NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 984
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Allitolag a Patricia,JMD,Shurmur harmas kozul kerulhet ki a HC.A tobbiek kiszalltak a versenybol tobb report szerint is.A helyzetet bonyolitja h a Cardinals Shurmur ra ,a Colts JMD re a Lions pedig Patriciara var tehat van konkurencia.
több mint 7 éve
Az utóbbi Frank Cignetti lettMekedü megy valahova?Én azt olvastam lehet visszamegy Green Baybe OCnak vagy QB Coachnak.
vittore
Isti81
több mint 7 éve
Gallmann lehet 1 futo?'15-ben mindenki várta Andre Williams-től, hogy majd berobban, mert jó volt az első éve. Az idei szezon előtt kijelentették, hogy Paul Perkins lesz a kezdő. Nagyon bejött mindkét döntés, szóval maradunk egyértelműen Gallman mellett 😀
Vagy huztok mast?
Janek
Viccet félretéve, simán elképzelhető, hogy jön valaki, akár a draft 2. vagy 3. körében vagy tán Barkley. Mellette Darkwával is hosszabbíthatunk, bár ő azért egyértelműen nem no1 szint.
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/10/green-bay-packers-hire-new-york-giants-frank-cignetti-qb-coach/Mekedü megy valahova?Én azt olvastam lehet visszamegy Green Baybe OCnak vagy QB Coachnak.
vittore
Isti81
Ex-Giants OC Mike Sullivan hired as Broncos QB coach
The Green Bay Packers will hire Frank Cignetti as their next quarterbacks coach
több mint 7 éve
Mekedü megy valahova?puskás akadémia
vittore
több mint 7 éve
Mekedü megy valahova?Persze, a jó büdös francba!!!😂
vittore
Tudtam volna vulgárisabb is lenni, de felesleges.😉
Amúgy QB coachnak elviszik vhová szvsz.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Mekedü megy valahova?
több mint 7 éve
Olvasgatva pár dolgot szerintem elég esélyes hogy a Patricia Shurmur Daniels harmasbol kerül ki az új HC csak még ki kell esnie a csapatuknak... ☺️
több mint 7 éve
Lions es Giants is Szakallt tartja fo candidate nek.Valamit tudhat ezek szerint.
több mint 7 éve
@PLeonardNYDN: Good morning, #Giants fans. Some news: All signs are pointing to Matt Patricia, the New England Patriots defensive coordinator, as the man the Giants will hire as their next head coach www.nydailynews.com/sports/football/giants/signs-point-patriots-dc-matt-patricia-giants-coach-article-1.3748402¯\_(ツ)_/¯
Hát kibírtam röhögés nélkül.
Bazzani
több mint 7 éve
@PLeonardNYDN: Good morning, #Giants fans. Some news: All signs are pointing to Matt Patricia, the New England Patriots defensive coordinator, as the man the Giants will hire as their next head coach www.nydailynews.com/sports/football/giants/signs-point-patriots-dc-matt-patricia-giants-coach-article-1.3748402Hát kibírtam röhögés nélkül.
több mint 7 éve
Wing akkor se kellene, ha ő fizetne 4,5misit hogy játszhasson..... pláne ekkora fizuval
Egy olyan poszton volt kritikán aluli (és akkor még finoman fogalmaztam) a teljesítménye idén, ahol 3-4 hiba is soknak számít évente (ő meg meccsenként produkálta ezt). Kizárt, h jövőre itt legyen, az is hatalmas csoda, h kihúzta szezon végéig.
Szesze
több mint 7 éve
Wing akkor se kellene, ha ő fizetne 4,5misit hogy játszhasson..Egy olyan poszton volt kritikán aluli (és akkor még finoman fogalmaztam) a teljesítménye idén, ahol 3-4 hiba is soknak számít évente (ő meg meccsenként produkálta ezt). Kizárt, h jövőre itt legyen, az is hatalmas csoda, h kihúzta szezon végéig.
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Asbee, nyugtass meg hogy Wing teljesítményét nem tartod kibaszásra indokolatlannak. Én ingyen sem engedném, hogy labdàba rúgjon. (nálunk)Előtte két évig teljesen jó munkát végzett. Érkezzen valaki mellé konkurenciának és ennyi.
Palesz76
több mint 7 éve
Asbee, nyugtass meg hogy Wing teljesítményét nem tartod kibaszásra indokolatlannak. Én ingyen sem engedném, hogy labdàba rúgjon. (nálunk)
több mint 7 éve
Sajna DRC cut teljesen racionális döntés lenne, de emócionálisan én JJ basznám ki, mert a mentalitása és morálja, még csak meg sem közelíti az előbb említettét, legalábbis szeritem.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Egyébként elég komolytalan írás. Hol van pl. DRC? Inkább őt raknám ki mint pl. Winget, de ahogy nála, úgy Marshallnál is a paycuttal próbálkoznék be először.
több mint 7 éve
Én el nem hiszem, hogy BM nem képes ennél sokkal jobb teljesítményre! Szvsz, paycut után simán bizonythatna még Nálunk...18-19 milkómondjuk ezeken olyan sokat gondolkodni se kell..
www.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
ozibozi
Szesze

több mint 7 éve
18-19 milkómondjuk ezeken olyan sokat gondolkodni se kell..
www.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
ozibozi
több mint 7 éve
Wilks tovább utazott Arizonába. Szerintem ezt a Tisch dolgot nem kell túldimenzionálni, tuti hallgatta az eddigi interjúkat is videókonferencián / konferencia telefonon, csak nem volt az Államokban fizikailag.Mondjuk ha valakinek az lenne a baja Sabannel, h anno "megbukott" az NFL-ben, akkor azért azt is hozzá kell tenni, hogy pl. JMD-nek, Shurmurnak és Spagnuolo-nak így fejből visszagondolva jóval rosszabb mérlege volt. Utána Saban visszament a college-ba dinasztiát építeni, a többiek pedig pozíciós edzőként vagy koordinátorként dolgoztak azóta. Szűrje le ebből mindenki azt amit szeretne 😊 Viszont szvsz hülye lenne Saban otthagyni az Alabamát.
Közben Nick Saban neve is elkezdett forogni a sajtóban. (Kösz, Arians.)
salander
több mint 7 éve
18-19 milkówww.sportoversy.com/single-post/2018/01/09/If-The-Giants-Cut-These-4-Players-They-Can-Save-19-million-In-Cap-Space
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Wilks tovább utazott Arizonába. Szerintem ezt a Tisch dolgot nem kell túldimenzionálni, tuti hallgatta az eddigi interjúkat is videókonferencián / konferencia telefonon, csak nem volt az Államokban fizikailag.Közben Nick Saban neve is elkezdett forogni a sajtóban. (Kösz, Arians.)
Szerkesztette: salander