NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 640
“My plan is to come in here every day and kick ass,” Gettleman said. 😊
“I don’t want guys that want to win,” he said. “I want guys that hate to lose.”

Elég szimpatikus amiket mond. Remélem gatyába rázza a bandát.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyszer végignéznék egy Asbee vs Soldi vs Sobri vitát 😊 30 oldal komment minimum
Fast Willie
Soldival sztem párszor találkoztam már közös meccsnézésen 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Nem lehet megoldani, hogy ne lássák olyanok a kommentjeimet akiket tiltottam?

több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
[quote=Bazzani
Szerintem Schwartz kurva jó HC lesz. De nem igazán jeleskedett az idióták/kicsapongók fegyelmezéseben amire itt most lesz szükség bőven.
Nehéz ügy.
Greengo
Schwartz csak maradjon Phillyben. 😊
[/quote]Emiatt ne aggódj sztem,ha nem mi akkor viszi más 🙂
több mint 8 éve
Olyan hírek is vannak h Accorsi Bill Belichick tol kapott tanácsot es o Jim
Schwartz ot ajánlja .Ez mar jobban hangzik .Kivancsi vok mennyi igaz ebből .
Gerixx
Szerintem Schwartz kurva jó HC lesz. De nem igazán jeleskedett az idióták/kicsapongók fegyelmezéseben amire itt most lesz szükség bőven.
Nehéz ügy.
Bazzani
Nem kételkedem benne,h megoldaná a helyzetet .Egyebkent OBJ n kívül nem nagyon van olyan jatekos aki problémás ,o is inkabb a palyan az.Vmiert az o megszerzését favorizálom.
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 962
Ferdíteni nem kell, egy szóval sem írtam, hogy a legjobban kereső játékosként hosszabbítsunk vele. Volt korábban egy ilyen elszólása, de azt szvsz ő sem gondolta komolyan. Annyi pénzt sehol sem fog kapni. Leírtam az egyik kommentben, h kb milyen összegtől lehetne megtartani. Ő lesz a legjobban kereső WR, de nem a legjobban kereső játékos. Ezzel befejeztem ezt az egész Beckham hisztit.
Asbee
De egyedül te hisztizel megint 😊 és szokás szerint megint egy olyan témában ami szerinted teljesen egyértelműen úgy van ahogy te gondolod (mint mindig), valójában pedig ha tetszik ha nem, reális esély van rá, h nem tartjuk meg OBJ-t.
Szesze
Egyszer végignéznék egy Asbee vs Soldi vs Sobri vitát 😊 30 oldal komment minimum
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ferdíteni nem kell, egy szóval sem írtam, hogy a legjobban kereső játékosként hosszabbítsunk vele. Volt korábban egy ilyen elszólása, de azt szvsz ő sem gondolta komolyan. Annyi pénzt sehol sem fog kapni. Leírtam az egyik kommentben, h kb milyen összegtől lehetne megtartani. Ő lesz a legjobban kereső WR, de nem a legjobban kereső játékos. Ezzel befejeztem ezt az egész Beckham hisztit.
Asbee
De egyedül te hisztizel megint 😊 és szokás szerint megint egy olyan témában ami szerinted teljesen egyértelműen úgy van ahogy te gondolod (mint mindig), valójában pedig ha tetszik ha nem, reális esély van rá, h nem tartjuk meg OBJ-t.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Gerixx
Nehéz ügy.
Bazzani
Schwartz csak maradjon Phillyben. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Gerixx
Nehéz ügy.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
OBJ-vel kapcsolatban: Egy 20 milla/év szerződés is soknak tűnik, de ez még szerintem vállalható, de ő ugye a legjobban fizetett játékos akar lenni. Ami alsó hangon is min 25 milla/év. Ennyit is megér szerintetek?
Nomac
Na pont ez az ami szerintem már nem.. De a legtöbben bármi áron szeretnék megtartani! Én ezt is elfogadom de nem értek egyet vele! Inkább hiszek abban hogy építsünk melyseget amennyire lehet ne 1 lapra tegyünk fel mindent De ezen még jókat fogunk vitázni gondolom
😀

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 172 — balazs.t85@gmail.com
OBJ-vel kapcsolatban: Egy 20 milla/év szerződés is soknak tűnik, de ez még szerintem vállalható, de ő ugye a legjobban fizetett játékos akar lenni. Ami alsó hangon is min 25 milla/év. Ennyit is megér szerintetek?
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Sztem sokat nem köntörfalazott DG a bemutatasan.Az elmondottak alapján nem lehetünk elégedetlenek .Sztem arról beszélt ,amit minden szurkoló hallani szeretett volna .Ami az új HC t illeti ,Mara azt nyilatkozta h szeretnének olyan személyt akinek van HC tapasztalata d legalabb hosszú idejű Coordinator múltja .Mike Smith t beszélik 😂Remelem NEM!!

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 449 — Panthers fan
Ez a sajtótájékoztató epic 😀
Asbee
Igazi entertainer a jò kis bostoni akcentusàval 😊

Nem biztos, hogy abbòl kell kiindulni, amit nàlunk csinàlt, a ti szitutok teljesen màs (bizonyos szempontbòl jobb, màs szempontbòl rosszabb). Szerintem Beckham maradàsa nem a pènzen fog mùlni, hanem azon, Gettleman hogy ìtèli meg az o szerepèt on de mèg inkàbb off the field. Ha ùgy làtja, OBJ kèpes olyan leader lenni, aki körül összekovàcsolòdik a csapat, akkor meg fogja kapni a gigakontraktot.

DG mindig a big picture-t nèzi (ami nyilvàn dolga is a GM-nek), ès nem hisz a championship window-ban.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 576 — Keep pounding
Én nagyon várom, hogy mit fog itt alkotni, illetve kit hoz edzőnek. Érdekes jelenség lesz, az biztos.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ez a sajtótájékoztató epic 😀

több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Hát szívásból és szopàsból is jutott idén bőven.
több mint 8 éve
Ha meg elengedik, akkor viszont elvárható, hogy más módon kárpótolják a szurkolókat.
gyurczi
Ingyen kurvák és kokain a hazai meccsek előtt

Szerkesztette: Asbee

több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
OBJ-vel kapcsolatban az a véleményem, Asbee-hoz hasonlóan, ha van egy értékes játékosod, akkor arra ne sajnáld a pénzt. Olyan, aki több meccsen keresztül képes olyan megoldásokra, amit más talán szezononként, vagy pályafutása során egyszer tud megcsinálni, azt meg kellene tartani. Ritka az ilyen.
Én imádtam nézni tavaly amit a védelem csinált. Nagyon nem érdekelt, hogy mennyire voltak túlfizezve a játékosok. Megvették, kifizették őket én meg élvezhettem amit a pályára tettek. Persze jó lett volna idén is látni azt amit tavaly, de ez másik story.
OBJ esetében is így gondolom, ha drága mulatság, leszarom, de inkább Giants mezben parádézzon.
Ha meg elengedik, akkor viszont elvárható, hogy más módon kárpótolják a szurkolókat.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Amúgy DG még el sem kezdett dolgozni és máris keresztre feszítenénk, hát inkább ne tegyük, majd meglátjuk mit alkot az Öreg (mert ugye nem fiatal 😀, tehát talán tudja mit csinál).
Egyébként is ráfér a csapatra, hogy valaki picit rendbe tegye a fizukat... meg talán KA is tanul tőle és lehet az utódja, vmikor, hisz jóval fiatalabb.
De engedtünk már el nagy nevet, akit szerintem mindenki bánt pl. Lindval Joseph (helyette jött Big Hank, helyette meg Thomlinson), de ez ilyen, mindenkit nem lehet megtartani, csak a legjobbakat, akiket nem tudsz u.a. szinten pótolni, szinte azonnal!
Apropó védő fal. A DT poszton teljesen egészséges egy öreg róka és egy fiatal titán kombó, de ami DE-ket illeti szvsz luxus a két óriás fizus megtartás(mélységben meg a nagy nulla). Én nagyon örülnék egy DE/OLB típusú játékosnak a draft 2-3. körében, Vernon/JPP helyett a keretbe.

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Gettlemannek már csak ezért a jelenetért a HoF-ben lenne a helye. 😛 (credit Gabónak vagy Jakenek a közvetítésért)
 www.youtube.com/watch?v=CmlWhp3J_do

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
OMG elsírom magam 😀 Ha nem tartjuk meg Beckhamet, akkor kit? Melyik játékos lehet az akinek a személyével el lehet adni a népnek, hogy minél hamarabb vissza akarunk találni a helyes útra? Az ilyen klasszisokat nem szokták elengedni és a végén mindig találnak egy olyan megoldást ami mindkét félnek megfelelő. Kissé alábecsüljük a skill pozíciókat... Antonio Brown évi 17 millió dolláros szerződést kapott (igaz elég alacsony garantált tartalommal). Ahogy telnek az évek úgy nő a fizetési plafon is, így egyértelmű, hogy ennél többet akar Beckham. Olyan 18-19 millió dollár/év környékén lehet gondolkodni. De inkább neki adom oda ezt a pénzt akiről tudom, hogy bármelyik 8 yardos slantből képes 78 yardos TD-t csinálni minthogy hozzak egy olyan szabadügynököt kicsit olcsóbban, de a képességéhez képest így is drágán akinek rizikós lenne a megszerzése. Ha egy top 5 RB-ről, LT-ről, LB-ről, CB-ről beszélnénk akkor is ugyanezt mondanám, hogy meg kell tartani. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el Gettlemanről, hogy Kuechly-vel ő hosszabbított szerződést, ugyancsak nem kis összegért. Így az sem igaz, hogy nyugodt szívvel engedi el a jó játékosokat, akit meg kell fizetni azt valószínűleg meg is fogja.

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Jah! Hogy OBJ nélkül csak is 1/1lehet ezzel tényleg nem számoltam....
Hát akkor ez a kérdés nyilván eldolt.. Gondolom akkor Gettleman vakon alá is írja az új szerződését bármit is kér majd!

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Szerintetek a spec team hànyadik a ligàban visszahordott yardokban és kisérletekben?
Ok, hogy nem volt ki probàlkozzon, de szànalmas volt nézni, hogy csak azért nem a 25-ről indultunk mert hibàzott az ellenfél.
A védőfal négyest még egy évig megnézném, utàna lehet cut aki nem ér annyit. Collins alap hogy Giants. A védelem többi része màr ti is irtàtok bizonytalan, ide kellene egy linebacker.
Offense, egy évet adnék Elinek és a draftról hoznék egy futót. Mindenki isteníti Barkleyt. Vele lehetne színezni és Gallman, Dwarka is besegíthet. Elkapók szinten Obj, 87,88 jók vagyunk. Itt Beckham lesz a kulcskérdés, mennyiért marad.
A fal erősítés, center még kérdéses, de remélem a jók maradnak a szarok meg cserélődnek.
A két rugó helyett meg Roberto Carlos is jobb. Vagy Beckham. 😁