NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616
Bisnowaty meg Wheeler lesz a két OT az uccsó meccsen
Taz
All pro squad

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Bisnowaty meg Wheeler lesz a két OT az uccsó meccsen
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 giantswire.usatoday.com/2017/12/30/new-york-giants-damon-harrison-bobby-hart-nearly-beat-life-out/

Jóabuli. Egy újabb ok miért ne draftolj Floridából játékost... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Nem lehet megoldani, hogy ne lássák olyanok a kommentjeimet akiket tiltottam?
Asbee
pm lol. : ) , de amugy meg akkor mi lenne a forummal? Senki semmit nem latna, mert mashogy latja, mint valaki es egybol tilt. Az eleg kellene hogy legyen, hogy nem latod te azt, amit o ir. Szoval ha valaszol, akkor sem kellene latnod mit ir ha jol gondolom, akkor meg miert lenne ez jo? Ertem en hogy miert persze. De akkor nem forum, hanem barati csevego lenne egy chat szobaban, ahol te vagy az admin. Lenyeg az info szerzes es nyilt beszelgetes lenne itt a fontos. Meg trash talk. Meg egyebek. De ez lehet csak az en velemenyem persze. Aztan most mar nemitva leszek. : )
gabistar
Pl valaki válaszol nekem, arra megint jön mástól egy válasz és voilá. Persze 100%-ban nem lehet megoldani, mert azt látnám ha idézik a pár jómadarat, de azon túl tudok lépni. Nem sok delikvensről beszélek, talán háromról. Volt fórum ahol így működtek a dolgok és ugyanúgy egy fórumra hasonlított az egész. Off vége.
Asbee
Igy mar ertem. Azt hittem, hogy nem latod egyatalan mit ir. Igy ha valaki idezi az eszembe sem jutott. Nem vagyok tapasztalt ebben, igy ez kimaradt. 😊 De te ha idezik, akkor azt latod, hiaba van tole az idezet, mert elvileg azt sem kellene latnod?

Mert azt hittem az is tiltva marad. Bar nalam nincs senki tiltva. Igy nem tudok sok mindent rola. Vagy hogy itt hogy megy a nemitas rendszer. 😊 De elvileg, ha letiltasz valakit, akkor csak embert tilt ezek szerint, nem fog szoveget vizsgalni hozza a forum . Ha jol sejtem. Kicsit macerasabb lenne megirni a progit ra, bar nem lehetetlen. Hogy megnezze, hogy kitol jon a szoveg. Sok szerencset hozza amugy...
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Nem vagyok korai RB Picknek a híve d amit ma is művel Barkley a Vita Vea val felálló Washington defense ellen az igen meggyőző .
Gerixx
Azért a jó futásai a két OT-n kívül vannak. Ettől még persze adom, hogy állat a csávó, csak Vita Vea védelmében 😊
Klaci79
Mint amennyire Vita Vea es a mérkőzés is nagyon allat 🙂
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 740
Nem vagyok korai RB Picknek a híve d amit ma is művel Barkley a Vita Vea val felálló Washington defense ellen az igen meggyőző .
Gerixx
Azért a jó futásai a két OT-n kívül vannak. Ettől még persze adom, hogy állat a csávó, csak Vita Vea védelmében 😊
több mint 8 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Art Stapleton
@art_stapleton
Hearing that the #Giants are waiving OL Bobby Hart, per source.
empty taxi
 t.co/SNTt7cTsKO

A Giants source told The Post: defensive tackle Damon “Snacks’’ Harrison was so angered by Hart’s antics back in the summer that the two almost came to blows.

“They should have let Snacks fight him, then we wouldn’t have had to play with him all year long,’’ the source said. “He was being a punk and he was called out by Snacks and Snacks had to be held back by four big human beings not to beat the living life out of him.’’

Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 740
Giants interested in Eagles DC Jim Schwartz
több mint 8 éve
Tom Quinn t várom mar h mikor teszik ki .ST unk lehet rosszabb volt bárminél .Olyan rosszak vagyunk ott ,h nagyon orulnek egy Dave Toub HC interjúnak is .Legjobb ST edzo a ligaba mar hosszú evek ota ,es hat gyakran felmerül a neve lehetséges HC kell kapcsolatban több csapatnál .Tudjuk azt is h Andy Reed asszisztensei rendre bevalnak.Vh az az érzésem h ha egy ST coach lenne a HC akkor tényleg tudna csak a HC feladatokra koncentrálni .Egy interjút megérne.
több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 221
Na Marc Ross is pakol. Hart állítólag amikor megjelent az edzőközpontban kijelentette, hogy ő nem akar játszani a hétvégén... Azt csiripelik a madarak, hogy Flowers is menni fog vele.
Asbee
Egyik jobban fog hiányozni mint a másik.
több mint 8 éve
Zet New York Giants 1 989
Végre megy Ross is. Valahogy nem tudtam bízni soha a scout részlegben. Számos elemzés íródott már az elmúlt 5-7 év draftjainak sikerességéről.
több mint 8 éve
Na Marc Ross is pakol. Hart állítólag amikor megjelent az edzőközpontban kijelentette, hogy ő nem akar játszani a hétvégén... Azt csiripelik a madarak, hogy Flowers is menni fog vele.

több mint 8 éve
Sam Darnold elég borzasztóan szerepelt tegnap .Tehetseges d o nagyon nem NFL ready .Remelem azert azt sem hiszi Gettleman h Eli al jók leszunk meg pár évig .Kell a QB nagyon ,d nem biztos h Darnold .Rosen a top nalam,d Mayfield el kilennek bekulve.Esetleg letrade es talán bent lesz Lamar Jackson plus az extra pickek az overall 2 ert es lehet csapatot epiteni .Annyi need van h a vezetőség nem gondolhatja komolyan Eli meg itt lesz amire ready lesz a team.
Gerixx
Mayfieldet el tudnám képzelni. Ha nem jön ki Darnold kb. biztosra vehetjük Rosent 1/1-re a Browns-hoz. Nem túl gyakori a csapat történetében, hogy ilyen jó helyen draftolhatunk, szóval tényleg jó lenne valahogy egy irányítót leakasztani. Mayfieldet szvsz a magassága miatt hagynánk, bár aztán jelen pillanatban elég nehezen lehet belőni az értékét. Ami tetszik benne, hogy ő aztán tényleg egy küzdő, a középiskola után nem nagyon kapkodtak érte az egyetemek és ott is sokat dolgozott azért hogy kezdő lehessen. Ez azért alaposan megedzi az embert.

Darnoldnál egyrészt ott van, hogy ne egy meccs alapján ítéljük meg, viszont vele a szezon közben is akadtak kérdőjelek. Az Ohio State igencsak NFL közeli csapat, kapott egy ízelítőt mi várhat rá a profik között. Őt kezdtem el elsőként alaposabban szemügyre venni és hát a sok pozitívum mellett bőven vannak olyan elemek is a játékában amelyek miatt aggódni lehet érte. + ugyebár a USC-ről láttunk már néhány "remek" QB-t mostanában.

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Olyan hírek is vannak h Accorsi Bill Belichick tol kapott tanácsot es o Jim
Schwartz ot ajánlja .Ez mar jobban hangzik .Kivancsi vok mennyi igaz ebből .
Gerixx
Szerintem Schwartz kurva jó HC lesz. De nem igazán jeleskedett az idióták/kicsapongók fegyelmezéseben amire itt most lesz szükség bőven.
Nehéz ügy.
Bazzani
Nem kételkedem benne,h megoldaná a helyzetet .Egyebkent OBJ n kívül nem nagyon van olyan jatekos aki problémás ,o is inkabb a palyan az.Vmiert az o megszerzését favorizálom.
Gerixx
Apple csak hogy egyet mondjak.
Bazzani
Ot nem számolom m remelem nem lesz itt jövőre 🙂
Gerixx
én még nem adnám fel..
Ha valaki végre rancba szedne akkor jól járnánk! A jelenlegi helyzetből nem szabad komoly kovetkrztetest levonni
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Art Stapleton
@art_stapleton
Hearing that the #Giants are waiving OL Bobby Hart, per source.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 312
Gettleman and Odell can start their relationship off with a nice warm chat and bond over how much they both hate Josh Norman.
😊
több mint 8 éve
Eli Almát oda kellene adni a Brownsnak olcsón hogy azt húzhassunk akit akarunk másodiknak. ( tudom hogy nem ilyen egyszerű, csak jó lenne vlm hasonló irány)
több mint 8 éve
Sam Darnold elég borzasztóan szerepelt tegnap .Tehetseges d o nagyon nem NFL ready .Remelem azert azt sem hiszi Gettleman h Eli al jók leszunk meg pár évig .Kell a QB nagyon ,d nem biztos h Darnold .Rosen a top nalam,d Mayfield el kilennek bekulve.Esetleg letrade es talán bent lesz Lamar Jackson plus az extra pickek az overall 2 ert es lehet csapatot epiteni .Annyi need van h a vezetőség nem gondolhatja komolyan Eli meg itt lesz amire ready lesz a team.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Gerixx
Szerintem Schwartz kurva jó HC lesz. De nem igazán jeleskedett az idióták/kicsapongók fegyelmezéseben amire itt most lesz szükség bőven.
Nehéz ügy.
Bazzani
Nem kételkedem benne,h megoldaná a helyzetet .Egyebkent OBJ n kívül nem nagyon van olyan jatekos aki problémás ,o is inkabb a palyan az.Vmiert az o megszerzését favorizálom.
Gerixx
Bazzani
Ot nem számolom m remelem nem lesz itt jövőre 🙂
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Asbee
de, egy jó megoldást tudnék rá ami mindenkinek jó lenne 😉
több mint 8 éve
Asbee
pm lol. : ) , de amugy meg akkor mi lenne a forummal? Senki semmit nem latna, mert mashogy latja, mint valaki es egybol tilt. Az eleg kellene hogy legyen, hogy nem latod te azt, amit o ir. Szoval ha valaszol, akkor sem kellene latnod mit ir ha jol gondolom, akkor meg miert lenne ez jo? Ertem en hogy miert persze. De akkor nem forum, hanem barati csevego lenne egy chat szobaban, ahol te vagy az admin. Lenyeg az info szerzes es nyilt beszelgetes lenne itt a fontos. Meg trash talk. Meg egyebek. De ez lehet csak az en velemenyem persze. Aztan most mar nemitva leszek. : )
gabistar
Pl valaki válaszol nekem, arra megint jön mástól egy válasz és voilá. Persze 100%-ban nem lehet megoldani, mert azt látnám ha idézik a pár jómadarat, de azon túl tudok lépni. Nem sok delikvensről beszélek, talán háromról. Volt fórum ahol így működtek a dolgok és ugyanúgy egy fórumra hasonlított az egész. Off vége.

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Gerixx
Nehéz ügy.
Bazzani
Gerixx

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Asbee
több mint 8 éve
Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy nem fogjuk leszarni az LB posztot. 😊