az új spec team coach neve 😀
giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
GJohnny74
több mint 8 éve
Úgy néz ki Tyke Tolberg lesz WR coach.giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
több mint 8 éve
Nyilván így van, de én finoman szólva akkor sem vagyok biztos, h 3-4 lesz itt.. ha mégis akkor viszont minimum egy olyan FA ILB kellene (+1 magasan draftolt) akire fogalmam sincs honnan lesz/lenne pénzünk, tekintve a pillanatnyi helyzetet. Érdekes időszak elé nézünk az biztos.3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnekValamiert csak minket valasztott a Titans helyett.Sztem ha eselytelennek latta volna a feladatot akkor nem vallalja el,illetve ot valasztotta a vezetoseg azonnal,tovabbi kereses nelkul,tehat lathattak fantaziat az elkepzeleseibe.Kiderul majd,sztem minden szurkolonak kerdojel ez.
Szesze
Gerixx
több mint 8 éve
3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnekValamiert csak minket valasztott a Titans helyett.Sztem ha eselytelennek latta volna a feladatot akkor nem vallalja el,illetve ot valasztotta a vezetoseg azonnal,tovabbi kereses nelkul,tehat lathattak fantaziat az elkepzeleseibe.Kiderul majd,sztem minden szurkolonak kerdojel ez.
Szesze
több mint 8 éve
3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnek
több mint 8 éve
Hybrid front egyébként volt néha idén is, Vernon többször is két pontos állásból indult és a túloldalon feltoltuk Kennardot a védőfal mellé (mondjuk Spangli szereti az over, under felállásokat). Ami a rendszerhez a legfontosabb az az NT, nekünk van. Viszont ILB-re égetően szükség lenne és ott nagyon szűken vagyunk. Előbb-utóbb úgyis tudatják a szurkolókkal az elképzeléseket, de addig is jó agyalni rajta 😀Az is lehet h kulonbozo felallasu vedelmet akar majd feltenni a palyara.Sztem azert 3-4 hez eleg agressziven bele kell nyulni a personnel be.Valtozast akartunk,megkaptuk 🙂Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
somoskovig
Asbee
Gerixx
több mint 8 éve
Az is lehet h kulonbozo felallasu vedelmet akar majd feltenni a palyara.Sztem azert 3-4 hez eleg agressziven bele kell nyulni a personnel be.Valtozast akartunk,megkaptuk 🙂Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
somoskovig
Asbee
több mint 8 éve
Old school Giants 3-4 Defense ?🤔
több mint 8 éve
Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
somoskovig
több mint 8 éve
Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.
több mint 8 éve
Rapoport szerint Bettcher a befutó
több mint 8 éve
Szerintem sem lesz 3-4. Mondjuk abban a rendszerben inkább DE-nek tudnám elképzelni JPP-t, volt amikor 290 fontos tömeggel játszott. Vernon túloldalán a másik OLB lehetne Kennard (ha marad), neki kedvezne a váltás, de tényleg jobb lenne a 4-3 mellett maradni.
több mint 8 éve
Bettcher 3-4-es arc h JPP meg Vernon képes-e focizni 3-4 OLB-ben afelől azért vannak kétségeim.Vernon preseasonbe Browns ellen kb 35 yardot sprintelt Njokuval majd tulugrotta es leutotte a labdat mielott elkapas lett volna belole.Szoval miatta nek aggodnek.Chandler Jones?4-3 End volt Patsben es parameterei kb JPP hez hasonloak.Kivaloan jatszik OLB t Arizonaba,plus tavaly elott szerettek volna JPP t megszerezni tehat lattak benne fantaziat.En azert 4-3 base formation kedvelem,bar tobb csapat is van akik hasznaljak mindkettot.DE inkabb kerdeses lenne nalunk 3-4 be.Nem hiszem h arra van kialakitva a keret,d meglatjuk.Sztem Titans eselyesebb a megszerzesere.
empty taxi
több mint 8 éve
maradjon meg szépen a legenda hogy csak a new york fakin giants tudta sb-n legyőzni belicseket és bródy-t
több mint 8 éve
Bettcher 3-4-es arc h JPP meg Vernon képes-e focizni 3-4 OLB-ben afelől azért vannak kétségeim.Ha így folytatják lassan 4-3-ban sem 😀 Jó nem igaz, de magas labda 😀
empty taxi
több mint 8 éve
Bettcher 3-4-es arc h JPP meg Vernon képes-e focizni 3-4 OLB-ben afelől azért vannak kétségeim.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bettcher h szabaddá vált óriási meglepetés .Wilks inkabb viszi a saját emberét minth egy jo edzőt megtartson.Erdekes.Nekunk jol johet ,bar azt hiszem Titanokkal is ma van interju neki.