New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem pár évig nem lesz rájátszásban részünk reálisan ,ha nem lesz ordas válltozás.Dallas,philly elég jók lesznek jövőre is.
Nekünk meg irányitó,fal,futó és OBJ és LC szerződések .
Nem látok perspektívát, de a nagy baj hogy new yorkban sem hiszem ,hogy volna ötlet.
Sötét évek jönnek. Pedig én kurva optimista vagyok .
És respect a browns fanoknak.
több mint 8 éve
Most voltunk bye weeken ha akarták volna meg tudták volna lépni! Persze a mai játék után át fogják ezt értékelni az biztos, mert Mi a szurkolók ezt már nehezen bírják és gondolom azért ők is.Remélem azért, hogy a defense játékosai tükörbe tudnak nézni a meccs után.az a baj, h elég egyértelmű volt az elmúlt hetek eseményei után, h ez ide fog vezetni
Isti81
Maráéknak muszáj lesz lépniük, mert túl sok van vissza a szezonból még, h ki lehessen húzni ezzel a garnitúrával
Szesze
több mint 8 éve
Remélem azért, hogy a defense játékosai tükörbe tudnak nézni a meccs után.tippmixeltek valószínűleg ész nélkül
Isti81
több mint 8 éve
Remélem azért, hogy a defense játékosai tükörbe tudnak nézni a meccs után.az a baj, h elég egyértelmű volt az elmúlt hetek eseményei után, h ez ide fog vezetni
Isti81
Maráéknak muszáj lesz lépniük, mert túl sok van vissza a szezonból még, h ki lehessen húzni ezzel a garnitúrával
több mint 8 éve
Remélem azért, hogy a defense játékosai tükörbe tudnak nézni a meccs után.
több mint 8 éve
Ezek már voltak idén, csak a győzelem nem jött.Ma 25 éves OBJ a csapatunk csillaga és a szurkolók kb. egyetlen vigasza még ha sérült is... Remélem, hogy nagyon nagyon sokáig láthatjuk Giants mezben!csak vért ,verítéket,könnyeket...
Rams ellen ki mit vár? Én sima győzelmet (csak még nem tudom kinek 😭 )
ironroy
yooker
Ennyi sérülés után már nem kell vér és könny.
több mint 8 éve
én markánsan fújoló közönséget várokMa 25 éves OBJ a csapatunk csillaga és a szurkolók kb. egyetlen vigasza még ha sérült is... Remélem, hogy nagyon nagyon sokáig láthatjuk Giants mezben!csak vért ,verítéket,könnyeket...
ironroy
yooker
több mint 8 éve
Ma 25 éves OBJ a csapatunk csillaga és a szurkolók kb. egyetlen vigasza még ha sérült is... Remélem, hogy nagyon nagyon sokáig láthatjuk Giants mezben!csak vért ,verítéket,könnyeket...
ironroy
több mint 8 éve
Ma 25 éves OBJ a csapatunk csillaga és a szurkolók kb. egyetlen vigasza még ha sérült is... Remélem, hogy nagyon nagyon sokáig láthatjuk Giants mezben! Rams ellen ki mit vár? Én sima győzelmet (csak még nem tudom kinek 😭 )
több mint 8 éve
Kezdő C-t Richburgöt IR-re tette a csapat...újabb rossz hír Elinek.Ez már egy ilyen elátkozott év, de talán jövőre jól jövünk ki belőle.
Chargers LT
több mint 8 éve
Kezdő C-t Richburgöt IR-re tette a csapat...újabb rossz hír Elinek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
D CSK az öltözői helyzetről:www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-generally-agree-ben-mcadoo-suspending-janoris-jenkins-article-1.3604788
Hotty Toddy!
több mint 8 éve
Justin Pugh, Nat Berhe, Rhett Ellison absent from Wednesday’s Giants practice This story is updating live from practice.
www.nydailynews.com/sports/football/giants/pugh-berhe-ellison-no-shows-wednesday-giants-practice-article-1.3604130
több mint 8 éve
Milyen felesleges is lenne bármi változtatás, semmit sem jelentene... 😊
több mint 8 éve
Bíztam abban, hogy leértünk a gödör aljára, de bebizonyosodik, hogy van még lejjebb. Szétbarmolták két év alattt a O-t, most egy év alatt tönkreteszik a D-t.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Vicces, a giants.com-on még ez volt a tegnapi edzés után: "Running back Paul Perkins and cornerbacks Janoris Jenkins and Eli Apple were excused for personal reasons, and are expected on the practice field on Wednesday."
több mint 8 éve
elmegy rajtuk a szezon és még balhéznak is.. | 😊 |Jenkins suspended. Team rules... oltozoben nagy gondok vannak...“Véletlenül” megint egy D játékossal van a probléma.
NightBoY
Zet
szép!
több mint 8 éve
Jenkins suspended. Team rules... oltozoben nagy gondok vannak...“Véletlenül” megint egy D játékossal van a probléma.
NightBoY
több mint 8 éve
DRC is az volt, ez inkább jó jel. Ha határozott lenne, akkor addig fixen hiányozna, így meg kihagy egy meccset, aztán jöhet is vissza... (vagy nem 😊 , de nem mintha sokat osztana-szorozna idénre)Jenkins suspended. Team rules... oltozoben nagy gondok vannak...Ráadásul határozatlan időre.
NightBoY
twitter.com/AdamSchefter/status/925453086046543872
iktriad
több mint 8 éve
Jenkins suspended. Team rules... oltozoben nagy gondok vannak...Ráadásul határozatlan időre.
NightBoY
twitter.com/AdamSchefter/status/925453086046543872
több mint 8 éve
Jenkins suspended. Team rules... oltozoben nagy gondok vannak...
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Nyilván tök esélytelen volt, vagy nem... de apróért mi is elhozhattuk volna Ajayit, sőt még Landryt is árulják, Marshall jövőre repül, remélem és OBJ-Landry-Sheppard WR trióval vágnánk neki az évnek... Édes álom
több mint 8 éve
Biztosra veszem, hogy a hétvégén nem kapunk ki.Pedig egy yoo defeat közelebb vinné a csapatot egy teljes ríztelenítéshez.. 😉
Zet
több mint 8 éve
Biztosra veszem, hogy a hétvégén nem kapunk ki.