NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
Allitolag a Patricia,JMD,Shurmur harmas kozul kerulhet ki a HC.A tobbiek kiszalltak a versenybol tobb report szerint is.A helyzetet bonyolitja h a Cardinals Shurmur ra ,a Colts JMD re a Lions pedig Patriciara var tehat van konkurencia.
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mekedü megy valahova?
vittore
Én azt olvastam lehet visszamegy Green Baybe OCnak vagy QB Coachnak.
Isti81
Az utóbbi Frank Cignetti lett

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Közben Nick Saban neve is elkezdett forogni a sajtóban. (Kösz, Arians.)
salander
Felmerült a gyanú hogy az értelmi szerző aznap is csak be volt b*szva (!!!)...

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/26152864_330084824145997_3555331274308583424_n.jpg?stp=c115.0.347.346a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=111&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=uDkrEiSG65QQ7kNvwH-P6jc&_nc_oc=AdnOQiDTmiBifhpzyLgJVdSGgCaaUy3SdjYkdtC4_4JHSt1qU4h0fMF4THZ6TDhWw0k&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afk9pnvdy6ElMkr2HYx2m0ZCeaoisbbuy52_SYrt11euyA&oe=6956BA84
Jay Glazer on Instagram: "Sooooo about last night... had these two knuckleheads Bruce Arians and John Fox hit @rockandreillys with me to run up bar tab and oh by the way, after a few vodkas Arians said he was just messin w the world about #nickSaban to the @nygiants. Now,hmmm was that the Vodka talking? Bruce talking? Orrrr... a combo of the two hahahahaha. Oh and Foxie left a negative tip for the waiter and subtracted it from the bill. (Maybe the last part didn’t happen but it’s a great idea). #12strong #goodtimes #degenerates #stfuglazer"
1,235 likes, 28 comments - jayglazer on January 10, 2018: "Sooooo about last night... had these two knuckleheads Bruce Arians and John Fox hit @rockandreillys with me to run up bar tab and oh by the way, after a few vodkas Arians said he was just messin w the world about #nickSaban to the @nygiants. Now,hmmm was that the Vodka talking? Bruce talking? Orrrr... a combo of the two hahahahaha. Oh and Foxie left a negative tip for the waiter and subtracted it from the bill. (Maybe the last part didn’t happen but it’s a great idea). #12strong #goodtimes #degenerates #stfuglazer".

Szerkesztette: salander
több mint 7 éve
Gallmann lehet 1 futo?
Vagy huztok mast?
Janek
'15-ben mindenki várta Andre Williams-től, hogy majd berobban, mert jó volt az első éve. Az idei szezon előtt kijelentették, hogy Paul Perkins lesz a kezdő. Nagyon bejött mindkét döntés, szóval maradunk egyértelműen Gallman mellett 😀

Viccet félretéve, simán elképzelhető, hogy jön valaki, akár a draft 2. vagy 3. körében vagy tán Barkley. Mellette Darkwával is hosszabbíthatunk, bár ő azért egyértelműen nem no1 szint.

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Gallmann lehet 1 futo?
Vagy huztok mast?

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
Mekedü megy valahova?
vittore
Isti81
 giantswire.usatoday.com/2018/01/10/green-bay-packers-hire-new-york-giants-frank-cignetti-qb-coach/

Ex-Giants OC Mike Sullivan hired as Broncos QB coach
The Green Bay Packers will hire Frank Cignetti as their next quarterbacks coach
több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Mekedü megy valahova?
vittore

Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Mekedü megy valahova?
vittore
puskás akadémia

több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Mekedü megy valahova?
vittore
Persze, a jó büdös francba!!!😂

Tudtam volna vulgárisabb is lenni, de felesleges.😉

Amúgy QB coachnak elviszik vhová szvsz.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Mekedü megy valahova?
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Olvasgatva pár dolgot szerintem elég esélyes hogy a Patricia Shurmur Daniels harmasbol kerül ki az új HC csak még ki kell esnie a csapatuknak... ☺️
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
Lions es Giants is Szakallt tartja fo candidate nek.Valamit tudhat ezek szerint.
több mint 7 éve
@PLeonardNYDN: Good morning, #Giants fans. Some news: All signs are pointing to Matt Patricia, the New England Patriots defensive coordinator, as the man the Giants will hire as their next head coach  www.nydailynews.com/sports/football/giants/signs-point-patriots-dc-matt-patricia-giants-coach-article-1.3748402

Hát kibírtam röhögés nélkül.
Bazzani
¯\_(ツ)_/¯

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
@PLeonardNYDN: Good morning, #Giants fans. Some news: All signs are pointing to Matt Patricia, the New England Patriots defensive coordinator, as the man the Giants will hire as their next head coach  www.nydailynews.com/sports/football/giants/signs-point-patriots-dc-matt-patricia-giants-coach-article-1.3748402

Hát kibírtam röhögés nélkül.

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Wing akkor se kellene, ha ő fizetne 4,5misit hogy játszhasson..

Egy olyan poszton volt kritikán aluli (és akkor még finoman fogalmaztam) a teljesítménye idén, ahol 3-4 hiba is soknak számít évente (ő meg meccsenként produkálta ezt). Kizárt, h jövőre itt legyen, az is hatalmas csoda, h kihúzta szezon végéig.
Szesze
... pláne ekkora fizuval
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Wing akkor se kellene, ha ő fizetne 4,5misit hogy játszhasson..

Egy olyan poszton volt kritikán aluli (és akkor még finoman fogalmaztam) a teljesítménye idén, ahol 3-4 hiba is soknak számít évente (ő meg meccsenként produkálta ezt). Kizárt, h jövőre itt legyen, az is hatalmas csoda, h kihúzta szezon végéig.

Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Asbee, nyugtass meg hogy Wing teljesítményét nem tartod kibaszásra indokolatlannak. Én ingyen sem engedném, hogy labdàba rúgjon. (nálunk)
Palesz76
Előtte két évig teljesen jó munkát végzett. Érkezzen valaki mellé konkurenciának és ennyi.

több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Asbee, nyugtass meg hogy Wing teljesítményét nem tartod kibaszásra indokolatlannak. Én ingyen sem engedném, hogy labdàba rúgjon. (nálunk)
több mint 7 éve
Sajna DRC cut teljesen racionális döntés lenne, de emócionálisan én JJ basznám ki, mert a mentalitása és morálja, még csak meg sem közelíti az előbb említettét, legalábbis szeritem.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Egyébként elég komolytalan írás. Hol van pl. DRC? Inkább őt raknám ki mint pl. Winget, de ahogy nála, úgy Marshallnál is a paycuttal próbálkoznék be először.

több mint 7 éve
18-19 milkó
 www.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
ozibozi
mondjuk ezeken olyan sokat gondolkodni se kell..
Szesze
Én el nem hiszem, hogy BM nem képes ennél sokkal jobb teljesítményre! Szvsz, paycut után simán bizonythatna még Nálunk...

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
18-19 milkó
 www.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
ozibozi
mondjuk ezeken olyan sokat gondolkodni se kell..
több mint 7 éve
Wilks tovább utazott Arizonába. Szerintem ezt a Tisch dolgot nem kell túldimenzionálni, tuti hallgatta az eddigi interjúkat is videókonferencián / konferencia telefonon, csak nem volt az Államokban fizikailag.

salander
Mondjuk ha valakinek az lenne a baja Sabannel, h anno "megbukott" az NFL-ben, akkor azért azt is hozzá kell tenni, hogy pl. JMD-nek, Shurmurnak és Spagnuolo-nak így fejből visszagondolva jóval rosszabb mérlege volt. Utána Saban visszament a college-ba dinasztiát építeni, a többiek pedig pozíciós edzőként vagy koordinátorként dolgoztak azóta. Szűrje le ebből mindenki azt amit szeretne 😊 Viszont szvsz hülye lenne Saban otthagyni az Alabamát.

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
18-19 milkó

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Wilks tovább utazott Arizonába. Szerintem ezt a Tisch dolgot nem kell túldimenzionálni, tuti hallgatta az eddigi interjúkat is videókonferencián / konferencia telefonon, csak nem volt az Államokban fizikailag.

Szerkesztette: salander