NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
én is kedvelem Del Riot, örülnék neki
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 232
Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!
Gerixx
Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Amadeus
Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.
Gerixx
Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.
Amadeus
Biztosan jobban latod .Kossz a velemenyt is.Elotte azert volt jo vedelemhez koze,es valamiert a jobb coach ok koze soroljak.Lehet van abba vmi h szarbol nem lehet varat epiteni.Se draft pickek se FA ek nem sultek nalatok sztem.En meg akkor kedveltem meg amikor Bronco DC volt.
Gerixx
Nem mi? 12-4-es csapat volt a keze alatt úgy, hogy a defense bottom10 volt végig, olyan nevekkel, mint Mack, Irvin, Bowman, Smith, Nelson. Denverben 40-et kapott a védelme Von Millerrestül, Malik Jacksonostul. Ugyanaz a D# Wade Phillips alatt no1 lett a ligában egy évre rá. Del Rio egy mediocre trash. Nem, hogy szarból, de még betonból sem tud várat építeni.
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Igazi old school stáb jön itt össze... ☺️
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!
Gerixx
Amadeus
Gerixx
Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.
Amadeus
Biztosan jobban latod .Kossz a velemenyt is.Elotte azert volt jo vedelemhez koze,es valamiert a jobb coach ok koze soroljak.Lehet van abba vmi h szarbol nem lehet varat epiteni.Se draft pickek se FA ek nem sultek nalatok sztem.En meg akkor kedveltem meg amikor Bronco DC volt.
több mint 7 éve
Gerixx
Amadeus
Gerixx
több mint 7 éve
Gerixx
Amadeus
több mint 7 éve
Gerixx
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 864 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
JDR több szempontból jó. 1. DC-nek jobb mint HC-nek. 2. Ha Shurmur mégsem válna be, akkor be tud ugrani HC-nek.

És legalább újabb sztorivonal kerülne az idei Giants - Jaguarshoz (a ti ex-HC-tek nálunk kvázi GM, a mi ex-HC-nk nálatok DC). 😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Ez a roster egyébként nagyon passzol a JDR-féle védelmi felfogáshoz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tenyleg Del Riot irjak frontrunnernek.En HC interjut akartam vele d ez se rossz.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Del Rio lehet az új DC.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
 giantswire.usatoday.com/2018/01/20/new-york-giants-dave-gettleman-institute-sweeping-changes-draft-process/
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
A Panthers Chase Blackburnt nevezte ki Special Team edzőnek.

Jó lenne, ha jönne a hír lassan, hogy Quinn eltakarodott végre. Helyette jó lenne visszahozni Larry Izzot vagy kinevezni Herzlichet vagy odatenni egy zsák krumplit. 😀
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem hiszem h szívességből kellene coordinatort kinevezni.Amiota Spags visszatért azert 3 szezonbol 2 ben az utolsók között voltunk.Benne van a seruleshullam is rendesen,d sztem Spags is .Megkerdojelezheto döntései is voltak bőven ,elég csak arra gondolni h miért volt Adams mellőzve amikor tavaly jól teljesített ,illetve DT bunszar volt egesz evben.
Gerixx
Tisztában vagyok vele, nem is ő a legesélyesebb rá és nem is őt szeretném (igaz alapból nincs vele bajom). Szvsz az is benne volt, hogy ő sem tudott újítani '16-hoz képest. Nem egyszer kiismerték a blitzeit, ha pedig tudták honnan jön a nyomás és nem sikerült legalább megütni az irányítót, akkor még egy közepes QB is lazán el tudott passzolgatni. És igen, ahhoz képest, hogy 2 rém gyenge évet hozott le nem egy olyan véleményt olvastam ahol lazán megtartanák őt. Sok szép dolgot láttunk tőle, mint edző és ember is szimpatikus, de ennek a sztorinak most véget kell érnie.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Nem hiszem h szívességből kellene coordinatort kinevezni.Amiota Spags visszatért azert 3 szezonbol 2 ben az utolsók között voltunk.Benne van a seruleshullam is rendesen,d sztem Spags is .Megkerdojelezheto döntései is voltak bőven ,elég csak arra gondolni h miért volt Adams mellőzve amikor tavaly jól teljesített ,illetve DT bunszar volt egesz evben.
több mint 7 éve
Shurmur volt már Spagnuolo coordinátora, kíváncsi vagyok ő is meghúzza-e ugyanezt

több mint 7 éve
Lehetséges kordinátor nevek "A MÉDIÁBÓL":
DC
Steve Spagnuolo
Billy Davis
Ken Flajole
Jerry Gray
OC
Tony Sparano
Duce Staley
Todd Haley
Sylvester Croom
nagir
Jerry Gray t dijaznam mint DC ,elég jo védelme volt Buffaloba ,Titans nal is elment es az pont a Greg Williams /Jeff Fisher fele agresszív style defense amit kedvelek.OC nek sztem vmi run game coordinator elég lenne ,úgyis Shurmur lesz a playcaller.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Lehetséges kordinátor nevek "A MÉDIÁBÓL":
DC
Steve Spagnuolo
Billy Davis
Ken Flajole
Jerry Gray
OC
Tony Sparano
Duce Staley
Todd Haley
Sylvester Croom

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Érdekes lesz, hogy innen hogyan tovább. Susmus majdnem QB suttogó, aki még Keenum-ból is képes volt kihozni az állatot. Elvileg Manning-el nem lehet baja, ha pedig igaz a korábban felemlegetett story, hogy Webb-et is szerette volna megszerezni tavaly, akkor most duplán érdekes lesz, hogy mégis merre indul(unk) el a draft-on. Nyilván a QB húzás lenne a leglogikusabb, de ezek alapján az is totál érthető lenne ha más felé indulna el a fr. Egyre érdekesebb ez a holtszezon...
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
Pont ezért szoktam írni, hogy nagyon meg kell válogatni miket olvas az ember és ezért hanyagolom a New yorki oldalak nagyon nagy részét. Gyakorlatilag nem volt olyan jelölt akire egyértelműen ráhúzhattuk volna, hogy jobb nála, az pedig külön gáz amikor úgy fikázzák, hogy le sem vezényelte az első meccsét (sőt még a szerződését sem írta alá).
Asbee
A new yorki sajtó nem ismer sem istent, sem embert.

Ez egy extra kihívás amivel az edzőknek (és a játékosoknak) meg kell küzdeni, és meg kell tanulni kezelni.

BTW szerintem McAdoo teljes befeszülésében és meghülyülésében is komoly szerepe volt a környezetnek.
salander
akkor mostmár érthető, mikor felmerült a sajtó szerepe... vlsz nem a meccs utáni semmitmondó sajtótájékoztatókról szólt...😊
több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Egy kis off. Mekadúú kolléga a Browns-nál van OC interjún.
Rodaron
És elviszik első körben Barkleyt😁
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Egy kis off. Mekadúú kolléga a Browns-nál van OC interjún.
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Pont ezért szoktam írni, hogy nagyon meg kell válogatni miket olvas az ember és ezért hanyagolom a New yorki oldalak nagyon nagy részét. Gyakorlatilag nem volt olyan jelölt akire egyértelműen ráhúzhattuk volna, hogy jobb nála, az pedig külön gáz amikor úgy fikázzák, hogy le sem vezényelte az első meccsét (sőt még a szerződését sem írta alá).
Asbee
A new yorki sajtó nem ismer sem istent, sem embert.

Ez egy extra kihívás amivel az edzőknek (és a játékosoknak) meg kell küzdeni, és meg kell tanulni kezelni.

BTW szerintem McAdoo teljes befeszülésében és meghülyülésében is komoly szerepe volt a környezetnek.
több mint 7 éve
Nem semmi ez az  www.nj.com.
Ebben a friss cikkben amikor már tudjuk, hogy várhatóan megkapta a HC posztot Shurmur már fikázzák.
 www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/pat_shurmur_giants_analysis.html#incart_river_index
"A key for the Giants turning things around will be whether or not Shurmur is able to develop a quarterback to take over for Eli Manning -- something he wasn't able to do during his time with the Eagles. Whether it was Nick Foles, Mark Sanchez, Michael Vick or Sam Bradford, quarterbacks never showed much improvement after their initial success with the Eagles. Foles took a step back from 2013 to 2014. Sanchez slowly regressed during the 2014 season. Bradford had a disappointing 2015 season.
Granted, that is not the best crop of talent to work with, but quarterbacks did not improve with Shurmur as the offensive coordinator when he was with the Eagles. "

Előtte meg még dicsérték.
 www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/giants_hire_vikings_oc_pat_shurmur_as_head_coach.html#incart_river_index
"Shurmur previously had success with Nick Foles, who had 27 touchdowns and two interceptions with Shurmur as the Eagles' offensive coordinator in 2013. Sam Bradford won the Rookie of the Year award with Shurmur as the offensive coordinator with the Rams in 2010. And Donovan McNabb thrived with Shurmur as the Eagles' quarterbacks coach from 2002-08."
GJohnny74