NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 221
Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán
vanek úr
Ezt légyszi gondold át 😊
Asbee
Akkor várták, tök mindegy, a lényeg, hogy nem oda húztak, ahova a legjobban kellett volna. Ezért az ő hibái mindig jobban fognak idegesíteni, mint bármely random játékosé. Ettől függetlenül remélem, hogy elit cb válik majd belőle.
vanek úr
A draft nem arról szól, hogy mindenképp a legnagyobb needre húznak. Azt a játékost próbálják kihúzni akit a legtöbbre tartanak. Elsősorban a FA piacon szokás a hiányposztokra koncentrálni.
Asbee
Igen, ez főleg JR szokása. De ha annyi hiányposzt van, mint nekünk akkor (OL, TE, RB, LB, pass rusher), akkor azt tuti nem lehet csak FA-n megoldani. (Persze tudom, minden poszton nem lehet elit játékosállomány.) Ha még
egy Rodgers vagy OBJ jött volna, azt még aláírnám, de Alma azért más tészta.

Szerkesztette: vanek úr
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
vanek úr
Ezt légyszi gondold át 😊
Asbee
Akkor várták, tök mindegy, a lényeg, hogy nem oda húztak, ahova a legjobban kellett volna. Ezért az ő hibái mindig jobban fognak idegesíteni, mint bármely random játékosé. Ettől függetlenül remélem, hogy elit cb válik majd belőle.
vanek úr
A draft nem arról szól, hogy mindenképp a legnagyobb needre húznak. Azt a játékost próbálják kihúzni akit a legtöbbre tartanak. Elsősorban a FA piacon szokás a hiányposztokra koncentrálni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
vanek úr
Ezt légyszi gondold át 😊
Asbee
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 313
Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁
nagir
Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
Taz
Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.
Szesze
Nekem nem Almával van bajom, hanem a draftolásával. Hoztunk egy CB-t Top10-ben, amikor legalább 3-4 olyan poszt volt, ahova sokkal jobban kellett volna a minőségi erősítés. Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán, szóval merész is volt JR. Az majd elválik évek múlva, hogy igaza volt-e, de ha igen, akkor is tartom, hogy máshova kellett volna húzni.
vanek úr
Harmadik volt a rangsorban Ramsey és Hargreaves mögött. Szval tuti első kör. Mivel Ramsey-t vitte a Jags , így kettejük közül Apple volt a szimpatikusabb. ( Ugyanez a helyzet eljátszodott idén is 😊 )
Meg vmi rémlik hogy a Miami mindenképpen vitte volna ha benn marad.
Taz
csak most cserébe azt a fránya 'drogos' Tunsilt kell elszenvedniük 😊))
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁
nagir
Taz
Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.
Szesze
Nekem nem Almával van bajom, hanem a draftolásával. Hoztunk egy CB-t Top10-ben, amikor legalább 3-4 olyan poszt volt, ahova sokkal jobban kellett volna a minőségi erősítés. Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán, szóval merész is volt JR. Az majd elválik évek múlva, hogy igaza volt-e, de ha igen, akkor is tartom, hogy máshova kellett volna húzni.
vanek úr
Harmadik volt a rangsorban Ramsey és Hargreaves mögött. Szval tuti első kör. Mivel Ramsey-t vitte a Jags , így kettejük közül Apple volt a szimpatikusabb. ( Ugyanez a helyzet eljátszodott idén is 😊 )
Meg vmi rémlik hogy a Miami mindenképpen vitte volna ha benn marad.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 313
Itt az akkor ott miért pont őt (vagy bárkiCB-t)a kérdés, nem az hogy most --2 évvel később-- éppen jól vagy szarul játszik...
szvsz itt senki nem utálja ezt a kis almát, szimpi kis srác az idióta anyjától független, még akár lehet is belőle valaki, főleg ha több jót fog meccsenként csinálni mint rosszat, ráadásul lesz akkora szerencséje, hogy tovább fejlődik és nem sérül meg... simán van benne potenciál, nem kérdés.

Akit ez a probléma igazán idegesíteni fog, azok nem mi leszünk, hanem az edzőnk, és a GM-ünk, mert ezeknek a draftoknak--- -ide vehetjük az ideit is, hiába lesz jó játékos pl Engram is-- ---az eredményét ők már csak --szerencsére--szurkolóként fogják megélni.

Igaz mire ezek a projekt játékosok majd beérnek, addig nem lesz franchise irányítód, se sok másod-- ami még tavaly vagy idén megvolt --a majd 300.000.000+ dollárból...

na és akkor majd tényleg kezdődhet minden előlről... annyi lesz a 'pici' különbség, hogy akkor már mindenki örülni fog egy projekt játékosnak, hiszen idő az lesz bőven rá hogy beérjenek...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Ma is megnézem a meccset.
Annyira hiányzik a győzelem a héten csak ezt nézem.
több mint 8 éve
vanek úr
Ezt légyszi gondold át 😊

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
SS is IR egész szezonra?
Janek
nem, ő elvileg csak 1-2 hétre esett ki
több mint 8 éve
nagir
Taz
Szesze
vanek úr
Hát ez más kérdés, de ez az ő játékerejét nem befolyásolja se pro se kontra. Azért a CB posztra húzás nem volt akkora luxus, mert muszáj lesz spórolnunk ott is, így DRC biztos hogy nem lesz nálunk jövőre, nélküle meg igencsak lyukas lenne az a posztunk is.
Az OL-t kellett volna rendbe tenni, ha ezt sikerült volna megtenni akkor most SB esélyesek lennénk, így meg 1/1 esélyesek lettünk.. ezt nagyon benézte mindenki a vezetésből, ráadásul 2x egymás után.
több mint 8 éve
nagir
Taz
Szesze
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
SS is IR egész szezonra?

több mint 8 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
DRC visszatérhet a hétvégén... Gyengülni mindenesetre nem fogunk vele
több mint 8 éve
Van egy-egy hibája Apple-nek, de tényleg túl sok savat kap. Nem kéne pár rossz meccs után leírni egy fiatal játékost, kicsit türelmesebbnek kell lennünk. Nem minden rookie robban be úgy, mint Beckham, valakinek akár 3 vagy 4 év is kell mire úgy kezd el játszani ahogy azt várják. Apple gyors és fizikális, ha csökkent kicsit az agresszivitásán, kevesebbet használja a kezét és jobban felfedezi a levegőben szálló labdát, akkor hosszú évekig kezdő lesz még a ligában.
Asbee
WR poszton eleve könnyebb berobbanni, mint CB poszton. Posztjához és korához képest kifejezetten jó Apple.
több mint 8 éve
Van egy-egy hibája Apple-nek, de tényleg túl sok savat kap. Nem kéne pár rossz meccs után leírni egy fiatal játékost, kicsit türelmesebbnek kell lennünk. Nem minden rookie robban be úgy, mint Beckham, valakinek akár 3 vagy 4 év is kell mire úgy kezd el játszani ahogy azt várják. Apple gyors és fizikális, ha csökkent kicsit az agresszivitásán, kevesebbet használja a kezét és jobban felfedezi a levegőben szálló labdát, akkor hosszú évekig kezdő lesz még a ligában.

több mint 8 éve
nagir
Taz
Szesze
Oké, de a Chargers meccsen pl. szaladgált mint Süsü a lepke után... Denverben meg DRC nélkül is helytállt, nem kicst!?😏
nagir
másodévesként még nem reális elvárás, h ezen a poszton konzekvensen hiba nélkül tudjon játszani vki, de én simán látom benne akár az elit szintet is 1-2 év múlva
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
nagir
Taz
Szesze
Oké, de a Chargers meccsen pl. szaladgált mint Süsü a lepke után... Denverben meg DRC nélkül is helytállt, nem kicst!?😏

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nagir
Taz
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
nagir
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Na megvan az első W-tek. Komolyan mondom,hogy már szurkoltam nektek. Hülyén nézett vna ki ebben az NFC Eastben ha hat hét után van még nyeretlen csapat.(persze a csoport jelenlegi állására is érdekes)
Greengo
ne aggódj. fordított esetben mi is így tennénk csak a ti 0-16-otokkal lennénk elégedettek😀
több mint 8 éve
Azért szerencsére még idejében kiderült, hogy nem is Mekedu, hanem OBJ a fék.
Ha hirtelen átraknának minket az AFC South-ba, még simán meg lehetne a PO is! 😊
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Na megvan az első W-tek. Komolyan mondom,hogy már szurkoltam nektek. Hülyén nézett vna ki ebben az NFC Eastben ha hat hét után van még nyeretlen csapat.(persze a csoport jelenlegi állására is érdekes)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
B-Front New York Giants Texas A&M Aggies 81
jó kis edzőbuktató meccs volt 😀
mondjuk ebbe logikát találni lehetetlen az biztos.. ráadásul halál sima volt végig. Kurva jól ment a futás, Eli nem hibázott, a védelem végig dominált... szezon előtt ebben reménykedtünk, "kicsit" későn de megérkezett 😊
Szesze
Korábban is te mondtad azt, hogy kicsit ilyen szaga van a dolognak... Ezek után én is el tudnám képzelni így a dologot... Mindenesetre egy nagyon szépen lehozott meccs volt a mai... A multheten nem is írtam inkább... Nem akartam tetézni az itt leirtakat már.
Nem mondom, hogy kinullazzuk a szezont és innen megyünk PO-ba, de igen kellemetlen ellenfelek lehetünk bárkinek ilyen játékkal. Le a kalappal a csapat előtt.
JPP az árnyék előkerülése meglepetés volt számomra. A futás már megint jól szerepel... Es a D is tobbe kevesbe magara talált. Nem is értem ezek után hogy allhatunk így.
Bármi is lesz a szezon végéig rengeteg nagy döntést kell méghoznia a vezetosegnek. Erre vártunk az elejétől fogva... Várom a következő meccset. 😁
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Megvan a recept. A szurkolók alszanak a játékosok játszanak A második félidő ugyan olyan szánalmas volt mint az eddigi az offence részéről. A defense világbajnok volt.
Én meg egy barom vagyok hogy nem tettem meg a meccset
Palesz76
Awesome88 azt ígérte a Saints vs Lions eredménykövetőben, hogy làtva az addigi meccseket megteszi Giants győzelemre. Ha nem tette akkor most verheti a fejét a falba 😁😁
Fattyu
MEGTETTEM! 😊 😊 😊
És még mindig nem hiszem el, hogy bejött.

Innen szép a rájátszás, ki tippelt 11-5-öt a végére? xD