New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Úgy néz ki Tyke Tolberg lesz WR coach.
 giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
GJohnny74
Amit én igazán tűkön ülve várok még az az új spec team coach neve 😀
több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 698
Úgy néz ki Tyke Tolberg lesz WR coach.
 giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnek
Szesze
Valamiert csak minket valasztott a Titans helyett.Sztem ha eselytelennek latta volna a feladatot akkor nem vallalja el,illetve ot valasztotta a vezetoseg azonnal,tovabbi kereses nelkul,tehat lathattak fantaziat az elkepzeleseibe.Kiderul majd,sztem minden szurkolonak kerdojel ez.
Gerixx
Nyilván így van, de én finoman szólva akkor sem vagyok biztos, h 3-4 lesz itt.. ha mégis akkor viszont minimum egy olyan FA ILB kellene (+1 magasan draftolt) akire fogalmam sincs honnan lesz/lenne pénzünk, tekintve a pillanatnyi helyzetet. Érdekes időszak elé nézünk az biztos.
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnek
Szesze
Valamiert csak minket valasztott a Titans helyett.Sztem ha eselytelennek latta volna a feladatot akkor nem vallalja el,illetve ot valasztotta a vezetoseg azonnal,tovabbi kereses nelkul,tehat lathattak fantaziat az elkepzeleseibe.Kiderul majd,sztem minden szurkolonak kerdojel ez.
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.
somoskovig
Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
Asbee
Az is lehet h kulonbozo felallasu vedelmet akar majd feltenni a palyara.Sztem azert 3-4 hez eleg agressziven bele kell nyulni a personnel be.Valtozast akartunk,megkaptuk 🙂
Gerixx
Hybrid front egyébként volt néha idén is, Vernon többször is két pontos állásból indult és a túloldalon feltoltuk Kennardot a védőfal mellé (mondjuk Spangli szereti az over, under felállásokat). Ami a rendszerhez a legfontosabb az az NT, nekünk van. Viszont ILB-re égetően szükség lenne és ott nagyon szűken vagyunk. Előbb-utóbb úgyis tudatják a szurkolókkal az elképzeléseket, de addig is jó agyalni rajta 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.
somoskovig
Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
Asbee
Az is lehet h kulonbozo felallasu vedelmet akar majd feltenni a palyara.Sztem azert 3-4 hez eleg agressziven bele kell nyulni a personnel be.Valtozast akartunk,megkaptuk 🙂
több mint 8 éve
Old school Giants 3-4 Defense ?🤔
több mint 8 éve
somoskovig

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 204 — Chiefs GM

több mint 8 éve
Rapoport szerint Bettcher a befutó

több mint 8 éve
Szerintem sem lesz 3-4. Mondjuk abban a rendszerben inkább DE-nek tudnám elképzelni JPP-t, volt amikor 290 fontos tömeggel játszott. Vernon túloldalán a másik OLB lehetne Kennard (ha marad), neki kedvezne a váltás, de tényleg jobb lenne a 4-3 mellett maradni.

több mint 8 éve
Bettcher 3-4-es arc h JPP meg Vernon képes-e focizni 3-4 OLB-ben afelől azért vannak kétségeim.
empty taxi
Vernon preseasonbe Browns ellen kb 35 yardot sprintelt Njokuval majd tulugrotta es leutotte a labdat mielott elkapas lett volna belole.Szoval miatta nek aggodnek.Chandler Jones?4-3 End volt Patsben es parameterei kb JPP hez hasonloak.Kivaloan jatszik OLB t Arizonaba,plus tavaly elott szerettek volna JPP t megszerezni tehat lattak benne fantaziat.En azert 4-3 base formation kedvelem,bar tobb csapat is van akik hasznaljak mindkettot.DE inkabb kerdeses lenne nalunk 3-4 be.Nem hiszem h arra van kialakitva a keret,d meglatjuk.Sztem Titans eselyesebb a megszerzesere.
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
maradjon meg szépen a legenda hogy csak a new york fakin giants tudta sb-n legyőzni belicseket és bródy-t
több mint 8 éve
Bettcher 3-4-es arc h JPP meg Vernon képes-e focizni 3-4 OLB-ben afelől azért vannak kétségeim.
empty taxi
Ha így folytatják lassan 4-3-ban sem 😀 Jó nem igaz, de magas labda 😀

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bettcher h szabaddá vált óriási meglepetés .Wilks inkabb viszi a saját emberét minth egy jo edzőt megtartson.Erdekes.Nekunk jol johet ,bar azt hiszem Titanokkal is ma van interju neki.
több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
James Bettcher az egyik nagy jelöltünk a DC posztra, vele találkozunk is majd Mobile-ban
Asbee
Na ő biztos nem hanyagolná el az LB sort.
több mint 8 éve
James Bettcher az egyik nagy jelöltünk a DC posztra, vele találkozunk is majd Mobile-ban

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 153 — je suis poloska
A hazai Eagles-fanbase pedig szerintem egy kifejezetten szofisztikált, értő csapat, akik egyedülálló módon, a sikertelenségek ellenére is TOP5-nek számítanak létszámban itthon. Kivételek mindig lesznek, de általánosítani nem érdemes 😊
Hulkeinstein
kint meg top3 :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem általánosítottam, de a média befolyása ellenére is kijelenthető, hogy az átlagnál prosztóbb az Eagles fanbase.

több mint 8 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Számos hazai Eagles szurkolót ismerek akik jó arcok és kijárna már nekik a siker, de azért továbbra sem lenne rossz az a 0 a nevük mellett. A Pats-et nem tudom miért utálni, iszonyat nagy dinasztiát épített fel BB és ő azért nekünk is hozott anno szép eredményeket. Ha már szurkolók, pár divat engem nem érdekel, a kinti Eagles szurkolók prosztósága még innen is jóval idegesítőbb nekem. Én inkább duplázást akarok. Külön büszkeség lenne, hogy csak mi tudtuk két vállra fektetni őket. De legyen bárki is a győztes, a világ akkor sem dől össze, nekem adott már annyit ez a csapat, hogy ne a mások iránti gyűlölet vezéreljen.
Asbee
azt miből gondolod hogy mindenkit a gyűlölet vezérel ha a Patts vereséget szeretne inkább?maximálisan elismerem a dinasztiát fantasztikus amit letettek de
én spec szimplán unom már Őket és a Phillynek most tényleg egy igen becsülendő jó kis csapata van ennyi!
a kiemelt rész alapján meg Részedről is mintha lenne benne némi kis gyűlölet féle talán csak nem éppen a Patts felé..😉
yooker
Nyilván hovatartozástól függetlenül van egy egészséges gyűlölet a riválisok iránt és adott esetben kell is a zrika. De azt szerintem a Philly szurkolók is elismerik, hogy nem egy barom állat van a kinti szurkolóik között és sokaknak ég a pofája, hogy egy réteg miket művel a meccsek alatt, a lefújás után most is repültek a sörösdobozok a Vikings szurkolók felé. Egy semleges szurkoló is meg tudja állapítani, hogy a philadelphiai szurkolói kultúra prosztóságból jeles. Úgy írom ezt, hogy nem számít az, hogy csoportriválisok, ha nálunk történne ilyen azt is ugyanúgy legalja dolognak tartanám.

Majd kiderül mennyi okotok lesz nyugodtnak lenni 😉 vagy nekünk😀
dande
Közhely, de nincs tökéletes jelölt és az is lehet, hogy beletörik Shurmur bicskája, viszont ha idevesszük még JMD, Patriciát és Wilks-et, akkor jelen pillanatban nem tűnik rossznak ez a húzás, mind a négy edzővel kapcsolatban akadnak kérdőjelek. Korábban TE edző is volt, kíváncsi vagyok mit tud kihozni Engramből és akkor a várható 1/2-es QB pickről nem is beszéltem... 😊 De ahhoz, hogy hosszútávon sikeresen legyen a védelemmel is foglalkoznia kell, nem passzolhatja le a DC-nek és ha a játékosokkal is megtalálja a közös hangot, akkor szerintem nem ördögtől való gondolat az, hogy sikeres évei lehetnek New Yorkban.
Asbee
Ehhez annyit, hogy egy részével tökéletesen egyetértek, egy másik részével viszont nem. Az igaz, hogy hülyék mindenhol vannak és a kinti Eagles szurkolók között talán az átlagnál több. Ezt viszont tetézi azt, hogy a nemzeti média már külön utazik erre és direkt azt keresik, hogy hol tudnák újra előhúzni ezt a témát.

A másik oldalon (erről kevesebb szó esik) viszont ott van egy nagyon autentikus és szerintem kívülről is szimpatikus szurkolói szegmens, akik a sikertelenség ellenére is örökké az Eaglesnek fognak drukkolni. Ez a csoport szerintem igenis tiszteli az ellenfeleket (kivéve a Cowboyst 😛) és reálisan látja a dolgokat. A tegnapi felvételek szerintem ezt nagyon jól bemutatták, a stadion izzott, érezni lehetett a pozitív energiát és azt, hogy mennyi örömet jelent ez a kitartó szurkolóknak, akik évtizedek óta vártak erre. Utána a városi ünneplés is teljesen korrekt volt, senkit nem tartóztattak le, nem történt károkozás, nem volt verekedés, balhé, semmi.

Nyilván mindenhol ki tudsz szedni 1-2 hülyét a tömegből (ugyanúgy volt olyan videó a neten, ahol Vikings szurkolók köpködnek vagy dobálnak mindenfélét), ettől nem lesz kevesebb a szememben az itthoni vagy egy átlag kinti Vikings fan soha. A hazai Eagles-fanbase pedig szerintem egy kifejezetten szofisztikált, értő csapat, akik egyedülálló módon, a sikertelenségek ellenére is TOP5-nek számítanak létszámban itthon. Kivételek mindig lesznek, de általánosítani nem érdemes 😊
több mint 8 éve
Számos hazai Eagles szurkolót ismerek akik jó arcok és kijárna már nekik a siker, de azért továbbra sem lenne rossz az a 0 a nevük mellett. A Pats-et nem tudom miért utálni, iszonyat nagy dinasztiát épített fel BB és ő azért nekünk is hozott anno szép eredményeket. Ha már szurkolók, pár divat engem nem érdekel, a kinti Eagles szurkolók prosztósága még innen is jóval idegesítőbb nekem. Én inkább duplázást akarok. Külön büszkeség lenne, hogy csak mi tudtuk két vállra fektetni őket. De legyen bárki is a győztes, a világ akkor sem dől össze, nekem adott már annyit ez a csapat, hogy ne a mások iránti gyűlölet vezéreljen.
Asbee
azt miből gondolod hogy mindenkit a gyűlölet vezérel ha a Patts vereséget szeretne inkább?maximálisan elismerem a dinasztiát fantasztikus amit letettek de
én spec szimplán unom már Őket és a Phillynek most tényleg egy igen becsülendő jó kis csapata van ennyi!
a kiemelt rész alapján meg Részedről is mintha lenne benne némi kis gyűlölet féle talán csak nem éppen a Patts felé..😉
yooker
Nyilván hovatartozástól függetlenül van egy egészséges gyűlölet a riválisok iránt és adott esetben kell is a zrika. De azt szerintem a Philly szurkolók is elismerik, hogy nem egy barom állat van a kinti szurkolóik között és sokaknak ég a pofája, hogy egy réteg miket művel a meccsek alatt, a lefújás után most is repültek a sörösdobozok a Vikings szurkolók felé. Egy semleges szurkoló is meg tudja állapítani, hogy a philadelphiai szurkolói kultúra prosztóságból jeles. Úgy írom ezt, hogy nem számít az, hogy csoportriválisok, ha nálunk történne ilyen azt is ugyanúgy legalja dolognak tartanám.

dande
Közhely, de nincs tökéletes jelölt és az is lehet, hogy beletörik Shurmur bicskája, viszont ha idevesszük még JMD, Patriciát és Wilks-et, akkor jelen pillanatban nem tűnik rossznak ez a húzás, mind a négy edzővel kapcsolatban akadnak kérdőjelek. Korábban TE edző is volt, kíváncsi vagyok mit tud kihozni Engramből és akkor a várható 1/2-es QB pickről nem is beszéltem... 😊 De ahhoz, hogy hosszútávon sikeresen legyen a védelemmel is foglalkoznia kell, nem passzolhatja le a DC-nek és ha a játékosokkal is megtalálja a közös hangot, akkor szerintem nem ördögtől való gondolat az, hogy sikeres évei lehetnek New Yorkban.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 436 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor mindenki lenyugodhat, hivatalos Shurmur... 😀
Asbee
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Asbee