NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Kovács Sanyit pletykálják oda, de akkor is hülyék lennének az 1/1-re nem QB-t húzni. Esetleg letrade.Na ne mond ám, hogy olyan messze áll a Barnáktól a hülyeség!?😂
Asbee
Akkor mondok mást.... áprilisig, majd beleszeretnek Josh Allenbe!😄

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Csomó dolog van ami képlékeny jelenleg, el lehet indulni több irányba is minden tekintetben, de azt bármibe le merném fogadni, h QB húzás lesz első körben. Egyszerűen nincs olyan opció ebben a szituációban amiben ne ez lenne a teljesen egyértelmű választás..
több mint 7 éve
twitter.com/PFF/status/948392477211398144/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Fsan-francisco-49ers%2F1720613Ismeri valaki?
ozibozi
Szerkesztette: Palesz76
több mint 7 éve
Kovács Sanyit pletykálják oda, de akkor is hülyék lennének az 1/1-re nem QB-t húzni. Esetleg letrade.
több mint 7 éve
Én a magam részéről mind 3 lehetséges kimenetelnekÉs ha a Barnák az FA piacról hoznak egy Frencsájz QBt? Aztán 1/1 pick RB Barkley!! Akkor olyan mint ha mi is 1/1 lennénk és azt vinnénk ki, aki a legtutibb QB. Ez se elképzelhetlen, hisz ősszel majdnem elvitték McCarront, ráadásul most olcsóbb is lesz, asszem RFA...
Ha már itt tartunk, a magam részéről én inkább Rosen-t preferálnám, és itt jön a képbe a Browns, akik viszont 10000%, hogy QB-t húznak. Márpedig ha már irányítót húzunk, akkor az legyen a "mi emberünk" ne pedig az akit a barnák meghagytak... mondjuk az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy érdemes azt választani, akit a Cleveland bent hagy. 😀
Awesome88
Szvsz azzal lennél a legboldogabb, ha letrédelnék és 1/.. behúznák Mayfieldet!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Ezert is kell qb t draftolni.Eli nem lesz fiatalabb,fizetese se keves.Nincs olyan OT aki megerne egy high picket.RB et egyszeruen nem tudok elkepzelni overall 2 be ,akibe lehet par jo ev.Egy franchise qb val 10+évre tervezel.Egyszeruen nincs fontosabb jatekos az irányitonal .Accorsi anno meglepte h QB t draftolt ,DG is megfogja tenni.Foleg h sztem senki sem hiszi el h Webb be több van mint egy jo backup.Szamomra nem kerdes h mi lesz a választás .Nem fog azért komoly áldozatokat hozni, hogy még a következő egy-két évben odaérjen a csapat, a folyamatos építkezés híve, nem needre draftol, hanem BPA-zik, stb...Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni.Es azt akkor h kell erteni h nem hisz a championship window ba?Ez volt az egyik elso kijelentese...Egyebkent hulyesegnek tartom nem QB t
Linebacker helyzetet nagyon figyelni fogom nálatok. Mert a D-line ba szerintem nem fog belenyulni. Az is érdekes lesz hogy melyik Cornert vágja majd ki valószínűbb DRC. Szerintem nagyon izgatottak lehettek és tetszeni fog a holtszezon
Turóczi Szabolcs
huzni ennyire elol.
Gerixx
Magyarul hiába van egy jó veterán mag, akiknek még van egy vagy két szezonjuk, nem fog jövő évi picket áldozni trade-re, vagy szerződéseket átstrukturálni, hogy egy drága FA beférjen még a sapi alá, hanem inkább építi tovább a rostert, úgy ahogy a franchise jövője szempontjából a legjobb.
gabokocka
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/04/new-york-giants-free-agency-2018-nfl-draft-shopping-hungry/“The whole purpose of free agency is to set up your draft. You never go into a draft saying ‘I gotta have a,’ whatever that ‘a’ is. You don’t want to be in that spot because now you’re shopping hungry,” Gettleman said during a Tuesday appearance on WFAN.
Needless to say, it sounds like much of the early focus should be spent on debating pending free agents as opposed to possible draft targets. After all, as Gettleman points out, the team’s approach to the draft will change drastically based on what they do in free agency.
Érdekes.
több mint 7 éve
Nem fog azért komoly áldozatokat hozni, hogy még a következő egy-két évben odaérjen a csapat, a folyamatos építkezés híve, nem needre draftol, hanem BPA-zik, stb...Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni.Es azt akkor h kell erteni h nem hisz a championship window ba?Ez volt az egyik elso kijelentese...Egyebkent hulyesegnek tartom nem QB t
Linebacker helyzetet nagyon figyelni fogom nálatok. Mert a D-line ba szerintem nem fog belenyulni. Az is érdekes lesz hogy melyik Cornert vágja majd ki valószínűbb DRC. Szerintem nagyon izgatottak lehettek és tetszeni fog a holtszezon
Turóczi Szabolcs
huzni ennyire elol.
Gerixx
Magyarul hiába van egy jó veterán mag, akiknek még van egy vagy két szezonjuk, nem fog jövő évi picket áldozni trade-re, vagy szerződéseket átstrukturálni, hogy egy drága FA beférjen még a sapi alá, hanem inkább építi tovább a rostert, úgy ahogy a franchise jövője szempontjából a legjobb.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Túl sok a kérdőjel, hogy ezt innen jól megtudjuk ítélni. Az 90%-ra biztosnak vehető (szerintem), hogy Eli maradni fog, és jövőre is ő lesz a kezdő QB. Mögötte ugye ott ücsörög a tavalyi 3. körös Webb, akire úgy vigyáznak, mint a szemük fényére, nem tudni mi veszett el benne, csak annyi biztos, hogy Collins-ék, szépeket mondanak róla. Most persze mondhatnánk, hogy ez nem jelent semmit, de azért azt is láthattuk az elmúlt héten, hogy Collins nem macskázik kimondani, hogy kiről mi a véleménye, szóval nem az a diplomatikus alkat.Én a magam részéről mind 3 lehetséges kimenetelnek tudnék örülni, vagy inkább el tudnám fogadni. Egy kis FA foltozgatás után, Barkley-val a fedélzeten, simán benne lenne a csapatban egy PO run. Ha lenne konzisztens futójáték, az Manning-ről és OBJ-ről is levenné a terhet. Amennyiben elcseréljük az 1/2 az is jó döntés, hiszen több lyukat is be lehetne tömni (LT, LB, RB). Ha QB-t húzunk az is teljesen logikus döntés, egyúttal válasz arra, hogy mennyire tartja a stáb valójában Webb-et. Ugyanis ha él a bizalom az irányába, ahogy él Manning felé is, akkor nem kötelező QB-t húzni, hiába tűnne ez a leglogikusabbnak. Viszont egy A-Rod féle történet NewYork-ban is jól mutatna, 1-2 év padozás Eli mögött, meg csodákat tehet 😊
Ha már itt tartunk, a magam részéről én inkább Rosen-t preferálnám, és itt jön a képbe a Browns, akik viszont 10000%, hogy QB-t húznak. Márpedig ha már irányítót húzunk, akkor az legyen a "mi emberünk" ne pedig az akit a barnák meghagytak... mondjuk az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy érdemes azt választani, akit a Cleveland bent hagy. 😀
több mint 7 éve
Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni.Elég nagy gyomroncsapás volt ez a szezon. Tehetség ide vagy oda teljesíteni kell még pár lépést, hogy visszaálljon a franchise a helyes útra. Számos játékos maradni fog, gondolod, hogy egy pillantás alatt elszáll a fejekből ez a sikertelen év? Szerinted van még Eli-ban 2 olyan év amiben olyan teljesítményre képes ami SB-t jelenthet?
Turóczi Szabolcs
A nagy dilemma szvsz az, hogy ez az 1/2 olyan pozíció, amilyenben nem sűrűn van a Giants. Remek esély egy QB draftolására, amit nem biztos, hogy fel kell adni azért, mert Manningben van még pár év. Nem lenne jó azt nézni, hogy máshol vitézkedik az az irányító aki ide is kerülhetett volna. + a letrade sem biztos, hogy meghozza azt a minőséget amit várna az ember. Mindenre van példa és ellenpélda is, de a trendek azt mutatják, hogy azért a rookie évében is megállja a helyét egy leendő franchise quarterback. Viszont nem biztos, hogy azonnal be is kell vetni és az sem lenne baj neki, ha Manning mellett ülne a QB roomban és nem egy olyan valaki mellett akinek az elmúlt 8 évben ez az 5-dik állomása.
több mint 7 éve
Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni.Es azt akkor h kell erteni h nem hisz a championship window ba?Ez volt az egyik elso kijelentese...Egyebkent hulyesegnek tartom nem QB t
Turóczi Szabolcs
huzni ennyire elol.
Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
Ez a Webb gyerek még pályát se látott. DG nem fog olyat mondani hogy vele képzel még el (Eli)1-2 évig aztán megint huz egy QB-t a drafton. Szerintem ezzel a 1/2 vel is vakarja a fejét, és cserélne lefelé 5-10 et. Mondjuk CMC-t kihuzta 1/8 on BPA elven szokott draftolni nem izgatják különösebben a hianyposztok az első körben. Ez most egy egész más helyzet mint egy csapat épités mert itt egy Jó keret nektek tele nagy szerződésekkel a védelemben kioregedo de rutinos QB. Rá kell menni még 2 évig a Super Bowlra nincs mese. Abbon hogy milyen edzőt fog idehozni sok mindent letudtoj szűrni. Nekem az tűnik logikusnak és a logikám idomult az évek alatt DG-hez. Hogy hoz egy Védőfelfogású HC-t egy futásban erős OC-t. Elibe bizik hogy nem kell mellé nagy csoda edző tudja a dolgát. És 1 körbe lehozza a legjobb Futót. Épp csak annyi veteránt fog kivágni amennyit minőségbe ugy érzi tud pótolni. Linebacker helyzetet nagyon figyelni fogom nálatok. Mert a D-line ba szerintem nem fog belenyulni. Az is érdekes lesz hogy melyik Cornert vágja majd ki valószínűbb DRC. Szerintem nagyon izgatottak lehettek és tetszeni fog a holtszezon
Szerkesztette: TSzabi
több mint 7 éve
Azt megteheti, mint Bo Jackson is annoLegutóbb Bosa esetében volt hasonló mikor nem írt alá, ott olvastam valamit, hogy lett volna rá valami lehetősége, hogy köti az ebet a karóhoz és egy évvel később újra dtaftolhatóvá válik, de nem vagyok benne biztos. Majd valaki megerősít vagy megcáfol benne.Darnold és Rosen is jön a draftra, lehet agyalni kit húz a Browns és ki marad nekünk.Én úgy hallottam Rosen semmi esetre sem akar Cleveland-be menni. Ilyenkor mit tehet egy draftolt? Megtagadhatja? Van erre valami szankció?
Asbee
Ismerem Eli történetét, csak a szabályt nem ami erre vonatkozhat. Van ilyen?
apeszos
Asbee
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
Legutóbb Bosa esetében volt hasonló mikor nem írt alá, ott olvastam valamit, hogy lett volna rá valami lehetősége, hogy köti az ebet a karóhoz és egy évvel később újra dtaftolhatóvá válik, de nem vagyok benne biztos. Majd valaki megerősít vagy megcáfol benne.Darnold és Rosen is jön a draftra, lehet agyalni kit húz a Browns és ki marad nekünk.Én úgy hallottam Rosen semmi esetre sem akar Cleveland-be menni. Ilyenkor mit tehet egy draftolt? Megtagadhatja? Van erre valami szankció?
Asbee
apeszos
több mint 7 éve
Darnold és Rosen is jön a draftra, lehet agyalni kit húz a Browns és ki marad nekünk.Én úgy hallottam Rosen semmi esetre sem akar Cleveland-be menni. Ilyenkor mit tehet egy draftolt? Megtagadhatja? Van erre valami szankció?
Asbee
több mint 7 éve
Mondjuk én Darnoldtól eléggé tartok. Nem biztos, hogy teljes szívvel támogatni tudnám őt, mert tényleg szép dolgokat mutatott, de olyan döntésekre is képes hogy a fejemet fogtam + a hosszú labdáinak a pontosságával is akadnak aggályok. Bár én ma megtudtam, hogy nem szabad irányítót draftolnunk, csak ha visszavonult Eli... 😀
több mint 8 éve
Rosen es Darnold is draftolhatova valt.Nem hiszem h overall 2 be van mas valasztas QB n kivul,ugy h van egy 37 eves iranyitod.Nem hiszem h top 5 be draftolunk egyhamar barki legyen majd qb jovore.Annal sokkal tehetsegesebb a keret.Ki kell ezt hasznalni.
több mint 8 éve
Darnold és Rosen is jön a draftra, lehet agyalni kit húz a Browns és ki marad nekünk.
több mint 8 éve
Giants submitted request to interview Eagles' DC Jim Schwartz for their HC job, and the interview is expected to occur this weekend in Philadelphia, per sources.
több mint 8 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/03/new-york-giants-dave-gettleman-eli-manning-still-has-arm-talent-necessary/Szvsz ez nem zárja ki azt, hogy első körben érkezik irányító. Nem egy évre draftolsz és Manning sem lesz már fiatalabb. Az a trend, hogy azonnal mély vízbe dobják a rookie QB-t ha látják rajta, hogy beváltja a reményeket és már akkor jól teljesítenek, viszont az sem feltétlenül baj ha egy évig "megfigyel". Ráadásul egy szezon Eli mellett nagyon nagy segítséget nyújthat. Nem is arra célzok, hogy pátyolgatnia kellene az az fiút, hanem alapból sokat tud ellesni tőle és nem feltétlenül baj ha egy ilyen öltözőbe érkezik meg mintha lenne mellette egy olyan valaki aki világéletében csere volt, egy random harmadik számú irányító és egy UDFA. + úgy érzem, hogy a smokescreen intézménye sem állhat távol Gettlemantől.
"With each passing moment, it becomes more and more clear that Manning is a part of the plan for Gettleman. And while that may not preclude him from taking a quarterback in the 2018 NFL Draft, everyone should resign themselves to the fact that Manning will be under center in Week 1 of the 2018 regular season."
Szerintetek akkor most mi a valószínű? Marad Eli és kiválasztjuk Barkley-t? Mint a bátyusnál Denver-ben megpróbálnak egy jó csapatot építeni Eli köré a 3. gyűrűért?
GJohnny74
több mint 8 éve
Közben kedvenc edzőnk lehet, hogy Denverbe költözik.
több mint 8 éve
giantswire.usatoday.com/2018/01/03/new-york-giants-dave-gettleman-eli-manning-still-has-arm-talent-necessary/"With each passing moment, it becomes more and more clear that Manning is a part of the plan for Gettleman. And while that may not preclude him from taking a quarterback in the 2018 NFL Draft, everyone should resign themselves to the fact that Manning will be under center in Week 1 of the 2018 regular season."
Szerintetek akkor most mi a valószínű? Marad Eli és kiválasztjuk Barkley-t? Mint a bátyusnál Denver-ben megpróbálnak egy jó csapatot építeni Eli köré a 3. gyűrűért?
több mint 8 éve
Spagnuolo interjúja felesleges, a három év alatt igazán csak egy évig volt jó vele a védelem, idén ha jól felkészült az ellenfél ki tudták ismerni a játékot. Ha nagyon jó játékosokat kap szép dolgokra képes, egyébként meg borzasztóan szenvedni tud alatta a D. Élmény volt nézni a '16-os defense-t, korábban SB-t is nyertünk vele, de itt az ideje váltani. Jó DC, de nekem a Rams-nél bemutatott lejtmenete sok volt + én egyik coordinatort sem marasztalnám. A legjobb egy offense edző lenne aki nagy segítséget jelenthet a remélhetőleg érkező QB-nak. JMD-t sem preferálnám igazán, túl sok a kérdőjel vele kapcsolatban. Patricia hasonló... Shurmur nagy fogás lehetne, bár elég nagy érte is a konkurencia. A Gettlemannel való kapcsolat miatt még mindig Wilks-t tartom a legesélyesebbnek és ugyan ő defense edző, de így sem bánkódnék miatta. Studesville a sötét ló, viszont igen jó dolgokat olvastam róla. Talán OC-nek is elhozható lehetne.
több mint 8 éve
Eli Manning, csapatunk vezére, ma töltötte be a 37-ik életévét! A kis suhanc... 😉Isten éltesse sokáig!