NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/09/new-york-giants-steve-tisch-will-sit-steve-wilks-interview/NY ban lesz az interju,vszinu ez is kozrejatszik benne,d en sem bannam ha meglenne ma az edzonk.Schula t es a qb edzot is kivagtak a Panthers tol ugyh akar a stab is majdnem ready 🙂
Azt írják, hogy a korábbi HC jelölt interjúkkal ellentétben Tisch is ott lesz a mai Wilks interjúnál, ami akár sejtethet is valamit. Ha nagyon jól sikerül az interjú, akkor az is elképzelhető, hogy egyből megteszik őt HC-nak és befejezik a keresést.
GJohnny74
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/09/new-york-giants-steve-tisch-will-sit-steve-wilks-interview/Azt írják, hogy a korábbi HC jelölt interjúkkal ellentétben Tisch is ott lesz a mai Wilks interjúnál, ami akár sejtethet is valamit. Ha nagyon jól sikerül az interjú, akkor az is elképzelhető, hogy egyből megteszik őt HC-nak és befejezik a keresést.
több mint 7 éve
Amúgy Wilks annyira nem is fiatal, közelít az 50-hez, csak ugye eleddig pozíciós edző volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Wilks el kapcsolatban Norv Turner t es John DeFilippo t emlegetik lehetseges OC candidate nek.Egyre több volt játékosa is (Tuck, Beason, stb) isteníti a sajtóban.Lehet ez sem véletlen... Amúgy is trendi most megadni a fiataloknak az esélyt még ha kevés időt is töltöttek el vezető pozícióban, szóval simán áll neki a zászló.
Gerixx
több mint 7 éve
Így más a leányzó fekvése, Keenummal nem kellene Shurmur. Rookie QB kell nekünk.
több mint 7 éve
Shurmur nal azert nagyon azt irjak mindenhol h package be megy bárhova Keenummal .Nem tudom mennyire orulnek egy Keenumnak...Mondjuk az idei Keenum lehet upgrade lenne Eli utan.Minnel több infót hallok jatekosoktol ,újságíróktól ,edzotarsaitol,annál inkabb szavaznék Wilks mellett.Ezen emberek elmondasai alapján egy olyan ember aki megköveteli a figyelmet es fegyelmet,játékosai szeretik es szeretnek erte jatszani .JMD rol ugyanazt nem tudom elképzelni .
Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
Megvolt Patricia interjúja is, bár azt csiripelik a madarak, hogy ő a Lions-nál fog kikötni. Szvsz még mindig Wilks a legesélyesebb, akire most le is lehetne csapni. Nem bánnám a kinevezését, de a valószínűsíthető QB draft miatt én egy offense edzőt szeretnék. Erre a két jelölt JMD és Shurmur, nekem inkább az utóbbi kéne.QB draft és építés szempontjából biztos, hogy Shurmur lenne a legalkalmasabb, elég csak megnézni milyen szépen felépítette és rookie rekordokat döntögetett a Rams-nél Bradford-al, az Eagles-nél Foles-al. Valamint a jelenlegi keretből talán kitudná húzni a tutit. Én amondó vagyok, ha az FA-n főleg az OL-t fogjuk rendbe rakni, akkor biztos, hogy QB-t fogunk húzni ami jó lenne Eli-nak is és egy újonc QB is nyugodtabban dobálna egy biztos fal mögött (ld. Dallasnak is milyen jól bevált).
Asbee
Amennyiben Shurmur vagy Wilks lesz a HC, kikre számíthatunk Coordinatori pozikba, arról nagyon még nem olvastam pletyiket? A most kirúgott HC-kból kik lehetnek potenciális jelöltek?
több mint 7 éve
Megvolt Patricia interjúja is, bár azt csiripelik a madarak, hogy ő a Lions-nál fog kikötni. Szvsz még mindig Wilks a legesélyesebb, akire most le is lehetne csapni. Nem bánnám a kinevezését, de a valószínűsíthető QB draft miatt én egy offense edzőt szeretnék. Erre a két jelölt JMD és Shurmur, nekem inkább az utóbbi kéne.
több mint 7 éve
Richburg se lesz már Giants mezben (vlsz)247sports.com/nfl/new-york-giants/Bolt/Weston-Richburg-New-York-Giants-says-he-was-medically-cleared-from-concussion-113197365
több mint 7 éve
de minden évbe más-más kedvencem van 😊egyik kedvenc idei notre dame játékosomVan nem kedvenc notre dame játékosod?😛 | Remélem nem sértődsz be rám😀 |
csebi
Asbee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Az hogy Bródy lelépése után jönne az évenként meg van lebegtetve., de ez Általában a holtszezon közepén szokott ez téma lenni... most valahogy korábban jött....😉
több mint 7 éve
Faszomnak se kell, hogy àtjöjjön annyi pecc drukker.Azért kurvàra nagy húzàs lenne.
több mint 7 éve
egyik kedvenc idei notre dame játékosomVan nem kedvenc notre dame játékosod?😛 | Remélem nem sértődsz be rám😀 |
csebi
több mint 7 éve
Jordan Raanan of ESPN ranks the head coaching candidates for the Giants from most likely to least likely to be hired. Here’s how Raanan views the Giants’ search as of today:Panthers DC Steve Wilks
Patriots OC Josh McDaniels
Patriots DC Matt Patricia
Eagles DC Jim Schwartz
Vikings OC Pat Shurmur
Former Broncos assistant HC Eric Studesville
Giants interim HC Steve Spagnuolo
több mint 7 éve
én első két körben nem hoznék futót. leghamarabb 3.-ban, de inkább negyedikben, ahol egyik kedvenc idei notre dame játékosom még tutira elérhető lesz (Josh Adams).Mindenképpen qb-ra kell ellőni az 1/2-t . Barkley nagyon nagy király, de sztem a 2.kör elején is tudunk húzni magunknak futót pl. Chubb,Michel,Johnson, Harris,Guice. Vmelyik csak benn lesz mégEzert is kell qb t draftolni.Eli nem lesz fiatalabb,fizetese se keves.Nincs olyan OT aki megerne egy high picket.RB et egyszeruen nem tudok elkepzelni overall 2 be ,akibe lehet par jo ev.Egy franchise qb val 10+évre tervezel.Egyszeruen nincs fontosabb jatekos az irányitonal .Accorsi anno meglepte h QB t draftolt ,DG is megfogja tenni.Foleg h sztem senki sem hiszi el h Webb be több van mint egy jo backup.Szamomra nem kerdes h mi lesz a választás .Nem fog azért komoly áldozatokat hozni, hogy még a következő egy-két évben odaérjen a csapat, a folyamatos építkezés híve, nem needre draftol, hanem BPA-zik, stb...Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni.Es azt akkor h kell erteni h nem hisz a championship window ba?Ez volt az egyik elso kijelentese...Egyebkent hulyesegnek tartom nem QB t
Linebacker helyzetet nagyon figyelni fogom nálatok. Mert a D-line ba szerintem nem fog belenyulni. Az is érdekes lesz hogy melyik Cornert vágja majd ki valószínűbb DRC. Szerintem nagyon izgatottak lehettek és tetszeni fog a holtszezon
Turóczi Szabolcs
huzni ennyire elol.
Gerixx
Magyarul hiába van egy jó veterán mag, akiknek még van egy vagy két szezonjuk, nem fog jövő évi picket áldozni trade-re, vagy szerződéseket átstrukturálni, hogy egy drága FA beférjen még a sapi alá, hanem inkább építi tovább a rostert, úgy ahogy a franchise jövője szempontjából a legjobb.
gabokocka
Gerixx
Taz
én eddig nem szóltam bele a qb vitába, de látva pár filmet, olvasva elemzéseket, egyben biztos vagyok: Darnoldot nem vinném.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Mindenképpen qb-ra kell ellőni az 1/2-t . Barkley nagyon nagy király, de sztem a 2.kör elején is tudunk húzni magunknak futót pl. Chubb,Michel,Johnson, Harris,Guice. Vmelyik csak benn lesz mégEzert is kell qb t draftolni.Eli nem lesz fiatalabb,fizetese se keves.Nincs olyan OT aki megerne egy high picket.RB et egyszeruen nem tudok elkepzelni overall 2 be ,akibe lehet par jo ev.Egy franchise qb val 10+évre tervezel.Egyszeruen nincs fontosabb jatekos az irányitonal .Accorsi anno meglepte h QB t draftolt ,DG is megfogja tenni.Foleg h sztem senki sem hiszi el h Webb be több van mint egy jo backup.Szamomra nem kerdes h mi lesz a választás .Nem fog azért komoly áldozatokat hozni, hogy még a következő egy-két évben odaérjen a csapat, a folyamatos építkezés híve, nem needre draftol, hanem BPA-zik, stb...Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni.Es azt akkor h kell erteni h nem hisz a championship window ba?Ez volt az egyik elso kijelentese...Egyebkent hulyesegnek tartom nem QB t
Linebacker helyzetet nagyon figyelni fogom nálatok. Mert a D-line ba szerintem nem fog belenyulni. Az is érdekes lesz hogy melyik Cornert vágja majd ki valószínűbb DRC. Szerintem nagyon izgatottak lehettek és tetszeni fog a holtszezon
Turóczi Szabolcs
huzni ennyire elol.
Gerixx
Magyarul hiába van egy jó veterán mag, akiknek még van egy vagy két szezonjuk, nem fog jövő évi picket áldozni trade-re, vagy szerződéseket átstrukturálni, hogy egy drága FA beférjen még a sapi alá, hanem inkább építi tovább a rostert, úgy ahogy a franchise jövője szempontjából a legjobb.
gabokocka
Gerixx
több mint 7 éve
Basszus pont most kell ilyen hidegnek lenni Amerikában. Azt írták, hogy a hideg miatt nem mennek a repülök, és nem tudtak találkozni Mara-ék Studesville-el. A vele való megbeszélést áttették jövő hétre. Viszont a rájátszás miatt csak a héten van lehetőség McDaniels-el és Patricia-val találkozni, így hogy ezt ne szalasszák el, ma autóba ül a csapat és úgy mennek Foxborough-ba. Kalandos ez az új HC szerzés. 😊
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/04/new-york-giants-mike-sullivan-denver-broncos-quarterback-coach/Örülök neki, remélem sikeres lesz
nagir
több mint 7 éve
erre gondoltam én is, csak nem volt kedvem ilyen hosszan leírni😊Csomó dolog van ami képlékeny jelenleg, el lehet indulni több irányba is minden tekintetben, de azt bármibe le merném fogadni, h QB húzás lesz első körben. Egyszerűen nincs olyan opció ebben a szituációban amiben ne ez lenne a teljesen egyértelmű választás..Nyilvánvaló. Persze az, hogy nincs más opció nem jelent 100%-ot, mindig alakulhatnak extrém módon is a körülmények - mittudomén egy future contracttal vízhordónak hozott QB házon belül áprilisra kinövi magát, vagy a stábnak mindössze egy QB tetszik mindenki mást borzasztónak vél és azt az egyet viszi el a Browns -, de ezek azért nem van valószínűségű történtek. Ha meg nem jön ilyen, akkor van egy 37 éves Eli, aki várhatóan legjobb esetben is kijátssza a contractját. Az két év. Ennyit még egy Winstont, Wentz-t, stb. is simán lehet ültetni a padon, ahogy John Rosent vagy Darnoldot is. Akkor pedig az a helyzet, hogy kézben van az 1/2, ami azt jelenti, hogy feltrade nélkül, kiköltekezés nélkül kiválaszthatja a stáb egy egész draft classból a számára legjobb QB-t, leszámítva egyet, aki ki fog menni. Ez minden évben óriási mozgástér QB húzásra, ennél nem lesz jobb esély később sem, viszont később nagy valószínűséggel ugyanezért sok picket kell(ene) adni, mert nem lesz a csapat még egyszer 1/2-n a közeljövőben.
Szesze
Ezzel együtt, igen meglepne, ha a draftig bárki szájából aki az FO-nak dolgozik elhagyná a száját más, mint az, hogy lehet ez is meg az is. Senki nem teríti ki a kártyáit idő előtt, akkor sem, ha 99%-ban megjósolható, hogy mi van a kézben. Azt az 1%-ot is meg kell játszani.
peterk2005
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/04/new-york-giants-mike-sullivan-denver-broncos-quarterback-coach/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Csomó dolog van ami képlékeny jelenleg, el lehet indulni több irányba is minden tekintetben, de azt bármibe le merném fogadni, h QB húzás lesz első körben. Egyszerűen nincs olyan opció ebben a szituációban amiben ne ez lenne a teljesen egyértelmű választás..Nyilvánvaló. Persze az, hogy nincs más opció nem jelent 100%-ot, mindig alakulhatnak extrém módon is a körülmények - mittudomén egy future contracttal vízhordónak hozott QB házon belül áprilisra kinövi magát, vagy a stábnak mindössze egy QB tetszik mindenki mást borzasztónak vél és azt az egyet viszi el a Browns -, de ezek azért nem van valószínűségű történtek. Ha meg nem jön ilyen, akkor van egy 37 éves Eli, aki várhatóan legjobb esetben is kijátssza a contractját. Az két év. Ennyit még egy Winstont, Wentz-t, stb. is simán lehet ültetni a padon, ahogy John Rosent vagy Darnoldot is. Akkor pedig az a helyzet, hogy kézben van az 1/2, ami azt jelenti, hogy feltrade nélkül, kiköltekezés nélkül kiválaszthatja a stáb egy egész draft classból a számára legjobb QB-t, leszámítva egyet, aki ki fog menni. Ez minden évben óriási mozgástér QB húzásra, ennél nem lesz jobb esély később sem, viszont később nagy valószínűséggel ugyanezért sok picket kell(ene) adni, mert nem lesz a csapat még egyszer 1/2-n a közeljövőben.
Szesze
Ezzel együtt, igen meglepne, ha a draftig bárki szájából aki az FO-nak dolgozik elhagyná a száját más, mint az, hogy lehet ez is meg az is. Senki nem teríti ki a kártyáit idő előtt, akkor sem, ha 99%-ban megjósolható, hogy mi van a kézben. Azt az 1%-ot is meg kell játszani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Elég jo volt Cleveland be ,azt sem tudtam h a keret be van nalunktwitter.com/PFF/status/948392477211398144/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Fsan-francisco-49ers%2F1720613Ismeri valaki?
ozibozi
Palesz76
több mint 7 éve
Simán benne vanKovács Sanyit pletykálják oda, de akkor is hülyék lennének az 1/1-re nem QB-t húzni. Esetleg letrade.Na ne mond ám, hogy olyan messze áll a Barnáktól a hülyeség!?😂
Asbee
Akkor mondok mást.... áprilisig, majd beleszeretnek Josh Allenbe!😄
nagir