New York Jets
30 feliratkozó
több mint 4 éve
És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
54 engedett pont... hányingerem van, ettől a csapatnak hívott fostartálytól.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
És ez mitől van ?Nos akkor ismét kiszálltam idén is.Így 6. meccs végére szerintem hozzátehetem, hogy Saleh és bandája egy dekával nem végez jobb munkát, mint Gase-ék.
Ez a csapat nem egy NFL szintű egyesület.
Botrányos teljesítmény két hét pihenő után. A Patriots talán még csak nem is puntolt az első félidőben. A támadó oldalon ötlettelen hívások, 4&1-re szokásos belső futás, persze hogy sikertelenül.
Wilson-tól is többet vártam, mondjuk nem sok segítséget kap ő sem a faltól.
Jövőre újra ugyanitt!
GTom
Beki
Nem értenek hozzá?
Esetleg nem NFL szintű edzők?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nos akkor ismét kiszálltam idén is.Így 6. meccs végére szerintem hozzátehetem, hogy Saleh és bandája egy dekával nem végez jobb munkát, mint Gase-ék.
Ez a csapat nem egy NFL szintű egyesület.
Botrányos teljesítmény két hét pihenő után. A Patriots talán még csak nem is puntolt az első félidőben. A támadó oldalon ötlettelen hívások, 4&1-re szokásos belső futás, persze hogy sikertelenül.
Jövőre újra ugyanitt!
GTom
több mint 4 éve
Nos akkor ismét kiszálltam idén is. Ez a csapat nem egy NFL szintű egyesület.
Jövőre újra ugyanitt!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Kroft és Mosley tegnap sem edzett, Maye fullosat tolt.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mosley amúgy megint hamstring sérüléssel küzd.
több mint 4 éve
Legszebb öröm a káröröm. Általában nem szoktam ex-Jets playak sikertelenségének örülni, de nála(Adams) különösen kibírom sírás nélkül.Through six games, Adams has zero sacks, zero quarterback hits, zero interceptions, zero forced fumbles, zero fumble recoveries, and one pass defended.Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀+ még a SEA és CAR pickek helyzete is jól alakult 😀
Zotya86
Beki
In coverage, Adams owns a 54.3 grade, as a run defender, Adams owns a career-low 62.8 PFF grade.
Darnold is tied for fourth in the league in both interceptions (7) and fumbles (5). His combined total of 12 interceptions and fumbles leads the NFL.
nemkismiska
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Jöhet és elmondhatja , hogy a nagy szája és egója az a liga legfelsőbb szintét veri.Az lesz az, de halkan az ilyenekkel, mert mindjárt jön Alatriste, hogy miért elitAz az egy pass defended is az aminek interception-nek kellett volna lennie, de ő lefejelte a földre?😃Through six games, Adams has zero sacks, zero quarterback hits, zero interceptions, zero forced fumbles, zero fumble recoveries, and one pass defended.Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀+ még a SEA és CAR pickek helyzete is jól alakult 😀
Zotya86
Beki
In coverage, Adams owns a 54.3 grade, as a run defender, Adams owns a career-low 62.8 PFF grade.
Darnold is tied for fourth in the league in both interceptions (7) and fumbles (5). His combined total of 12 interceptions and fumbles leads the NFL.
nemkismiska
KeyG
Wyatt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az lesz az, de halkan az ilyenekkel, mert mindjárt jön Alatriste, hogy miért elitAz az egy pass defended is az aminek interception-nek kellett volna lennie, de ő lefejelte a földre?😃Through six games, Adams has zero sacks, zero quarterback hits, zero interceptions, zero forced fumbles, zero fumble recoveries, and one pass defended.Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀+ még a SEA és CAR pickek helyzete is jól alakult 😀
Zotya86
Beki
nemkismiska
KeyG

több mint 4 éve
Az az egy pass defended is az aminek interception-nek kellett volna lennie, de ő lefejelte a földre?😃Through six games, Adams has zero sacks, zero quarterback hits, zero interceptions, zero forced fumbles, zero fumble recoveries, and one pass defended.Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀+ még a SEA és CAR pickek helyzete is jól alakult 😀
Zotya86
Beki
nemkismiska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Through six games, Adams has zero sacks, zero quarterback hits, zero interceptions, zero forced fumbles, zero fumble recoveries, and one pass defended.Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀+ még a SEA és CAR pickek helyzete is jól alakult 😀
Zotya86
Beki
több mint 4 éve
Ameddig el nem tradeljük Maye-t lehet, bár asszem tavaly játszott SS poziban is.Saleh szerint vasárnap Maye és Jarrad Davis is visszatérhet.Ashtyn Davis akkor kispad?
Beki
peach
több mint 4 éve
Saleh szerint vasárnap Maye és Jarrad Davis is visszatérhet.Ashtyn Davis akkor kispad?
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Saleh szerint vasárnap Maye és Jarrad Davis is visszatérhet.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀+ még a SEA és CAR pickek helyzete is jól alakult 😀
Zotya86
több mint 4 éve
Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀Apróbb örömök az életben 😀
Zotya86
több mint 4 éve
Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl: nem kaptunk ki! 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ESPN szerint maga Maye és az ügynöke is szeretné, ha tradelnénk őt egy contenderhez a trade deadline előtt.Még jó h ez ilyen egyszerűen működik... 😀
több mint 4 éve
New York’s front-five had itself a solid performance in London against the Atlanta Falcons. Zach Wilson tossed 32 passes while absorbing two sacks and three additional knockdowns. That’s a quarterback-hit rate of 14.7%, which is below the 2021 league average of 15.6%.Making that better-than-average rate even more impressive is the fact that Wilson was taking eons to get the ball out. Wilson averaged 3.11 seconds from snap to release, the highest mark among all quarterbacks in Week 5.
Na ez a nagyon kemény... 3.11
több mint 4 éve
Since taking over at right tackle in Week 2, Moses has allowed the second-most pressures among right tackles (16). He has done a solid job as a run blocker, though, owning a 70.1 run-blocking grade on the season. That ranks 10th-best among qualified right tackles this season.
több mint 4 éve
Greg Van Roten has not been as catastrophically bad over the past two games as he was against New England and Denver, but he continues to struggle.Van Roten allowed three pressures against Atlanta, his second consecutive game with that total. Three pressures is a poor total for a guard – this week, it tied Van Roten for seventh-most among all guards.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Is Connor McGovern having that comeback year?Overall grade - 75.7 (6th)
Pass blocking - 65.2 (15th)
Run blocking - 77.9 (6th)
Sacks - 1
Pressures - 7
Penalties - 0
Currently the highest rated season of his career. #TakeFlight #Jets
több mint 4 éve
AVTMult heten is fasza volt, ha Becton visszajon eleg jo lehet ez a baloldal, bat igazabol Fant is abszolut jol jatszik, talan jobb is LT-ben mint a tuloldalt
39 pass-blocking snaps
0 sacks
0 hits
0 pressures
0 penalties.
Beki
több mint 4 éve
AVTMire jó h sz@rok a csapattársaid: kevesebb ideig kell megtartanod az ellent h tiszta maradjon a statlapod 😀
39 pass-blocking snaps
0 sacks
0 hits
0 pressures
0 penalties.
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...