New York Jets
Titansnél AJ Brown és Julio Jones sem lesz... némi esély. Kivéve, ha Wilson a TEN védőknek dobál majd.Wilson INT -> random Titans védő elkezdi visszahordani -> Ty Johnson leütközi a viszahordót, fumble -> a fumble-t összeszedi Berrios, visszaviszi TD-re #mesterterv
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Tudjátok nem is az bosszant, hogy kikapunk állandóan, mert leszarnám. Szerintem senki nem várt itt PO-t se semmilyen csodát, meg persze értem én, hogy sokáig tart a rebuild stb. stb. De azért 3 év alatt jó lenne valami progress-t látni, ami mondjuk reményt adna, vagy amitől bizakodóak lehetnénk, hogy igen ebből lehet valami, viszont ennek halovány szikrája sem látszik. Az utóbbi 2 évben 7 embert draftoltunk az első 4 kör-ből az O-ba, ne bassza már meg, hogy 3 meccs alatt 20 pontot lehet feltenni a táblára, nevetséges.Hogy mennyire kevés ez a 20 pont? 3 forduló után konkrétan 9 csapat is van, amelyik mindhárom meccsén szerzett legalább 20 pontot...
Apex
PFF statok a zseniális OL tevékenységünkről 3 meccs után:Jól van, látom nem baj hogy kivágtuk Mosest...
McGovern: 192 snap, 1 sack, 3 QB hurry, 4 pressure
GVR: 192 snap, 2 sack, 13 QB hurry, 15 pressure, 1 zászló
AVT: 192 snap, 1 sack, 11 QB hurry, 12 pressure, 1 zászló
Fant: 192 snap, 2 QB hit, 2 QB hurry, 4 pressure, 2 zászló
Moses: 144 snap 1 sack, 2 QB hit, 5 QB hurry, 8 pressure, 1 zászló
Becton: 48 snap, 1 QB hit, 1 QB hurry, 2 pressure, 1 zászló
Itt szeretném kérni, ha legközelebb GVR azzal kezd egy interjút, hogy Wilson meddig tartja a labdát és nem tud a végtelenségig blokkolni neki, valaki verjen le egyet neki, köszönöm. Még padra sem tudjuk vágni azt a rakás szerencsétlenséget, mert Feeney az egy szem opció.
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
McGovern: 192 snap, 1 sack, 3 QB hurry, 4 pressure
GVR: 192 snap, 2 sack, 13 QB hurry, 15 pressure, 1 zászló
AVT: 192 snap, 1 sack, 11 QB hurry, 12 pressure, 1 zászló
Fant: 192 snap, 2 QB hit, 2 QB hurry, 4 pressure, 2 zászló
Moses: 144 snap 1 sack, 2 QB hit, 5 QB hurry, 8 pressure, 1 zászló
Becton: 48 snap, 1 QB hit, 1 QB hurry, 2 pressure, 1 zászló
Itt szeretném kérni, ha legközelebb GVR azzal kezd egy interjút, hogy Wilson meddig tartja a labdát és nem tud a végtelenségig blokkolni neki, valaki verjen le egyet neki, köszönöm. Még padra sem tudjuk vágni azt a rakás szerencsétlenséget, mert Feeney az egy szem opció.
Maye is kiesett 3-4 hetre. Ugynoke hozzatette h pont trade deadline korul lesz full egeszseges. 😀Lassan elmondhatjuk, hogy Mosley-n kívül nem nagyon lesz a keretben átlag feletti játékos.
Beki
Pass-block win rate for #Jets OL (includes NFL rank at respective position):
— Rich Cimini (@RichCimini) September 29, 2021
C: McGovern, 93.2% (14th/32)
G: GVR, 85.6% (59th/67)
G: Vera-Tucker, 90.9% (25th/67)
T: Fant, 90.9% (19th/67)
T: Moses, 92.6% (10th/67)@ESPNStatsInfo
Run-block win rate for #Jets OL (includes NFL rankings at respective position):
— Rich Cimini (@RichCimini) September 29, 2021
C: McGovern, 56.9% (28th/32)
G: GVR, 60.3% (58th/66)
G: Vera-Tucker, 60.3% (58th/66)
T: Fant, 74.1% (32nd/64)
T: Moses, 57.1% (62nd/64)@ESPNStatsInfo
Tényleg ennyire nehéz hozzáértő edzői és management csapatot összeszedni???Ehhez hozzávenném h az OL coach a tököm tudja mit csinál, de ilyen szintű munkát bármelyikünk tudna alkotni. Hozzáadva h JD állandóan pofázik az OL fontosságáról, de bassza meg ha valamelyik balféket padra kellene vágni / megsérülne összesen van 2 depth emberke, aki eszembe jut: Feeney és Edoga.
Bíztam az új edző és csapatában de ez amit eddig mutat a csapat katasztrófa! Szerintem ha én vagyok az OC jobban menne a támadás,pedig azt sem tudom hányan vannak a pályán.... 😀
Inter102
Az OL depth-et nem sikerült rendezni és a tavalyi draftját fel se hozzam, ha Davis nem alkot maradandót.
Megint nem haladunk jó irányba, nagyon nem...
Bíztam az új edző és csapatában de ez amit eddig mutat a csapat katasztrófa! Szerintem ha én vagyok az OC jobban menne a támadás,pedig azt sem tudom hányan vannak a pályán.... 😀
Davis, Berrios, Kroft... what the hell you doing? This is laughable. #Jets pic.twitter.com/G2LlXp4tJw
— Ali Ashraf (@loyalnyjetfans) September 27, 2021
Tudjátok nem is az bosszant, hogy kikapunk állandóan, mert leszarnám. Szerintem senki nem várt itt PO-t se semmilyen csodát, meg persze értem én, hogy sokáig tart a rebuild stb. stb. De azért 3 év alatt jó lenne valami progress-t látni, ami mondjuk reményt adna, vagy amitől bizakodóak lehetnénk, hogy igen ebből lehet valami, viszont ennek halovány szikrája sem látszik. Az utóbbi 2 évben 7 embert draftoltunk az első 4 kör-ből az O-ba, ne bassza már meg, hogy 3 meccs alatt 20 pontot lehet feltenni a táblára, nevetséges.Igen... Ez az. Évek óta hallhatjuk, hogy a fal prioritás. Draftolunk, hozunk embert, tudjuk, hogy fontos egy rookie irányítónál. Erre minden évben ugyanaz, szétszopatják a falat minden meccsen. Kicsinálják az újonc irányítót pillanatok alatt és nem történik semmi, mert időt kell hagyni az edzői stábnak... Itt már most fejeknek kellene hullani, mert nagyon félrement ismét a dolog! Vagy megint várjuk a csodát??!!
Apex
Szerkesztette: GTom
Zach Wilson completed 19 of 35 passes against the #Broncos (54.3%).
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) September 27, 2021
His adjusted completion percentage, factoring in drops, was 69.7%.
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=336
youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=384
youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=634
Fenti négy jelenetet csak összefoglalóból kiemelném és látjuk mik a legfőbb gondok... de a kedvencem a 3. link, ahol McGovern-t megalázzák, aztak*rva...
Erről beszélek.Zach Wilson's average time to either get a pass off or for the pocket to collapse is 1.7 seconds.
— David Wyatt-Hupton (@DWyattHupton) September 27, 2021
He's been sacked 15 times (most in NFL), Hurried 14 times (2nd most in NFL) Pressured 33 times (most in NFL) - His pressure % is 27% (2nd most among 3 game starters) #TakeFlight pic.twitter.com/fb48W7m7Dr
Beki
Tönkre fogják tenni.
Zach Wilson's average time to either get a pass off or for the pocket to collapse is 1.7 seconds.
— David Wyatt-Hupton (@DWyattHupton) September 27, 2021
He's been sacked 15 times (most in NFL), Hurried 14 times (2nd most in NFL) Pressured 33 times (most in NFL) - His pressure % is 27% (2nd most among 3 game starters) #TakeFlight pic.twitter.com/fb48W7m7Dr
Akkor ő olyasmi lehetett, mint Semlyén Zsolt Orbán Viktor mellett.Ass.HC volt tesó.vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Márpedig ez a két ember láthatólag vakon, bekötött szemmel rohangál egy sötét szobában.
Bazzani
Amadeus
Azért az odabasz.
Lehet foghatta a playbookot is amíg a HC elszaladt budira.
Meg edzésen odaszólhatott, hogy "Hé öreg, kicsit gyorsabban fussál!".
Azért beláthatod magad is, hogy ez nem akármi.
Bazzani
Ass.HC volt tesó.vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Márpedig ez a két ember láthatólag vakon, bekötött szemmel rohangál egy sötét szobában.
Bazzani
Amadeus
Azért az odabasz.
Lehet foghatta a playbookot is amíg a HC elszaladt budira.
Meg edzésen odaszólhatott, hogy "Hé öreg, kicsit gyorsabban fussál!".
Azért beláthatod magad is, hogy ez nem akármi.
vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Bazzani
Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Wilson vedelmere annyit hogy 3rd downokon most volt minimum 4 foghato passz amit elejtettek a többiek, de ezen felul tenyleg siralmas a látványRookie, defensive HC alá kerülni potens OC nélkül minden rookie QB rémálma. Jövőre kap másik új OC-t, aztán eltradelik egy harmadikhoz.
Wester
Josh Rosen 2.0.
Majd megírják róla, hogy tehetségtelen és nagy a pofája.
Pedig csak egy szar franchise draftolta.
Szerkesztette: resistance is futile