New York Jets

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
G. Wilson OROY és Sauce DROY, mindemellett Revis és Klecko is Hall of Fame tag lett. Eseménydús este volt a Jets-nek.
Kamaj
+ Woody is nyilatkozott, egyertelmu h Rodgersre varunk innentol, de valszeg ket szek koze pofara eses lesz a vege
több mint 3 éve
Kamaj New York Jets 167
G. Wilson OROY és Sauce DROY, mindemellett Revis és Klecko is Hall of Fame tag lett. Eseménydús este volt a Jets-nek.

Szerkesztette: Kamaj

J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 064 — Jó ötletnek tűnt!
Vannak olyan hírek, hogy a Cardinals kedden jelenti be az új HC-t és Boyer megy oda spec team edzőnek.
Beki
Az nagy veszteség lenne szvsz

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan hírek, hogy a Cardinals kedden jelenti be az új HC-t és Boyer megy oda spec team edzőnek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2023%2F0207%2Fr1128046_1296x729_16-9.jpg
Why Zach Wilson's Jets career hasn't taken off
Wilson was supposed to be a cornerstone, but after getting benched twice last season he's trying to resurrect his career.
After wrestling with the decision for the first three months of the 2021 offseason, the Jets decided to trade Sam Darnold, the No. 3 overall pick in 2018, in large part because general manager Joe Douglas was sold on Wilson. His conviction was so strong that he eschewed the idea of trading the No. 2 overall choice for a windfall of draft picks.

But the feeling wasn't unanimous.

Some talent evaluators within the organization didn't see Wilson as worthy of being the No. 2 pick, according to two sources familiar with the pre-draft process. They saw him as a developmental player who could be a starter within three years. Assistant GM Rex Hogan and then-offensive coordinator Mike LaFleur were the driving forces behind the decision to pick him second, they said.

"[LaFleur], along with Rex Hogan, were in 2021 draft meetings selling the narrative that there was a legit argument Wilson was better than [No. 1 overall pick] Trevor Lawrence," one source said. "[Some of us], we're like, 'What the f---?!' It's one thing to like a player; it's another to pump a prospect up higher than he actually is."
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Rosenblatt kidobott egy cikket, benne szerinte 20 lehetséges QB opcióval (rookie miegyéb).
Meglátása szerint Rodgers, Carr, Gerappá és Tannehill négyesből fog kikerülni a csapat új vet QB-ja.
Beki
Továbbra is tartom, hogy ha nem Rodgers és Carr, akkor draftoljunk. Inkább lottózok, mint Gerappa vagy Tannehill
Wester
Minden körben egy QB, majd csak az egyik betalál 😀
több mint 3 éve
Rosenblatt kidobott egy cikket, benne szerinte 20 lehetséges QB opcióval (rookie miegyéb).
Meglátása szerint Rodgers, Carr, Gerappá és Tannehill négyesből fog kikerülni a csapat új vet QB-ja.
Beki
Továbbra is tartom, hogy ha nem Rodgers és Carr, akkor draftoljunk. Inkább lottózok, mint Gerappa vagy Tannehill

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Carr vizital Sainstnel, allitolag 3. kort ker erte a Raiders.
Beki
Marad Jimmy G nekünk figyeljétek meg... zachhez ő is előrelépés persze 😕
Pityu Gyor
Tökéletesen fogja mutatni a franchise állapotát majd 😀 Carr kapcsán lépéseket sem teszünk, Rodgers beint, JimmyG-ért meg FAn vagy sikerül felüllicitálni többi csapatot, vagy... többi részt nem kommentelem 😀
Beki
Akkor mar inkabb jojjon valami rookie..
Apex
Lényegében van egy ilyen balfék a rosteren: Zach Wilson a becsületes neve 😀
több mint 3 éve
Apex New York Jets 3 025
Beki
Pityu Gyor
Tökéletesen fogja mutatni a franchise állapotát majd 😀 Carr kapcsán lépéseket sem teszünk, Rodgers beint, JimmyG-ért meg FAn vagy sikerül felüllicitálni többi csapatot, vagy... többi részt nem kommentelem 😀
Beki
Akkor mar inkabb jojjon valami rookie..

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Beki
Simán odaadnám. Rodgers-szel az a baj, hogy az mondta még pár hét mire elvonul itt erre a sötétség kúrájára, aztán behaluzza, hogy visszavonul és ott állunk majd letolt gatyával.
Wester
Mondjuk Rodgers tudja h hogyan csessze fel az embereket 😀
Rodgers said he has not even decided yet whether he’s going to play in 2023.

“That’s why I think it’s going to be important to get through this week and take my isolation retreat and contemplate all things my future.”

He called it a “darkness retreat” for four nights alone.
Aztán lehet h 1 hét alatt dönt itt, mielőtt Carr bárhova is megy. 😀
több mint 3 éve
Beki
Simán odaadnám. Rodgers-szel az a baj, hogy az mondta még pár hét mire elvonul itt erre a sötétség kúrájára, aztán behaluzza, hogy visszavonul és ott állunk majd letolt gatyával.

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Beki
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Beki

Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 265 — Chiefs GM
Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
Wester
Azert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.
Beki
Jó nagy hülyeség lenne, inkább egy biztos Carr, mint egy bizonytalan Rodgers
Wester
Sztem Woody faszsaga miatt Rodgersre reszelik a repat a csapatnal.
Beki
Ettol fosok en is..de akkor szerintem en el is engedem a csapatot, kurvara nem vagyok ra kivancsi, hogy ez az idiota GM-et probal jatszani. Egyebkent barmennyire is szar dontes volt Gase idehozatala anno, ezzel egyutt is CJ merfoldekkel alkalmasabbnak tunt a csapat vezetesere.
Apex
Pedig ismerve ezt a rohadt csapatot tuti az lesz h Carrt skipeljuk, Rodgers beint, aztan gyoker Woody vigyoroghat es jon megint mindenki kivagasa. Bar mondjuk ez a ZW nevelgetese egy veteran mogott is kicseszi a biztositekot...mit tanulna a bekepzelt kis pocs Rodgers mogott pl, amit eddig 2 ev alatt nem jott ossze?
Beki
Rodgers az az eletkor, amit nőben szeret ZW, hátha tőle tud tanulni 😊

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 205
Rogerst még jó nagy idegállapotba is hozhatja az arcával ZW. Az még szép lenne 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Ettol fosok en is..de akkor szerintem en el is engedem a csapatot, kurvara nem vagyok ra kivancsi, hogy ez az idiota GM-et probal jatszani. Egyebkent barmennyire is szar dontes volt Gase idehozatala anno, ezzel egyutt is CJ merfoldekkel alkalmasabbnak tunt a csapat vezetesere.
Apex
Pedig ismerve ezt a rohadt csapatot tuti az lesz h Carrt skipeljuk, Rodgers beint, aztan gyoker Woody vigyoroghat es jon megint mindenki kivagasa. Bar mondjuk ez a ZW nevelgetese egy veteran mogott is kicseszi a biztositekot...mit tanulna a bekepzelt kis pocs Rodgers mogott pl, amit eddig 2 ev alatt nem jott ossze?
több mint 3 éve
Apex New York Jets 3 025

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki

Szerkesztette: Apex

több mint 3 éve
Törölt felhasználó

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 3 éve

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
több mint 3 éve

JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

JimmyG lesz ebbol 🤣
több mint 3 éve
Apex New York Jets 3 025
Kíváncsian várom amúgy, hogy Mosley szerződésével mit akarnak kezdeni, mert a 21 misis cap hit elég durva. Június előtti cuttal 6 misit spórolnánk, post-June cut esetén 17 misi. Ha nem megy bele paycutba, utóbbival élnék mint a huzat.
Beki
Yep, paycut mindenkepp kene. Jo lenne tartani, mert jo szezomt hozott(bar azert a second team all pro tulzas), de nem minden aron.