New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Ha már mindenki álmodozik arról, hogy végre véget érjen ez "fantasztikus" szezon és kirúgják McAdoo-t és a stábot. Ki van jelenleg potenciális szabad HC jelölt vagy melyik csapatnál van olyan coordinátor akit előléptethetnénk mi HC-nak? DC vagy OC coordinator az aki nekünk jó lenne? Offtopicként lehetne debatelni erről a témáról ha a meccseket már senki se várja nagy reményekkel és motivációval.
Rodaron
Ha minden igaz a héten még kész lesz a cikkem leendő HC-k témakörben.
empty taxi
Ne csak HC-ben gondolkodjatok, új GM is kell.
GJohnny74
Az a baj h már azt is nehéz megítélni h melyik koordinátorból milyen HC lesz, nah most a FO-tagok munkájára még kevésbé látok/látunk rá, így abból max vmi spekulációt lehetne írni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Ha már mindenki álmodozik arról, hogy végre véget érjen ez "fantasztikus" szezon és kirúgják McAdoo-t és a stábot. Ki van jelenleg potenciális szabad HC jelölt vagy melyik csapatnál van olyan coordinátor akit előléptethetnénk mi HC-nak? DC vagy OC coordinator az aki nekünk jó lenne? Offtopicként lehetne debatelni erről a témáról ha a meccseket már senki se várja nagy reményekkel és motivációval.
Rodaron
empty taxi
Ne csak HC-ben gondolkodjatok, új GM is kell.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Rodaron

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Rodaron
A szezon közepén, szvsz felejtős?! Itt max csak házon belül OC/DC->HC. Vagy akinek idén nincs munkája, de az is esélytelen szerintem...
nagir
Bocsi lehagytam, én se szezon közbeni tartós megoldásra gondoltam, hanem offseasonben jövő év elején kit választhatnánk.
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Rodaron
A szezon közepén, szvsz felejtős?! Itt max csak házon belül OC/DC->HC. Vagy akinek idén nincs munkája, de az is esélytelen szerintem...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
több mint 8 éve
GJohnny74 New York Giants 640
John Mara has no choice but to fire Jerry Reese, Ben McAdoo at end of season
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/john-mara-no-choice-fire-jerry-reese-ben-mcadoo-article-1.3613589
Ámen rá.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
a frisco meccsen mi lesz? megküzdenek a jobb drafthelyért?
vittore
KB 😀
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
a frisco meccsen mi lesz? megküzdenek a jobb drafthelyért?
több mint 8 éve
Zet New York Giants 1 989
A harmadik és 32 szerintem DeSean Jacksonként fog kísérteni még évekig.

Vicces módon a körülményekhez képest még az offense volt a legkevésbé szar tegnap. Ha sikerült volna legalább ennyi fallal és futójátékkal kijönni az év elején (amikor még voltak elkapók) akkor még egy pár győzelem is kinézhetett volna.

Ha becsúszik még egy-két ilyen meccs, akkor eljutunk oda hogy legyenek front office következmények: Mara elég türelmes, de azért megaláztatni magát nem szereti.
salander
Mara nem várta meg a meccs végét tegnap és elég keményen nyilatkozott.
Remélem, most már lép valamit, mert ez most már megalázó a franchise számára.

www.nj.com/giants/index.ssf/2017/11/giants_co-owner_john_mara_on_rams_debacle_i_think.html#incart_most-read_
több mint 8 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
A harmadik és 32 szerintem DeSean Jacksonként fog kísérteni még évekig.

Vicces módon a körülményekhez képest még az offense volt a legkevésbé szar tegnap. Ha sikerült volna legalább ennyi fallal és futójátékkal kijönni az év elején (amikor még voltak elkapók) akkor még egy pár győzelem is kinézhetett volna.

Ha becsúszik még egy-két ilyen meccs, akkor eljutunk oda hogy legyenek front office következmények: Mara elég türelmes, de azért megaláztatni magát nem szereti.
több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Az NFLben a csapatok között azért nincs túl nagy különbség. Egy jó HCvel tanulva a hibákból akár már jövőre lehetne a playoffért menni. Én még azt sem tartom kizártnak, hogy az év második felére egy esetleges HC csere után akár csapatnak is kinézzünk. Az a Kansas akit az első 4-5 meccs után a legkomplettebb csapatnak kiáltottak ki, nem bírta volna megverni a gyenge Denvert akit mi simán vertünk ha nem adja el a Denver ötször a labdát . A Kansast is manapság már bárki megveri, na mi azért valószínű, hogy nem fogjuk, de gyakran változnak az erőviszonyok. Egyedül az Eagles állandó ők egész évben jók.😀
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
A legnagyobb baj, hogy vasárnap van a meccs. A hétfő mindig frusztrációval indul. Alig várom a hálaadást. Fekete pénteken legaláb vásárlásba folytom a bánatom.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 313
szerintem se hozza ki spangli a maxot a déből... de közel sem akkora kretén mint az a marha aki remélhetőleg még gimis csapatoknál sem fog munkát kapni soha többet

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
a D csak egy üzit küldött a góréknak, akik ezt pont tudják. Kérdés hogy reagálják le.
ozibozi
A nyolc meccsünkből kb ötször küldtek már üzenetet csak nem volt ennyire látványos! Mit csinálnak ha nem teszik ki Mcadoot? Jövő héten 60 pontot kapnak?

Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 313
a D csak egy üzit küldött a góréknak, akik ezt pont tudják. Kérdés hogy reagálják le.
több mint 8 éve
Remélem azért, hogy a defense játékosai tükörbe tudnak nézni a meccs után.
Isti81
35-40 perceket voltak pályán meccsenként, amíg bírták, meccsvben volt a csapat, amíg az O nem bírt pályán maradni, 20 pontot csinálni meccsenként. Ezek után őket hibáztatják a gyenge szereplésért. Aztán eltiltogatják őket. A szezon, az eredmények miatt nem nekik kell szégyenkezni, max egy-két elszabott playért.
gyurczi
A védelembe pumpáltak egy halom pénzt. Nézd meg hány játékosnak van elit fizetése 5NEK,míig az Onál egyedül Elinak. A draftról ide is oda is jöttek játékosok a korai körökben. Szóval szerintem igen ha kell bírják akár 35-40 percig is. Másrészt az O játéka az első kettő meccsen volt kilátástalan azóta azért sokat fejlődtek és a futójáték is beindult, csak ugye a védelem gyorsan kapott 30 pontot és az eredmény után kellett futni(passzolni)!
Azért az elkapók is elkaphatnák a kezükbe dobott labdákat, mert idén rengeteg drive akadt meg a droppok miatt!
Isti81
Az O fejlődésében nem értünk egyet, a gyors 30 pontból az O is kivette bőven a részét, három to a félidőben, két short fielddel fűszerezve. A sok drive akasztó drop is azt jelenti, hogy nem működik az O. Az, hogy a GM játékospolitikája 5 drága játékost hozott tavaly, (egy eltiltva, egy sérült) nem jelenti azt, hogy az impotens O helyett nekik kell hozni a meccseket. Szerintem.
gyurczi
Direkt nem hoztam fel a labdavesztéseket, mert ugyan az Onak sem kellett volna osztogatni a labdákat, de az amit utána a D művelt az kritikán aluli volt. Az 1. Eli fumble a Rams 48asán volt 4 play kellett a TDhez. Ezután jött a mi több mint 7 perces driveunk, hogy a védelem kipihenhesse magát TDvel a végén A 2. megint a Rams 48asán a fumble Gallmantől 7 play és TD megint és ez volt a legszégyenletesebb a védelemtől a meccsen legalább is azt hittem(az, hogy 50 pont felett kaptunk na az az igazi szégyen) 3/32re jött az 52yardos TD, A 3. Eli int a Giants 30asán ebből furcsa mód csak FG lett. Nyilván az O sem volt jó ,de azért ahány minőségi játékos hiányzik onnan azért az érthető ha akadozik a támadósor, de semmilyen védelemtől nem fogadható el ez a teljesítmény. Nem szidnám őket ha ez lenne az első meccsük amikor a tudások alatt játszanak, de idén sajnos többször voltak rosszak mint nem. Szerintem mehet McAdoo , Spags és az edzők nagy része és akár velük a GM is.

Ha váltanék én igyekeznék egy olyan HCt hozni aki hoz magával egy jó támadófaledzőt és egy olyan DCt aki ki tudja hozni ebből a védelemből azt ami bennük van, mert tavaly öröm volt őket nézni. És első körben egy LT biztos ami biztos vagy esetleg egy futót.
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Isti81
35-40 perceket voltak pályán meccsenként, amíg bírták, meccsvben volt a csapat, amíg az O nem bírt pályán maradni, 20 pontot csinálni meccsenként. Ezek után őket hibáztatják a gyenge szereplésért. Aztán eltiltogatják őket. A szezon, az eredmények miatt nem nekik kell szégyenkezni, max egy-két elszabott playért.
gyurczi
A védelembe pumpáltak egy halom pénzt. Nézd meg hány játékosnak van elit fizetése 5NEK,míig az Onál egyedül Elinak. A draftról ide is oda is jöttek játékosok a korai körökben. Szóval szerintem igen ha kell bírják akár 35-40 percig is. Másrészt az O játéka az első kettő meccsen volt kilátástalan azóta azért sokat fejlődtek és a futójáték is beindult, csak ugye a védelem gyorsan kapott 30 pontot és az eredmény után kellett futni(passzolni)!
Azért az elkapók is elkaphatnák a kezükbe dobott labdákat, mert idén rengeteg drive akadt meg a droppok miatt!
Isti81
Az O fejlődésében nem értünk egyet, a gyors 30 pontból az O is kivette bőven a részét, három to a félidőben, két short fielddel fűszerezve. A sok drive akasztó drop is azt jelenti, hogy nem működik az O. Az, hogy a GM játékospolitikája 5 drága játékost hozott tavaly, (egy eltiltva, egy sérült) nem jelenti azt, hogy az impotens O helyett nekik kell hozni a meccseket. Szerintem.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Kitartást srácok. Már csak 8! 😕

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Isti81
gyurczi
A védelembe pumpáltak egy halom pénzt. Nézd meg hány játékosnak van elit fizetése 5NEK,míg az Onál egyedül Elinak. A draftról ide is oda is jöttek játékosok a korai körökben. Szóval szerintem igen ha kell bírják akár 35-40 percig is. Másrészt az O játéka az első kettő meccsen volt kilátástalan azóta azért sokat fejlődtek és a futójáték is beindult, csak ugye a védelem gyorsan kapott 30 pontot és az eredmény után kellett futni(passzolni)!

Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
Zet New York Giants 1 989
Az eddigi nyilatkozatok alapján vicc nélkül mondom hogy Spags lesz a bunbak...és mehet
yooker
Ha így lesz, tényleg sötét évek jönnek.
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szerintem pár évig nem lesz rájátszásban részünk reálisan ,ha nem lesz ordas válltozás.
Dallas,philly elég jók lesznek jövőre is.
Nekünk meg irányitó,fal,futó és OBJ és LC szerződések .
Nem látok perspektívát, de a nagy baj hogy new yorkban sem hiszem ,hogy volna ötlet.
Sötét évek jönnek. Pedig én kurva optimista vagyok .
És respect a browns fanoknak.
Palesz76
Kicsit azért szélsőségekben mozogsz úgy érzem, 1-2 hete még reménykedtél ebben a szezonban is, most meg már évekre eltűnünk a süllyesztőben 😊
Nyilván most padlón vagyunk, ekkora fosban nem nagyon voltunk még, de azért nem a Brownshoz kell minket hasonlítani egyből, mert jött egy ilyen katasztrófális év. Én nem vagyok optimista, de jövőre simán vissza fogunk jönni egy jó-közepes szintre.
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Az eddigi nyilatkozatok alapján vicc nélkül mondom hogy Spags lesz a bunbak...és mehet

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616
Isti81
gyurczi
Ez egyreszt oke, masreszt 50+ pontot kapni egy meccsen szegyen

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Isti81

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!