New York Jets
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Wilson vedelmere annyit hogy 3rd downokon most volt minimum 4 foghato passz amit elejtettek a többiek, de ezen felul tenyleg siralmas a látvány
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Na igen, ez a keret - papíron - osztalykulonbseg felfelé Darnold rookie évéhez képest és osztalykulonbseggel teljesít alatta.Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőleTúl sokat nem vesztettél, de 3 meccs alapján:
kolok1972
- védelem tudtuk h kb ezt hozza, de sorra jönnek a hülye szabálytalanságok, fejben nincsenek ott vagy nem tudom
- Wilson nem tudom... ehhez képest Darnold fényévekkel jobban kezdett, holott ég és föld a célpontok összetétele
- az offense nem tudom mit csinál, kávézik, kurvázik, passz...
Ez a Jets jelenleg edzői felkészítést nézve egy kalap sz*r, talán Gase szintjét sem üti meg.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőleTúl sokat nem vesztettél, de 3 meccs alapján:
kolok1972
- védelem tudtuk h kb ezt hozza, de sorra jönnek a hülye szabálytalanságok, fejben nincsenek ott vagy nem tudom
- Wilson nem tudom... ehhez képest Darnold fényévekkel jobban kezdett, holott ég és föld a célpontok összetétele
- az offense nem tudom mit csinál, kávézik, kurvázik, passz...
Ez a Jets jelenleg edzői felkészítést nézve egy kalap sz*r, talán Gase szintjét sem üti meg.
több mint 4 éve
Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőle
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
162 total yardot produkalni 2021-ben, szavak nincsenek
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Hát nem irigyellek titeket, ez vmi borzasztónak tűnik 3 hét után...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Wilsont meg hagyjuk is.
több mint 4 éve
En is szurkolók, de azért nézzük meg micsoda hulladék csapatokkal játszottak eddig... (Khmmm... első forduló pl) plusz azért tegnap se vigyázott a lasztira túlságosan, csak nem lett belőle baj.Darnold szárnyal 😊 jó látni sok sikert neki!!Lehet hogy nem is vele volt baj??
Pityu Gyor
Inter102
több mint 4 éve
Darnold szárnyal 😊 jó látni sok sikert neki!!Lehet hogy nem is vele volt baj??
Pityu Gyor
több mint 4 éve
Ja zsír, nála volt bünti is asszem, igen 😊Így utólag szarul jön ki, de GVR-t akartam írni... eredménykövetőben többször is írtam asszem h hogyan tették arrébb folyamatosan.Vasárnapi meccshez még:PFF-nél a hét legjobb centere volt konkrétan
- Mosley nagyon jól játszott
- örültem a 3 sacknek a védelemtől, még ha 2 asszem backup OT-ről jött
- az az igazság h Becton kiesése után sokkal stabilabb lett a fal, Fant-ra ugyan dobálták a zászlót, de McGovern volt a leggyengébb láncszem így tippre, de zongorázni lehetett a különbséget
- az is tetszett, ahogy LaFleur igyekezett időt adni Wilsonnak 1-1 INT után h fejben összekapja magát, főleg h a futás még ment is (152 futott yard...)
Denver ellen kicsit konzervatívabban kellene kezdeni, hogy Wilson ne csináljon baromságot gyorsan.
Beki
Wyatt
Beki
Őszintén szólva annyira nem néztem egyesével a játékosokat a Jets-támadófalban, csak elsőre meglepett a nagy kontraszt a véleményekben 😊

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Így utólag szarul jön ki, de GVR-t akartam írni... eredménykövetőben többször is írtam asszem h hogyan tették arrébb folyamatosan.Vasárnapi meccshez még:PFF-nél a hét legjobb centere volt konkrétan
- az az igazság h Becton kiesése után sokkal stabilabb lett a fal, Fant-ra ugyan dobálták a zászlót, de McGovern volt a leggyengébb láncszem így tippre, de zongorázni lehetett a különbséget
- az is tetszett, ahogy LaFleur igyekezett időt adni Wilsonnak 1-1 INT után h fejben összekapja magát, főleg h a futás még ment is (152 futott yard...)
Denver ellen kicsit konzervatívabban kellene kezdeni, hogy Wilson ne csináljon baromságot gyorsan.
Beki
Wyatt
több mint 4 éve
Vasárnapi meccshez még:PFF-nél a hét legjobb centere volt konkrétan
Beki

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Becton térdét megműtötték ma.
több mint 4 éve
Az nfl "logika" szerint a Denvert most vernünk kellene... kiváncsi vagyok melyik csapatrészünk épp hol lesz a hullámvasútban
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
igaz + ott volt Becton folyamatos szenvedése TC-ben, illetve nem tudom h összesen hány napot tudott a kezdő OL gyakorolni egyáltalán (Becton és AVT is sokat kihagyott).Vasárnapi meccshez még:Az a Carolina D most is nagyot ment, lehet ők ennyire jók
Beki
Wester
több mint 4 éve
Vasárnapi meccshez még:Az a Carolina D most is nagyot ment, lehet ők ennyire jók
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Vasárnapi meccshez még:- Mosley nagyon jól játszott
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Lelketek rajta, ha még hisztek benne h QW valaha eléri azt a szintet, amit az 1/3-as értéke indokolna. 😀
több mint 4 éve
Le se feküdt 😀Korán felébredt a negatív Beki idén úgy érzem 😀Annyi baj legyen, max őt is eltradeljük a Giants-hez 3+5. körért és ott megkapja a nagy lóvét. 😀+kihagyta az egesz training camp-et, azert szerintem ez a Q savazas kicsit eros..Ezeket már ismerjük Leonard cimboránknál h mire ment velük. 😀Quinnen Williams is jó úton halad afelé, amire számítottam...2 meccs alatt lófaszt sem csinált.twitter.com/Michael_Nania/status/1439962954519220224
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Korán felébredt a negatív Beki idén úgy érzem 😀Annyi baj legyen, max őt is eltradeljük a Giants-hez 3+5. körért és ott megkapja a nagy lóvét. 😀+kihagyta az egesz training camp-et, azert szerintem ez a Q savazas kicsit eros..Ezeket már ismerjük Leonard cimboránknál h mire ment velük. 😀Quinnen Williams is jó úton halad afelé, amire számítottam...2 meccs alatt lófaszt sem csinált.twitter.com/Michael_Nania/status/1439962954519220224
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Annyi baj legyen, max őt is eltradeljük a Giants-hez 3+5. körért és ott megkapja a nagy lóvét. 😀+kihagyta az egesz training camp-et, azert szerintem ez a Q savazas kicsit eros..Ezeket már ismerjük Leonard cimboránknál h mire ment velük. 😀Quinnen Williams is jó úton halad afelé, amire számítottam...2 meccs alatt lófaszt sem csinált.twitter.com/Michael_Nania/status/1439962954519220224
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 4 éve
+kihagyta az egesz training camp-et, azert szerintem ez a Q savazas kicsit eros..Ezeket már ismerjük Leonard cimboránknál h mire ment velük. 😀Quinnen Williams is jó úton halad afelé, amire számítottam...2 meccs alatt lófaszt sem csinált.twitter.com/Michael_Nania/status/1439962954519220224
Beki
Apex
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ezeket már ismerjük Leonard cimboránknál h mire ment velük. 😀Quinnen Williams is jó úton halad afelé, amire számítottam...2 meccs alatt lófaszt sem csinált.twitter.com/Michael_Nania/status/1439962954519220224
Beki
Apex
több mint 4 éve
Amúgy összeségében azért nem tűnt rossznak ez a csapat most szerintem. A QB play nagyon fos volt tegnap sajnos ezzel nehéz mit kezdeni az NFL-ben, de amúgy meg rajta kívül szerintem bőven volt pozitívum. OL meggyőző volt, ahogy a futás is, a védelemre meg úgy kompletten nem lehet panasz, illetve azért ne feledjük el, hogy az NFL legfiatalabb csapata a miénk.