New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát lássuk az elmúlt évek drafjainak a top irányítóit:2017:
1/2 Trubisky
1/10 Mahomes
1/12 Watson
2016:
1/1 Goff
1/2 Wentz
1/26 Lynch
2015:
1/1 Winston
1/2 Mariota
2014:
1/3 Bortles
1/22 Manziel
1/32 Bridgewater
2013:
1/16 Manuel
2012:
1/1 Luck
1/2 RGIII
1/8 Tannehill
1/22 Weeden
Jelenleg 4 olyan irányító van, aki nagyon nagy eséllyel top 10-es pick lesz: Darnold, Rosen, Allen, Mayfield. Ott van Lamar Jackson is, aki igen nagyot robbanthat, mert jóval jobb QB képességekkel rendelkezik mint azt sokan gondolnák és akkor ne feledkezzünk el Mason Rudolph-ról sem, aki elég nagy underdog ebben a névsorban, de simán dönthet úgy az első kör végén a Jaguars vagy a 2. kör elején valaki más, hogy bizony neki ő kell. Ez gyenge class? Egyáltalán nem. Annyi van, hogy nincs egy olyan kimagasló tehetség, mint Luck. De a fenti class-okkal összehasonlítva elég fura lenne ezt szarnak minősíteni.
Mikor válik be egy QB? Ha SB-t nyer? Ha MVP szezont hoz? Ez is nehezen meghatározható. Kockázat pedig bőven lesz. Tavaly a szurkolók, szakértők 3/4-e iszonyatosan fikázta DeShaun Watsont, hogy mégis mit akar a profik között, nem fog ott beválni stb. Erre az ACL szakadásig 100-as feletti QB ratinget hozott 7 meccs alatt 18 TD-vel és 60% feletti pontossággal. Hoppá. Mindenki elkezdte körbenyalogatni. Például Goff, Wentz, Winston, Mariota? Ők makulátlan tehetségek voltak? Egyáltalán nem.
Az a bajom az irányító ellenes gondolatmenettel, hogy ez az elgondolás a tökéletes QB prospectet keresi. Olyat, amilyen Andrew Luck, vagy Peyton Manning. Erre a játékosra nem lehet várni. Vagy odapottyan az öledbe vagy nem. De egyik csapat sem lesz olyan hülye, hogy egy generációs tehetséget odaad másnak. Ha pedig nem produkálunk még ilyen szezont/szezonokat, akkor trade nélkül valószínűleg nem leszünk mostanában ennél jobb pozícióban, ezt talán nem nagyképűség kijelenteni. Ha most nem tartjuk sokra egyik irányítót sem, akkor mikor fogjuk? Itt már nemcsak arról van szó, hogy BPA meg így a draft board úgy a draft board. Ha van egy irányító akiben megvan az a potenciál, hogy hosszú évekig a kezdőd legyen akkor őt fogod kihúzni és nem a top RB-t vagy a G-t, mert sokkal jobban kijöhetsz a helyzetből. Még egy LT-hez vagy egy DE-hez képest is teljesen más dimenzió egy QB. Teljesen átlagos játékosoknak adnak évi 20 millió dollárt és ha valakinek 3 jó meccse van, akkor már annyi pénzt kap a következő évre, amit egy más poszton játszó hasonló kaliberű játékos a teljes pályafutása alatt keres meg. És doki is ezt írta le, hogy inkább megpróbálkozol ezzel minthogy agyonfizess később valakit. Évi 7,5-8 millió nem sok egy irányítónak, viszont ha az újonc futódat, passzsiettetődet vagy a guardod dobod meg ennyivel akkor mindjárt más a leányzó fekvése.
Más játékosnál nincs rizikó? Dehogy nincs. Olyan szarházi játékosokat is választottak ki a top 5-ben, hogy ihaj. Pl. nem úgy indult Corey Davis pályája ahogyan várta. De ha visszamegyünk az időben ott van Dante Fowler Jr., Greg Robinson, Blake Bortles, Sammy Watkins, Eric Fisher, Luke Joeckel, Dion Jordan, Trent Richardson, Justin Blackmon. Igen, közülük többen is jók, de nem annyira mint azt egy ekkora reménységtől várnánk.
Nem mondom azt sem, hogy feltétlenül rossz lenne Chubb vagy Barkley, mert ha kapásból jönne egy sok sackes vagy egy 1000 yard feletti szezon akkor nem foglalkozna ezzel az ember. Viszont egyikük sem fog akkora lendületet adni a csapatnak mint egy irányító adhatna. Azt pedig iszonyatosan nehéz megtenni, hogy lemenedzselj egy QB váltást. A papírforma alapján ha visszavonul/nem tartassz már igényt a korábbi nagy irányítódra, akkor jön néhány év visszaesés. Ha rajtam múlna mindent megtennék az ellen, hogy ez ne következzen be és ennek az elkerülésére tökéletes lépés lehet az 1/2-re egy irányító.
A másik problémám, hogy a drafttal kapcsolatban többen is azt várják, hogy olyan játékosok érkezzenek akik azonnal teljesíteni tudnak. Nem feltétlenül kell nekik, korábban pont az volt nálunk a szokás, hogy inkább megfontoltabban, sokkal jobban felépítve küldtük őket a pályára. És egy jó QB-ban benne van 15-20 év, egy futóban pedig némi túlzással fele annyi. Persze, hogy őt pályára kell küldened, de egy irányítóval nyugodtan megteheted, hogy egy vagy két évet jegeled. Az szerintem külön előny lenne neki ha Eli Manning mellett ülne az öltözőben és nem valaki szerencsétlen mellett. Webbre várni pedig nagyjából olyan mintha felteszed tippmixen az évi fizetésed felét és akkor várod a csodát. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy mindenképp irányító kell nekünk, de belátható időn belül eljuthatunk ide és ez az 1/2-es pick remek lehetőséget nyújt ennek az elkerülésére.
több mint 7 éve
sokaknál ott a bölcsek köve, aztán történik ami lesz.ami viszont már megtörtént,
meanwhile: Pat Shurmur met with Odell Beckham Jr. in California this weekend and had a “great” meeting.
“I had an opportunity to visit with Odell and got a chance to get to know him a little better.” - Pat Shurmur said
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Azér húznak QBt mert két év múlva Bradford és társai co. - akivel nem fogod meglátni a szivárványt, még mindig 20M/ év összegért fog aláírogatni, s aztán kifogsz egy olyan classt, ahol a legjobb játékos egy cserefalember, na puff. Veterán playmaker RBt meg kapsz bőven 10 alatt. Nézni köll az árakat is mennyi a rendszermérnök, mennyi a fűnyíró ember. S minden HRes ránézésre megmondja majd' hogy a QB éri meg. Persze vannak a franchiseok a nagy matekkal, mint a Bronwns, akiknek meg lehet magyarázni, mit hogy, na úgy is jártak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
HA kihúzod, Ha beválik, Ha bent van még a szerelem tárgya, akkor ki kell húzni, és meg is fogják tenni, de ha nem látják benne,hogy biztos jobb lesz mint Webb 2 év múlva (1 év tapasztalattal Eli mögött) akkor meg nem pazarolnak el szerintem egy blue chip playert, mert az luxus lenne...(amúgy statisztikailag is kevesebb mint 30% az esély az 1/legelejének QBnál, de az utóbbi időben látható hogy több sikeredik mint korábban) szvsz Csak azért nem fognak egy Qb-t húzni mert magasan húzunk, csak ha tényleg magasan lesz értékelve a draft boardon...
több mint 7 éve
Minden pick rizikós és ahogy bust lehet pl. Rosenből ugyanúgy bust lehet Barkley-ból, Chubb-ból és Nelsonból is (Chance Warmack says hello). Többet ér ez a pick annál, minthogy kihúzzunk egy RB-t vagy egy DE-t, akkor már inkább eladnám a lelkem valakinek és jöjjenek csak be a Jets elé. Mivel egynél több irányítóban látom azt, hogy beválhat az NFL-ben is, ezért ezt most elég komoly esélynek érzem. És igen 37 éves Manning, de én már nem azt a Manninget látom akit láttam pl. 2011-ben az NFC döntőn. Akkor gyakorlatilag széttépték, mégis végig koncentrált tudott maradni. Most? Jön szemből a DT és már dobja is el magát. Nem egy ehhez hasonló play-t láttunk. De azt hiszem ezt is leírtam már. Persze jó lenne akár Chubb akár Barkley is, nem bánnám azt sem, de bőven maradna bennem akkor hiányérzet. A történelem azt mutatja, hogy nagyon ritkán süllyedünk ilyen mélyre, mint most. És ha eljutunk oda, hogy tényleg nyugdíjazni kell Eli-t, akkor nem lesz egyszerű művelet a 10-15. pickről fellépni a top 5-be pláne úgy, hogy akkor sem lesznek jobb tehetségek. Mert ha lényegesen jobb lesz a class mint idén, akkor nem fogják odaadni nekünk azt a picket.
több mint 7 éve
Hát ha az luxus lenne ha a következő franchise irányítónk két évet padozna, majd utána 15 évig nem lenne QB kérdés, akkor nem egy sportot nézünk.Komolyan azt érzem nálad, hogy nem számolsz olyan eshetőséggel, hogy a QB pick nem jön be és/vagy felesleges lesz. Pedig azért ez bőven ott van a kalapban, nem hiába nincs egyértelmű 1/1-es... sőt, jelenleg a 4-ből egyedül Mayfield-et nem emlegetik 1/1-en, és nem feltélen azért mert egyik jobb mint a másik.
Asbee
Eli jelenleg 37, ami szép kor, de még bőven lehet nála a tankban. Brady 40, és kanyarba sincs a visszavonulás nála. Brees meg most kapott új szerződést 39 évesen. Én is logikus lépésnek tartanám a QB húzást 1/2-őn, de csak az értéke miatt. Ha 1/6-on húznánk, szerintem fel sem merülne senkiben, hogy felmenjünk egy irányítóért. Ha kapna Manning egy értelmes falat, és potens futójátékot, akár legjobb évei elé is nézhetne (költői túlzással persze). És erre minden adott lenne most...
Az hogy egy QB bejön, és fr. irányító lesz belőle 15 évre, eleve szörnyen rizikós, hátmég akkor ha ennyire eldöntetlen a szitu, hogy most ki a jobb/rosszabb. Ha pedig bukta lesz, vagy Manning még 4 évig simán elfocizgat akkor buktuk az extra magas pick-et. Én ezért nem tudom leírni Chubb-ot, vagy Barkley-t mert bár mindenkiben ott van a bust faktor, azért náluk jelentősen kissebb erre az esély, és valóban meghatározó játékosai lehetnek a fr.-nak akár már idén!
Tegyük fel, hogy kihúzzuk Barkley-t, majd a második körben pl.: Will Hernandez-t. Egycsapásra lenne értelmes fal, futójáték, pazar elkapósor, és egy Eli Manning, akit tavaly láttunk a PO-ban a Packers ellen, hogy még mindig tud, ha komoly a tét. Ha nem kell átlag 3sec alatt szabadulnia a lasztitól, vagy futójáték nélkül mindent magának megoldani, én nem látom akadályát, hogy ne lehetne megint egy JÓ irányító. Ha pedig 2 év múlva visszavonul, úgy állunk majd ott, hogy minden az új QB rendelkezésére áll, akár a piacról, akár drágán a draft-ról jön. (Mellesleg ott megkaphatja Webb is a bizonyítási lehetőséget, aki addig tovább fejlődhet/tanulhat, plussz azért a jelenlegi rezsim is kiismerheti a korlátait).
Én is QB-t húznék első körben idén, de csak azt az 1 valakit, akiről tényleg hiszem, hogy megváltja majd NewYork kék felét (nálam ez max Rosen). Ha ő kimegy (vagy esetleg nincs is ilyen), akkor fenébe az értékekkel és inkább jöjjön az, akire tényleg lehet majd építeni, és lássuk mit hoz a jövő. Gettleman amúgy sem fiatal már, nem hiszem, hogy a jövőbeni utódjának akarna csapatot építeni, és lehet komolyan gondolta, hogy a legjobb elérhető játékosra fáj a foga.
több mint 7 éve
Pedig egy tök túlértékelt eseményről beszélünk amin felesleges izgulni, felesleges bármit is mondani róla, hiszen úgyis csak évek múlva derül ki minden, addig meg minek találgasson az ember bármit is...
több mint 7 éve
Huh de hosszú lesz még ez az egy hónap... ☺️
több mint 7 éve
Hát ha az luxus lenne ha a következő franchise irányítónk két évet padozna, majd utána 15 évig nem lenne QB kérdés, akkor nem egy sportot nézünk.
több mint 7 éve
A drafton előttünk és utánunk valójában Qb need-es csapatok vannak, de a Giants vlsz nem az még vagy 2020-ig. kb akkora kell nekünk franchise Qb. Ellenben kb 5 éve nincs még közepesnek nevezhető fal és futójáték, az LB-ket hagyjuk, de sack-et is főleg a Browns stb ellen gyártottunk. Ha valakiben tényleg látják Eli utódját, aki jobb mint Webb (egy év tapasztalati előnnyel, hiszen mindenkitől azt halljuk, hogy milyen fontos a tapasztalat egy rookienál ugye) akkor ki kell húzni, nem lehet vitás, de hazárdírozni valakiért aki 2 évig lehet csak padozni fog ugyanolyan luxus 1/2 nél, mintha bent hagysz egy azonnali impact playert aki 'lehet' fut 1200 yardot, csinál 10 sacket stb,stb,stb ... ki tudja...
Persze ez ugyanolyan találgatás, mint a többi. Gyakorlatilag minden mellett, és ellen lehet érveket találni. Kérdés mi a cél, mi van meghatározva a tulajoktól a GM felé, mert ha ezt tudnánk, könnyebb lenne találgatni is.
Úgy is csak évek múlva fog kiderülni egy választásról hogy milyen, semmikképpen nem most, és nem itt... 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Én azért arra is kíváncsi leszek Allennél hogyha éles szituációban jönni fog a blitz akkor mire lesz képes...Allennél nem az a kérdés mit old meg 8 sec alatt, hanem éppen az, hogy 2 sec alatt mire képes.
Asbee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Én azért arra is kíváncsi leszek Allennél hogyha éles szituációban jönni fog a blitz akkor mire lesz képes...
több mint 7 éve
No offense, de idén nincs 6. körünk...Awesome88Azért nem írnám le a srácot annyival, hogy "ez már nem egyetemi foci." Ha nem néznék a hiányosságát, bőven kimehetne legkésőbb a 2. napon. (Mellesleg ez itt NewYork, ha valahova akkor ide jól jöhet a plussz hype és a média figyelem 😀 .) Nem itt fog kikötni, de biztos nem lennének álmatlan éjszakáim, ha őt hozná a GM 6. körben, fél kéz ide v. oda.
Awesome88
több mint 7 éve
A Josh Allen hype bizony valódi, a Pro day-en mindenki el volt ájulva attól, hogy mennyit fejlődött a szezon óta, sőt Mayock azt találta mondani, hogy nem látott meg QB-t ennyit fejlődni, ilyen rövid idő alatt. Szerintem ő most nagyot ugrott a QB needes csapatok boardjain, ráadásul mindenki Wentz 2.0-át kezdi látni bele (ami azért eléggé bejött a Sasoknak). Amig irányítót húz Gettleman a 2. pickkel, addig igazából bármelyik név védhető (nyilván rövid távon, hosszú távon meg megválaszolja magát), rengeteg pro és konktra van mindegyik névnél. A legnagyobb upside-dal és ugye a prototípus méretekkel Allen rendelkezik, és mivel nem day 1 starter, ezért kezdik/kezdhetik sokan hozzánk mockolni. Ettől függetlenül a realitás szerintem Rosen.
több mint 7 éve
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy mégis honnan szedik az egész maszlagot. Ilyenek nem jutnak még a csapathoz közel álló újságírók fülébe sem, hogy ki hol áll a boardon. Ez nagyon amatőr lenne. Max annyi, hogy kit mennyire kedvelünk. Ami pedig lehet, hogy smokescreen.A Chubb, Barkley, Nelson hármasból nekem csak Chubb kellene a poszt fontossága miatt, és ő is csak akkor ha a Browns viszi Rosent. Van egy sanda gyanúm, hogy csúnyán beleszerelmesedhetünk Allenbe, de még Darnoldnál is nagy lenne a rizikó. Mayfield szvsz a kanyarban sincs nálunk.
Viszont a túloldalon ott van az is, hogy minden évben komoly kételyek vannak a rookie irányítókkal, nagyon ritka az amikor kijön egy Andrew Luck. Ha pedig mégis egy ilyen QB áll majd profinak, akkor esélyünk sem lesz arra, hogy trade-eljünk érte. Egy súlyos csere árán szerezhetünk olyan kaliberű irányítót amilyet most behúzhatunk. Adódik tehát a kérdés, hogy érdemes-e egy bármelyik más poszton játszó játékosért bevállalni azt a rizikót, hogy QB nélkül maradhatunk két év múlva.
több mint 7 éve
sztem fingja sincs senkinek, h mi a sorrend a boardunkon, mindenki csak találgat max.. én továbbra is fogadni mernék a QB-ra.Louis Riddick says if Myles Garrett and Bradley Chubb had been in the same draft he would choose Chubb, who will most likely be on the board for the Giants at No. 2.Es nem o az egyetlen igazan hozzaerto aki ezt allitja.Azt is hallani kozeli forrasok szerint h a Giants draft board lassan keszen all,es bizony egyik QB sem magas draft pick a listan.Barkley,Chubb,Nelson a top 3 ,sorrend rol nem hallani.Mondjuk sztem ezt mindenki tudja h egyik QB sem jobb a felsoroltaknal.Mas hirek szerint Darnold a Browns es Giants boardjan is top QB.
ozibozi
Gerixx
több mint 7 éve
Louis Riddick says if Myles Garrett and Bradley Chubb had been in the same draft he would choose Chubb, who will most likely be on the board for the Giants at No. 2.Es nem o az egyetlen igazan hozzaerto aki ezt allitja.Azt is hallani kozeli forrasok szerint h a Giants draft board lassan keszen all,es bizony egyik QB sem magas draft pick a listan.Barkley,Chubb,Nelson a top 3 ,sorrend rol nem hallani.Mondjuk sztem ezt mindenki tudja h egyik QB sem jobb a felsoroltaknal.Mas hirek szerint Darnold a Browns es Giants boardjan is top QB.
ozibozi
Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
Louis Riddick says if Myles Garrett and Bradley Chubb had been in the same draft he would choose Chubb, who will most likely be on the board for the Giants at No. 2.
több mint 7 éve
Az vicc volt, hogy az egyik kézbajos helyére hoznánk a másikat... relax man. Mellesleg 6. körben szerintem simán megérne egy próbát. Bármilyen felállásba beleillik a csávó, nem csak ILB lehetne, de amúgy ott sem annyira rózsás a szitu, ha BJ nem lesz képes egészséges maradni. DE írtam is, hogy nem tartom valós opciónak a megszerzését, szóval nem is kell ennyire rálovagolni a témára.Miert tradeltuk el JPP t ?Azert h az extra pickkel hozzunk egy limitalt playert?Melyik poszt a need?Neha teljesen osszezavarsz...3-4 vedelemben max ILB lehetne ,arra pedig ott van Ogletree es B.J kezdonek.OLB /DE nagyobb need.Illetve max 5- 6. koros story lehet es talan megragadhat egy rosteren.Egy kezzel Azert nem lesz egyszeru Az NFL be,d en is szurkolok neki.Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Nagyon eltudnám képzelni Giants mezbe.
Taz
Awesome88
Gerixx
Azért nem írnám le a srácot annyival, hogy "ez már nem egyetemi foci." Ha nem néznék a hiányosságát, bőven kimehetne legkésőbb a 2. napon. (Mellesleg ez itt NewYork, ha valahova akkor ide jól jöhet a plussz hype és a média figyelem 😀 .) Nem itt fog kikötni, de biztos nem lennének álmatlan éjszakáim, ha őt hozná a GM 6. körben, fél kéz ide v. oda.Minden évben van egy-egy játékos, akit felkap a média, és akkora hype lesz körülötte, hogy nemigaz. Ilyen volt Böhringer, vagy Michael Sam (emlékeztek, hogy a Rams azért draftolta, hogySrácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
Awesome88megússzaeltolja a Hard Knocks szereplést..?). Az NFL-nek kell a reklám, az ilyen játékosok pedig a legjobb felületek ezekre. Nem rossz játékos Griffin, talán nincs még egy játékos ekkora akaraterővel, de az NFL nem egyetemi foci, ezt sokan elfelejtik.
Kívánom, hogy sikeres legyen, de most komolyan egy kézfej nélküli LB-rel mélyítenéd az alapból fosgyenge sort?
szviko
több mint 7 éve
Miert tradeltuk el JPP t ?Azert h az extra pickkel hozzunk egy limitalt playert?Melyik poszt a need?Neha teljesen osszezavarsz...3-4 vedelemben max ILB lehetne ,arra pedig ott van Ogletree es B.J kezdonek.OLB /DE nagyobb need.Illetve max 5- 6. koros story lehet es talan megragadhat egy rosteren.Egy kezzel Azert nem lesz egyszeru Az NFL be,d en is szurkolok neki.Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
Awesome88
több mint 7 éve
Minden évben van egy-egy játékos, akit felkap a média, és akkora hype lesz körülötte, hogy nemigaz. Ilyen volt Böhringer, vagy Michael Sam (emlékeztek, hogy a Rams azért draftolta, hogySrácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
Awesome88
Kívánom, hogy sikeres legyen, de most komolyan egy kézfej nélküli LB-rel mélyítenéd az alapból fosgyenge sort?
több mint 7 éve
Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
több mint 7 éve
Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ? Nagyon eltudnám képzelni Giants mezbe.
több mint 7 éve
Marshall sose volt gyors, de meg ahhoz kepest is lassult.Dropja is volt par .Azert nem szabad elfelejteni h elso eve volt Eli al es hat o sem arrol hires h pontos QB .Marshall top 10 wr volt egesz palyafutasa alatt ,nem sok jobb redzone target van nala es felepitese alapjan olyan jatekos akit DG is kedvel.En is megtartanam egy evre.Gettleman tuti h hozni fog drafton egy hasonlo felepitesu wr t ,m Lewis minden csak nem BM 🙂