New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Biztos lesz veterán WR a rosteren, ha nem Marshall akkor más. Én tavaly nagyon örültem a leigazolásának, de a sérülések ellenére is hatalmas csalódás volt, ettől még én nem bánnám ha kapna még egy esélyt, mert egy nagyon jó játékosnak tartom alapvetően továbbra is.
több mint 7 éve
masszívabb paycuttal bírnám Marshallt én is még egy próbára..tavaly akkora szar volt az egész O mindenestül hátha idén még villantana egyet!
draft 2. napja (bár nem nagyon konyítok az ott várható prospectekhez ) engem kifejezetten érdekel!
több mint 7 éve
Első mondatban, hogy nem kell Marshall, második mondatban meg a paycut. Ilyen pálfordulást egy nőtől sem sűrűn látni.Bocs, nem jól fogalmaztam. Vagy cut vagy paycut... De személy szerint nekem nem kell Marshall, valahogy nem szimpatikus...
Shepard szinte csak a slotban alkalmazható. Engram is ott a jó+ in-line TE-ként. Beckham a Z, de ki lesz az X WR? Ez nem a madden, hogy van mondjuk három 80 feletti játékosod és minden szipiszuper. Nyilván a névsor erőssége miatt nem kell ide all-pro játékos, de jelen pillanatban némi fizetéscsökkentéssel Marshall a legjobb opció. Roger Lewis mit csinált tavaly? Nem sokat. A 3-dik szezonja következik ami döntő lesz, de jelen pillanatban nem kezdő szint. + a tavalyi sérüléshullám miatt sem lepne meg ha próbálnánk némi mélységet (veterán segítséget) felépíteni.
Asbee
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
Lewis hasonló felépítésű mint Marshall? Not sure if bowl.hu or nso...
több mint 7 éve
Első mondatban, hogy nem kell Marshall, második mondatban meg a paycut. Ilyen pálfordulást egy nőtől sem sűrűn látni.Shepard szinte csak a slotban alkalmazható. Engram is ott a jó+ in-line TE-ként. Beckham a Z, de ki lesz az X WR? Ez nem a madden, hogy van mondjuk három 80 feletti játékosod és minden szipiszuper. Nyilván a névsor erőssége miatt nem kell ide all-pro játékos, de jelen pillanatban némi fizetéscsökkentéssel Marshall a legjobb opció. Roger Lewis mit csinált tavaly? Nem sokat. A 3-dik szezonja következik ami döntő lesz, de jelen pillanatban nem kezdő szint. + a tavalyi sérüléshullám miatt sem lepne meg ha próbálnánk némi mélységet (veterán segítséget) felépíteni.
több mint 7 éve
Lewis hasonló felépítésű mint BM, és Eli dobott neki egy-két mély labdát. Lásd: Chiefs elleni brutal elkapás. Tehát Ő is jó lenne RZ-be 😊Engram TE/WR hibrid. Shepard slot. BM nagytestű WR OBJ másik oldalára, redzone-ba, azért ez más.Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀Nem kell Marshall szerintem. Paycut lenne a legésszerűbb megoldás. Ott van Engram, Shepard vagy Lewis a helyére, szerintem tökéletesen tudják őt pótolni.
A draft meg kb. a legizgalmasabb dolog az NFL-ben. Ott építed a jövőt, az adja meg az alapot ahhoz, hogy sikeres legyél. Nem véletlenül a SB utáni legnépszerűbb esemény. Így hogy van internet bárki vissza tudja nézni az egyetemi játékosok teljesítményét és iszonyat jó dolog megpróbálni megjósolni a jövőt, hogy aztán a tutinak hitt elképzelések dőljenek be vagy épp fordítva. Kár, hogy itthon ezt nem sokan ismerik fel és csak maréknyi embert mozgat meg igazán a dolog (annyira, hogy pl. elmenjen egy draftnézésre). Remélem ilyen szempontból változni fog a szurkolói kultúra.
Asbee
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
GiantsMLBhunter
Nagyon várom már a draftot, de a szezon még jobban, hogy mit tudunk majd fakítani 😀😀😀
De azért remélem Shurmur a legjobbat hozza majd ki mindenkiből! 😊
Szerkesztette: Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
több mint 7 éve
Engram TE/WR hibrid. Shepard slot. BM nagytestű WR OBJ másik oldalára, redzone-ba, azért ez más.Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀Nem kell Marshall szerintem. Paycut lenne a legésszerűbb megoldás. Ott van Engram, Shepard vagy Lewis a helyére, szerintem tökéletesen tudják őt pótolni.
A draft meg kb. a legizgalmasabb dolog az NFL-ben. Ott építed a jövőt, az adja meg az alapot ahhoz, hogy sikeres legyél. Nem véletlenül a SB utáni legnépszerűbb esemény. Így hogy van internet bárki vissza tudja nézni az egyetemi játékosok teljesítményét és iszonyat jó dolog megpróbálni megjósolni a jövőt, hogy aztán a tutinak hitt elképzelések dőljenek be vagy épp fordítva. Kár, hogy itthon ezt nem sokan ismerik fel és csak maréknyi embert mozgat meg igazán a dolog (annyira, hogy pl. elmenjen egy draftnézésre). Remélem ilyen szempontból változni fog a szurkolói kultúra.
Asbee
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀Nem kell Marshall szerintem. Paycut lenne a legésszerűbb megoldás. Ott van Engram, Shepard vagy Lewis a helyére, szerintem tökéletesen tudják őt pótolni.
Asbee
több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀A draft meg kb. a legizgalmasabb dolog az NFL-ben. Ott építed a jövőt, az adja meg az alapot ahhoz, hogy sikeres legyél. Nem véletlenül a SB utáni legnépszerűbb esemény. Így hogy van internet bárki vissza tudja nézni az egyetemi játékosok teljesítményét és iszonyat jó dolog megpróbálni megjósolni a jövőt, hogy aztán a tutinak hitt elképzelések dőljenek be vagy épp fordítva. Kár, hogy itthon ezt nem sokan ismerik fel és csak maréknyi embert mozgat meg igazán a dolog (annyira, hogy pl. elmenjen egy draftnézésre). Remélem ilyen szempontból változni fog a szurkolói kultúra.
több mint 7 éve
Én csak akkor hiszem el, hogy nem QB-t húztok, ha hátratradeltek.Miert kellene QB t huzni vagy le tradelni???Ha van lehetoseged egy franchise playert valasztani mas posztra akkor megteszed.QB ,DE,LT .Ezeknel nincs fontosabb es Chubb erre erkezne.Egy halom pick nem garantalja h jol is fogsz valasztani.Lasd Browns...Plus nem hiszem h rebuild van nalunk ,inkább reboot.OBJ ,LC es esetleg Chubb al lenne egy elég szilárd alap amire lehet évekig epiteni .Ez persze az en véleményem csak.
Már nem is feltétlenül azért nem hiszem el, mert a QB pick lenne a logikus (bár az lenne a logikus), hanem azért, mert a Jets trade óta az az 1/2 borzasztóan sokat ér. Ott vagy QB-t kell húzni vagy le kell tradelni és betankolni vastagon pickekből.
peterk2005
több mint 7 éve
nekem elsőre az ugrott be, hogy lehet pickeket kezdünk gyűjtögetni idén(akkor viszont sima letrade) majd a 2019-20 ban megpróbáljuk...Addigra kifutnak a nagy szerződések is, (kivéve az újak: OBJ, Collins akire lehet majd építeni ha nem sikerül a projekt...) utána max kezdődik egy komplett rebuild (3 év múlva), már egy új irányítóval, de vlsz akkor már nem egy 70+ os GM-el...
utána másodjára mondjuk simán sok más is beugrott 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Nagyon sajnàlom jpp tàvozàsàt. Nagy kedvencem. Szerencsére egy semleges csapathoz ment.Szerintem ez a draft tipp màr túl van hypolva. Valaki jön, és egy év múlva mondunk valamit és hàrom év múlva is.
Volt pàr közös program szervezési kisérlet.
A draftnézést kihagynàm, viszont a szombati cowbells meccsre megyek. Esetleg ott lehet giants fan meeting.
több mint 7 éve
Én csak akkor hiszem el, hogy nem QB-t húztok, ha hátratradeltek.Már nem is feltétlenül azért nem hiszem el, mert a QB pick lenne a logikus (bár az lenne a logikus), hanem azért, mert a Jets trade óta az az 1/2 borzasztóan sokat ér. Ott vagy QB-t kell húzni vagy le kell tradelni és betankolni vastagon pickekből.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Barkley ,Chubb es Nelson a top 3 jatekos a drafton.Ebbol csak A DE premier pozicio.Coltson nem hiszem h tovabb csuszott volna.QB vagy Chubb.Egyik miatt sem lennek szomoru.Azért ha Chubb lenne, én szomorú lennék. Mert akkor Jets-sel mi is tradelhettünk volna. És úgy is lett volna rá jó esély.
Gerixx
QB lesz.
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Egyébként Chubb olyan típusú defensive end amelyet igencsak kedvel Gettleman. Ő is előszeretettel erősíti a védőfalat, szóval ebből a szempontból is ülne ez a pick. De a másik oldalon még mindig ott van az, hogy a közeljövőben meg kell találnunk Eli utódját és valószínűleg nem leszünk ennél jobb pozícióban. A poszt fontossága miatt jobban el tudnám itt fogadni Chubbot mint Barkley-t, de én kitartok a mellett, hogy nagyon nagy esélyünk van most franchise QB-t szerezni és elsősorban erre kell rámenni.
több mint 7 éve
Ott van még a Denver is, hátha...QB vagy Chubb.Egyik miatt sem lennek szomoru.Azért ha Chubb lenne, én szomorú lennék. Mert akkor Jets-sel mi is tradelhettünk volna. És úgy is lett volna rá jó esély.
Gerixx
QB lesz.
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
QB vagy Chubb.Egyik miatt sem lennek szomoru.Azért ha Chubb lenne, én szomorú lennék. Mert akkor Jets-sel mi is tradelhettünk volna. És úgy is lett volna rá jó esély.
Gerixx
QB lesz.
több mint 7 éve
QB vagy Chubb.Egyik miatt sem lennek szomoru.
több mint 7 éve
Jah. 😊 Hát én már nagyon kíváncsi vagyok mit fogunk húzni.Muszáj olyat írni, amire mennek a click-ek meg generálja az olvasottságot. Jó lesz az QB picknek.Teljesen jó tradnek tartom!Hát többen nem ezt gondolják:
Mondjuk szvsz, pont ez a csere mutatja, hogy QB-t húzunk 1/2-n, senkinek sem lehet kétsége már, a jövőt alapozzuk.
nagir
Quarterback Sam Darnold is widely expected to go to the Cleveland Browns at No. 1, leaving the Giants with the choice of Chubb, running back Saquon Barkley and guard Quenton Nelson.
GJohnny74
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Köszönöm.😉Muszáj olyat írni, amire mennek a click-ek meg generálja az olvasottságot. Jó lesz az QB picknek.Teljesen jó tradnek tartom!Hát többen nem ezt gondolják:
Mondjuk szvsz, pont ez a csere mutatja, hogy QB-t húzunk 1/2-n, senkinek sem lehet kétsége már, a jövőt alapozzuk.
nagir
Quarterback Sam Darnold is widely expected to go to the Cleveland Browns at No. 1, leaving the Giants with the choice of Chubb, running back Saquon Barkley and guard Quenton Nelson.
GJohnny74
GiantsMLBhunter

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Muszáj olyat írni, amire mennek a click-ek meg generálja az olvasottságot. Jó lesz az QB picknek.Teljesen jó tradnek tartom!Hát többen nem ezt gondolják:
nagir
GJohnny74
több mint 7 éve
Teljesen jó tradnek tartom!Hát többen nem ezt gondolják:
nagir
több mint 7 éve
Könyörgöm felejtsük már el Nelsont... 😀 Szvsz Chubb vagy egy QB, de én még mindig kicsit az utóbbi felé hajlok. Azért egy irányítónak még egy pass rushernél is sokkal nagyobb impactja van. A Browns sem biztos, hogy 0-16-tal fejezi be ha olyan minőségű QB-t talál amilyen minőséget Garrett képvisel. Tuck, Osi és Strahan is 2-3. körös pick volt, ott is lehet találni klasszis edge rushert, bár pikáns lenne az is, ha LT után újra egy passzsiettetőt választanánk 1/2-re.
több mint 7 éve
Egy kommentben találtam:I trust in Getty 😊
i.imgur.com/6hiYLe3.gif
Szerkesztette: GJohnny74