NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
"el kell hozni", "szinte 100% h őt FOGJA választani"

akkójóvanakkó... részemről ez off

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈 New York Giants Alabama Crimson Tide 81
Ácsi, ácsi. Nem kijelentések, hanem megérzések. Azért a kettő között kurva nagy különbség van...

Már ne haragudj, de követed is a történéseket vagy csak úgy a levegőbe írod ami az eszedbe jut? Bocs, de képtelenség komolyan venni amit írsz, több mindent tudnék reagálni, de felesleges belemenni... Olyan dolgokat jelentessz ki januárban (amik egyrészt full helytelenek, de azokat most hagyjuk mert megint én leszek a geci) amelyek heteken belül totálisan megváltozhatnak.
Asbee

Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
Mit?
Miért gondolják sokan, hogy egy NFL franchise irányító céljai között szerepel, hogy tanítgassa az utódját? Bármelyik Manning, Brady, BigBen, Brees sorra nevelte ki a jobbnál jobb utánpótlást. Ez nem mentoriskola, alfahímek küzdelme a vezér szerepért.

Egyetlen sikeres példa van, egy 1. körös vette át a csapatot 3 év után. Csak ők kis túlzással szóba se álltak egymással.
tomi-tomi
+ Eli le is nyilatkozta, hogy senkit sem fog babusgatni. Az már más kérdés, hogy kevés jobb csapattársat tud elképzelni egy irányító mint ő, de láttuk hogy reagált mikor beküldték Geno-t a helyére. Ettől függetlenül azzal szerintem te is egyet értessz, hogy nem feltételnül hátrány, ha egy rookie-t nem kell azonnal a mély vízbe dobni és még ha nem is "tanítgatná" őt Manning akkor is el tudna lesni egy rakat dolgot tőle ami később hasznos is lehet.
De akkor leírom, mit gondolok a pickekről, az én kis mock-om 😀
Először is, 1/2-re a Giantsnak el kell hozni Barkleyt. Vele lehetne futójátékot építeni, mert kb olyasmi képességű mint a Saintsben Alvin Kamara, csak picit jobb a fizikai felépítése, másrészt nem nagyon akar QB-t húzni első körben a Giants ahogy olvastam lentebb. Eli-t 3 évre még jónak tartom, utána ott lesz Webb, aki szép lassan tanulhat Eli-tól.
Rosen szerintem menni fog vagy a Jetsbe, vagy a Brownsba, a Denver pedig szinte 100% hogy Nelsont fogja pickelni, mivel elég needed poszt az OG/OT.
broncoforlife
Már ne haragudj, de követed is a történéseket vagy csak úgy a levegőbe írod ami az eszedbe jut? Bocs, de képtelenség komolyan venni amit írsz, több mindent tudnék reagálni, de felesleges belemenni... Olyan dolgokat jelentessz ki januárban (amik egyrészt full helytelenek, de azokat most hagyjuk mert megint én leszek a geci) amelyek heteken belül totálisan megváltozhatnak.

több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Alvin Kamarat a Saints 3rd.(67.) választotta, a harmadik kör elején teljesen vállalható is lenne egy RB, nekünk idén. Előtte azonban QB és OT/OG, szvsz.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Eli-t 3 évre még jónak tartom, utána ott lesz Webb, aki szép lassan tanulhat Eli-tól.
broncoforlife
Mit?
Miért gondolják sokan, hogy egy NFL franchise irányító céljai között szerepel, hogy tanítgassa az utódját? Bármelyik Manning, Brady, BigBen, Brees sorra nevelte ki a jobbnál jobb utánpótlást. Ez nem mentoriskola, alfahímek küzdelme a vezér szerepért.

Egyetlen sikeres példa van, egy 1. körös vette át a csapatot 3 év után. Csak ők kis túlzással szóba se álltak egymással.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
De akkor leírom, mit gondolok a pickekről, az én kis mock-om 😀
Először is, 1/2-re a Giantsnak el kell hozni Barkleyt. Vele lehetne futójátékot építeni, mert kb olyasmi képességű mint a Saintsben Alvin Kamara, csak picit jobb a fizikai felépítése, másrészt nem nagyon akar QB-t húzni első körben a Giants ahogy olvastam lentebb. Eli-t 3 évre még jónak tartom, utána ott lesz Webb, aki szép lassan tanulhat Eli-tól.
Rosen szerintem menni fog vagy a Jetsbe, vagy a Brownsba, a Denver pedig szinte 100% hogy Nelsont fogja pickelni, mivel elég needed poszt az OG/OT.

több mint 7 éve
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/dave-gettleman-eli-manning-odell-beckham-aren-article-1.3777479

Dave Gettleman:
"With the second pick, we're going to take the best player available," Gettleman said. "At Carolina they screamed at me that you got to draft a tackle. If the value's not there when you pick, you'll make a mistake.... If the best player available is a quarterback, that's what we're going to do."

Ez alapján elég egyértelmű, hogy ha amikor a választás ránk kerül a draft-on és a legjobb elérhető játékos QB lesz, akkor azt fogjuk húzni.

"I had a chat with Odell," Gettleman said. "Had a great chat with him…. The bottom line is he's wondrously talented player. I'm looking forward to working with him."

Valószínűleg OBJ-vel is hosszabbítani fogunk.
GJohnny74
Hát ezt rossz hallani hogy QB-t akar húzni a Giants. Pedig egy Barkley-val meg lenne alapozva a futójáték, de ezek szerint a futások helyett wing passokra vagy screen playekre lehet számítani. Jó lenne pedig látni középső futásokat, amiben Barkley mesteri.
broncoforlife
Először azt hittem komolyan érdekel téged a Giants sorsa. Másodszor azt, hogy trollkodni akarsz. Aztán beugrott, hogy Rosenre fáj a fogad... 😀
Asbee
Rosenre? 😀
Dehogyis. Cousinsra fáj a fogam, de Ő neki Denverbe kell jönnie! Nem akarom hogy QB-t húzzunk, inkább azt hogy Quenton Nelsont kihúzzuk, és legyen jó támadófal. Nekem még Landry-re fáj a fogam 😀😀😀D

több mint 7 éve
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/dave-gettleman-eli-manning-odell-beckham-aren-article-1.3777479

Dave Gettleman:
"With the second pick, we're going to take the best player available," Gettleman said. "At Carolina they screamed at me that you got to draft a tackle. If the value's not there when you pick, you'll make a mistake.... If the best player available is a quarterback, that's what we're going to do."

Ez alapján elég egyértelmű, hogy ha amikor a választás ránk kerül a draft-on és a legjobb elérhető játékos QB lesz, akkor azt fogjuk húzni.

"I had a chat with Odell," Gettleman said. "Had a great chat with him…. The bottom line is he's wondrously talented player. I'm looking forward to working with him."

GJohnny74
Hát ezt rossz hallani hogy QB-t akar húzni a Giants. Pedig egy Barkley-val meg lenne alapozva a futójáték, de ezek szerint a futások helyett wing passokra vagy screen playekre lehet számítani. Jó lenne pedig látni középső futásokat, amiben Barkley mesteri.
broncoforlife
Először azt hittem komolyan érdekel téged a Giants sorsa. Másodszor azt, hogy trollkodni akarsz. Aztán beugrott, hogy Rosenre fáj a fogad... 😀

több mint 7 éve

Dave Gettleman:

GJohnny74

több mint 7 éve
Sokat szvsz ebből nem lehet kiolvasni, Jerry Reese 2.0 közvetlenebb formában. De így van ez jól, nem kell kiteregetni a stratégiánkat. Azt pedig már korábban leírtam, hogy meg kell tartani Beckhamet, iszonyat nagy butaság lenne elengedni.

több mint 7 éve
GJohnny74 New York Giants 640

Dave Gettleman:

több mint 7 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Ebben a cikkben leírják, hogy ha nagyrészt valóban 3-4-es védelemre fogunk átállni, akkor elvileg megvan az ember állomány, hogy nagy módosítások nélkül ezt meg tudjuk tenni. Emberenként és pozíciónként is levezetik, hogy kell-e és milyen módosítás.
 www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/giants_players_most_affected_by_expected_hiring_of.html#incart_river_index
GJohnny74
The Cardinals were in their base 3-4 defense on 26 percent of their plays. That's a quarter of the plays that would require a new look from the Giants.

Ugyanitt írják, hogy a play-ek közel felében nickel felállásban volt a Bettcher-féle védelem: 2 DL, 2 edge rusher, 2 LB és 5 DB, ez nálunk is eléggé megszokott felállás volt az elmúlt években.

Szóval, nem kell a dolognak akkora feneket keríteni.
több mint 7 éve
Ebben a cikkben leírják, hogy ha nagyrészt valóban 3-4-es védelemre fogunk átállni, akkor elvileg megvan az ember állomány, hogy nagy módosítások nélkül ezt meg tudjuk tenni. Emberenként és pozíciónként is levezetik, hogy kell-e és milyen módosítás.
 www.nj.com/giants/index.ssf/2018/01/giants_players_most_affected_by_expected_hiring_of.html#incart_river_index
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
McGaughey ter vissza es lesz a Spec team coach,az o kinevezését mar azert 2 hete megszellőztettek.Tobb csapat szerette volna d ide akart jonni.Szerencsere gyorsan alakul Shurmur staff ja.Fo coordinatorok mar megvannak.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
Megerősítve, hogy Eli lesz a kezdő QB a köv szezonban is. Valamint az is, hogy Shurmur fogja hívni az offensive play-eket. Remélem fogja győzni, mert tudjuk, hogy Mekadúnak nem igazán ment ez.
 giantswire.usatoday.com/2018/01/24/dave-gettleman-confirms-eli-manning-will-return-new-york-giants/
több mint 7 éve
Úgy néz ki Tyke Tolberg lesz WR coach.
 giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
GJohnny74
Amit én igazán tűkön ülve várok még az az új spec team coach neve 😀
yooker
Hát igen, az utolsó helyről lesz hová fejlődni sajnos. 😊
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
 giantswire.usatoday.com/2018/01/24/new-york-giants-hire-tyke-tolbert-as-wide-receivers-coach/
GJohnny74
Amit én igazán tűkön ülve várok még az az új spec team coach neve 😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnek
Szesze
Valamiert csak minket valasztott a Titans helyett.Sztem ha eselytelennek latta volna a feladatot akkor nem vallalja el,illetve ot valasztotta a vezetoseg azonnal,tovabbi kereses nelkul,tehat lathattak fantaziat az elkepzeleseibe.Kiderul majd,sztem minden szurkolonak kerdojel ez.
Gerixx
Nyilván így van, de én finoman szólva akkor sem vagyok biztos, h 3-4 lesz itt.. ha mégis akkor viszont minimum egy olyan FA ILB kellene (+1 magasan draftolt) akire fogalmam sincs honnan lesz/lenne pénzünk, tekintve a pillanatnyi helyzetet. Érdekes időszak elé nézünk az biztos.
több mint 7 éve
3-4-ben nem is a DL, OLB lenne a fő probléma, hanem az ILB.. itt teljes homályok lennénk jelenleg, én emiatt tartom esélytelennek/rossz ötletnek
Szesze
Valamiert csak minket valasztott a Titans helyett.Sztem ha eselytelennek latta volna a feladatot akkor nem vallalja el,illetve ot valasztotta a vezetoseg azonnal,tovabbi kereses nelkul,tehat lathattak fantaziat az elkepzeleseibe.Kiderul majd,sztem minden szurkolonak kerdojel ez.
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
több mint 7 éve
Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.
somoskovig
Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
Asbee
Az is lehet h kulonbozo felallasu vedelmet akar majd feltenni a palyara.Sztem azert 3-4 hez eleg agressziven bele kell nyulni a personnel be.Valtozast akartunk,megkaptuk 🙂
Gerixx
Hybrid front egyébként volt néha idén is, Vernon többször is két pontos állásból indult és a túloldalon feltoltuk Kennardot a védőfal mellé (mondjuk Spangli szereti az over, under felállásokat). Ami a rendszerhez a legfontosabb az az NT, nekünk van. Viszont ILB-re égetően szükség lenne és ott nagyon szűken vagyunk. Előbb-utóbb úgyis tudatják a szurkolókkal az elképzeléseket, de addig is jó agyalni rajta 😀

több mint 7 éve
Egyébként nem reménytelen a 3-4-hez az alapanyag, Harrison eleve 3-4 NT volt, JPP egy kis extra súllyal a gyengébb oldali DE lehet, aki pass rush-ban is hozzá tud tenni, vagy akár OLB-ként is működhet, a kérdés, hogy Tomlinson és Bromley miként muzsikálna 3-4-es DE-nek. Főleg a magasságuk nem prototípus. Vagy Sheldon Richardson FA, bele lehet önteni még pár millát a védőfalba, azért egy Richardson-Harrison-Bromley/Tomlinson fal, mögöttük JPP/Vernon/Kennard OLB-ben, Goodson középen nem rossz névsor.
somoskovig
Úgy tudom Tomlinson hasonló feladatot látott el a Bamán. Lehetne ő az egyik DE, a másik pedig JPP. + ugyebár az is kérdés, hogy mi a cél a lejáró szerződésű játékosokkal, hiszen Bromley és Kennard is ilyen.
Asbee
Az is lehet h kulonbozo felallasu vedelmet akar majd feltenni a palyara.Sztem azert 3-4 hez eleg agressziven bele kell nyulni a personnel be.Valtozast akartunk,megkaptuk 🙂
több mint 7 éve
Old school Giants 3-4 Defense ?🤔
több mint 7 éve
somoskovig