NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
#Giants interview schedule as of now: Spagnuolo on Wednesday, Studesville on Thursday, McDaniels on Friday, Shurmur on Saturday ... have not heard anything on Patricia, Schwartz or Wilks, although Wilks can't be before Monday with Panthers playing on Sunday.
több mint 8 éve
Azért lettek ezek a derék emberek kibaszva még időben, és nem a szezon végén --nem ahogy a magyar szakik jósólták- hogy mi válogassunk, és ne minket válasszanak. Nincs Most ennél --NYG -- szexibb hely szerte a világon egy igazán komoly edzőnek... a .játékosok a draft position stb...(amúgy irányító kérdés sincs , mert nem látszik idén senki aki az új Luck, Rg3 stb lehet, akiért feladnak akár évet, éveket.Pont ezért az új GM inkább /25 milkóért/ Eli köré építi még 2 évre csapatot) fal futás stb...
Nem fog egy cca.67 éves ember egy komolyabb újjáépítéssel szarakodni.
Vlsz Ezért hozták pont őt és nem egy csikót...vlsz az edző is így lesz kiválasztva.
(lehet bármi amúgy, hiszen még csak január van)
😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Mert buzik. Kijelentették, hogy Thompson a kezdő és kötötték az ebet a karóhoz.😀
Asbee
Ez mondjuk nem szerepelt a tippjeim között, de tetszik 😀
Na hátha idén több lehetőséget kap 😊
Köszi a válaszokat

több mint 8 éve
Mert buzik. Kijelentették, hogy Thompson a kezdő és kötötték az ebet a karóhoz.Ráadásul DT iszonyat szar volt iden ,szerelni nem tud,ballhawk skills e meg nem nagyon mutatkozott meg .Adamset teljesen mellőztek sajnos .
Asbee
több mint 8 éve
Mert buzik. Kijelentették, hogy Thompson a kezdő és kötötték az ebet a karóhoz.
több mint 8 éve
Sziasztok!Annyira nem követtem a szezonotokat, valaki meg tudná nekem írni, hogy Andrew Adams miért volt ennyire hanyagolva?
Az előző idényben az egyik legígéretesebb safetynek tűnt, a PFF is kajálta, aztán teljesen el lett felejtve, majd a szezon végére megint elővettétek, és megint nagyon kajálja a PFF. Most ahogy nézem, náluk pl Darian Thompson nagyon le lett húzva az egész idényt tekintve.
A négy kezdő meccséből pedig a Chiefs és a Redskins ellen is nyertetek, úgyhogy akkor annyira tényleg nem volt talán kutya, hogy rajta menjenek el a dolgok. Így pedig tök fura a „mellőzése” nekem.

több mint 8 éve
Interjú-naptár:Csütörtök: Eric Studesville (RB coach, interim-HC @ Denver)
Péntek: Josh McDaniels (OC @ New England)
Péntek/Szombat: Patricia (DC @ New England)
Szombat: Pat Shurmur (OC @ Minnesota)
Hétfő: Steve Wilks (DC @ Carolina)
Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
NJ.com, Latest NFL mock draft 2018No. 1 Cleveland Browns: Josh Allen, QB, Wyoming
MMQB's Peter King wrote a blurb Monday about the Browns draft plans, citing a league source who believes the Browns will draft Allen. It makes sense, too. He's being compared to the guy they let get away -- Carson Wentz.
I could see it happening. It would certainly be a shocker. Actually, it would very much be the Browns.
No. 2 New York Giants: Josh Rosen, QB, UCLA
The Browns pick works out well for the Giants — they get their pick of Josh Rosen or Sam Darnold.
There are some personality concerns with Rosen, but he's a more fine-tuned product and NFL ready. I think the Giants take him, let him sit behind Eli, then eventually make the switch midway through the year.
Meglátjuk.
több mint 8 éve
Egy interjú sem ment még végbe, de már... 😀 Azért már most van 4-5 jelölt és tutira hallani fogunk még más neveket is. Szinte kizárt h valaki ne minket válasszon.Nyilván találunk valakit, csak marhára nem mindegy, hogy megtaláljuk-e a következő TC-t, vagy lesz egy újabb rövidtávú sikertelen próbálkozás.
Asbee
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
"D.J. Fluker chats with Dave Gettleman, wants to return a Giant. "Helyes, kell is.
több mint 8 éve
Szvsz Wilks lesz a befutóén vmiért most Schwartzot érzem. örülnék is neki.
Asbee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Egy interjú sem ment még végbe, de már... 😀 Azért már most van 4-5 jelölt és tutira hallani fogunk még más neveket is. Szinte kizárt h valaki ne minket válasszon.
Szerkesztette: Asbee
több mint 8 éve
Igen, csak most a Raiders, Colts, Lions hármast előttünk érzem, és nem tudom hány igazán jó, hosszútávú választási lehetőség van a mezőnyben.Szerintem a Raiderst vedd ki ebből Gruden miatt, nagyon nem is interjúztatnak mást.
gyurczi
A Colts semmivel sincs jobb helyzetben. Ellenük szól a gyengébb keret, mellettük a nyugodtabb környezet. Én hozzátok mennék ha HC akarnék lenni. Bár elég fázós vagyok és a dómban melegebb van. 😊
A Lions jobb helynek tűnik, bár ott meg nyíltan kimondták, hogy win now mód van bekapcsolva. És hát a 60 éve tartó sikertelenség nem mellettünk szól. A keret nem rossz de van még mit dolgozni rajta.
Én azért az Arizonát sem venném ki a számításból, nem rossz az a csapat. Csak nincs QB. :/
És akkor a Bears szóba sem került még.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
Igen, csak most a Raiders, Colts, Lions hármast előttünk érzem, és nem tudom hány igazán jó, hosszútávú választási lehetőség van a mezőnyben.Itt is azt írják, hogy pl. Josh McDaniels-nek is vannak jobb lehetőségei (Bears,Colts,Cardinals,Lions és Titans) HC posztra, mint a Giants.
gyurczi
www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/are_giants_even_best_possible_job_for_patriots_jos.html#incart_river_index
Az új GM-nek remélem sikerül egy jó HC-t hoznia.
több mint 8 éve
Igen, csak most a Raiders, Colts, Lions hármast előttünk érzem, és nem tudom hány igazán jó, hosszútávú választási lehetőség van a mezőnyben.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Problémás öltözőt majd az új GM és HC kombó helyreteszi (ahogy olvastam Gettleman el is kezdte már 😀 ), médiát meg HC-nak kell kezelnie, mivel New Yorkban egy rossz meccs elég és már a kirúgásukat fogják követelni. 😀Jó, csak erre ott van a problémás öltöző, a kérdéses qb poszt, gyenge oline, lb sor, kőkemény média az elvárásokkal.Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.Ugyan, ez a Giants. Népszerű fr., kitűnő piac, New York, jó nevekből álló keret, 1/2-es pick... szerintem ha akarunk valakit, az is jó esélyel akar majd minket 😀
gyurczi
Awesome88
gyurczi
Emellett vállaltak már el sokkal rosszabb állapotban levő franchise-okat, míg nálatok azért van QB, top5 WR, védelemben is pár poszt lyukas csak. Így nagyon komoly alapok vannak, függően h Eli meddig tolja még.
több mint 8 éve
Hat ha minden tokeletes lenne nem is keresnenk uj edzot 😀Jó, csak erre ott van a problémás öltöző, a kérdéses qb poszt, gyenge oline, lb sor, kőkemény média az elvárásokkal.Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.Ugyan, ez a Giants. Népszerű fr., kitűnő piac, New York, jó nevekből álló keret, 1/2-es pick... szerintem ha akarunk valakit, az is jó esélyel akar majd minket 😀
gyurczi
Awesome88
gyurczi
Azt hiszem ha valaki interjura jon az tudja, hogy nem minden fenekig tejfel kulonben nem kuldtuk volna el az elozo bagazst
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Jó, csak erre ott van a problémás öltöző, a kérdéses qb poszt, gyenge oline, lb sor, kőkemény média az elvárásokkal.Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.Ugyan, ez a Giants. Népszerű fr., kitűnő piac, New York, jó nevekből álló keret, 1/2-es pick... szerintem ha akarunk valakit, az is jó esélyel akar majd minket 😀
gyurczi
Awesome88
több mint 8 éve
Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.Ugyan, ez a Giants. Népszerű fr., kitűnő piac, New York, jó nevekből álló keret, 1/2-es pick... szerintem ha akarunk valakit, az is jó esélyel akar majd minket 😀
gyurczi
több mint 8 éve
Én fázok ettől a kereséstől. Túl sok csapatnak kell edző és nem tudom mennyire vagyunk népszerűek, mennyire tudunk válogatni a "jobbak" között.
több mint 8 éve
The New York Giants announced Monday that they’ve signed nine players to future/reserve contracts for the 2018 season.OL Ethan Cooper
WR Amba Etta-Tawo
K Marshall Koehn
DB Jeremiah McKinnon
P Austin Rehkow
DB Tim Scott
WR Canaan Severin
DT Kristjan Sokoli
DE Jordan Williams
Futures deals are essentially camp invites that will give players the opportunity to compete for roster spots during offseason workouts and training camp.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Londoni meccsekről tudni valamit?
több mint 8 éve
Here is the full schedule of opponents. The exact dates will be released in April:GIANTS HOME GAME OPPONENTS: Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles, Washington, Chicago Bears, Jacksonville Jaguars, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans.
GIANTS AWAY GAME OPPONENTS: Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles, Washington, Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Houston Texans, Indianapolis Colts, San Francisco 49ers.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!