New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Állítólag elkezdtük a leendő GM keresését. Maradhat a Giants vonal: Kevin Abrams, Marc Ross, Dave Gettleman. Szvsz nagy esély van arra, hogy másfelé indulunk el és tényleg egy szebb jövő következik. Pár top név: Scott Pioli, Nick Cesario, John Dorsey. Akárhogy is alakul, remélem a best available GM érkezik 😀😀
több mint 8 éve
Épitőipari és kajak szakedzői végzettségem van. Jelentkezem.ui. A focihoz én se értek
több mint 8 éve
azért nem ilyen szar a helyzet, megvannak az alapok, és állnak a falak is, csak a tető kell rá, és persze egy ács, aki ezt rátesziállnak falak??
ozibozi
a támadóra ez semmiképp nem igaz de a védőfal sem túl acélos ( pass rush/zseton mutatóban pl )
rossz hasonlat..😉
és hát jó ácsot is nehéz szerezni mint látjuk a tetőről ne is beszéljünk...
lesz munka bőven!
több mint 8 éve
azért nem ilyen szar a helyzet, megvannak az alapok, és állnak a falak is, csak a tető kell rá, és persze egy ács, aki ezt ráteszi
több mint 8 éve
már örömöt sem érzek max megkönnyebbülést annyi szart hozott a nyakunkra Mcezt hagyta maga után , innen kell elindulni megint...
mind1.ma/wp-content/uploads/2014/08/hirosima-es-nagaszaki-13.jpg
több mint 8 éve
Három felmerülő GM HC páros: Dorsey-Toub; Gettelman-M Shula; Caseiro-JMD 😊
több mint 8 éve
Pezsgőt mindenkinek!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Boldog karácsonyt 😍 hétvégén újra Eli kezd és sima W 😅Akkor inkább kezdjen Webb. Legalább az 1/2 maradjon! Most akkor visszarakják a meccset fő műsoridőre? 😊
ironroy
több mint 8 éve
Akkor állandóan címlapon lennél, de nem csak Nyban!😂😉😉😉Tök kiváncsi lennék, meddig bírnád idegileg a kritikákat!😁😁😁Ezért a pénzért? Mondjuk a beat writereket lehet ütném 😀
nagir
Asbee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
😉😉😉Tök kiváncsi lennék, meddig bírnád idegileg a kritikákat!😁😁😁Ezért a pénzért? Mondjuk a beat writereket lehet ütném 😀
nagir
több mint 8 éve
hitler lehet ma a buli new yorkbanportásként visszavárunk, zselés szar !
több mint 8 éve
Őszintén szólva, ha ez volt az ára az azonnali kirúgásoknak akkor tényleg megérte 😊Na azért. 😊Ezért megérte szerencsétlennek tönkretenni kezdő streakjét...
twitter.com/AdamSchefter/status/937742991967563777
Mikey
mustaine
Egyébként ami az utóbbi hetekben itt ment az kabaré szint és ebben az időszakban Maráék is komplett idiótát csináltak magukból, ami egy kicsit ijesztő a jövőre nézve..
több mint 8 éve
Mindenki tekintse úgy, hogy a most vasárnapi meccs meg sem történt 😛 😉
több mint 8 éve
Na azért. 😊Ezért megérte szerencsétlennek tönkretenni kezdő streakjét...
twitter.com/AdamSchefter/status/937742991967563777
Mikey
több mint 8 éve
megérte elbaszni a 210-es streakjét reeséknek 😕
több mint 8 éve
Na azért. 😊twitter.com/AdamSchefter/status/937742991967563777
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szagértők azt mondják, hogy Spangli lesz az interim HC és Eli a kezdő hétvégén.
több mint 8 éve
Én elérhető vagyok a GM posztra, az önéletrajzokat kérem pm-ben a HC poszt betöltésére😀😀folyékony angol nyelvtudás előny, de nem feltétel
Asbee
több mint 8 éve
Boldog karácsonyt 😍 hétvégén újra Eli kezd és sima W 😅
több mint 8 éve
Én elérhető vagyok a GM posztra, az önéletrajzokat kérem pm-ben a HC poszt betöltésére😀😀😉😉😉Tök kiváncsi lennék, meddig bírnád idegileg a kritikákat!😁😁😁
Asbee
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Az megvan, hogy Brandon Dixont múlt héten igazoltuk sz utcáról, és 3 éve nem jatszottegy snap-et sem? Az új Aqib Talib?Majd jövőre bizonyíthat!
Sanyichef

több mint 8 éve
Én elérhető vagyok a GM posztra, az önéletrajzokat kérem pm-ben a HC poszt betöltésére😀😀
több mint 8 éve
Most akkor ezért megérte Elit szr helyzetbe hozni.......Bizony. Tulajok egymást is ki rúghatnak
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Most akkor ezért megérte Elit szr helyzetbe hozni.......