NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
ha nem Pats-es jön akkor az már fél siker 😊 (számomra)

Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát JMD megy a Colts-hoz, Patricia Lions-hoz, ez kb eldöntött már. A hírek alapján Shurmur van még a top 3 jelöltjeink között. Mondjuk ha őt sem sikerül megszerezni, akkor Maráéknak is el kell majd gondolkodni kicsit merre is viszik a franchise szekerét.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
Ezek szerint nem.Pedig mar eljatszottam a gondolattal.Mondjuk elkepzelhetonek tartom h szuletik mar megegyezes a szinfalak mogott,amit meg is szelloztetnek,csak nem hivatalos.Wilks kinevezese meg mindig megtortenhet.Pats kordinatort mar en sem szeretnek,ugyh Wilks vagy Shurmur please.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
Hát akkor nem lesz holnap kinevezve az új HC...

több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 221
Na, az Öreg tovább oktathatja BB-t a PO-ban 😊
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
Gary Myers‏Hitelesített felhasználó
@garymyersNYDN
Követve @garymyersNYDN követése
Tovább
We’ve been reporting for days that Matt Patricia was the Giants top choice. Stand by that. But with reports that he will be the Lions coach, clearly they were not his first choice. That surprises me based on things I heard. Maybe underestimated friendship with Lions GM Bob Quinn
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 221
JMD nekem az a bajom, hogy egy arrogáns pöcsnek tartom, és a stílusa az ami nagyon nem tetszik.
Isti81
Gondolom akor egy sportág egy sikeres csapatának edzőjét nem láttad még egyszer sem. Ha véletlenül igen, akkor gyorsan elkapcsoltad a tévét.
füligjimmy
Nem értem a kérdést? JMD mint sikeres főedző a Denvernél! Érdekes meglátás!
Te láttad azt a meccset? A meccs végén ott vonaglott a pálya mellett ahelyett, hogy odament volna BBhez és kezet fogott volna vele! Nálam előbb a pacsi , ha már mindenképp elakarja venni a showt a játékosok elől akkor utána jöhet a majomparádé!

Ja és nem kapcsoltam el a tévét még lassan sem!
Isti81
Szögezzük le, nem tettem fel neked egy kérdést sem.
füligjimmy
Ok! Ügyes vagy! Ezek szerint nem azért nem volt kérdőjel, mert nem ismered, jár a taps. Azt nem értem mi a francért írtad le ide akkor ezt a két mondatot. (Szögezzük le ez sem kérdés) mikor a Giants nem is olyan régen nyert két SBt is , így volt szerencsém jó csapatot és jó edzőket is látni!
Isti81
Kettőtök közül nem ő nem tudja használni a kérdőjelet lásd a nem érted a kérdést mondatodnál, ami kijelentő módban van, így nem kérdőjel kerül a végére. Ha csak nem azt nem tudod eldönteni, hogy érted-e a kérdést. Ezt sem zárom ki, mert három próbálkozásból sem értetted meg, hogy Jimmy azt írja, hogy a sikeres edzőknél azért finoman szólva is előfordul, hogy mellé még arrogánsak is.
Wyatt
Cool vagy nagyon, egy véletlen elírásba köss bele nyugodtan. Látom te sem érted én mit írtam. JMD nem jó HC az eddigi tapasztalatok alapján(a cordinátori képességét is sokan TBnek tulajdonítják)! Te sem lehetsz vmi gyors felfogású, mert 86szor leírod, hogy a sikeres edzők arrogánsak! Nem mindenki, és nem mindegy, hogy mennyire!
Engedd már meg nekem, hogy én eldöntsem ,nekem JMD majomkodása amit a Denver főedzőjeként megengedett magának mennyire tetszett és az ahogy ellopta a játékosoktól a showt a Pats elleni győzelem után a rohamával, mintha egyedül nyert volna!

Szerintem térj vissza a Pats topikba és szidjátok kórusban Goodellt, hogy a bírók csak 2-3 fontos szituációban ítéltek a javatokra. Ott esetleg gyakorolhatod a Patses mentalitást is, ti mindig mindent jobban tudtok , ti mindenkinél okosabbak vagytok és persze jobbak!
Isti81
Szvsz teljesen felesleges itt a Colts leendő főedzőjén vitázni 😊
több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
JMD nekem az a bajom, hogy egy arrogáns pöcsnek tartom, és a stílusa az ami nagyon nem tetszik.
Isti81
Gondolom akor egy sportág egy sikeres csapatának edzőjét nem láttad még egyszer sem. Ha véletlenül igen, akkor gyorsan elkapcsoltad a tévét.
füligjimmy
Te láttad azt a meccset? A meccs végén ott vonaglott a pálya mellett ahelyett, hogy odament volna BBhez és kezet fogott volna vele! Nálam előbb a pacsi , ha már mindenképp elakarja venni a showt a játékosok elől akkor utána jöhet a majomparádé!

Isti81
füligjimmy
Ok! Ügyes vagy! Ezek szerint nem azért nem volt kérdőjel, mert nem ismered, jár a taps. Azt nem értem mi a francért írtad le ide akkor ezt a két mondatot. (Szögezzük le ez sem kérdés) mikor a Giants nem is olyan régen nyert két SBt is , így volt szerencsém jó csapatot és jó edzőket is látni!
Isti81
Kettőtök közül nem ő nem tudja használni a kérdőjelet lásd a nem érted a kérdést mondatodnál, ami kijelentő módban van, így nem kérdőjel kerül a végére. Ha csak nem azt nem tudod eldönteni, hogy érted-e a kérdést. Ezt sem zárom ki, mert három próbálkozásból sem értetted meg, hogy Jimmy azt írja, hogy a sikeres edzőknél azért finoman szólva is előfordul, hogy mellé még arrogánsak is.
Wyatt
Cool vagy nagyon, egy véletlen elírásba köss bele nyugodtan. Látom te sem érted én mit írtam. JMD nem jó HC az eddigi tapasztalatok alapján(a cordinátori képességét is sokan TBnek tulajdonítják)! Te sem lehetsz vmi gyors felfogású, mert 86szor leírod, hogy a sikeres edzők arrogánsak! Nem mindenki, és nem mindegy, hogy mennyire!
Engedd már meg nekem, hogy én eldöntsem ,nekem JMD majomkodása amit a Denver főedzőjeként megengedett magának mennyire tetszett és az ahogy ellopta a játékosoktól a showt a Pats elleni győzelem után a rohamával, mintha egyedül nyert volna!

Szerintem térj vissza a Pats topikba és szidjátok kórusban Goodellt, hogy a bírók csak 2-3 fontos szituációban ítéltek a javatokra. Ott esetleg gyakorolhatod a Patses mentalitást is, ti mindig mindent jobban tudtok , ti mindenkinél okosabbak vagytok és persze jobbak!

Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Isti81
füligjimmy

Isti81
füligjimmy
Isti81

több mint 7 éve
Mondjuk Coughlin sem volt puszipajtás a médiával ha már itt tartunk 😊 Szvsz nem kell túlmisztifikálni annak a szerepét, hogy mit és hogyan válaszolnak pár balfasz újságíró kérdésére. Ha jól szerepel a csapat, akkor úgysem találnak fogást a HC-n, ha pedig rosszul akkor édesmindegy.

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
mikor a Giants nem is olyan régen nyert két SBt is , így volt szerencsém jó csapatot és jó edzőket is látni!
Isti81
Én azt nem láthattam, mert nekem ne volt szabad néznem....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Isti81
füligjimmy

Isti81
füligjimmy
több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Isti81
füligjimmy

Isti81
Szögezzük le, nem tettem fel neked egy kérdést sem. Nem gondoltam, hogy jobban körbe kell írnom, de mindösszesen javasoltam, hogy nézd meg bármely sportág bármely vezetőedzőjét, és a műsort, mit levágnak. Mondjuk ha az egyetlen kritériumod, hogy pacsizzon, az is rendben van.

Az amerikai sajtót pedig végképp nem értem, mit kell kezelni, és túlmisztifikálni. Ennyi szervisil segg nincs sehol a világonm meg félmillió blogger. Angliában szövetségi kapitányt buktatnak, a ZDF meg leleplezte az orosz állami doppinggyárat, mmeg az adócsaló sportklubokat, ilyen apróságot. Itt biztos keményebb kérdésre kell válaszolni, mint például miért került kispadra Eli Manning?

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Isti81
füligjimmy
Nem értem a kérdést! JMD mint sikeres főedző a Denvernél! Érdekes meglátás!

Ja és nem kapcsoltam el a tévét még lassan sem! A siker pedig viszonylagos lehet amit te sikernek tartasz, azt én kudarcnak!
Pl. én a denveri kalandját hatalmas buktának gondolom!

Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Isti81

- Abe Simpson
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
azt is felvetették, hogy szempont lehet a speciális NY-i médiához való viszony, annak kezelésére való képesség... nem tudom melyikük alkalmasabb ebből a szempontból
ozibozi
Akkor sajna csak AlmaMama jöhet szóba! 😀😀😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Nate Jackson: Kelj fel és Járj! Túlélni az NFL-t a rakás alján című könyvben--ami a denveri időszakról szólt-- voltak utalások a jellemére. Régen volt, azóta sok minden megváltozhatott... 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
JMD nekem az a bajom, hogy egy arrogáns pöcsnek tartom, és a stílusa az ami nagyon nem tetszik. Emlékszem mikor kinevezték a Denver élére és megcsapták a Patset ami műsort leadott a pálya mellett az nekem nagyon sok volt. Nem csak veszíteni, de nyerni is tudni kell! Pont az ilyen viselkedése miatt nem vagyok benne biztos, hogy a NY-i. médiát, hogy bírná kezelni! Shurmur munkásságát én nem annyira ismerem majd jobban utánanézek valamikor, de szerintem ha Keenummal csomagban jön akkor biztos, hogy nem itt fog kikötni szerintem!
több mint 7 éve
Sztem Shurmur es Wilks a legalkalmasabb.Shurmurnak jo track recordja van iranyitokkal ,nem lennek csalodott ha o lenne a befuto.En meg remenykedem Wilks kinevezesebe is.
több mint 7 éve
azt is felvetették, hogy szempont lehet a speciális NY-i médiához való viszony, annak kezelésére való képesség... nem tudom melyikük alkalmasabb ebből a szempontból
több mint 7 éve
Na okes.Tehat most azt irjak h Shurmur es JMD kozott lesz dontes,Patricia nem a mi emberunk.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk attól, hogy egyszer felsült HC-ként 8 évvel ezelőtt, nem jelenti azt, hogy legközelebb is rossz lesz 😊

Van a mi csapatunknál olyan ember, akinek az első HC próbálkozása nem volt annyira sikeres, tolt néhány évet pozíciós (és segéd-) edzőként, aztán annyira nem para azóta 😊

Persze nem jelenti azt sem, hogy jó lesz, de nem azért lesz rossz HC JMD (ha az lesz), mert megbukott a Denvernél. Abból speciel még tanulhatott is, hogy a hibákat ne kövesse el újra, és az új csapatánál jobb lehet emiatt. Én mondjuk örülnék, ha maradna 😊

több mint 7 éve
Egyebkent ha mar Fox es Fisher neve szoba kerult,en azert kivancsi lennek Fisherre mint DC.Top
10 koruli vedelme volt mindig.
több mint 7 éve
Erdekes h JMD nek sokan nem orulnenek,pedig vele garantalt lenne h mozdulna az offense elore es talan ettol jobban semmi sem hianyzik nekunk.En mindharom jeloltet kerdes nelkul elfogadnam,m upgrade Mcadoo utan
Gerixx
Azért ez a garantált lenne az előrelépés sajnos egyáltalán nem biztos! Kérdezzük meg a Denver szurkolókat, ligaelit offenseük volt és JMD teljesen leamortizálta őket és az egyik legrosszabb lett és a Rams offense se szárnyalt vele. Itt szerintem biztosra nem lehet menni és persze nem azt mondom, hogy JMD nem tanult a hibáiból és most esetleg ne válna be, de azért nála nagyon sok a kérdőjel . Remélem nem őt nevezzük ki, nekem az arrogáns stílusa sem tetszik nem is olyan rég volt egy ilyen arrogáns főedzőnk! Kösz nem én nem kérek belőle remélem nem hozzánk jön essen ki a Pats minél előbb és írjon alá Indybe vagy akárhová csak ne hozzánk!
Isti81
Amúgy McAaddohoz képest ki nem upgrade? 😊
Tomcsik
Mindig van lejjebb és én nem mondom, hogy nem válhat be, mert biztos tanult a hibáiból és sok olyan edző van aki ha nem kap 2. esélyt akkor az nagy hiba lett volna, de a mi keretünk azért nem rossz egy jó FA és egy jó draft és újra a POban találhatjuk magunkat viszont még 1 kókler HC és az már esetleg avval járhat, hogy évekig nem lesz jó a csapat!
Isti81
Azert lehet h tobbre van szuksegunk mint egy jo
FA Es Draft.Az h kitudunk allitania talan 11 jo jatekost mind2 oldalon meg nem jelenti azt h PO ra eselyesek vagyunk.Jelenleg az NFC East pincejeben vagyunk.Rotacioba is kellene par solid player,mert 22 ember nem fogja vegigtolni az evet.Jelenleg talan az a legfontosabb h megtalalja a csapat a megfelelo edzot,Qb t a drafton a kov 10 + evre es hosszabbitani a fiatal kulcsjatekosokkal.Az evek ota kesobbi korokben szarul draftolo Reese miatt sztem levagyunk maradva a csoportrivalisainkkal szemben,szoval bator kijelentes a playoff.Legyen
azert igazad!
Gerixx
Amennyiben jól sikerül kiválasztani a megfelelő edzői gárdát akkor azért jobban fog majd ez a keret is kinézni.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Nem értem ezt a nagy Patricia hypeot.

Eddig egyetlen csapatnál dolgozott, ráadásul úgy hogy Belichick a főnöke.
Se más csapatnál, se más rendszerben nincs tapasztalata, HC tapasztalata szintén nulla, mit látnak benne az emberek, amitől azt gondolják hogy jó HC lesz?

Az hogy jó DC, az még önmagában nem garancia semmire, Dick LeBeau is az, HC-ként mégis megégett.
Jan
Egyébként McAdoo-nál ugyanez volt az egyik nagy probléma, hogy nagyon nagy részt csak McCarthy-tól tanult + egy kicsit Coughlintól és nem ismert más öltözői kultúrát.

Ahogy elnézem sokan érzelmi alapon döntenének, ami érthető is, sokszor van ez így. Ráadásul azt sem lehet tudni ki milyen interjút nyomott, ki mit tart fő prioritásnak, kiket képzelne el coordinatornak, pozíciós edzőnek, miben látja az idei csapat bukását stb.

Szvsz JMD és Patricia is iszonyat nagy lutri, nagyot lehet velük nyerni, de bukni is. Nem tudom mennyire igaz, hogy Shurmur ragaszkodna Keenumhoz, mert ha nem akkor nálam ő a legbiztosabb választás.
Asbee
A multkor azt irtad h tetszik neked Mayfield jateka.Sztem leginkabb Keenum hoz lehet hasonlitani mint magassagra ,mint atletikussagra.Shurmur megtalalta a hozza illo jatekrendszert.nagir
Gerixx
Ezt hogy hoztad össze az én nevem alatt???😯😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!