New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Gettleman interjún
Taz
Es ami a legszebb ,h Riddicket is emlegetik.Fiatal,van tapasztalata ,megha nem is GM kent,jatekos múlttal is rendelkezi.49 ers el o neve is ott volt kalapba es azt hiszem McDaniels volt a HC jelöltje.Elismert szakember az ESPN nel es a ligában is.Anno Gettleman is bizonyította h tud csapatot építeni,d orulnek neki ha új irányba mozdulna el a franchise,es nem csak spekuláció lenne a Riddick interjú .

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Gettleman interjún
több mint 8 éve
Vobox New York Giants 654
Itt nem lehet szavazást indítani,de kiváncsi lennék ki kit mondana most GM-nek HC-nak OC,DC-nek? Azért egy szavazást elindítottam:  twitter.com/vobox/status/942974942487957505
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Marc Ross t interjuztattak a GM pozícióért ma .Remelem ezzel a Rooney rule letudva es jöhetnek az igazi jelöltek .
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
A special team is az 1/2-t szeretné
Asbee
Valakinek mindig észnél kell lenni. 😀

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 312
Eli Manning stat line today: 37-57 435 yards 3 TD’s 1 INT
Now imagine what he could do with an OL and some WR's

I don't think I've ever seen a blocked punt FG and extra point in one game

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A special team is az 1/2-t szeretné

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott
Nekem jó a hétvége!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Sajna más is van, nehéz megmondani mi jár a fejében. Volt egy tweetje/retweetje ahol örült Rod Smith touchdownjának. Hamar leszedte, én nem láttam, de büntetést kapott érte. Collins azt nyilatkozta, h leült beszélgetni vele, tudja, hogy nehéz helyzetben van és segíteni akarnak neki. Erre az volt Apple reakciója, h ő nem dumált vele, hanem DRC-vel és Marshallal. Collins-nak ez érthetően nem tetszett...

Néha az az érzésem mintha szándékosan ki akarná csapatni magát innen. Az új edzői stábnak el kell majd döntenie h megtartják vagy megpróbálják elcserélni. 20 évesen került a ligába és még mindig nagyon fiatal, kár lenne ha így elkallódna, mert a fizikai képességei alapján remek CB lehetne belőle.

több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Apple miért volt inaktív az elmúlt 4 héten? Annyira gyenge volt? Vagy más gond volt vele?
Soldados

Édesanyjának műtétje volt , meg nem bírta a kritikát amit az edzőitől,csapattársaitól kapott a Frisco meccs után, és bevágta a durcit.

Szerkesztette: Taz
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Apple miért volt inaktív az elmúlt 4 héten? Annyira gyenge volt? Vagy más gond volt vele?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Jelen! Találjatok egy helyet és megyek.
Közben faszán belázasodtam.

Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
még én ajánlottam ezt a hétvégét de beesett (teljesen váratlanul) egy munkahelyi karácsonyi vacsora
délután 17.00-tól így még a meccset sem látom...úgy néz ki ez az év már csak ilyen!
sajnálom!
tudom hogy sokakat a PO nem is érdekel már de azért ha lenne érdeklődés
akkor ott is összehozhatnánk valamit majd!
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Alapjàban egy kocsma szimpatikusabb lenne. A lényeg a pass és a hely.

Ha nàlad lesz, akkor viszek pàleszt
több mint 8 éve
Én most is fel tudom ajánlani h nézzük nálam, ha senkit sem zavar h kicsit szűkösen leszünk. Vagy esetleg itt béke út túloldalán van egy soccer nézős kocsma, tehetek egy próbát h nézzhessük ott gamepass-ról.

több mint 8 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Kifényesítem a lépőmet, felveszem a legszebb gúnyàmat és kalapot is teszek a fejemre.
Iràny egy jó meccsnézés.
Én màr pàr hete megigértem, hogy elpicsàzzuk a zöld sasokat.

A kandallóban gamepassról valami biszem baszom packers-panthers tingli-tanglit adnak. Mellőzve a mai nagyivű antifoodball csapatàt.
Azért pàr kérdést, utànnajàrást megérne. Nagyon szívesen hallatnàm a hangom egy sikeres harmadik és 16 utàn.
Az első kört én àllom!!!
Palesz76
Valóban.
Beszéltem velük, tényleg azt lehet csak ott nézni.

Valaki valami egyéb ötlet?

Ha van gamepass előfizetés valakinél, akkor egyszerűbb a helyzetünk.
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Kifényesítem a lépőmet, felveszem a legszebb gúnyàmat és kalapot is teszek a fejemre.
Iràny egy jó meccsnézés.
Én màr pàr hete megigértem, hogy elpicsàzzuk a zöld sasokat.

A kandallóban gamepassról valami biszem baszom packers-panthers tingli-tanglit adnak. Mellőzve a mai nagyivű antifoodball csapatàt.
Azért pàr kérdést, utànnajàrást megérne. Nagyon szívesen hallatnàm a hangom egy sikeres harmadik és 16 utàn.
Az első kört én àllom!!!
több mint 8 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Pár hete beszéltünk arról, hogy a dec. 17. Eagles elleni meccsre összehozunk egy közös meccsnézést. Hogy álltok a dologhoz?

Ebben a szezonban már másik lehetőségünk nem lesz.

Én megkérdezem a Kandallót, hogy lehet-e náluk nézni, más ötletem egyelőre nincs.
több mint 8 éve
Mara szeretné ha Eli 2018-ban is maradna.
dande
Van még így vagy pár millió szurker világszerte , akik tudják milyen nehéz megtalálni egy gigantikus franchise korszakos irányítóját.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mara szeretné ha Eli 2018-ban is maradna.
több mint 8 éve
😊
Nem örülök hogy igazam (igazunk) lett szinte mindenben, amiért itt évekig kaptuk páran a pökhendi kioktatást (de mi legalább nem vagyunk ekkora szagértők)
csak néha minimális önkritikát kéne gyakorolni, kevesebb buzizással...

Mi Csak szurkerek vagyunk önálló véleménnyel, akiknek feltűnik az öncélú, lenéző okoskodás,

Összefoglalva:
Az álmoskönyv' szerint is csak jót jelenthet ha olyan lesz a góré, akit ez nem akar.
több mint 8 éve
Mikor véletlenül bejelentkezés nélkül lépsz be és látod, h indirekt módon egy olyan próbál beléd állni akit már jó rég letiltottál. Valaki szóljon ozibuzinak, hogy ne erőlködjön...

Közben jött egy KR/WR Hunter Sharp és egy OL Damien Mama személyében, aki nemcsak a neve miatt maradt meg az emlékezetemben. Mutatom miért:

www.youtube.com/watch?v=CdiX4-cNUcE

több mint 8 éve
Gettleman nem tudom mennyire lenne jo megoldás .Anno például meghagyott mindenkit a Panthers nel az edzői es scout stabba is.Nem híve a teljes változásnak .Jatekosdraftolasba es olcso free agent keresésbe nagyon jo szakembernek tartják d a veterán játékosokkal meggyűlt a baja Carolina ba amikor szerződés hosszabbítás elott álltak .Szerintem egyikunk se akarja Spagset vagy valamelyik pozicios edzonket HC nek .Esetleg ha hozna a Pantherstol Steve Wilkset HC nek akkor nyernenk a kinevezesevel.
Gerixx
Ezek a dolgok sose derültek ki, de az, hogy nem hozott saját stábot, nagyon valószínű, hogy tulaj döntése volt (és más döntéseknél is pletyka szinten lehetett hallani tulaji befolyásról). Az elküldése is homályos, de azzal függ össze, hogy Richardson nem értett egyet néhány döntéssel/készülő döntéssel (azt tudni kell, hogy nálunk a Gman előtti 10 évben és most azóta is egy bólogató jános a GM...).

Én elfogult vagyok Gettlemannel, nem mintha nem hibázott volna soha, de tudatosan, tervszerűen építkezett, és azért csak egy kvázi permanens contender csapatot tudott építeni nálunk. Kemény tárgyaló, aminek néha van hátránya (a Norman sztorinál pl ő is túl makacs volt), meg mondjuk a draftjai felemásak, de az összetettebb kérdés, nem csak a GM-en múlik.

Szerintem ő itt egy natural fit, és jól járnátok vele...
Jakehomer
ha csak abból indulunk ki, hogy nálunk --az uttóbbi 4 évben-- a 'fő szakértőnk' mit szeretne, és mellé még miket is jósólt akkor szerintem mi csak nyerhetünk ezen a projekten... 😊 meg amúgy is nehéz lenne innen már lejjebb kerülni...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Na ha nem történik semmi rendkívüli, akkor lehet Rosen vagy Darnold...

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Gettleman nem tudom mennyire lenne jo megoldás .Anno például meghagyott mindenkit a Panthers nel az edzői es scout stabba is.Nem híve a teljes változásnak .Jatekosdraftolasba es olcso free agent keresésbe nagyon jo szakembernek tartják d a veterán játékosokkal meggyűlt a baja Carolina ba amikor szerződés hosszabbítás elott álltak .Szerintem egyikunk se akarja Spagset vagy valamelyik pozicios edzonket HC nek .Esetleg ha hozna a Pantherstol Steve Wilkset HC nek akkor nyernenk a kinevezesevel.
Gerixx
Ezek a dolgok sose derültek ki, de az, hogy nem hozott saját stábot, nagyon valószínű, hogy tulaj döntése volt (és más döntéseknél is pletyka szinten lehetett hallani tulaji befolyásról). Az elküldése is homályos, de azzal függ össze, hogy Richardson nem értett egyet néhány döntéssel/készülő döntéssel (azt tudni kell, hogy nálunk a Gman előtti 10 évben és most azóta is egy bólogató jános a GM...).

Én elfogult vagyok Gettlemannel, nem mintha nem hibázott volna soha, de tudatosan, tervszerűen építkezett, és azért csak egy kvázi permanens contender csapatot tudott építeni nálunk. Kemény tárgyaló, aminek néha van hátránya (a Norman sztorinál pl ő is túl makacs volt), meg mondjuk a draftjai felemásak, de az összetettebb kérdés, nem csak a GM-en múlik.

Szerintem ő itt egy natural fit, és jól járnátok vele...
Jakehomer
hol kell aláírni?