NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Nem furcsa, hogy még nem jelentették be Shurmurt?
Isti81
Ma a Vikings játékosokkal találkozik. Azt írják holnap találkozik a mi vezetőségünkkel és írja alá a kinevezést, majd lesz egy sajtótájékoztató.
GJohnny74
Kösz!
több mint 7 éve
Isti81
Miért lenne az? A meccs után ne is menjen haza a csapattal, hanem egyből jöjjön hozzánk?
Asbee
De nyugodtan menjen, viszont ha már sok helyen lehozták, hogy ő lesz a következő HC akkor mondjuk egy bejelentés már belefért volna. Igen ő lesz a következő! Ennyi!

Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Isti81
Ma a Vikings játékosokkal találkozik. Azt írják holnap találkozik a mi vezetőségünkkel és írja alá a kinevezést, majd lesz egy sajtótájékoztató.
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Isti81
Miért lenne az? A meccs után ne is menjen haza a csapattal, hanem egyből jöjjön hozzánk?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Közhely, de RB-t lehet találni a hátsóbb körökben is. Jelen pillanatban több olyan jelentkező is akad akik a második kör elején remek megoldást nyújthatnának és már újoncként fel lehetne őket küldeni a pályára. Az sem elhanyagolható tényező, hogy kell valaki aki blokkol is nekik és ugyan sokszor alábecsüljük a futók impactját, de jelen pillanatban a futásblokkolást égetőbb problémának érzem. Mikor Fluker a pályán volt, akkor durván előreléptünk, majdnem 0,8 yarddal nőtt a futásonkénti átlagunk. Az első körben őt kell visszahozni és mellé úgyis igazolni fogunk mást is.

A másik, hogy a draftra nem egy és nem két évre terveznek. Utoljára 1981-ben draftoltunk az 1/2-n, ott húztuk ki LT-t. Az elmúlt 20 évben mindössze háromszor választottunk a legjobb 10-ben, abból ráadásul kettő annak a végén volt (Flowers & Apple). Nem sűrűn húzunk ilyen korán és remélem ez így is marad. A franchise QB a legnagyobb kincs a ligában és láttuk milyen értékeket adnak értük. Nekünk ezt most nem kellene megtennünk, ráadásul egy olyan class-ban, ahol több játékosban is megvan az a potenciál ahhoz, hogy másfél évtizedig kezdő legyen a ligában. Van egy öregedő irányítónk, aki ugyan korrektül elpasszolgat még és kezdő szintet képvisel, de látható rajta a lejtmenet. Nem úgy mozog már a zsebben mint korábban, nem tudja olyan gyakorisággal meghosszabbítani a játékokat mint tette azt régebben, nem látom benne azt, hogy egy olyan menetelést tudna csinálni mint 2011-ben, mikor gyakorlatilag ő és JPP tartotta meg a reményt, csak az utolsó pár fordulóban nőttek fel hozzájuk a többiek. Mikor láttunk utoljára olyan GW drive-okat Manningtől?

Van egy Davis Webb. Az elmúlt időszakban többen is berobbantak a középső körökből, Russell Wilson, Dak Prescott és Kirk Cousins. És persze ott a hosszú lista azokról, akik nem váltak be. Pl. Ryan Nassib. Gondolom senkinek sem kell elmesélni a történetét. Egy kör sincs közte és Webb között. De akkor még egy idevágó példa. Ki volt a '15-ös draft 3/89-es választása? Sean Mannion. Hová került? Rams. Mit csinált a Rams '16-ban? Elég durván felment Goffért. Úgy, hogy az előző évben a harmadik körben választott egy irányítót. Annyi a különbség, hogy náluk egyértelműen need volt a poszt, de mégsem ültek a babérjaikon, hogy na itt ez a gyerek, hátha mutat valamit. Azt gondolom, hogy nem kellene változtatni Webb fejlesztésén, továbbra is készüljön csereként, aztán egyszer lehet eljön majd a pillanat, hogy be kell állnia. Sérülések bármikor lehetnek és az sem biztos, hogy az 1/2-es pick beválik. De abban én nem tudnék bízni, hogy húzzunk más posztra, Webb talán bejön és majd lesz valami. Mi van ha nem jön be? Szórjuk el a pickjeinket pár év múlva egy olyan kaliberű irányítóra akit most csere nélkül behúzhatnánk? Ezt nem lehet eladni nekem, hogy Webb miatt ne érkezzen 1/2-re QB.

több mint 7 éve
Vobox New York Giants 654
Szerintem a QB húzás nagyban függ a Brownstól,hogy ők kit húznak (ha nem tradelnek le,mert náluk belefér simán,hogy Fa-ról vesznek egy Cousins,Bradford,Smith...valakit)!Ha nem tudjuk kihúzni akit szeretnénk (Rosent pl) akkor akár egy kisebb letrade is jöhet,mert az elején QBrun lesz,ez borítékolható és egy jó ajánlat esetén el kell gondolkodni,hogy ha ki tudjuk húzni barkleyt és kapunk mellé megfelelő értéket az jól is elsülhet.
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Az a baj ezzel a QB kérdéssel, hogy senki nem látta még, mit tud Webb éles helyzetben a legmagasabb szinten. Akik egyetemen látták, és akik jelenleg vele edzenek, mind istenítik.
Ha pedig tényleg annyira jó, az felül írja a draft sratégiát. Szerintem is most kell megoldani a kérdést, csak lehet, hogy nincs is már kérdés.
(Persze az is benne van, hogy csak udvariasságból/haverságból fényezik, de ezt nem tudhatjuk)
vanek úr
Igen, kb egyetlen olyan eset lehet, h nem QBt húzunk, az pedig akkor van ha egyértelműen Webben látják a jövő franchise QBját. Szerintem erre kicsi az esély, de ha bejönne akkor nyilván ez lenne a legjobb forgatókönyv..
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 221
Azt mondta h nem zárja ki a qb érkezését ...
Gerixx
Azt mondjuk biztos nem fogja bejelenteni előre, hogy melyik posztra húzunk 😊
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 221
Az a baj ezzel a QB kérdéssel, hogy senki nem látta még, mit tud Webb éles helyzetben a legmagasabb szinten. Akik egyetemen látták, és akik jelenleg vele edzenek, mind istenítik.
Ha pedig tényleg annyira jó, az felül írja a draft sratégiát. Szerintem is most kell megoldani a kérdést, csak lehet, hogy nincs is már kérdés.
(Persze az is benne van, hogy csak udvariasságból/haverságból fényezik, de ezt nem tudhatjuk)
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Én kicsit luxusnak érezném Barkley-t, de meg tudnék barátkozni a gondolattal.

Viszont ha nem QB, akkor egy letrade (Aztán a FA stratégiánknak a jegyében) és OL, DL, LB
több mint 7 éve
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈 New York Giants Alabama Crimson Tide 81
Del Rio korrekt lenne. Viszont azt nagyon remélem, hogy Shurmur a teljes csapatot az irányítása alatt fogja tartani, nem fókuszál túlzottan az offense-re.

Közben pedig úgy hírlik Gettlemantől, hogy Eli marad a kezdő. Remélem ez azért nem zárja ki a QB draftot, mert ha Rosen elérhető lesz, akkor őt gondolkodás nélkül be kell húzni.
Asbee
Gerixx
QB-t kell húzni mindenképp és azt is fogunk ebben biztos vagyok. Az ideális pont az lenne, ha Eli lenne a kezdő QB jövőre, de már itt lenne az utód, erre ennél jobb esélyünk nem lesz az biztos.
Szesze
Szerintem meg a futójátékot kéne megalapozni, egy Barkley kaliberű futóval.
broncoforlife
fogadhatunk 😊
Szesze
Fogadjunk 1000$-ban, hogy a Giants Barkleyt húzza. Kifejtem miért: QB-t nem fog húzni a Giants, mert ott van Eli, aki még 2-3 évig jó lehet, és backup QB-nak pedig ott lesz Webb. Őt sem véletlenül igazolták le. Egyetemi meccseit látva tehetséges a srác, máséreszt ez idő alatt - mármint amíg Eli az első számú - addig bőven van mit tanulnia tőle. Megérzésem szerint, jövőre a futójátékot kell megalapozni, mert az utóbbi években elég gyenge volt. Ha Eli is összeszedi magát, valamit ha kompatibilis lesz a futó és passz játék, akkor szerintem minden esély meg van a PO-ra. Nem fix, csak a saját véleményem és a meglátásaimat írtam le.

Szerkesztette: Offensive Blow Job (OBJ) 🏈

Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
nem semmi kihívás lesz egy Giants drukkernek ez a SB
ozibozi
Pont erre gondoltam én is...
Melyik csapat győzelme lenne a kisebbik rossz....
ThundersNFL
Szerintem mindenki egy kicsit inkább a Pats-nek szurkol. Mi maradjunk meg az igazi Pats mumusnak az SB-k terén 😊
GiantsMLBhunter
Én annak szurkolok, amelyik jobban fizet!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
Viszont a mi csoportunk lehetne az egyetlen, ahol már mindenki SB győztes, mégha lesz köztük csak egyszeres is. 😊
több mint 7 éve
Del Rio korrekt lenne. Viszont azt nagyon remélem, hogy Shurmur a teljes csapatot az irányítása alatt fogja tartani, nem fókuszál túlzottan az offense-re.

Közben pedig úgy hírlik Gettlemantől, hogy Eli marad a kezdő. Remélem ez azért nem zárja ki a QB draftot, mert ha Rosen elérhető lesz, akkor őt gondolkodás nélkül be kell húzni.
Asbee
Gerixx
QB-t kell húzni mindenképp és azt is fogunk ebben biztos vagyok. Az ideális pont az lenne, ha Eli lenne a kezdő QB jövőre, de már itt lenne az utód, erre ennél jobb esélyünk nem lesz az biztos.
Szesze
broncoforlife
fogadhatunk 😊
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
ozibozi
ThundersNFL
Szerintem mindenki egy kicsit inkább a Pats-nek szurkol. Mi maradjunk meg az igazi Pats mumusnak az SB-k terén 😊
több mint 7 éve
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈 New York Giants Alabama Crimson Tide 81

Asbee
Gerixx
Szesze

Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
ozibozi
Az első SB lesz amit érdeklődès hiánya miatt nem nézek meg. Nagyszerű 🤗🤗🤗
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ozibozi

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 311
több mint 7 éve
Én Del Rionak nem vagyok nagy híve a denveri munkássága alapján! Wade Phillips ugyanazokból a játékosokból csinált korszakos védelmet.
több mint 7 éve

Asbee
Gerixx
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332

Asbee
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
Es az sem baj ha egy ex klasszis LB a DC,mert a coaching Itt ferne el a legjobban.En kedvelem JDR t ,HC nek is szivesen lattam volna DC nek meg plane!
Gerixx
Végül is nálunk is a Lb sor volt a legalja.
Amadeus
Azert volt baj ott a secondary vel is sztem.
Gerixx
Maradjunk annyiban, hogy 3 év alatt nem tudott egy közepes védelmet összerakni, úgy, hogy ő volt a D playcaller.
Amadeus
Biztosan jobban latod .Kossz a velemenyt is.Elotte azert volt jo vedelemhez koze,es valamiert a jobb coach ok koze soroljak.Lehet van abba vmi h szarbol nem lehet varat epiteni.Se draft pickek se FA ek nem sultek nalatok sztem.En meg akkor kedveltem meg amikor Bronco DC volt.
Gerixx
Nem mi? 12-4-es csapat volt a keze alatt úgy, hogy a defense bottom10 volt végig, olyan nevekkel, mint Mack, Irvin, Bowman, Smith, Nelson. Denverben 40-et kapott a védelme Von Millerrestül, Malik Jacksonostul. Ugyanaz a D# Wade Phillips alatt no1 lett a ligában egy évre rá. Del Rio egy mediocre trash. Nem, hogy szarból, de még betonból sem tud várat építeni.
Amadeus
Te mit nem értessz azon a mondaton h biztosan jobban latod es kossz a véleményt ?😂Sztem jo DC volt Denverbe ,d ha statisztikát is szeretnél akkor sztem top 3 volt passzolt yard ba kb 2 évében a 3 bol náluk ...
több mint 7 éve