New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Mi a megfelelő cél? Az 1/1?Btw a draftja idején Gettleman azt nyilatkozta róla, hogy ő az egyetlen WR a class-ból aki teljes route tree-t tud futni, szóval papíron komálja őt. De kár hergelni magunkar bármi miatt is, először álljon munkába, addig minden csak spekuláció.
A jelenlegi keretből nálam a támadóknál Beckham, a védőknél Collins jelentik a jövőt, mindketten top 5 játékosok a posztjukon. Valamelyikükkel már a szezon során szerződést kell hosszabbítani, mert franchise taget csak egy játékos kaphat, utána pedig nehéz ügy lenne. Ha úgy alakul el lehet majd köszönni (bár ezek is fájóak) pl. Pugh-tól, Shepardtól, DRC-től, Thompsontól, az előző offseasonban elengedhettük Hankins-t, de OBJ azért magasabb szintet képvisel hozzájuk képest, olyat amilyenből 5 évente egy érkezik posztonként a ligába.
több mint 8 éve
Tudom hogy ez itt tabu de én megfelelő célokért cserébe gond nélkül meg tudnék válni OBJ - tol...Pár éve azon nyekeregtünk,hogy Eli magának kell hogy dobáljon,mert nincs aki elkapja a passzokat.Most végre (nem pillanatnyilag,hanem általánosan) van aki elkapja és szabaduljunk meg tőle?Rendben,de passzorientált ligában szükség van egy wr1-re,tehát ki lenne az helyette?Persze most felesleges ezen kattogni,mivel egy éve még van Beckhamnek és ki tudja hogy tér vissza,stb..
yooker
több mint 8 éve
Egy elkapónak nem is,de OBJ a franchise arca,ráadásul mivel Eli után bárki is lesz a QB az nem terheli lényegesen a sapkát,bele kell hogy férjen!Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.Hát a srác azt hangoztatja hogy a legjobban fizetett akar lenni. Elnem tudom képzelni Gmanről hogy egy elkaponak 15m+ fizessen.
gabokocka
Turóczi Szabolcs
több mint 8 éve
Tudom hogy ez itt tabu de én megfelelő célokért cserébe gond nélkül meg tudnék válni OBJ - tol...
több mint 8 éve
Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.Hát a srác azt hangoztatja hogy a legjobban fizetett akar lenni. Elnem tudom képzelni Gmanről hogy egy elkaponak 15m+ fizessen.
gabokocka
több mint 8 éve
Gratulálok Gettlemanhez! Nagyon jó GM,viszont fájni fog a szívetek 1-2 emberért. Tökös döntés volt ez a Giansttől nem hittem hogy beválallják őt.
több mint 8 éve
Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
logikus döntés volt Gettleman.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Már az is fura, hogy egyáltalán felmerül Fox neve. Azért remélem felelősségteljesebb döntés születik annál minthogy odaültessük valamelyik ivócimborát...
több mint 8 éve
John Fox remelem azert nem jelölt ,maradjon inkabb a helyen v nyugdíj.Bill O’Brien se biztos h marad Houstonba m állítólag rossz a kapcsolata a GM el .Raadasul o igen jo stábot is rakott össze magának ott,amit akar hozhatna is .Sok a spekuláció jelenleg.Jheten úgyis megkezdődnek az interjúk .
több mint 8 éve
John Fox pletykák, vagy akár annál is több már szárnyra is keltek. Tapasztalt stratéga, aki két csapatát is SuperBowlba vezette. Még pár nap és elérhető lesz.
több mint 8 éve
Accorsi is sokaig húzta ,szóval nem lehet tudni..Sztem Kevin Abrahms et sem szeretnénk elengedni .
több mint 8 éve
Ami engem aggaszt az az életkora. Vajon hány évre tervezünk vele?
több mint 8 éve
Szerettem volna kulsost ,d mint korábban is írtam Gettleman kiváló választás lehet.Bizonyitotta h tud csapatot építeni.Hisz abba h a mérkőzéseket az offensive es defensive line nyeri,illetve szereti nagy embereket Mind2 oldalon.O az aki 5.korbe is tud kezdo játékost talalni es free agency n is jól kukazik .Korabban is jöhetett volna,m o biztos nemadott volna JPP nek új szerződést .Sztem pár veterán retteghet 🙂A másik dolog amiert dijazom a kinevezését ,h van esély arra h Wilks legyen a HC.Az a megérzésem h Jim Schwartz is szoba jöhet ,amit szinten díjaznek.
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
remélem kezdésnek mindenkit kibasz...😊+kíváncsi vagyok mit ajánl majd OBJ-nek...
biztonsági játéknak tűnik (de beválhat)remélem HC fronton nem valamelyik levitézlett veteránt hozzuk ide hanem ott már bevállalósabbak leszünk kicsit legalább
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
i told ya
több mint 8 éve
twitter.com/AroundTheNFL/status/946488635934654465twitter.com/RapSheet/status/946487985633202178
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nem tudom mennyire erdekel titeket a college football d ma este Boston College vs Iowa ...2.kor elején ha bent lenne Jorsey Jewell nagyon kedvező lenne a Giantsnek .Kedvenc LB em iden,aki sztem Day 1 starter lenne legtöbb csapatban,nemh nalunk.Eleg gyors ,jo run defender es cover skills e se rossz,de ami leginkább tetszik benne h sose adja fel,maximumon jatszik a mérkőzés minden pillanatában .Egy highlightot tuti visszanézek róla, sajna nincs időm minden bowl meccset megnézni + egyelőre még csak az irányítókra fókuszáltam főleg
Gerixx
több mint 8 éve
Kevin Abrams, interim GM, cap guru made a very intelligent decision today for cap purposes:Eli Apple's suspension should void his remaining two years of guaranteed money, which cuts his cap hit in half if he's released. - per James Kratch
Signing bonus isn't going anywhere, but salary should be voided. Cuts the cap hit in half, making it much easier to cut/trade Apple - per Dan Duggan
több mint 8 éve
Nem tudom mennyire erdekel titeket a college football d ma este Boston College vs Iowa ...2.kor elején ha bent lenne Jorsey Jewell nagyon kedvező lenne a Giantsnek .Kedvenc LB em iden,aki sztem Day 1 starter lenne legtöbb csapatban,nemh nalunk.Eleg gyors ,jo run defender es cover skills e se rossz,de ami leginkább tetszik benne h sose adja fel,maximumon jatszik a mérkőzés minden pillanatában .
több mint 8 éve
mondjuk ha valakit az anyja fuvaroz az edzésre is, az feltünhetett volna vlknek...😊Na jah, hisz "az Alma nem esik messze a fájától"!😂
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
mondjuk ha valakit az anyja fuvaroz az edzésre is, az feltünhetett volna vlknek...😊
több mint 8 éve
Ezt direkt időzítette Collins, a kommentem miatt 😊Khm:Mondjuk eddig bíztam benne h van vmi trade értéke Apple nek d ezután meg az sem lesz .Ennyit az erős secondary rol Awesome88
twitter.com/Ian_OConnor/status/945773255612358657?s=09
Asbee
😀
Gerixx
Amúgy nem semmi, hogy alma ennyire szúrja a szemét, mondjuk Apple idei hozzáállása is megmutatta, hogy ki is ő valójában. Értéke még lesz (bár közel sem akkora mint nekünk volt), hiszen nem egy elveszett playa, ráadásul még bőven van benne lehetőség, hiszen baromi fiatal, csak kérdés, hogy melyik coach gondolja úgy, hogy ő képes lesz megnevelni.
több mint 8 éve
I count 14 (!) teams that could have new head coaches without it being a huge shockJets
Bengals
Browns
Titans
Colts
Texans
Raiders
Broncos
Redskins
Giants
Lions
Bears
Bucs
Cardinals
Ezért sem volt mindegy hogy mikor rúgják ki őket, mert lesz kapkodás az épkézláb edzőkért a szezon végétől.
Reméljük visszatalálnak a tulajok a helyes irányba, mert az új vezetőség kijelölése nem csupán edzőkérdés, mentalitás kérdése is, ami akár egy évtizedre kijelöli az irányt amerre menni fog franchise.
több mint 8 éve
Bár nem látok rá sok esélyt, de azt lehet már tudni, hogy egy esetleges Giants - Colts holtversenykor ki végezne előrébb?A sorsolás erőssége számít és abban a Coltsé az elsőbbség, ha nem tévedek.
vanek úr
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!