New York Jets
30 feliratkozó
több mint 4 éve
1/2 PittsNem látok akkora tehetséget akit megérne magasan vinni. Pitts meg azért elég valószinűtlen. Herndon-ban szerintem van annyi mint azokban akiket később lehetne hozni.TE posztról mi a vélemény?Igazából az is elfér, de csak olyan kontextusban, hogy nem igazán maradt olyan képességű CB/OL, ami megérné. Azért Lawson ide vagy oda, a másik oldal az még eléggé szedett-vedett.Csak EdGEt neeeNem vitatom, hogy valszeg egy OL/CB kombó lesz a nyerő 23. és 34. picken...sőt lehet több értelme lenne és inkább 3. körben húzni egy másik OG-t.1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Wester
Nagyon úgy érzem, hogy EDGE is képben van korai pickkel...
Beki
Pityu Gyor
Wester
Beki
Wester
1/23 Trask
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem látok akkora tehetséget akit megérne magasan vinni. Pitts meg azért elég valószinűtlen. Herndon-ban szerintem van annyi mint azokban akiket később lehetne hozni.TE posztról mi a vélemény?Igazából az is elfér, de csak olyan kontextusban, hogy nem igazán maradt olyan képességű CB/OL, ami megérné. Azért Lawson ide vagy oda, a másik oldal az még eléggé szedett-vedett.Csak EdGEt neeeNem vitatom, hogy valszeg egy OL/CB kombó lesz a nyerő 23. és 34. picken...sőt lehet több értelme lenne és inkább 3. körben húzni egy másik OG-t.1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Wester
Beki
Pityu Gyor
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
TE posztról mi a vélemény?Igazából az is elfér, de csak olyan kontextusban, hogy nem igazán maradt olyan képességű CB/OL, ami megérné. Azért Lawson ide vagy oda, a másik oldal az még eléggé szedett-vedett.Csak EdGEt neeeNem vitatom, hogy valszeg egy OL/CB kombó lesz a nyerő 23. és 34. picken...sőt lehet több értelme lenne és inkább 3. körben húzni egy másik OG-t.1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Wester
Beki
Pityu Gyor
Wester
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én amúgy a WR picken akadnék nagyon ki, azt nem igazán látom hova férne el.Crowder sorsától függ minden. Ha Cole és ő is marad, teljesen felesleges vkit ültetni egy évig Davis, Mims, Crowder, Cole, Berrios, VSMith stb mögött.
Wester
több mint 4 éve
Én amúgy a WR picken akadnék nagyon ki, azt nem igazán látom hova férne el.
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Igazából az is elfér, de csak olyan kontextusban, hogy nem igazán maradt olyan képességű CB/OL, ami megérné. Azért Lawson ide vagy oda, a másik oldal az még eléggé szedett-vedett.Csak EdGEt neeeNem vitatom, hogy valszeg egy OL/CB kombó lesz a nyerő 23. és 34. picken...sőt lehet több értelme lenne és inkább 3. körben húzni egy másik OG-t.1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Wester
Beki
Pityu Gyor
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Csak EdGEt neeeNem vitatom, hogy valszeg egy OL/CB kombó lesz a nyerő 23. és 34. picken...sőt lehet több értelme lenne és inkább 3. körben húzni egy másik OG-t.1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Wester
Beki
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem vitatom, hogy valszeg egy OL/CB kombó lesz a nyerő 23. és 34. picken...sőt lehet több értelme lenne és inkább 3. körben húzni egy másik OG-t.1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Wester
több mint 4 éve
1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )Ha nincs AVT bent 23-on én szomorú lennék egy OL pickkel, 2/2-n valószinűleg bent lesz még hasonló képességű OG, és én még mindig nem vagyok a hive az OL-be való duplázásnak.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
1 nappal a draft előtt, kicsit más felfogású mock, mint a legutóbbi 😀 (Austin Watkins pick az félrement most nézem...ott LB-t akartam 😀 )
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bőven benne van a pakliban.Center picket el tudsz képzelni?Van egy olyan tippem, hogy az OL-ek elfogynak a 23. pickig és menni kellene vkiért.Alijah Vera-Tucker, here you go!https://t.co/yPLr8Fx1pS pic.twitter.com/uJJO1OebHl
— Seth Walder (@SethWalder) April 25, 2021
Wester
Beki
Pityu Gyor
több mint 4 éve
Center picket el tudsz képzelni?Van egy olyan tippem, hogy az OL-ek elfogynak a 23. pickig és menni kellene vkiért.Alijah Vera-Tucker, here you go!https://t.co/yPLr8Fx1pS pic.twitter.com/uJJO1OebHl
Wester
Beki
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Van egy olyan tippem, hogy az OL-ek elfogynak a 23. pickig és menni kellene vkiért.Alijah Vera-Tucker, here you go!https://t.co/yPLr8Fx1pS pic.twitter.com/uJJO1OebHl
Wester
több mint 4 éve
Alijah Vera-Tucker, here you go!https://t.co/yPLr8Fx1pS pic.twitter.com/uJJO1OebHl
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
JD sajtotajekoztaton nem volt semmi extra...ha minden adott, feltradelunk az emberunkert. Igyekeznek az uj QB eletet megkonnyiteni, figyelve az egyensulyra azert (offense es defense is erosodjon).Saleh-t kerdeztek a DL igazolasokrol: "It's a cool start" igy kezdte...aggodom. 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Gondolom Bectonert.Joe Douglas said the #Jets have already started the “groundwork” on potentially moving up in the #NFLDraft so if a player they want is there, there isn’t much to do to go up and get him.Kiért is mentünk volna, hirtelen nem találom
Ezt csak annak fenyeben h tavaly volt egy feltrade ledumalva asszem a JAX-el.
Beki
Wester
több mint 4 éve
Joe Douglas said the #Jets have already started the “groundwork” on potentially moving up in the #NFLDraft so if a player they want is there, there isn’t much to do to go up and get him.Kiért is mentünk volna, hirtelen nem találom
Ezt csak annak fenyeben h tavaly volt egy feltrade ledumalva asszem a JAX-el.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Joe Douglas said the #Jets have already started the “groundwork” on potentially moving up in the #NFLDraft so if a player they want is there, there isn’t much to do to go up and get him.Ezt csak annak fenyeben h tavaly volt egy feltrade ledumalva asszem a JAX-el.
több mint 4 éve
Na ilyen egy tipikus idióta külföldi Jets drukker és ezért ilyen a külföldi fanbase: forums.footballsfuture.com/topic/33258-2021-new-york-jets-state-of-the-roster/?do=findComment&comment=3685971Hát én egy ideje már pont ezért Twitteren sem igazán követem a hozzászólásokat, mert rohadtul semmi értelme. A legtöbb focit néző ember egy igazi kretén és mindenféle alátámaszott érv nélkül puffogtatják az elhamarkodott véleményeiket, jó mondjuk sokszor a rengeteg beatwitter is csak olajat rak a tűzre, de hát ez már csak így működik. Amúgy nekem a kedvenc a hozzászólásaim a "Why draft a QB, we are going to ruin him anyway", "Jets is still the Jets, nothing is gonna change" stb. Értem én a csalódottságot, meg szerintem mi is szkeptikusan állunk ennyi év után a csapathoz, de nem tudom elképzelni, hogy lehet minden dologhoz így hozzáállni ha már fan vagy. Akkor ennyi erőből felkéne oszlatni a csapatot, mert úgy sem lesz semmi változás, tök mindegy mi van.
Pár gyöngyszem:
"So far, I would say Douglas gets a D for his off-season." -> az anyámba állsz neki értékelni egy offseason kb a harmada után? 😀
"but to me he has left us with far too many holes to fill with the draft alone" -> talán mert a kávés barom után ilyen állapotban volt a roster...
"Plus, going all in on a raw QB with no plan whatsoever behind him is totally asinine" -> nincs terv mögötte értitek... még a QB sincs rosteren és az 53-as rostert sem tudjuk, de nincs terv... 😀
"But I don't think we absolutely, positively had to suck in 2021 just to continue down the rebuilding path. Right now, we are not even competitive and that to me is rather disappointing. " -> értitek...FA egy része után nem versenyképes a csapat új HC-val... 😀
"We had a golden opportunity this off-season to use our assets to really jumpstart the rebuild, but Douglas did not take advantage of what he had." -> oké...
Az ilyen ökröket hol tenyésztik...
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na ilyen egy tipikus idióta külföldi Jets drukker és ezért ilyen a külföldi fanbase: forums.footballsfuture.com/topic/33258-2021-new-york-jets-state-of-the-roster/?do=findComment&comment=3685971Pár gyöngyszem:
"So far, I would say Douglas gets a D for his off-season." -> az anyámba állsz neki értékelni egy offseason kb a harmada után? 😀
"but to me he has left us with far too many holes to fill with the draft alone" -> talán mert a kávés barom után ilyen állapotban volt a roster...
"Plus, going all in on a raw QB with no plan whatsoever behind him is totally asinine" -> nincs terv mögötte értitek... még a QB sincs rosteren és az 53-as rostert sem tudjuk, de nincs terv... 😀
"But I don't think we absolutely, positively had to suck in 2021 just to continue down the rebuilding path. Right now, we are not even competitive and that to me is rather disappointing. " -> értitek...FA egy része után nem versenyképes a csapat új HC-val... 😀
"We had a golden opportunity this off-season to use our assets to really jumpstart the rebuild, but Douglas did not take advantage of what he had." -> oké...
Az ilyen ökröket hol tenyésztik...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Daniel Brown jött vissza.
több mint 4 éve
twitter.com/NYJ_Matt/status/1383922922054569988?s=19
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pauline mailbag:Érdekes névsor... tényleg már csak az a terv, hogy kit hova akarnának mozgatni idén, ha kezdőnek hozzuk...
Joe Douglas seems to favor a specific type of offensive linemen. Can you give some names you believe fit Joe Douglas’ preferred personality and scheme for the first three rounds of the draft?
Centers Creed Humphrey, Michal Menet, and Drew Dalman. Tackles Teven Jenkins and Dillon Radunz. Guards Wyatt Davis and Jack Anderson.
nemkismiska
Jövőre McGovern és Fant is elküldhető szép megtakarítással, de idén csak LG és RG poszt kiadó.
több mint 4 éve
Rengeteg okos mockól nekünk edge-t... remélem a szokásos, Jets nem számít mentalításból származó felületesség nem belső infokÉn továbbra is a két OL húzást preferelnám. CB is kell persze majd. És továbbra is rém szomorú lennék ha edget huznánk az első 3 pick valamelyikén. Nagyon lehúzná a management megitélésétBebaszna, ha edge akár szóba is jönne 23. vagy 34. pickre. 😀
Pityu Gyor
A Lawson-QW-Rankins-JFM lehetséges kezdő mögött ott van Curry, Shepherd, Huff, Fatukasi, KPhillips, Zuniga is.
Beki
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én továbbra is a két OL húzást preferelnám. CB is kell persze majd. És továbbra is rém szomorú lennék ha edget huznánk az első 3 pick valamelyikén. Nagyon lehúzná a management megitélésétBebaszna, ha edge akár szóba is jönne 23. vagy 34. pickre. 😀
Pityu Gyor
A Lawson-QW-Rankins-JFM lehetséges kezdő mögött ott van Curry, Shepherd, Huff, Fatukasi, KPhillips, Zuniga is.