New York Jets
Rodgers walked out with another gentleman towards Woody's jet (hidden behind this Red & White beast) then back into the brown building on the right. I will be posted at this Waypoint Cafe as needed (or until my girlfriend starts getting restless) pic.twitter.com/X3fJvarClK
— Cali (@CaliJets) March 7, 2023
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Nem ártana, mert ezer dolog van még a Jetsnél is FA előtt miatta.Nagyon szeretem a faszit , de most már úgy vagyok vele h döntsön bármit csak csinálja már , lassan 2 hete volt mar az elvonulása is , nyakunkon a piac .The #Jets and Aaron Rodgers did speak yesterday, per sources, as @wingoz said.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) March 7, 2023
Rodgers still hasn’t made a decision about his future yet though.
Beki
nando89
Nagyon szeretem a faszit , de most már úgy vagyok vele h döntsön bármit csak csinálja már , lassan 2 hete volt mar az elvonulása is , nyakunkon a piac .The #Jets and Aaron Rodgers did speak yesterday, per sources, as @wingoz said.
Beki
The #Jets and Aaron Rodgers did speak yesterday, per sources, as @wingoz said.
Egy 2000 yardos futkorászós bohócért inkább ne tradeljünk semmit 😀No...bro. Akkor inkább a jövő hetet is eltradelem Lamarért szarom le xDPedig készülj... 😀Gerappa-ról meg inkább ne beszéljünk..kurvára nem akarom itt látni.Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Apex
Apex
Beki
Apex
No...bro. Akkor inkább a jövő hetet is eltradelem Lamarért szarom le xDPedig készülj... 😀Gerappa-ról meg inkább ne beszéljünk..kurvára nem akarom itt látni.Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Apex
Apex
Beki
Teljesítménye nem volt szar szerintem amikor a pályán volt, teljesen jó 3. számú elkapó, csak porcelán a csávó.Ha 10 misit enged, akkor maradhat, teljesítménye alapján talán annyit megérdemel. 😀Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Apex
Beki
Pedig készülj... 😀Gerappa-ról meg inkább ne beszéljünk..kurvára nem akarom itt látni.Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Apex
Apex
Ha 10 misit enged, akkor maradhat, teljesítménye alapján talán annyit megérdemel. 😀Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Apex
Gerappa-ról meg inkább ne beszéljünk..kurvára nem akarom itt látni.Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Apex
Hát én Rodgers miatt nem aggódnék ezen a téren. Davist meg amúgy tartanám simán valamennyi paycuttal.Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Beki
Jäh mosttelefonon privát lapról menni fog
Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..ja most geprol sikerült bejutnom , de telefonról nem tudok...XD
Apex
Tomcsik
Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..Az az egész szépsége, hogy azért sztem GW-Moore duóhoz kiegészítésként Rodgers és Gerappá számára is más típusú WRt kell szerezni.
Apex
Legalja ez az egész, ahogy az is, hogy a bowl.hu baszik már sokadjára időben megújítani a certjét. Ráadásul innentől zero leverage van. Mostantól Rodgers vagy szopóroller ismét 😀 Nem baj jó lesz majd látni jövőre is ahogy a védelem egész meccsen enged 10 pontot, de így is kikapunk, meg ahogy GW+Moore mérgelődik mert nincs irányítójuk..ja most geprol sikerült bejutnom , de telefonról nem tudok...XD
Apex
Report: Aaron Rodgers and the #Jets had conversations today, per @wingozEzt a Wingo csávót Tony Pauline műsorában szoktam látni, a 2 valszeg egy szinten van, így semmi hitelessége tippem szerint.
While nothing is imminent, Rodgers is open to the idea of going to the #Jets. 👀
Former Jets legendary QB Joe Namath said he’d be willing to give up #12 if it meant Aaron Rodgers would sign with the Jets. It’ll either be Jets, Packers, or retirement.
ozibozi
While nothing is imminent, Rodgers is open to the idea of going to the #Jets. 👀
Former Jets legendary QB Joe Namath said he’d be willing to give up #12 if it meant Aaron Rodgers would sign with the Jets. It’ll either be Jets, Packers, or retirement.
Hát ezzel a szerződéssel simán jöhetett volna Carr, két év után kilépő is van, ha nem vált volna beMajd Gerappa evi 25 misiert...
Wester
Lesz ez még így se!
Before Derek Carr grew support in the Jets building, there were many who were pushing for Jimmy Garoppolo.
— Dianna Russini (@diannaESPN) March 6, 2023
Worth keeping an eye on as we continue to wait for Rodgers to make a decision.