New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem meg a futójátékot kéne megalapozni, egy Barkley kaliberű futóval.QB-t kell húzni mindenképp és azt is fogunk ebben biztos vagyok. Az ideális pont az lenne, ha Eli lenne a kezdő QB jövőre, de már itt lenne az utód, erre ennél jobb esélyünk nem lesz az biztos.Del Rio korrekt lenne. Viszont azt nagyon remélem, hogy Shurmur a teljes csapatot az irányítása alatt fogja tartani, nem fókuszál túlzottan az offense-re.Azt mondta h nem zárja ki a qb érkezését ...
Közben pedig úgy hírlik Gettlemantől, hogy Eli marad a kezdő. Remélem ez azért nem zárja ki a QB draftot, mert ha Rosen elérhető lesz, akkor őt gondolkodás nélkül be kell húzni.
Asbee
Gerixx
Szesze
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
nem semmi kihívás lesz egy Giants drukkernek ez a SBAz első SB lesz amit érdeklődès hiánya miatt nem nézek meg. Nagyszerű 🤗🤗🤗
ozibozi
több mint 8 éve
nem semmi kihívás lesz egy Giants drukkernek ez a SBPont erre gondoltam én is...
ozibozi
Melyik csapat győzelme lenne a kisebbik rossz....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
nem semmi kihívás lesz egy Giants drukkernek ez a SB
több mint 8 éve
Én Del Rionak nem vagyok nagy híve a denveri munkássága alapján! Wade Phillips ugyanazokból a játékosokból csinált korszakos védelmet.
több mint 8 éve
QB-t kell húzni mindenképp és azt is fogunk ebben biztos vagyok. Az ideális pont az lenne, ha Eli lenne a kezdő QB jövőre, de már itt lenne az utód, erre ennél jobb esélyünk nem lesz az biztos.Del Rio korrekt lenne. Viszont azt nagyon remélem, hogy Shurmur a teljes csapatot az irányítása alatt fogja tartani, nem fókuszál túlzottan az offense-re.Azt mondta h nem zárja ki a qb érkezését ...
Közben pedig úgy hírlik Gettlemantől, hogy Eli marad a kezdő. Remélem ez azért nem zárja ki a QB draftot, mert ha Rosen elérhető lesz, akkor őt gondolkodás nélkül be kell húzni.
Asbee
Gerixx
több mint 8 éve
Del Rio korrekt lenne. Viszont azt nagyon remélem, hogy Shurmur a teljes csapatot az irányítása alatt fogja tartani, nem fókuszál túlzottan az offense-re.Azt mondta h nem zárja ki a qb érkezését ...
Asbee
több mint 8 éve
Te mit nem értessz azon a mondaton h biztosan jobban latod es kossz a véleményt ?😂Sztem jo DC volt Denverbe ,d ha statisztikát is szeretnél akkor sztem top 3 volt passzolt yard ba kb 2 évében a 3 bol náluk ...Nem mi? 12-4-es csapat volt a keze alatt úgy, hogy a defense bottom10 volt végig, olyan nevekkel, mint Mack, Irvin, Bowman, Smith, Nelson. Denverben 40-et kapott a védelme Von Millerrestül, Malik Jacksonostul. Ugyanaz a D# Wade Phillips alatt no1 lett a ligában egy évre rá. Del Rio egy mediocre trash. Nem, hogy szarból, de még betonból sem tud várat építeni.Biztosan jobban latod .Kossz a velemenyt is.Elotte azert volt jo vedelemhez koze,es valamiert a jobb coach ok koze soroljak.Lehet van abba vmi h szarbol nem lehet varat epiteni.Se draft pickek se FA ek nem sultek nalatok sztem.En meg akkor kedveltem meg amikor Bronco DC volt.Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Gerixx
Amadeus
Gerixx
Amadeus
Gerixx
Amadeus
több mint 8 éve
Del Rio korrekt lenne. Viszont azt nagyon remélem, hogy Shurmur a teljes csapatot az irányítása alatt fogja tartani, nem fókuszál túlzottan az offense-re.Közben pedig úgy hírlik Gettlemantől, hogy Eli marad a kezdő. Remélem ez azért nem zárja ki a QB draftot, mert ha Rosen elérhető lesz, akkor őt gondolkodás nélkül be kell húzni.
több mint 8 éve
én is kedvelem Del Riot, örülnék neki
több mint 8 éve
Nem mi? 12-4-es csapat volt a keze alatt úgy, hogy a defense bottom10 volt végig, olyan nevekkel, mint Mack, Irvin, Bowman, Smith, Nelson. Denverben 40-et kapott a védelme Von Millerrestül, Malik Jacksonostul. Ugyanaz a D# Wade Phillips alatt no1 lett a ligában egy évre rá. Del Rio egy mediocre trash. Nem, hogy szarból, de még betonból sem tud várat építeni.Biztosan jobban latod .Kossz a velemenyt is.Elotte azert volt jo vedelemhez koze,es valamiert a jobb coach ok koze soroljak.Lehet van abba vmi h szarbol nem lehet varat epiteni.Se draft pickek se FA ek nem sultek nalatok sztem.En meg akkor kedveltem meg amikor Bronco DC volt.Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Gerixx
Amadeus
Gerixx
Amadeus
Gerixx
több mint 8 éve
Igazi old school stáb jön itt össze... ☺️
több mint 8 éve
Biztosan jobban latod .Kossz a velemenyt is.Elotte azert volt jo vedelemhez koze,es valamiert a jobb coach ok koze soroljak.Lehet van abba vmi h szarbol nem lehet varat epiteni.Se draft pickek se FA ek nem sultek nalatok sztem.En meg akkor kedveltem meg amikor Bronco DC volt.Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Gerixx
Amadeus
Gerixx
Amadeus
több mint 8 éve
Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Gerixx
Amadeus
Gerixx
több mint 8 éve
Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Gerixx
Amadeus
több mint 8 éve
Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Gerixx
több mint 8 éve
JDR több szempontból jó. 1. DC-nek jobb mint HC-nek. 2. Ha Shurmur mégsem válna be, akkor be tud ugrani HC-nek. És legalább újabb sztorivonal kerülne az idei Giants - Jaguarshoz (a ti ex-HC-tek nálunk kvázi GM, a mi ex-HC-nk nálatok DC). 😊
több mint 8 éve
Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!
több mint 8 éve
Ez a roster egyébként nagyon passzol a JDR-féle védelmi felfogáshoz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tenyleg Del Riot irjak frontrunnernek.En HC interjut akartam vele d ez se rossz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Del Rio lehet az új DC.
több mint 8 éve
A Panthers Chase Blackburnt nevezte ki Special Team edzőnek.Jó lenne, ha jönne a hír lassan, hogy Quinn eltakarodott végre. Helyette jó lenne visszahozni Larry Izzot vagy kinevezni Herzlichet vagy odatenni egy zsák krumplit. 😀
több mint 8 éve
Nem hiszem h szívességből kellene coordinatort kinevezni.Amiota Spags visszatért azert 3 szezonbol 2 ben az utolsók között voltunk.Benne van a seruleshullam is rendesen,d sztem Spags is .Megkerdojelezheto döntései is voltak bőven ,elég csak arra gondolni h miért volt Adams mellőzve amikor tavaly jól teljesített ,illetve DT bunszar volt egesz evben.Tisztában vagyok vele, nem is ő a legesélyesebb rá és nem is őt szeretném (igaz alapból nincs vele bajom). Szvsz az is benne volt, hogy ő sem tudott újítani '16-hoz képest. Nem egyszer kiismerték a blitzeit, ha pedig tudták honnan jön a nyomás és nem sikerült legalább megütni az irányítót, akkor még egy közepes QB is lazán el tudott passzolgatni. És igen, ahhoz képest, hogy 2 rém gyenge évet hozott le nem egy olyan véleményt olvastam ahol lazán megtartanák őt. Sok szép dolgot láttunk tőle, mint edző és ember is szimpatikus, de ennek a sztorinak most véget kell érnie.
Gerixx
több mint 8 éve
Nem hiszem h szívességből kellene coordinatort kinevezni.Amiota Spags visszatért azert 3 szezonbol 2 ben az utolsók között voltunk.Benne van a seruleshullam is rendesen,d sztem Spags is .Megkerdojelezheto döntései is voltak bőven ,elég csak arra gondolni h miért volt Adams mellőzve amikor tavaly jól teljesített ,illetve DT bunszar volt egesz evben.