New York Jets

30 feliratkozó

több mint 4 éve
nemkismiska New York Jets 228
New York Jets
@nyjets
Wilson has been downgraded to out.

Kurva életbe...
Beki
Tudni vélem a választ és remélem fel sem fog merülni. De ha Wilson ki kell hagyjon pár meccset és White jobban muzsikál, akkó??
nemkismiska

Pedig csak poénból kérdeztem a múlt héten 😀
nemkismiska
Na jó de gondolom a jobban muzsikálás alatt te se 400 yard 3 TD-re gondoltál 😀
Wester
Viccelsz, én semmire nem gondoltam 😀
több mint 4 éve
Apex New York Jets 3 025
Azért azt is érdemes kiemelni, hogy Hall is egész szépen megfogta Chase-t, a szezonbeli leggyengébb mutatóival zárt ma(3 elkapás 32 yardért)

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 066 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ja h raadasul TNF lesz a kovi meccs, na az kimarad. 😀
több mint 4 éve
gedam 6 506
amikor herbert volt a legjobb fiatal qb, lamar lejátszotta, ő lett a legjobb fiatal qb. egy forduló múlva burrow lejátszotta lamart, ő lett a legjobb fiatal qb a “szakértők” szerint. megállapítom, hogy white a liga legjobb fiatal irányítója.
több mint 4 éve
Apex New York Jets 3 025
Basszus komolyan... jó ideje elöször hagytam ki meccset.. kerem meséljétek el ezt most hogy csináltuk??????
Pityu Gyor
Így: Mike White: 37 of 44, 405 yards, 3 TDs, 2 INT, 108.8 QB rating, 1 2-point conversion catch.

több mint 4 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Basszus komolyan... jó ideje elöször hagytam ki meccset.. kerem meséljétek el ezt most hogy csináltuk??????

Green is green
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 587 — Így remélem megfelelek nektek.....

Wester
Most kell elboltolni 1 vagy 2. körétrt ahogy mi Kolbàszt 😀
több mint 4 éve
New York Jets
@nyjets

Kurva életbe...
Beki
Tudni vélem a választ és remélem fel sem fog merülni. De ha Wilson ki kell hagyjon pár meccset és White jobban muzsikál, akkó??
nemkismiska

nemkismiska
Na jó de gondolom a jobban muzsikálás alatt te se 400 yard 3 TD-re gondoltál 😀

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
New York Jets
@nyjets

Kurva életbe...
Beki
nemkismiska

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 974 — Whoops, looks like something went wrong.
Wilson mehet trade blockra 😂

több mint 4 éve

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 714 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
FehérMisi ezt odarakta!
több mint 4 éve
Apex New York Jets 3 025
Erre most nehéz szavakat találni 😀 pedig nem is akartam megnézni a meccset, gondoltom a háttérbe benyomom aztán az első negyed végén úgy is kikapcsolom 😀

több mint 4 éve
Nem kerek tul sokat mai meccstol, csak a Bengals legyen kedves 30 pont korul megallni. 😀
Beki
Megvolt 😀

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Még egy ilyen meccs White-tól és lesz fejvakarás. 😀
Beki
Ezen gondolkodok én is 😀

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Még egy ilyen meccs White-tól és lesz fejvakarás. 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem kerek tul sokat mai meccstol, csak a Bengals legyen kedves 30 pont korul megallni. 😀
több mint 4 éve
Győrben ma: zöld robogó + fekete New York Jets feliratú dzseki. Ki volt az? 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pauline cikk front office es edzoi stab helyzeterol:  www.profootballnetwork.com/the-inside-story-of-jets-gm-joe-douglas-hc-robert-saleh-and-their-2021-season/

Speciel sztem valoban az a helyzet, amit leir. LaFleurnek szemely szerint szezon vegeig adnek idot: ha addig semmi javulas, viszlat.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Corey Davis nem jatszik vasarnap.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ezt a cikket is érdemes elolvasni:  jetsxfactor.com/2021/10/27/ny-jets-blame-patriots-blowout/
It was a dead-silent day for most of the Jets’ defensive linemen. Here are the pressure totals racked up by New York’s defensive tackles and edge rushers:

Quinnen Williams: 3 pressures on 32 pass-rush snaps (9.4%)
Foley Fatukasi: 2 on 27 (7.4%)
Bryce Huff: 0 on 27 (0.0%)
Sheldon Rankins: 0 on 25 (0.0%)
John Franklin-Myers: 1 on 24 (4.2%)
Shaq Lawson: 1 on 24 (4.2%)
Tim Ward: 0 on 13 (0.0%)
Nathan Shepherd: 0 on 12 (0.0%)
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡
Poginho
Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
ParadSEC
Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊

Amúgy én értékelem ezeket a szülinapi Jets-meccseket, két éve a 33. szülinapomra kaptam 33–0-t, most egy kicsit több TD-re kellett inni 😊
Wyatt
Jól kibasztunk veled azért lássuk be... 😀
Beki
Hát, szerencsére Bradyék a második félidőben leálltak, mert fájdalmas lett volna a reggel 😀
Wyatt
Bradyék??!! Te most Pats vagy Bucs drukker vagy? 😀 😀
Mondjuk így már a másik állításod is érthető: 2 éve tényleg PO-csapat volt a Patriots 😀
Zotya86
A Pats mellett Bradyékre is tudunk inni^^

több mint 4 éve
Zotya86 New York Jets 225
És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡
Poginho
Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
ParadSEC
Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊

Amúgy én értékelem ezeket a szülinapi Jets-meccseket, két éve a 33. szülinapomra kaptam 33–0-t, most egy kicsit több TD-re kellett inni 😊
Wyatt
Jól kibasztunk veled azért lássuk be... 😀
Beki
Hát, szerencsére Bradyék a második félidőben leálltak, mert fájdalmas lett volna a reggel 😀
Wyatt
Bradyék??!! Te most Pats vagy Bucs drukker vagy? 😀 😀
Mondjuk így már a másik állításod is érthető: 2 éve tényleg PO-csapat volt a Patriots 😀