New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 588 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egyébként a szezon előtt mi volt az elvárás, elképzelés? Playoff azért gondolom nem, de mit vártatok, mit vártak a kinti szakik? 4-5 győzelmet? Darnold fejlődését?
Azért a tavalyi 7-9 nem volt annyira gyalázatos.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amúgy figyeljétek meg tipikus Jets módra utolsó héten elbukjuk az 1/1 a Pats ellen
Wester
Már hetek óta tartok ettől sajnos. 😀
Ha így is lesz, el tudom fogadni, csak a Pats ne térdeljen le és küldjön ki B csapatot. Az fix, hogy a CLE és LAR ellen közünk nem lesz a meccsekhez. JAX-nek sem lesz sok sikerélménye héten, jövő héten talán CHI ellen némi esély, illetve uccsó héten ha az Indy addig PO-t fog (még ha ő ellenük van az eddigi egyetlen győzelmük).

Amúgy az az égés, hogy amekkora fostartály ez a Jets, ehhez képest mennyivel versenyképesebb volt a JAX Luton és Glennonokkal és mégis elbukhatjuk az 1/1-et.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 909
Mazochista lett.

iktriad
Ha az idei év végén kibasszák, és onnantól senki nem szedi fel még backupnak se, akkor akár már idén teljesülhet az álma.

több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 067 — Jó ötletnek tűnt!
Amúgy figyeljétek meg tipikus Jets módra utolsó héten elbukjuk az 1/1 a Pats ellen

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 137 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mazochista lett.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 137 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LOL

iktriad
Mintha csak azt kérdeznénk, hogyan kell magabiztosan meccset nyerni...
Lucifer
Annyit mondok, ő jobban teljesített annál, aki most éppen nálunk rúg...
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
LOL

iktriad
Mintha csak azt kérdeznénk, hogyan kell magabiztosan meccset nyerni...

GO JETS!!!
több mint 5 éve
LOL
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Ja, hogy tegnap volt meccs? Izgalmas...

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1/3-as pick pedig már garantáltan megvan a tegnapi vereséggel.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Seattle entered Sunday as the No. 31 defense overall and No. 32 against the pass.
Erre Sam barátunk felpakolt 132 passzolt yardot a táblára, továbbá 2 elejtett pick-6 maradt a SEA védőknél.

Szerencsééééére a Rams védelem alig erős... 😀
Legkevesebb engedett passzolt yard, 3. legkevesebb engedett futott yard és 3. legtöbb sack, no meg 13 INT-et vadásztak össze...
McVay stílusa rohadtul nem fekszik a defensenek...lassabb offenseket sem tudnak lereagálni, de a gyorsan felálló, sok rollouttal nagy napjuk lesz. 3. negyed végére itt is a cserék játszhatnak már.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 www.profootballnetwork.com/rumors-adam-gase-jets-head-coach-week-14/
(annyival kiegészíteném h draft napján ajánlom h Darnold ne legyen már rosteren)
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 371 — Invisible man
3 pont.
Janek
Plusz meg 9 a rugo lababan maradt. Alcazni kell a sztorit kulonben tul szoros lett volna...ja nem.
Beki
Szerintem minden meccsre ki van osztva ki veszíti el a meccset. Néha az offense, néha a defensive coordinátor, máskor meg a rúgó. Majd jövő héten egy oldalra fut a special team és véletlen pont a másik oldalon megy a visszahordó. Már ezért díjat érdemelne Gase, nehéz lehet ennyit gondolkozni, hogy veszíts minél változatosabban.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
3 pont.
Janek
Plusz meg 9 a rugo lababan maradt. Alcazni kell a sztorit kulonben tul szoros lett volna...ja nem.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
3 pont.
Janek
Idegenben az jó nem? 😊
iktriad
De csak itt meg a Jaxnél.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
3 pont.
Janek
Idegenben az jó nem? 😊
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 992 — Apu ökölbeszorított keze
3 pont.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Crowder ugyan aktív, de nem hiszem h sok snapet kap. Felesleges egy meccsért kockáztatni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Crowder nem edzett tegnap.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
GvR, JJenkins es ADavis nem jatszik vasarnap. Austin visszater CBbe (mindegy Metcalf kirol csinal min 100 yardot). Safetynk nem is tudom van-e meg Maye mellett...talan Farley.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
WR corp: Mims OUT, Perriman 2 limitált edzést tolt. míg Crowder hirtelen calf sérüléssel limitált tegnap ismét-
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nap híre, mehet utána Gase jövőre. 😀
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 187 — Axel Foley
Gondolom GWnek nem tetszett hogy hatalmi szóra faszságot kellett hívni a végén az 1/1 érdekében és inkább elváltak egymástól... túlgondolom? Fantasztikus légkör lehet a franchise-nál. Az összes edzőnk közül mintha ő értett volna a legjobban a szakmához, de a múltja miatt nem bánok ha nincs itt
Minden az új HC-től függ. Félek valami igazi Jetses egetrengető faszsággal jövünk majd elő.. bár nem tudom ki lenne a megfelelő, jó lenne valami friss lendület, pl Harbaughnak örülnék ha Michiganből kimozdítható. De kapunk majd valami egész mást
Csak ismétlem magam: szégyen amit csinálunk
Pityu Gyor
fun fact harbaugh állítólag komolyan fontolja az nflbe visszatérést, bár én detroitot tippelnék
briareos
Gyűlölsz engem?
Bazzani
senkit sem gyűlölök a fórumról, sőt szerintem való életben sem
briareos
Akkor ne tippelj ilyet légyszi. 😀
Bazzani
Majd a Jets benyúlja Haribót, Lions pedig Marvin Lewis-t, deal? 😀
Beki
Rosszabbak lehetnének a Gase-Patricia duónál?

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gondolom GWnek nem tetszett hogy hatalmi szóra faszságot kellett hívni a végén az 1/1 érdekében és inkább elváltak egymástól... túlgondolom? Fantasztikus légkör lehet a franchise-nál. Az összes edzőnk közül mintha ő értett volna a legjobban a szakmához, de a múltja miatt nem bánok ha nincs itt
Minden az új HC-től függ. Félek valami igazi Jetses egetrengető faszsággal jövünk majd elő.. bár nem tudom ki lenne a megfelelő, jó lenne valami friss lendület, pl Harbaughnak örülnék ha Michiganből kimozdítható. De kapunk majd valami egész mást
Pityu Gyor
fun fact harbaugh állítólag komolyan fontolja az nflbe visszatérést, bár én detroitot tippelnék
briareos
Gyűlölsz engem?
Bazzani
briareos
Bazzani
Majd a Jets benyúlja Haribót, Lions pedig Marvin Lewis-t, deal? 😀
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 187 — Axel Foley
Pityu Gyor
briareos
Gyűlölsz engem?
Bazzani
briareos