New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
a primadonna az irigység szinonimája a hatereknél. jól hangzik, deEn, hater? Sosem volt bajom OBJ-vel, Colts-fankent a kis Manninggel es a csapataval sem. Ugyhogy ez nem talalt. Es igazad sincs, a masik feleben sem. Ugyanis valaki boven lehet primadonna azert, mert felaldozza magat es az epseget a gyozelemert, etc. Vehetjuk Dez Bryantet, aki szinten egy fasz primadonna, hisztizik, jatssza az eszet, de azert barmikor felaldozza magat es a testi epseget. Mint ahogy TO rengetegszer jatszott serulten, de valljuk be, egy pocs volt, primadonna volt, de maximalisan odatette magat ettol fuggetlenul.
Egy igazi primadonna stílusjegyei nehezen összehasonlíthatóak egy győzelemért akár saját magát is bármikor feláldozó, testi épségét nem kímélő spílerrel.
az hogy hogyan használja a médiát, és mennyire szimpi az más dolog.Az hogy miként lesz Giga szerződése meg egy másik. Azért meg lesz neki, nyugi.
ozibozi
Ne kapd el a Pats-kort, azert, mert valaki valami negativat mond, az nem jelenti azt, hogy utalja OBJ-t vagy a NYG-t.
Szerkesztette: Stez
több mint 8 éve
a primadonna az irigység szinonimája a hatereknél. jól hangzik, de Egy igazi primadonna stílusjegyei nehezen összehasonlíthatóak egy győzelemért akár saját magát is bármikor feláldozó, testi épségét nem kímélő spílerrel.
az hogy hogyan használja a médiát, és mennyire szimpi az más dolog.Az hogy miként lesz Giga szerződése meg egy másik. Azért meg lesz neki, nyugi.
több mint 8 éve
Jajjj én véletlenül sem szeretnék a makacs tényekkel vitatkozni szurkolókkal, mert abból már egy Steelers-topic teljes elhagyása is lett, de azért ha a statisztikákkal akar dobálózni az ember, elmondhatja ezt Cardinals- (Fitz), Steelers- (AB) vagy éppen Falcons-fanként (Julio) is.Ez azért jó, mert ezt egy csomó csapat szurkolói elmondják a saját játékosukról.csak nem mindenki alá lehet odatenni a statisztikát is (mondani bármit lehet, de a tények a kis makacskák) 😊
Wyatt
ozibozi
És akkor még olyan futottak még kategóriások is vannak, mint Moss vagy TO, amihez nagyon sokat kell még tenniük sokaknak, szóval azért na.

több mint 8 éve
Statisztika Peters mellett is akad, megis elkuldtek a retekbe, mert egy fasz. Lehet tisztelni es imadni OBJ-t, mert egy zseni a palyan, de ugyanolyan Primadonna, mint TO vagy epp Johnson volt. A primadonnakat pedig elobb vagy utobb megunjak, mert a primadonnak nem birjak befogni a pofajukat, es arra sem kepesek, hogy megalljak, hogy ne ok legyenek allandoan a kozeppontban.Ez azért jó, mert ezt egy csomó csapat szurkolói elmondják a saját játékosukról.csak nem mindenki alá lehet odatenni a statisztikát is
Wyatt
ozibozi
Szerkesztette: Stez
több mint 8 éve
Ez azért jó, mert ezt egy csomó csapat szurkolói elmondják a saját játékosukról.

több mint 8 éve
OBJ ha egészséges jóval többet ér mint pár ígéretesnek mondott rookie. Neki a sérüléséig statisztikailag, szakmailag csak 1 emberrel kellett önmagán kívül küzdenie, őt ügy hívták: Jerry Riceráadásul OBJ-t még a csapattársai, edzői is szeretik, tisztelik, elismerik...a szurkolók meg szurkolók...
több mint 8 éve
Adjuk oda a Browns-nak az 1/1-ért. Pénz van, Landry-vel nagy haverok. 1/1-re Rosen, 1/2-re Barkley vagy trademondjuk én ezt alá is írnám egyből 😊
Asbee
több mint 8 éve
egyre inkább menthetetlennek érzem obj-t és a hipertehetség önmagában kevés, lásd shawn kemp...
több mint 8 éve
Adjuk oda a Browns-nak az 1/1-ért. Pénz van, Landry-vel nagy haverok. 1/1-re Rosen, 1/2-re Barkley vagy trade
több mint 8 éve
Közbe kezd elég irritáló lenne OBJ viselkedése. Toljad a pizzát meg a kokót tesó, majd te leszel a legjobban kereső játékos így is
több mint 8 éve
Itt egy jó leírás, hogy az Ogletree trade után hogy áll a cap space. Miket lehet tenni a növelésére.247sports.com/nfl/new-york-giants/Bolt/Alec-Ogletree-trade-with-New-York-Giants-salary-cap-impact-115971963
több mint 8 éve
Én is így gondolom! 😊Gallman lesz a futó es qb lesz az 1/2Hol kell aláírni?
Janek
Mondjuk egy veterán segítsége elférne RB poszton
Asbee
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Gallman lesz a futó es qb lesz az 1/2Hol kell aláírni?
Janek
Mondjuk egy veterán segítsége elférne RB poszton
több mint 8 éve
Mondjuk a tavalyi szezont végigtolta elég jól, idén is játszott 15 meccsen (de valóban megreccsent idénre a teljesítménye). Cserébe jól használva 150-200 carry benne lehet évente, nagyon jó elkapó is, és passz blokkolásban is ligaátlag feletti. Valahova fog még kapni egy 2 éves, viszonylag normális szerződést szerintem.Mit gondoltok Demarco Murray-ről? Ha esetleg nem sikerül megszereznünk Barkely-t, bejelentkezhetünk érte?Porcelánból van. Anno a 2014es karrier csúcs szezonja után is azért engedtük el a Philybe, mert a 4 éve alatt, az volt az egyetlen szezonja, amit végig tudott játszani. 2011 és 2013 között meg ilyen átlag évi 7-8 meccseket játszott.
Erős testalkatú, a súlypontja elég alacsonyan van, ezért nehezen tudják szerelni. Gyors, és megbízható. Jól észreveszi a lyukakat, türelmes, és szerintem Darkwa-val jó páros alkotnának. 😊
Személy szerint örülnék neki, ha sikerülne elhozni, ugyanis Tennessee-ben nem tartanak rá igényt...
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Egyébként valóban egy remek játékos | volt | , de nem lehet rá építeni. Gondolom így harminc fölött még annyira se.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Mit gondoltok Demarco Murray-ről? Ha esetleg nem sikerül megszereznünk Barkely-t, bejelentkezhetünk érte?Porcelánból van. Anno a 2014es karrier csúcs szezonja után is azért engedtük el a Philybe, mert a 4 éve alatt, az volt az egyetlen szezonja, amit végig tudott játszani. 2011 és 2013 között meg ilyen átlag évi 7-8 meccseket játszott.
Erős testalkatú, a súlypontja elég alacsonyan van, ezért nehezen tudják szerelni. Gyors, és megbízható. Jól észreveszi a lyukakat, türelmes, és szerintem Darkwa-val jó páros alkotnának. 😊
Személy szerint örülnék neki, ha sikerülne elhozni, ugyanis Tennessee-ben nem tartanak rá igényt...
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Egyébként valóban egy remek játékos | volt | , de nem lehet rá építeni. Gondolom így harminc fölött még annyira se.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Mit gondoltok Demarco Murray-ről? Ha esetleg nem sikerül megszereznünk Barkely-t, bejelentkezhetünk érte? Erős testalkatú, a súlypontja elég alacsonyan van, ezért nehezen tudják szerelni. Gyors, és megbízható. Jól észreveszi a lyukakat, türelmes, és szerintem Darkwa-val jó páros alkotnának. 😊
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
29. Podcast - A 2018-as FA piacA minőség tutira jobb, de azon is tudunk még javítani, az elején volt némi lámpaláz is, hogy minden tuti legyen, de egyre jobban belelendültünk. A körítésen is fejleszteni fogunk, most ezt sikerült összehozni 😊
több mint 8 éve
Tavaly óta lehetakkor még jobban fest a csere. azt hittem a comp pickeket nem lehet cserélni, azért írtam a fentit.meg könnyebben adta a 4. kört is, hogy kaptunk egy 4. kör végét is. meglátjuk, hogy mi lesz. legalább olyan LB játékost hoztunk, akiről már hallottam, mielőtt idejött volna 😊A comp picket adtuk el
csebi
Asbee
csebi
több mint 8 éve
tényleg sok volt a missed tackleje Ogletreenek, de kiváncsi vagyok aki azt mondja hogy a trade nyertese a Rams, az akkor is ezt mindaná ha nem léteznének a PFF osztályzatai.Nem tudok egyértelmű nyertest hirdetni (még). Szerintem ő külső LB-nek sokkal jobb volt mint MLB-nek vagy OLB-nek. Én alapvetően nem bánom hogy elcserélte a Rams. Lehet a Giants-nek jobban beválik majd.
Nekem az a fura hogy októberben hosszabbítottak vele, most meg elcserélik.
braxa88
több mint 8 éve
akkor még jobban fest a csere. azt hittem a comp pickeket nem lehet cserélni, azért írtam a fentit.meg könnyebben adta a 4. kört is, hogy kaptunk egy 4. kör végét is. meglátjuk, hogy mi lesz. legalább olyan LB játékost hoztunk, akiről már hallottam, mielőtt idejött volna 😊A comp picket adtuk el
csebi
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Mondjuk ha 3-4, akkor Kennard igen jól érezné magát az egyik OLB pozícióban. Lehetne Vernon az egyik oldalon aki elsősorban a pass rush-ért felelne, míg ő komplexebb feladatot kaphatna a túloldalon.
több mint 8 éve
Érdemes újra osszefoglalni a dolgokat!Szerintem is nagyon jó játékos, fiatal és egy tackle gép aki mindig odaér. Tény, hogy az idei éve kicsit gyengébb volt viszont, két éve top10ben volt a legtöbb tackle statisztikában és előtte se maradt el sokkal. 2015ben volt egy súlyos térdsérülése de úgy tűnik rendbe jött. Coverageban is remekül használható, nagyon jó kis trade és 5 Misi cap hit-t nem sok érte szerintem. Ha Kennardot is visszatudjuk hozni akkor rendben leszünk szerintem, mert OLB-WLBkent nagyon jól lehetne hasznosítani, Goodson meg Ogletree középen meg foghatja a futasokat.
Egy klasszis játékos bagóért! ☺️
Király!
yooker
Már nagyon várom az FA keringőt, úgy gondolom az O-linet megpróbáljuk már az elején lejátszani, hogy más ne nagyon zavarhasson be, viszont attól felek, hogy Pugh-t nem fogjuk tudni megtartani.
több mint 8 éve
6,4millió deadmoney bennmaradt a sapkában ezzel a cserével.Nekem az a fura hogy októberben hosszabbítottak vele, most meg elcserélik.Végül is jobban jártak, mintha lejár a szerződése, és ingyen megy el, nem?
braxa88
helmet